Dax för er att kritisera!

Datum: 2010-08-03 ~ Tid: 00:46:26


FRITT FRAM
för er alla att Hota or Nota oss! Negativ och positiv kritik som faller er in, vore kul om ni tog det seriöst, och ni får vara hur HÅRDA ni vill :)





INGEN ÄR JU FELFRI.

Kommentarer
Postat av: Elin :)

När kommer nästa hot or not? :)

2010-08-03 @ 00:48:10
URL: http://eliinronnqviist.blogg.se/
Postat av: Annika

Tycker att ni är fina! Ska jag nämna något på just dessa bilder kan jag tycka att Ingrid skulle försöka räta upp sig lit och att Linns händer sabbar bilden lite. Men det är ju om man ska vara petig.

2010-08-03 @ 00:49:48
Postat av: Madde

Tyvärr så i mina ögon så hittar jag inga fel :P.. Mer hot or not bilder! :D

2010-08-03 @ 00:55:22
Postat av: Amanda - Qlementine

Ser inget fel över huvud taget ;D Så det är HOOOOOT ;D

2010-08-03 @ 01:00:01
URL: http://maandieeh.webblogg.se/
Postat av: Amanda - Qlementine

Ser inget fel över huvud taget ;D Så det är HOOOOOT ;D

2010-08-03 @ 01:00:01
URL: http://maandieeh.webblogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan!

tycker att braven skulle kunna gå lite lägre, han ser lite spänd ut. tycker det ser mer avslappnat ut om dom går lägre, men det är som sagt bara en bild, inte en hel film så det är svårt att avgöra :P men tycker ändå att ni är hot för om han hade varit stressad så hade han haft skum runt munnen och det har han inte!

eran utrustning förkänar minst en 9:a!

2010-08-03 @ 01:16:32
Postat av: Anonym

Nu jävlar ;O



HAHA..;p



Sjukt fina är ni, ser inget dåligt med er på bilderna. Hade vart roligare om Braven hade ett annat mer "utsträckt" steg på bilden. SJUKT fina är ni.



10 Poäng i högar ^^



HOTHOT!



2010-08-03 @ 01:20:34
Postat av: Malin

Linn skulle behöva slappna av mer i bäckenet för just nu är hennes överlinje väldig stel och nästan på väg in i framvikt, och Ingrid borde skaffa sig en stor häst så det blir propertioneligt.

2010-08-03 @ 01:26:35
Postat av: elin

ingrid: jag vet inte riktigt vad du gör på bilden, flyttar bakdelen? skulle du gå på en vanlig volt tycker jag innerskänkel är för långt bak. men känns som om hon korsar bakbenen. ser ut som att bogen flytar iväg lite?

jätte fin sitts!



Linn: känns som om du skulle behöva slappna av lite själv, komma ner ritigt i sadeln.

fin häst fina form (på båda)

gillar inte luddet på sadeljorden. men antar att de är sånt som är behövligt :)



2010-08-03 @ 01:30:18
Postat av: anna

jag tycker båda är så sjukt fina.

sittsen är rak, inte några skänklar som är förlångt bak, som jag oftast ser på det flästa. men absolut inte här, eller på filmer. och tycker inte att ni sitter och lutar er för långt bak, som jag med ser många gör.

så här ska det se ut, HOT !

2010-08-03 @ 01:34:04
Postat av: Kim

Linn: Allt ser jättefint ut... Förutom, dina händer ;)



Ingrid: Tycker du är lite för lång för din häst men rider jättefint :p



Säger inte att jag är bättre själv, men ni ville bli "hottade" eller "nottade"



Ni blev klart HOTTADE :D

2010-08-03 @ 01:48:39
URL: http://wiorek.blogg.se/
Postat av: Anonym

Linn:

Jag tycker du är en otroligt skicklig ryttare :) Det enda jag har att säga är att du måste "behålla" dina händer bara en liten bit ner längs halsen och sen ska tummarna peka uppåt, men det är svårt och det är få ryttare som rider med händerna korrekt!



Ingrid:

Jag har nästan samma sak till dig, men du skulle nog kunna lägga upp händerna längs halsen lite till och dra upp tummarna. Dina skänklar tänker jag inte klaga på, för du är lång & det är jävligt svårt att dra fram skänklarna då! :)

2010-08-03 @ 01:49:19
Postat av: Malin

Linn: Du skulle behöva komma mer ner i sadeln och slappna av, iaf på den bilden så har du händerna nästan i cykelstyre ;) Tummen upp som vi tjatar på vår ridskola. Och händerna längre bak. Braven ser lite kort och spänd ut, låt honom gå lite mer utåt sträckt så blir han lite längre och lugnare :) Sen i allmänhet ser det perfekt ut ! :D



Ingrid: Du håller också händerna i cykelstyre på bilden, (vet ju inte om ni båda gör det i verklighet.) Håll ihop händerna lite mer att du inte har dom för brett. Vad jag tycker ser det ut som du har lite hård hand. Du är i största laget för din ponny tyvärr :/ Jag antar att du rider på en volt där, så du borde vart där med ytterskänkeln och puttat in rumpan lite på henne, hon går lite korsat där :) Men i annan allmänhet ser det superbra ut :D

2010-08-03 @ 01:50:21
Postat av: johanna

ser tyvärr inga fel, HOOOOOOOOOOOT

2010-08-03 @ 01:50:37
Postat av: Maja

Det felet jag ser är att ingrid är för lite stor för claudia, och att braven kanske ska gå i mer avslappnad form. =)



Annars är ni jätte duktiga:D

2010-08-03 @ 02:30:04
URL: http://sommarponnyer.blogg.se/
Postat av: Rebba

Ingrid, Jag tycker inte att längden spelar någon stor roll, än så länge ponnyn orkar bära dig, dvs att du har lagom vikt för Claudia och det gör det ju! Jag gissar på att ingen skulle rida så bra på henne som du! Claudias del hittar jag typ inga fel, det verkar som hon har fint luftigt trav om jag tar det från bilden. Fint ekipage!



Linn, du är den hästbilddagbok jag har bevakat längst så jag vet lagom mycket hur du hanterar dina hästar (ponnyer). Du är framgångsrik, neka inte nu linn! ja bilden är bara ett ögonblicksbild men om jag ska bedöma utifrån denna så borde du flytta lite händerna bakåt som de andra klagar på, men du kanske ger eftergift just denna bild? Bravens del behöver jag inte säga något om, han är perfekt! Lycka till för övergång till storhäst!

2010-08-03 @ 02:50:11
URL: http://rebbasmart.blogg.se/
Postat av: Louise

Linn & Braven: Fin miljö, dock tycker jag att staketet stör och skär sig mot utrustningen. Redigera bort staketet. Jag tycker att Braven ser väldigt kort och kompakt ut i det momentet, vilket jag inte riktigt gillar. Skulle önskat att han gick lite lägre. Tycker inte att han skulle behöva ha ett så stort sadelgjordsludd i det vädret. Vinkla in tån och sänk handen aningen. Byt spöhand! Trevligt ekipage som dock ser lite spänt ut.



Ingrid & Claudia: Bilden missvisar lite om man kollar på överlinjen. Hon ser svankryggig ut. Sadeln ligger aningen långt fram, men som sagt, det kan vara vinkeln. Luta dig aningen bakåt med ditt överliv och bak med axlarna en aning. Gillar den inte för korta/höga formen Claudia har, dock ser hon ut att bråka lite med bettet. Eventuellt lite mer vågrät fot, men det är säkert också bara vinkeln som spökar. Fint ekipage!

2010-08-03 @ 03:26:42
Postat av: Johanna

Linn och Braven: Slappna av lite i svanken, då kommer du ner mer i sadeln. Annars superfint! Gillar ekipaget skarpt!

Ingrid och Claudia: Fint! Skulle gärna vilja att Claudia slappnade av lite mer i sin form, hon ser lite spänd ut och munnen är öppen(?) :)

2010-08-03 @ 07:44:04
URL: http://johannazachrissons.blogg.se/
Postat av: e.m.e.l.i.e

Linn: tkr att han ska bli mer lång (men det kanske bara var där).och händerna lite ner och fötterna kunde tårna pekat framåt men det är ju nt så enkelt och man ska ha fart på hästen oxå.annars jätte fint!:)

Ingrid:du ser hård ut i handen .claudia kunde varit lite mer avslappnad för hon ser ut som hon snart ska bli skjuten ur en kanon.nej jag skämtade.men du kunde suttit lite mer framåt typ som linn(fast det kan ju bero på vilka lägen man är i;) annars jätte fint;;)oxå svart tröja med svart ponny.föressten claudia passade jätte bra i det rosa tränset

2010-08-03 @ 08:02:11
Postat av: filippa

Linn: Du ser ut att vara ganska spänd, slappna av. snygga rumpmuskler på braven! fin sits och fint steg.



Ingrid: Claudia är himla söt. iallafall, fin form, men lite konstigt "böjd"? fin sits och bra steg!

2010-08-03 @ 08:34:11
Postat av: Elina

Braven borde ha vita lindor. Och så ser han lite hopkrullad ut. Linn behöver slappna av mer i bäckenet och komma ner i sadeln och sänka händerna en liten aning och ta tillbaka dom mot kroppen lite lite:)



Ingrid ser faktist för lång ut (även fast claudia går välbalanserat så SER hon lång ut)

Sen ser sadeln ut att ligga alldeles för långt fram och den ser för stor ut för Claudia. Men Ingrid har skitfin sits!

2010-08-03 @ 08:54:31
Postat av: FRIDA ELMLUND - en hästmänniskas vardag

Linn; Hade gärna sett Braven lite lägre i formen och du lite längre tyglar så han inte känns så ihopa då det ser lite spänt ut, vrid om handen så tummen kommer uppåt. Annars ser det fint ut.



Ingrid; Ser kanske lite lång ut men det är så för de flesta på ponny, ser dock inte ut att besvära Claudia så mycket. Flytta bak sadeln en liten bit och tänk på så inte innerhanden verkar bakåt utan utåt annars ser det också fint ut :)

2010-08-03 @ 09:45:05
URL: http://fridaelmlundare.blogg.se/
Postat av: kajsa

Jag tycker att på både den här bilden och den andra på headern så ser Ingrid ut att "låsa" fast Claudia i innertygeln, på det sättet glider bogen ut. Sadeln ser lite förstor ut, och även du tyvärr...

Linn borde slappna av lite och sänka handen ja. Men det är svårt att rida en "högformad" häst med nån jättestor skillnad, även fast du Linn kan värma upp han i lägre form betyder inte att man ska sitta och rida ett helt program så. :) Tycker båda ponnyerna är extremt fina!

2010-08-03 @ 09:54:17
Postat av: Lisa

Ingrid, vad ska man säga? alldeles för lång för sin ponny, vilket hon inte vill förstå . Det syns att claudia lider av obalans på grund av din längd. men men. Du låser fast innerhanden, claudia ser spänd ut och din innerskänkel är för långt bak. hon har inget övertramp bak i traven, vilket en häst som rids korrekt ska ha.



Linn, snyggt! du är i alla fall lagom stor och lång på din häst. skitfin sits och han behöver inte gå lägre i formen.

2010-08-03 @ 10:27:07
Postat av: Anonym

Linn verkar ha en mjuk hand, dock kunde man önskatt lite mer ganasch-frihet. Just nu går braven med lite för kort hals vilket gör att han inte riktigt kan jobba med hela kroppen. När hästen har för lite utrymme vid ganaschen hämmas andningen lite och överlinjen bryts ungefär vid manken(dvs ingen korrekt muskling). Man ser skillnaden på de bilder där han har mer utrymme vid ganaschen för brytpunkten framför manken försvinner då. Linn - du sitter hur fint som helst och verkar stadig och balanserad med stilla skänklar. Superfin utrustning!



Ingrid: På den bilden ser dina ben alldeles för långa ut, claudia går med sänkt rygg och noll bakbensaktivitet. (vid första anblicken ser hon ut att röra sig superbra - men det är mest bensprattel) Hon går lite som en hängmatta utan någon direkt koppling genom kroppen. Lite längre tyglar, lägre hand och kortare ben ( ;) ) hade gjort mycket. Då hade bärigheten och svävet kommit fram istället för bara påskjutet med krökt nacke.

Annars fin utrustning.

2010-08-03 @ 10:37:26
Postat av: Anonym

skrev fel.. inte lägre hand - mer ihop och stilla istället för cykelstyre (som bevisar att hon inte rikigt bär sig ärligt)

2010-08-03 @ 10:38:45
Postat av: Frida

Linn: Tror du att du kommer någånstans i denndär stolsitsen eller? han är ju fan lika kort i formen som en minigris. Drar du han i munne eller varför har du dragit bak hela armen så mycket? Shabraket är gräsligt och dålig pasfsorm. Tur att du bara kunde köpa en färdig häst att åka runt på det är ju inte alla som har så mycket pengar som dig. :S Varför ttror du att du är så jävla mycket bättre än alla andra du är bara en dryg snorunge!!!!!



Ingrid: Svarta hästar är fult och hon ser halt ut eftersom hon sänker ryggen så mycket. kanske tygelhalt eftersom du rycker henne i munnen så mycket :S Du är allderles för stor och borde göra dig av med några extrakilo eftersom din vikt får sadeln att glida fram och skada hennes bogblad och ryggmukultatur. Det syns att hon har munnen öppen men du skyller nog på råsa hud!! Dra inte fram underskänkeln så mykt.



Till boda: Vart ser ni så giniga ut och svarar alltid upkäfitigt jag skulle bli gald om någon försökte hjälpa er ur alla era svackor som vi gör mä etr.

2010-08-03 @ 10:46:12
Postat av: anna

linn: braven had varit finare utan den sadelgjorden nu mitt i sommaren. du kunde sänkt dina händer lite, lite och bytt spöhand, men just då kanske du behövde hjälpa till med spöet lite på den sidan xp :)



ingrid: höjt dina händer lite och ihop med armbågarna lite. annars skitfin med utrustningen, gillar dock inte färgen på dina ridbyxor xp :)

2010-08-03 @ 10:50:59
Postat av: Anonym

Linn: Sänk handen så det inte blir en 90graders båga på armen.

Enligt min smak ska det vara vit skjorta eller liknande när man tävlar, gillar alltså inte din rosa.



Ingrid: Skulle bara vilja se att du tar bak dina axlar, annars tycker jag det ser super fint ut :D

Ser harmoniskt ut (:

2010-08-03 @ 11:07:44
Postat av: Madde :3

Där finns säkert något fel hos er båda, men eftersom ni är mycket duktigare än mig är det svårt att veta. Enligt mig är det Hot iaf <3

2010-08-03 @ 11:09:01
URL: http://ponnysmurfarna.blogg.se/
Postat av: jipe satay

Haha, jag kan ju inte nota mina idoler, men jag KAN nota för skojs skull :)

Jag notar bara på bilden jag ser, men de ser ut som att claudia vickar på nacken på bilden, och ingrid kunde vara lite mer ''ståtlig'' :)

Annars vill jag bara hota lite :)

Linn: Braven är alltid ren! Du gör honom alltid prydlig innan tävling :) Vill hota din tävlingsskjorta i rosa oxå, väldigt stilren men bra passform åt din kropp :) Grymt schabrak! :)

Ingrid: Du matchar färgerna väldigt snyggt, ar aldrig sett din häst utan en matchning :)

Claudia är oxå väldigt ren, älskar hästar som ser välskötta ut, vissa har ju dammiga hästar med skitig svans.. USCH!

Kram Terese :) Hoppas vi träffas på TSG LInn! :)

2010-08-03 @ 11:10:04
Postat av: Pernilla

Linn: Ni passar bra ihop och hästen ser ut att vara arbetsvillig. Kanske att du har något hög hand, men eftersom att det bara är en sekundsbild är det svårt att avgöra om du har det hela tiden, eller bara just när bilden togs. Extremt noggrannt knoppat, vilket det alltid är enligt mig. :)



Ingrid: Du och Claudia passar verkligen ihop. Räta yttligare lite till på ryggen och ihop med händerna bara lite till. Gillar inte blåa ridbyxor till den övriga vita matcningen. Varför har claudia bara en utav två boots? Annars superfint! :)

2010-08-03 @ 11:12:54
Postat av: Pernilla

Ignorera min "boots"fråga. ^^

2010-08-03 @ 11:14:00
Postat av: Emma

Sätt dig ner på arslet Linn, ser ut som om du håller på att ställa dig upp :P



haha men det ser skit bra ut! Annars skulle jag inte läst den här bloggen, om ní red som två nybörjare. För jag lär mig alltid nått varje dag härifrån.. TACK :)

2010-08-03 @ 11:23:53
URL: http://enallroundryttare.blogg.se/
Postat av: Klara Hovstadius -Tävlingsryttare med världens finaste ponny

HOT :D

till er över: Om linn tar bak axlarna massa, så är det en risk att bravens nos åker in mer

2010-08-03 @ 11:40:27
URL: http://klarahovstadius.blogg.se/
Postat av: Hannah

Linn: Ser inga direkta fel :D snygg utrustning och välmatchat!

Ingrid: snygg utrustning, om du tar bak dina axlar lite grann så skulle sitsen bli mycket bättre:D

2010-08-03 @ 12:06:53
Postat av: Cajsa

Linn: jag vet ju inte ifall han får skav av sadelgjorden och därav har luddet ..? men jag tycker att precis vid din skänkel (med luddet och allt sådant) ser det lite rörigt ut :/ fast det kan också vara att jag inte har mina glasögon på mig XD



Ingrid: just på bilden så hade du kunnat höja dina händer en gnutta :) och suttit en aning rakare i ryggen, men nu är ju claudia svårriden mä..? :D

2010-08-03 @ 12:36:51
Postat av: jennifer

HOT! helt klart...jäkla tramskommentarer om liggande hand, kort häst, lång ryttare mm.

2010-08-03 @ 12:53:09
Postat av: Anonym

Linn: Sätt dig ner på röva så du inte blir i framvikt. Bra skötsel,snygga knoppar bra ren och luftig svans! Händerna är i bra höjd dock något framåt. Braven har bra gångart med mycket swung i!



Ingrid: Tyvärr,antingen rider du kasst eller har du hittat en otroligt dålig bild! Du är lång på henne vilket orsakar att hon kommer i obalans och ser vinglig ut! Hon har en icke sluten mun!! Ta ihop händerna lite mera så du inte får ett cykelstyre. Räta upp dig,luta dig aningen bakåt,driv på från röva och få igång motorn där bak! Sadeln ser ut att ligga för långt fram,som någon skrivit du behöver inte alls bli av med några extra kilon,inte nån av er! Nu tycker jag bilden är lite suddig/mörk hade varit bättre om du valt en med samma ljus som Linns..har svårt att se har hon swarovski? Annars hade jag garanterat satt på det! Jag hade även valt en bredare nosgrimma. Bra sadelgjord! Ponnyn ser ut att gå i en ostadig form.Bra skötsel :)



Jag råder dig Ingrid att gå över till stor häst!

2010-08-03 @ 12:56:43
Postat av: Amanda

Linn: Sänk och läng tyglarna och slappna av lite så även han slappnar och och kommer fram lite och inte blir så "ihoptryckt". Gudars power har han iallfall.Älskar outfiten förutom sadelgjorden (men om han har skav så är deet ju förståligt)



Ingrid: ihop med händerna och håll armbågarna intill kroppen. Hon ser inte "framåt" ut, utan det ser ut som om hon nästan backar på bilden. Aja, tycker byxorna passade jättebra eftersom dom bröt av mot det svart/vita.

2010-08-03 @ 13:00:20
URL: http://figurera.blogg.se/
Postat av: Jenny

Helt klart HOT!! Ni båda rider ju jättebra! :D

2010-08-03 @ 13:05:57
URL: http://horsejumps.blogg.se/
Postat av: Hanna

Frida är en tönt

2010-08-03 @ 13:28:21
Postat av: Fatima

Linn & Braven: Jag tycker att Linn ser lite spänd ut, och att du kanske skulle forsoka att dra ner händerna lite? Annars ser det fint ut.



Ingrid & Claudia: Tycker att du kan räta upp lite i ryggen och hoppa fram lite grann i sadeln. Och att du ska hoja lite pa huvudet. Det är ju tillåtet att man får se lite mallig ut i ridning? :)Ihop med armbågarna



Tycker att ni kan lära mycket av varandra. Att Ingrid ska forsoka lite mer och att Linn ska slappna av så också Braven gor det.



Annars är det 10 poäng i hogar!

2010-08-03 @ 13:32:43
URL: http://dagensspecial.wordpress.com
Postat av: Annika

Men shit!!!

Det var tydligen ok att vara hur taskig som helst mot Linn och Ingrid???

Mkt dubbelmoral hos folk verkar det som?

2010-08-03 @ 13:34:27
Postat av: FÖR STOR?!!

ASSÅ NU FÅR NI TAMEJ FAN HÅLLA KÄFTEN!

INGRID ÄR JÄVLARIDET INTE FÖR STOR FÖR CLAUDIA! HÄSTEN ÄR JU FÖR HELSIKE MAXAD D-PONNY! DET ÄR INGET JÄVLA SNACK OM ATT INGRID ÄR FÖR LÅNG FÖR CLAUDIA, JÄVLA BULLSHIT ERA TJOCKHUVEN!



Gud vad arg jag blir, LINN & INGRID, ni ska ju fan inte ta åt er av något som skrivits här, för där finns jävlaridet max 2 saker var som är fel, men inte någon jävla förstor eller stolsits, ja, you name it!

2010-08-03 @ 13:37:56
Postat av: Amanda

Tycker inte ni ska klaga så mycket på Ingrids längd. Ingrid och linn är nästan lika långa.

Åk runt på några ponnytävlingar så får ni se att ingrid inte är ensam! Titta bara på t.ex Jan brink? o alla dom andra stora OS-Ryttarna?

Lägg ner med erat jävla skitsnack nu. Ni blir knappast bättre av att trakassera folk.



Linn: Braven ser hoptryckt ut och har kort hals och sänkt rygg. Du måste slappna av mer och sänka handen annars är ni superduperfina! Han är ren o fin och svansen är alldeles kritvit, vilket ja gillar! Vad använder du för schampo? ;)



Ingrid: Skit i alla som klagar på din längd! Visst du är lång, och Claudia har sänkt rygg och trampar inte under sig. Du låser fast henne med innertygeln men du har INTE skänkeln för långt bak! Helt perfekt, om ja får säga de själv. Du ser avslappnad ut men claudia verkar vilja "fly" från tygeln...

Men annars är ni superfina!

2010-08-03 @ 13:45:22
URL: http://amandawestergren.blogg.se/
Postat av: Hilda

Sitter här och funderar på en sak. Är det någon skillnad på Linn och Ingrid jämfört med andra människor. Någon slillnad som gör att det är helt okej att kläcka ur sig vad som helst till dom. Men så fort dom kritiserar någon det minsta lilla då är dom hemska människor?

Visst, jag kan läsa, dom skrev själva att vi fick vara hårda i våran bedömning. Hård för mig betyder dock inte elak.

Jag hoppas verkligen att ni, Linn och Ingrid tar vissa av dom här komentarerna med många nypor salt, och inte tar åt er av allt skitsnack!

2010-08-03 @ 13:59:25
Postat av: Ellen

Ingrid: Du har en jättefin ponny och du verkar verkligen som att du älskar den hästen och jag tkr det lyser igenom hela bilden. Det ser jättefint ut. Kanske skulle du försöka sträcka ngt mer på dig. Men som sagt ser jättebra ut. Alla som säger att du är för lång på Claudia är väldigt... ja, jag vet inte vad det får du verkligen inte ta åt dig av.



Linn: Prydligt, fattar inte hur du kan knoppa så bra människa? Fast kanske inte du som gör det :O Du sträcker på dig bra, ngt stel kanske? Ursnygg skjorta!



Ni är HOT

2010-08-03 @ 14:46:44
Postat av: elin

tycker att båda sitter jättebra.

jag rycker värkligen inte att ingrid är förlång, absolut inte. som sagt, man ska ha långa ben i drssyren, thats it !

sluta klaga för fan, ni ska ju se dom som rider i jättehöga klasser i drssyr, dom har ju med långa ben. för att man ska ha det.

jag tror värkligen inte att dom som sitter och skriver ski rider bättre själva.

jag kan säga att det tar nog ett bra tag för mig att rida lika fint som ni ! :)

2010-08-03 @ 15:04:08
Postat av: Mallan

Trist att se hur vissa kommenterar, väx upp? Ingrid och Linn bad er att kritisera positivt och negativt, inte att vara överdrivet elaka.

Och nej, Ingrid är inte för lång för sin ponny, och om hon nu skulle vara det, borde då inte hennes tränare osv tala om det för henne då?

Ni har båda två super snygga ponnyer.

Och ni som kommenterar FETT onödiga och otroligt elakt, skärp er, tänk om någon skulle klanka ner på er? Så himla onödigt och omget.

2010-08-03 @ 15:27:39
Postat av: Anonym

Linn & Braven:

kanske en ögonblicksbild men ta bak händerna lite, älskar att du gjort Braven så fin. Välskötta ponnysar är ett stort + :D inte så mkt mer och säga. Tycker du ska komma ner lite mer i sadeln dock.



Ingrid och Claudia:

Du är inte för lång för Caludia! Lyssna inte på de andra, tycker du ska lyfta upp innerhanden lite men de kanske är för att du rider på en volt? Iaf tycker att de ser bra ut, fast ser ut som du håller lite mycket i henne?



Hottar er båda! :)

2010-08-03 @ 16:01:23
Postat av: Ammie

Kan ni inte "hotta or notta" varandra eller er själva linn & ingrid och lägga upp här på bloggen ! hade vart jättekul att veta lite vad ni tycker (både positivt och negativt) om er själva och om varandra !) :D

2010-08-03 @ 17:06:00
Postat av: sofie

asså jag fattar inte varför alla tjatar så om att linns häst är för hög och spänd i formen. kan förstå att ni som rider på ridskola får lära er att ha hästen låg i formen och det är rätt när man lösgör och så. men om man vill ha hästen i tävlingsform i halsen så ska det se ut så. om ni kollar tex på totilas i grand prix så ser ni att han är minst lika hög i formen. man rider ju inte hästen hela passet i denna formen men tex precis innan man går in på banan så tar men upp hästen oxå rider man sitt program o sen rider man av hästen i lång o låg form, inse fakta, hon har den i rätt form för ett FEI program.

2010-08-03 @ 17:48:57
Postat av: emma

Linn: kunde slappna av lite och komma ner i sadeln och du tror jag att överkroppen skulle komma på plats också. Men braven går lite spänt och är lite spänd i halsen och går precis bakom lod. ta bak händerna och läng tygen lite isf. Och sadelgjorden passar inte till utrustningen. Men svansen gillas men han ser lite sur ut, men bra muskler! i helhet bra, smala ben du har!!



Ingrid: ser inte riktigt vad du gör, men kanske är påväg in i en volt och flyttar ut bakdelen lite?

ser inte såtydligt eftet som hon är svart. men du kan ta upp högerhanden lite och ta fram den lite. Räta upp dig lite. Men också brai helhet! Svårt att se eftersom det är en bild, Men kul ändå kanske?



Båda är duktiga! claudia ser inte alls för liten ut för dig, hon är ju inte den nättare typen så hon bär ju upp dig bra! Braven ärju inte heller för liten för dig linn!:D

2010-08-03 @ 22:55:40
Postat av: Liz

Linn: Trevlig typ på ponny och jag älskar färgen! Bra form, som dressyrryttare strävar man ju i princip alltid efter mer tramp med bakbenen, men tycker han trampar HELT ok här. Vet inte om jag inbillar mig eller om han viker in nosen en aning.

Bra 'rätt upp och ner' sits på ryttaren. Dock ser det ut som om du sitter på sadeln ist för I sadeln, om du förstår. Dock kan det ju vara ögonblicket men jobba hela tiden på att komma ner i sadeln (inte tungt ner men avslappnat och med hästen). Vrid om handen! Skulle också gärna se att tån pekade framåt ist för utåt.



Helheten ger intryck av ett trevligt ekipage!



Ingrid: Alltid plus med en svart häst! Bra form, kunde dock jobba lite mer med ryggen( ögonblicksbild?). Trampar väl under sig.

Ryttaren sitter bra, ser ut att vara i god balans och med hästen i rörelsen men sätt ihop händerna (min tränare hade antagligen gastat ngt sång här: "Ska du rida eller cyklar du?";) )och in med armbågarna vid kroppen. Något lång ryttare, dock ser inte hästen ut att störas av detta.



Helhetsintryck: Ngt spänd ponny men annars ett trevligt ekipage.

2010-08-04 @ 11:12:52
URL: http://lillagoajag.blogg.se/
Postat av: Liz

ok, nu har jag läst de andra kommentarerna och jag säger bara herregud!

De VILLE ha kritik, då får de kritik. Tycker jag inte har sett ngn elak kommentar, ändå klagar vissa på att folk är elaka?

Skulle alla skriva "Allt är perfekt" skulle alla ljuga, INGEN rider perfekt, det finns alltid småsaker att ändra på. Det är ju det som är kul! Om allt var perfekt skulle man ju inte ha några mål!



Och sedan skulle jag vilja ha Linns åsikt hur Braven kändes där på bilden. Ser att många har skrivit att han ser spänd och 'ihopkrullad ut', jag tycker det ser ut som om har går i en hög form (vilket han, inte alltid, men ibland ska) och har mycket energi. Så jag skulle vilja höra, Linn hur KÄNDES han där? Spänd eller bara energisk?

2010-08-04 @ 11:22:51
URL: http://lillagoajag.blogg.se/
Postat av: sofia / dressyrhatt @ bdb

Linn: Ser superfint och superbra ut :D

Ingrid: ser superfint och superbra ut :D



ni 2 är såå jävla bra ;D<3

2010-08-04 @ 11:50:16
URL: http://dressyrhatt.blogg.se/
Postat av: Linn

Till Liz, Tror många av de yngre och mindre erfaran trk han ser spännd och ihoptryckt pga av deras egen okunskap. Han var i själva verket eftergiven, på hjälperna, energisk, och "redo", han använder nergin rätt på denna bild och i detta ögonblick och jobbade upp och ihop i stället för att dra tygeln ur handen på ryttare och falla isär och bli lång. Men som sagt tror många har skrivit det på grund av okunskap, vilket inte stör mig eftersom man inte kan allt från början (:



Tänkte även på det att många säger att jag ska komma ner mer i sadeln, ärligt talat går det inte för den är så grund i sätet att man inte kommer ner mer, kan ta en bild på bara sätet för att "överbevis" så att ni inte tror att jag ljuger eller ngt x)

2010-08-04 @ 11:51:58
Postat av: Amanduws

Orka med alla idiotkommentarer om att Ingrid är förlång och att claudia inte orkar henne och att det helt enkelt inte passar! Jag tror nog att ingrid vet bäst om claudia inte orkar henne! jag tror inte att hon skulle rida claudia om hon var för lång och för tung för att rida henne! Hon vet bättre än er alla som sitter och klagar på henne!!!!

2010-08-04 @ 15:59:23
Postat av: Sandra - Mariska

tycker ni med idiotiska kommentarer som ENDAST skriver och svarar här för att visa hur idiotiska ni är och faktiskt är avundsjuka.

frida kan bara ge sig eftersom du inte ens kan stava.

Linn - tycker ni ser jätte bra ut, ni ser ut som ett riktigt ekipage tillsammans, ni har kul tillsammans och det ser bra ut!

Ingrid - Stort + till svarta hästar, har även en själv :) Tycker abslolut inte du är för lång, Claudia bär upp dig väldigt lätt, du är abslolut inte för tung, hon går fram gladerligen och har inte något ont av det. tycker det är bullshit som många andra skriver där uppe.

Även ni går väldigt fint!



Dressyrmuppara - ni gör ett super bra jobb på banan och med bloggen, läser dagligen och tycker det verkar super.



// Sandra med hästen Mariska.

Wulcanic @ bilddagboken

2010-08-04 @ 19:07:30
Postat av: lydia'

2010-08-04 @ 19:38:42
Postat av: Nathalie

Linn: Ser jätte fint ut kanske en lite djupare sitts men det kanske bara är bilden ;)

Ingrid: Jätte fin stabil och djup sitts (Y)

Tycker inte du är för lång för Claudia, ser jätte bra ut :)



Är svårt att bedömma bilder ;)

2010-08-04 @ 22:37:16
Postat av: My

Linn: Ner med händerna och slappna av lite mer i kroppen, hästen din ser lite kort och spänd ut men annars så tycker jag det ser bra ut för dig :).

Ingrid: Dra fram skänken bara några cm för skänken ser ut att vara lite långt bak :p.



Ni 2 kommer att gå långt i framtiden, lycka till :)

2010-08-05 @ 00:45:11
URL: http://har tyvär ingen blogg
Postat av: Någon

Till alla er som tycker Ingrid är för lång;



Dessa bilderna är ju tagna som dressyrbilder?

Tror allvarligt talat inte Ingrid är för lång för Claudia!

Dressyrläder ska vara långa



2010-08-05 @ 01:41:38
Postat av: Liz

Till Linn: Ok, då var det som jag trodde.

Självklart kan man inte allt från början! Skulle ett 'proffs' säga sitt här skulle de antagligen se helt andra 'fel' än vad vi 'amatörer' gör ;) Blev bara nyfiken hur han kändes eftersom det är väldigt svårt att bedöma energin genom en bild! :)

2010-08-05 @ 19:12:52
URL: http://lillagoajag.blogg.se/
Postat av: Gadfly

Jag tycker ni är jättefina båda två! Det finns ju småsaker men det har säkert era tränare redan kommenterat!

Och alla som säger att Ingrid är för lång för Claudia kan ju bara sluta! Hon rider sin ponny i korrekt form, hästen och hon är i balans. Vad är felet?

Ja, hon är lång men inte för lång. De otroligt duktiga ryttarna som rider, till exempel Jan Brink, är ofta långa på sina hästar. Klagar någon på dem?

Nej, för de är kända namn och man vet att de vet vad de sysslar med.

Det är samma med Ingrid (och Linn förstås) de vet vad de sysslar med bara att de inte är jättestora namn än.. Vilket de kommer att bli en vacker dag!

Så sluta säga att hon är alldeles för lång för hon vet vad hon gör!

2010-08-06 @ 22:25:16
Postat av: Anonym

Linn borde sjunka ner i sadeln mer och sänka händerna, :D Men anars är det nog inget fel. :DD

2010-08-06 @ 23:56:20
Postat av: k

Linn: sjunk ner i sadeln, braven ser alldeles för spänd och kort ut i halsen, läng tygeln, ta bak handen och håll händerna jämna!



Ingrid: skänkeln ser ut att ligga något långt bak. Lite svårt att se på bilden, men dina händer ser något breda ut. I övrigt ett väldigt prydligt ekipage där ponnyn bär sig fint i en väldigt trevlig form och har ett bra påskjut bak! :) Lycka till i fortsättningen!

2010-08-08 @ 21:34:12
Postat av: Anonym

Ni båda rider bra.

Men jag tkr att du Linn har dina händer VÄLDIGT högt ibland (har sett dej irl)

Och stå inte så mke i stigbyglarna när du gör en mellantrav/ökad trav , din sits kan se något stressad ut alltså inte så avslappnad ;)

Annars rider du kanon!



På din bild Ingrid så ser du lite kutryggad ut om jag ska vara ärlig. Ta in armbågarna mot kroppen.

annars rider du också kanon! :)

2010-08-08 @ 22:19:56
Postat av: M

Ni rider båda väldigt bra, och jag har bara en enda sak att säga, Linn, din underarm är i 90 graders vinkel, men enligt "regelboken" eller hur man ska säga ska det vara en rak linje mellan hästens mun och armbågen .. :D

2010-08-09 @ 02:19:34
Postat av: Anonym

Linn: Du sitter på underlivet,detta gör att du får framvikt.. Du skulle behöva få fram höften så du sätter dig på sittbenen. När du får fram höften så faller underskänkeln automatiskt skänkelläget helt på plats. Händer skulle du kunna ta ner lite grann och vrida om. Att bredda händerna är ett onödigt alternativ. Hästen skulle se mer avslappnad ut om han fick gå i låg form och arbeta framåt och inte uppåt.



Ingrid: Du skulle behöva sträcka upp dig och få tillbaka axlarna och få in armbågarna till kroppen. Händerna ska du vrida tillbaka och få ihop. Du sitter lite tvärtom Linn lite för mkt på rumpan. Du skulle behöva få tillbaka höften lite grann. Hästen går i fin form. Men skulle säkert kunna gå lite lägre.

2010-08-09 @ 17:11:44
Postat av: ebbaaaaaa

tycker själv att Linn måste rätta till sina händer. Då dom hamnar lite för högt upp.. :)

Båda två har väldigt fin sits .

vad jag ser på bilden så borde ingrid få ihop sina händer lite.

:)

2010-08-09 @ 21:10:29
URL: http://ebbaekalek.blogg.se/
Postat av: aks

braves nacke ser ju HELT överdriven/efterbiliven ut ju? gud vilken dressyrtränare rider du för egentligen?

FÅ IHOP HAN !

2010-08-11 @ 15:29:04
Postat av: Moa

Linn och Braven:

Tycker han går väldigt fint! (:

Han är ganska så högställd, men det är ju du som bestämmer hur du vill att din häst ska gå, inte sant? ^^ Men ja, kanske in med armbågarna en gnutta och sänka handen en halv cm x)Sen kan du ju luta dig lite lite tillbaka och känna sittbenen ner i sadeln (: Det är bra att du tittar framåt och inte ner på hästen som jag ser vissa gör ^^



Ingrid och Claudia: Tycker hon går riktigt fint där! (: Du kanske skulle kunna räta på dig lite och luta dig nån mm framåt x) Sen armbågarna också, dem ska ligga lite närmre kroppen (: Tänk på att du ska ha sittbenen ner i sadeln och inte sitta för mkt på rumpan ^^



Annars hittar jag inte mer! x) Ni rider jätte duktigt båda två! :D

Ni har säkert redan fått all denna information av några andra tusen? xD

Jag är inte alls lika erfaren ryttare som ni är och detta är det ända som jag kan tänkas kritisera, men ni rider sjukt bra! ^^



Mvh Moa (:

2010-08-11 @ 22:04:04
URL: http://hoppdressarna.blogg.se/
Postat av: Felicia

Ingrid: JAg tycker inte att du är för stor för din häst :) Du passar perfekt! Inte för lång inte för kort :) Inte för stor inte för liten, utan perfekt!



Linn: Jag fattar inte varför alla klagar på dina händer, tycker bara att de är lite för långt fram, men asså jag har inte ridit så länge men endå, det är vad jag tycker, annars har du (och ingrid) en fin lodrät linje :)

2010-08-11 @ 23:04:08
Postat av: k.

måste bara passa på att kommentera vad klara hovstadius skrev ang att braven skulle ta in nosen om linn tog bak axlarna. Tyder inte det ganska mycket på att hon MÅSTE länga tygeln?! Det klart att han drar in nosen om hon har så korta tyglar och sen tar bak axlarna! Han bär sig inte - hon lyfter runt honom! Får man det bara att se prydligt ut och ponnyn har gång av sig själv så vinenr man en jävla massa poäng på det! Inget snack om saken!

2010-08-11 @ 23:20:03
Postat av: Irma

Linn :

Du skulle slappna av mkt mer i din sits, sänk händerna för på bilden bryter du handlinjen. ryggen ska vara mer rakt över bäckenbenet. fin form, ngt spänd. Fin teckning och bra musklad, utrustning på topp! bra bildval :)i bilden helhet, mkt fint!

Hot!



Ingrid :

Fin sits, skänklarna ngt förlångt bak, samt axlarna för "tunga" (långt ner) formen sådär, kunde höja ryggen mer, annars fin ponny, ser ut att vara aningens överbyggd ? bra bildval även här!

fin utrustning och bra matchat! i bildens helhet jättefint! :)

Hot!

2010-08-12 @ 20:47:12
URL: http://irama.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Jag tycker ni kan skaffa er lite snyggare hjälmar..

2010-08-12 @ 21:46:16
Postat av: Julia J

Jo, NI är felfria! Snyggast ever <3

2010-08-13 @ 12:38:15
URL: http://juliasdjur.blogg.se/
Postat av: Amanda

Linn ser sjukt stel ut, det gör du på många bilder. Slappna av, läng tygeln en aning, sätt dig på rumpan och håll emot med magmusklera. På så sätt skulle du få en rakare linje. Du skulle även behöva dra bak underskänkeln en aning om du gjorde det ovanstående.

Att svanka när man rider är inte bra alls, så jag råder dig att verkligen hålla emot med magmusklerna som sagt.



Ingrid ser mest ut som en hösäck faktiskt.

2010-08-13 @ 23:11:23
Postat av: Mikaela o Maja

Linn: braven ser lite spänd ut, skulle behöva komma ner i sin form för att se avslappnad ut, sänk gärna händerna lite och sitt mer på rumpan, annars ser de bra ut. HOT!

ingrid: fint skänkel läge, du skulle behöva dra tillbaka dina axlar en aning, claudia har en ganska sluttande rumpa, mer muskler där skulle behövas, du ser ut att sitta fint i helhet. HOT! (svår bedömd bild)

2010-08-14 @ 16:35:32
URL: http://mjmfoto.blogg.se/
Postat av: felicia

LINN: snygg mobell på ponny MEN jag skulle vilja sänka din hand så det blir en bättre tygellinje. Braven ser lite spänd ut i sin form annars ser det bra ut. HOT



INGRID: snygg modell där också, det ser fint ut men det bodde vara ett dressyrshabrak till dressyrsadel!!!!! dock gillar inte jag vitt när man är hemma men om man har det så hadde det varit snyggare med svart ridbyxor ist. HOT

2010-08-17 @ 08:24:52
Postat av: felicia

oj det är samma person som skrev över här men glömmde en sak



LINN: vänd händerna så tummen pekar upp och att du sätter dig tyngre i sadlen



INGRID: vänd händerna så tummen pekar upp ta in armbogarna lite :)

2010-08-17 @ 08:30:46
Postat av: Anonym

Båda är fina men det ser ut som Linn trycker fram överlivet mycket :)

2010-08-17 @ 13:34:30
Postat av: Amelie

Linn: Sitt mer på rumpan, sänk händerna, svank rygg?? sträck på dig och slappn av. Spänd häst.

NOT

Ingrid: Bättre sitts. Skänkel lite längre fram så du har den under dig istället för bakom. Nästan överböjd, lite med rakriktning. Bogen flyter in. Armbågarna in till sidan. HOT

2010-08-26 @ 20:20:59
Postat av: Anonym

Tycker det ser bra ut :)

Linn skulle kunna sätta sig ner mer i sadeln och ta tillbaka händerna och Ingrid skulle kunna ha ihop händerna mer, HOT PÅ BÅDA :)

2010-08-28 @ 20:36:01
Postat av: Matilda

Är inte så insatt (hamnade precis på denna bloggen), så jag vet inte vem som heter vad.. Allt ser ju sjukt prydligt och snyggt ut måste jag säga. Det enda jag skulle kunna anmärka på är att du med rosa piké svankar lite väl mycket och har händerna lite för högt, det ser liksom lite ansträngt ut på något sätt. Du med den svarta hästen skulle kanske kunna sträcka på dig litelite mer. Sedan tycker jag att båda är lite för stora för hästarna. Även om hästen kan bära en osv, så ser det bättre ut om ekipageproportionerna stämmer överens :D

Menar absolut inget illa med kommentaren, utan tycker bara att det alltid bra med konstruktiv kritik att ta till sig! :D



Måste också säga att ni båda verkligen har riktigt snygga hästar, och väldigt snygg kläd/utrustningsstil :)



Fin blogg!

2010-09-02 @ 16:14:59
URL: http://matildajohanssons.blogg.se/
Postat av: Ida

Linn: ser ut at ha händerna en aning högt och Braven ser lite irriterad ut..

annars jätte fint :)



Ingrid: armbågarna pekar lite utåt annars jättefint där med:)



Ni har underbart söta ponnyer :)

2010-09-05 @ 17:33:38
URL: http://seemeeshine.blogg.se/
Postat av: fia

Linn: Sänk händerna ngt för att få en korrekt tygellinje. Mer bakbens aktivitet önsks. Bra sits, skulle kunna ta bak skänkeln PYTTE LITE så är det perfekt. Och tänk på att du inte vinklar foten så mycket, tårna ska peka lite mer framåt. Skulle vilja ha Bravens huvud lite lägre. Förövrigt snygg! :) HOT!



Ingrid: Tänk på att du har armbågarna intill sidorna, tänk att du ska stoppa dina skulderblad i bakfickorna. Skulle vilja ha Klådans huvud LITE lägre. Fint steg, ngt spänd. Förövrigt snyggt ! :) HOT!



Älskar eran blogg! :D

2010-09-07 @ 17:29:01
URL: http://welenstrand.blogg.se/
Postat av: jag

linn: skulle behöva sjunka ner lite med i sadels och slappna av, men bra sist annars. händerna borde hållas lite jämnare o uppåtvridna.

bra form & snygg utrustning!



Ingrid: du ser lite lång ut o för att rida på volt tycker jag att claudia på denna bilden som om hon ställer sig lite utåt med nosen? eller bara bilden?

bra sits, bra händer!



annars riktigt snygga ekipage- stort HOT! :)

2010-09-13 @ 18:20:14
Postat av: jag- igen.

juste, kollade lite kommentarer på detta o bilderna igen!

tycker att visst- ni ville ha kritik men vissa bara hackar på er. helt seriöst, ni ÄR jätteduktigt, men somsagt- ingen är felfri!

såg oxå att ingrid kanske borde ta ihop händerna lite o kanske höja dem nån centimeter för att få snygg buren hand! :)



still- hot! (:

2010-09-13 @ 18:29:54
Postat av: Isabell

Linn: Fin färg på hästen och den ser välmående och uppmärksam ut. Din sits är enligt mig korrekt men den kollade jag inte så mkt på. Det ser ut som om den töltar fast den inte är riktigt fullärd så tölten är bara "halv". Men jag älskar islandshästar så det är ett plus :D Snygg matchande ljus klädsel och snyggt schabrak. Snygg sadel som ser ut att vara smörjd ofta. Ett plus för pannbandet! Jag gillar inte att man rider med spö men hjälper det så ska du inte bry dig på det. Du är en duktig ryttare! HOT!



Ingrid: Fin häst och fin svart. Snyggt matchat med utrustningen. Du skulle behöva böja lite mer på armbågarna men bara en aning så skulle det se lite mer välplanerat ut. Tycker inte att bilden är rättvis mot er. Sätt bättre bilder på er två! Lite "otydlig" då det blir väldigt mörkt och det blir svårt att se. Men du har en fin sits och en ljusare bild och böjdare armbågar så skulle det vara mycket bättre! HOT!



Ni båda är bra ryttare och duktiga men det är svårt att ta på en bild då alla tycker att olika bilder är den bästa! Men ni ser ut som om ni skulle tävla mot Jan Brink!

2010-09-25 @ 22:09:01
URL: http://issasimonfendi.blogg.se/
Postat av: Linn

Linn: Det ser ut som att både ryttare och häst ser spännda ut. Försök att slappna av och sjunk ner mer i sadeln. Tummen ska peka upp och det ser ut som om du behöver lätta lite i handen. Braven ser lite kort ut, låt honom gå fram men fortfarande stöd i tygeln. Din T-shirt är riktigt fin till Bravens färg!



Ingrid: Du och Claudia ser riktigt passande ihop. Förutom att du är förstor för henne. Dina ridbyxor matchar inte till allt annat. Du behöver dra bak axlarna och räta på dig. Hon länger på steget och ser ut att vara lösgjord! Trevligt ekipage.



Båda är hotta :)

2010-09-26 @ 14:27:15
Postat av: Jessie

Ser i stort sett inget fel i bilderna.



Dock så skulle Linn behöva slppna av lite, ser ut som om både du och hästen är lite spända, och ta ner händerna lite så att det blir en lodrät linje. Jättefint!



Ingrid, du har jättefin sist, men du skulle behöva ta ihop dina händer litegrann. Du skulle kanske behöva räta på din litegrann också.



Annars jättefina båda två. Väl matchat! Ni är två väldigt stora förbilder, både för mig och för andra!

2010-09-29 @ 10:42:12
URL: http://jossieochjessie.blogg.se/
Postat av: Adina

Jag kan inte namnen så jag kör på färgerna på hästarna:



Isabellfärgade hästen: Du ser något stel ut i sitsen, sätt dig ordentligt i sadeln och slappna av lite. Hästen jobbar bra med bakbenen, innertygeln glappar lite men det visar också att du inte har mycket vikt där. Lite underlod. Härlig energi!



Svarta hästen: Bra sits men du ser lite loj ut. räta upp händer, in med armbågarna. Annars bra blick och hästen ser trevlig ut med bra energi i bakbenen och bra sväv i traven.



Båda är hot!

2010-10-07 @ 23:22:32
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Matilda

Ser jätte fint ut men Linn du svankar lite försök att tänka att magen ska innåt. hade problem med det förrut :D Ingrid ser lite spänd ut. men annars jätte bra som alltid :D

2010-10-10 @ 14:48:03
URL: http://messen.blogg.se/
Postat av: Rosanna

Hej!



Båda ekipagen ser otroligt fina ut. Kul att det visar sig lite fina ponnyer och duktiga ryttare. Det här med att Ingrid är för lång för Claudia är något jag stör mig på lite. Okej, hon är aningen för lång för ponnyn men i de flesta fall hjälper det mycket om man har lite längd (om man inte är allt för lång). Att vara för lång har aldrig skadat, däremot för tung.. det tvivlar jag starkt på att du är. De flesta duktiga ponnyryttare som kommit en bra bit med sin ponny och tävlat mycket är väldigt ofta för långa, för att vi växer ju, eller hur? Dessutom ser det bättre ut att vara lite lång än att vara för kort.



Ni är jättefina båda två, och jag gillar att era hästar ser så välskötta och välbehandlade ut. Mängder med lycka till!

2010-10-20 @ 22:03:45
Postat av: sarah (bdb@nutteolli)

Linn: Du skulle kunna luta dig lite mer balåt och ta bak skänklarna pyttekite för korekt sits. Bra stadig fin form men lite mer vaken känsla önskas. Sänk handen lite så att du får handen så bra som du brukar. Fin utrustning. Snygga knoppar! HOTHOTHOT!



Ingrid: Snygg utrustning.Dra ihop händerna lite för det perfekta läget;)Bra matchat med vitt schabrak ioch vita lindor! Lite mer aktivitet önskas då hon inte kommer att snedda med huvudet lika mycket. Trycker du in ytterhälen hårdare en gång kommer hon att gå jättefint!!c HOTHOTHOT!

2010-10-31 @ 21:57:36
URL: http://www.blogg.se/nuttesarah
Postat av: Josefin

Linn kanske kan sätta sig lite mer i sadeln ?



Annars underbar sits på er båda och hästarna går jätte fint !



HOT !

2010-11-03 @ 12:48:22
Postat av: Anonym

Linn & Braven:

Fin ponny, älskar färgen. Ren och prydlig utrusting, fin rosa topp linn har alltså snygg klädsel. Sängka hnderna en LITEN aning, lite nämre sadlen. Ser lite ut som om du rider lätt (?) men jag vet inte, så komma ner lite mer i sadlen.



Ingrid: Hihi, jag älskar svart och vit så för mig är det en perfekt utrustning med vit & svart :D Sträck lite på dig och fram med skänklen. Ta in armen mer intill dig och höj handen en aning :)

2010-11-08 @ 19:41:51
Postat av: Sara

Lite sen ute, men tänker skriva lite vad jag tycker. :)



Linn: Det ser ut som du behöver sätta dig ner lite mer i sadeln. Sänk handen en aning för att få en bra tygel linje. Snygg utrustning! Hot!



Ingrid: Jag älskar vita benlindor specielt på svarta hästar! Höj handen en aning och räta upp dig, ser ut som du sjunker ihop lite. Hot!

2010-11-21 @ 22:12:24
Postat av: BahBellah

hm, det är rätt svårt eftersom ni är grymt duktiga båda två..



Men jag kan vara petig ^^



Linn du behöver ha händerna närmare magen oh i samma höjd ^^ Braven ser lite mkt "ihop" ut och både du oh Braven skulle nog behöva slappna av lite mer. Kanske att du behöver sitta lite mer ner på gumpen ^^

Skulle gärna se att du hade vita benlindor till, annars ser det fint ut :D



Ingrid: Du skulle nog behöva räta upp dig lite mer, (på bilden) ha händerna mer intill kroppen, dock nt så mkt. Skänkeln tkr jag ser ut att behöva vara mer intill hästen samt dras fram en aning :) (lite)

Låt hästen dra ut sig lite mer, ser ganska spänd oh "hård" ut just där.



Annars är det jättefint!

Jag vet att jag nt har tagit något positivt, men det blir ju så mkt!

HOT! :D

2010-11-24 @ 15:50:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner