Svar på tal

Datum: 2010-08-07 ~ Tid: 21:39:48
Tror att jag formulerade mig lite klantigt i mitt förra inlägg. Jag hoppas att bara de som är skylliga tar åt sig och inte ni andra. texten var bara ämnad för en liten klick av läsarna och inte alla er andra, vilket jag hoppas att ni förstår. 

Är för det mesta bara trevliga, possetiva och hjälpsamma komentarer. Blir lika glad varje gång jag sätter mig och läser rad efter rad med vackra ord. Är verkligen jätte kul och sammtidigt chokerande att folk kan se upp till ngn som mig? Och även vara modig nog att säga det!

Men jag var på halvtaskigt humör redan innan jag satte mig vid dator pga att jag var så missnöjd med min egen innsatts på tävlingen idag och lite små irriterade på Braven också. Händer lätt att man fortsätter reta sig på småsaker och humöret växer utan ngn större anledning om man redan är lite uppjagad sedan tidigare.

Ngt jag inte kan släppa är att flera skriver att han är kort och hög i sin form och får det att låta som om det är ngt dålig. Det är förståligt att ni skriver så om jag skulle försöka rida min häst i LC form och han går som nu, men grejen är ju att jag inte föröska rida i ngn lång och låg LC form utan sammling. Han går i en korekt from för sin tävlinsnivå. Så snälla påpeka inte det igen för nu vet ni bättre än så.

Och sen är det en sak jag måste få fråga er läsare. Hur och varför får ni för er att Ingrid och jag tror att vi är bättre än ngn annan? Att vi är snobbiga? Kan aldrig tänka mig att ngn som träffat oss i verkligheten skulle använda några av dessa ord för att beskriva oss två.

Är man snobbig och tror att man är mkt bättre än alla andra för att man lyckas med sina drömmar och mål?


Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag förstår inte hur man kan döma folk genom att läsa en blogg? Men jag har verkligen inte fått intrycket av att du/ni är snobbiga iaf :)

2010-08-07 @ 21:44:36
URL: http://horsejumps.blogg.se/
Postat av: s.

Du har helt rätt :)

2010-08-07 @ 21:53:45
Postat av: Amanda

nej, bara för att ni lyckas med era drömmar är andra svartsjuka för dom inte är lika bra som er..

Ni är grymt duktiga!!

2010-08-07 @ 22:07:56
URL: http://amandawilhelmsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

En häst som är totalt ihoptryckt går inte i Fei form..

2010-08-07 @ 22:11:44
Postat av: nathalie

asså, jag typ "känner" er, har ju oxå häst i kga, o ja känner folk som känner er, o ingen ttkr lix att ni är snobbiga eller ngt, o de gör ja absolut inte! om du linn skulle va snobbig, varför skulle du åka o ta kort på lokal ponnydressyr tex? jo, kanske för att skryta med dina fina bilder? nä, lyssna inte på folk, skratta åt hur patetiska o avundsjuka folk är på er:)

2010-08-07 @ 22:12:43
URL: http://dressyrarn.blogg.se/
Postat av: enewe - med dressyr i fokus

Hade personen/personerna i fråga träffat er i verkligheten hade de inte tyckt att ni var snobbiga, för det är ni ju verkligen inte! Tycker ni båda är mkt trevliga :)

2010-08-07 @ 22:17:11
URL: http://enewe.blogg.se/
Postat av: natali

asså, braven är inte TOTALT ihoptryckt? dom som är det går ju inte på tygeln liksom? asså låt dom vara ifred eller? du ser väl på korten att han inte är totalt ihoptryckt?! idiot.....

2010-08-07 @ 22:18:50
Postat av: Elvira

Jag komenterade i ditt förra inlägg om varför ni bloggar om ni vill slippa oss. Förstår att det blev ett missförstånd vilket också var trogligt. Själv tycker jag varken du eller Ingrid är snobbiga, men som bloggare om man är på dåligt humör kan man ju lätt stämplas som snobb, vilket är fel. Alla har ju lite sämre dagar vilket borde respekteras enligt mig, eller hur? :)

2010-08-07 @ 22:21:22
Postat av: lolvira :DDD

Jag har aldrig uppfattat er som snobbiga på någt sätt, förstår int hur folk läser/se på er då som har fått den uppfattigen :O

2010-08-07 @ 22:22:18
URL: http://lolviras.blogg.se/
Postat av: Anonym

Försök att inte ta åt er utav kommentarena, folk skriver så för att de är avundsjuka och själva skulle vilja vara som ni är. De skulle aldrig våg gå fram i verkligheten till er och säga detta, så det bevisar bara att de trycker ner andra för att de mår så dåligt och mår bättre utav att se eer ta åt er! så skit i det... bry er inte om vad andra tycker, de är bara en person i hela världen som tycker så! släpp de, ni verkar underbara båda två! :)

2010-08-07 @ 22:25:24
Postat av: Anonym

Tror inte att de välutbildade domarna skulle dömma så höga poäng på en såpass hög nivå, om det inte hade varit att ponnyn gick i rätt form! Det går inte till så, de har en mall att gå efter, och om han nu skulle gå ihoptryckt förklara då varför hon får så höga poäng ? gaah blir så irriterad på skitungar som inte fattar ngt....

2010-08-07 @ 22:28:03
Postat av: Johanna

Lyssna inte på dem! Asså jag håller med er om nästan allt ni skriver och jag är VERKLIGEN inte någon snobb och jag tror inte att ni är det heller! Som sagt så är det svårt att dömma någon efter en blogg. Och Braven går inte ihoptryckt, då skulle de stå det i dina protokoll vid tävlingarna. DU och Braven är så himla fina ihop och jag tycker det är så synd att folk försöker trycka ner er bara för att ni siktar mot era drömmar och mål! Lyssna på domarna och inte på dessa avundsjuka ANONYMA människorna som sitter och kaxar bakom dataskärmen! Jag tycker både du och Ingrid verkar vara jättetrevliga och hur roliga som helst att umgås med!:)

2010-08-07 @ 22:48:28
URL: http://dressyrnorden.bloggplatsen.se
Postat av: Helena - HagensYason@BDB

Säger som andra - ni är säkert jättetrevliga båda två. Men sen finns det andra som är så jäkla avundjuka på er för att ni är så gryymt duktiga så att dom bara är tvugna att klacka ner er för att det känns bättre så. Dom sitter bara bakom sina datorskärmar och skriver en massa skit för att dom vill och dom skulle aldrig våga säga sånt öga mot öga, så TÖNTAR OCH J*VLA FEGISAR är vad dom är. Och inga domare har väl någonsin sagt att du Linn rider Braven i för hög och ihoptryckt form? nä trodde väl det ;)



Tack för en läsvärd blogg! Fortsätt kämpa båda två och tänk bara på det snällt andra skriver :D

2010-08-07 @ 22:57:38
Postat av: Anonym

Ja tycker ni alla 4 är jätteduktiga (Linn, Braven, Ingrid och Claudia) men jag måste faktiskt ge mitt svar på frågan du ställde i inlägget. Jag har läst och tittat lite på era bilddagbokar ett bra tag och det är alltid lika kul att göra men jag har vid vissa tillfällen blivit lite ställd. Jag kommer tyvärr inte ihåg när men det var någon på bilddagboken som någon frågade varför du (Linn) red med det bettet du gjorde. Du svarade då något i stil med "att jag får väll rida i vad jag vill eller måste jag ha ditt godkännande innan jag byter bett?" Självklart får du väll rida i vad du vill men jag tyckte i alla fall att du svarade lite "snobbigt" (de ord som du använde i frågan). Jag uppfattade bara frågan om bettet som en vanlig fråga och av ren nyfikenhet vill hon säkert bara veta vad det var för bett och vad som gjorde att du bytte. Man lär ju sig på att fråga, eller hur? Och jag är kanske inte rätt person att "döma" vem som menade vad i sammanhanget, men nu har du i alla fall fått svar på din fråga från lilla mig. Det här vad bara min uppfattning och mitt svar på din fråga.

2010-08-07 @ 23:18:32
Postat av: Karin

Jag tycker ni är otroligt duktiga och ni vet vad ni gör. Ni följer era drömmar, sätter upp mål och bara för att ni senare når dessa mål så är ni inte snobbiga. Och Ingrid är inte för lång för Claudia och Linn du är inte fett någonstans och kommer inte bli heller.



Hoppas folk kan lägga ner sin dåliga stil emot er.

2010-08-07 @ 23:34:26
Postat av: jenny

puss på att ni har sån bra blogg!! :D

2010-08-07 @ 23:58:06
Postat av: Erica

Till den som kommenterade så här :

Postat av:

En häst som är totalt ihoptryckt går inte i Fei form..



Braven är inte ihoptryckt finns hästar som går så utan att man behöver trycka ihop dom. Han går i en form som passar honom och om han skulle känna sig ihoptryckt och inte få plats i sin egen kropp så skulle han inte utföra de hon ber honom om. Som när dom tex har hoppat så kröker han så över hindrena också även om hon ger eftergift. Alla hästar är inte likadana vissa har lägre form och andra går i en högre form.

2010-08-08 @ 00:08:04
URL: http://Tygeltag.blogspot.com
Postat av: yemie

Hej, jag är en helt random läsare. Tänkte bara passa på att säga hur jag har uppfattat er.

Jag anser inte att ni verkar snobbiga, jobbiga, dryga eller elaka på något vis alls. Visst kanske ni i vissa stycken kan verka utliga men vem vill inte se snygg ut när man tävlar?

Och ja, folk är elaka av sig när de hittar någon som de har svårt för då de i vissa avseenden kan verka veta bättre än en själv. Jag bara hoppas att folk slutar läsa er om man inte gillar vad ni skriver, det är ju trotts allt en blogg. Enligt mig får alla säga vad man tycker men ibland kanske man ska fundera över vad man själv vinner på att klaga på andra..(Detta är riktat till idioter som bara klagar)

Lessen om det blev långt, jag tycker ni bara ska vara er själv och fortsätta med det ni gör för ni gör det ju bra annars skulle ni aldrig tävla på den nivå ni faktiskt gör.



//Yemie

2010-08-08 @ 01:30:53
Postat av: Hanna

Måste bara säga att det var grymt bra skrivet!

2010-08-08 @ 03:15:10
URL: http://hannaolinlundmark.blogg.se/
Postat av: ina

jag tycker tvärtom att du verkar ödmjuk!

inte fan är du snobbig eller tror att du är bättre än alla andra? tråkigt med sådana kommentarer men ta inte åt dig! du är så jäkla duktig.



och angående kommentarerna på formen så är det ju pga att folk är okunniga. Som du säger man kan inte rida FEI programmen i LC form...

2010-08-08 @ 08:11:12
Postat av: Fanny

När de säger att Braven går i för hög form är det bara ett tecken på att dom inte kan någonting om dressyr.

Braven går i jätte fin form och ni två är ett bra ekipage som det syns till och med på bild att ni har roligt tillsammans!

Jag tycker inte ni är snobbiga på något sätt. Men så klart, om man är dressyrnörd så måste man ju vara petig! ;D

2010-08-08 @ 10:39:47
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Fin blogg :)



http://nattstad.se/cecilies

http://nattstad.se/cecilies

http://nattstad.se/cecilies

2010-08-08 @ 11:00:42
URL: http://nattstad.se/cecilies
Postat av: jennifer (indus)

ni är jätte duktiga jag som har en helt underbar derssyr ponny (IBLAND!!!!) skulle hemskt gärna villja vara någon av er (linn el ingrid) ni är just nu förtillfället (stav)mina idoler (inte för att fjeska) och om ni ger upp blogga får jag ingen hjälp med det jag behöver, ni är till och med bättre än min dressyr instruktör och ni har fått mig till att älska dressyr mer än någonsin på 2 månader

2010-08-08 @ 11:24:20
Postat av: smyckestokig

Ber om ursäkt om du inte vill ha detta i din blogg. Men vill passa på och tipsa om mina fina budskaps/namnarmband där du kan välja din egna text tex barnets namn, älsklingens, viktigt datum mm Armbanden finns i flera fina färger och kostar endast 79 kr blir billigare om man köper fler. Välkommen in och fynda

2010-08-08 @ 11:42:12
URL: http://smyckestokig.blogg.se/
Postat av: sofia / dressyrhatt @ bdb

båda du och ingrid är stora förebilder för mig, ni är asduktiga och jag önskar jag kunde vara lika bra som er ! <3 :)

2010-08-08 @ 12:47:42
URL: http://dressyrhatt.blogg.se/
Postat av: Liz

Jo ni är ju jättesnobbiga båda 2... Och det kan man ju verkligen bedöma genom internet... Eller inte!

Tycker ni båda verkar väldigt jordnära, detta inlägg är ett tydligt ex. på det! Ni har mål och vet vart ni vill men vet också att ni inte är perfekta, tycker man det är = snobbigt behöver man inte läsa er blogg!

Jag kan lugnt ta tillbaka och be om ursäkt för vad jag skrev i förra kommentaren om du tog illa vid dig av det (även om det absolut inte var avsikten!)



Egentligen tycker jag nästan att ni skulle ta bort de kommentarer som saknar avsändare, har man ngt att säga (bra/dåligt) så man man skriva sin mail och namn, annars är det väldigt tydligt att man bara är ute efter att göra livet surt för någon annan. Men ni gör som ni vill!

2010-08-08 @ 14:45:11
URL: http://lillagoajag.blogg.se/
Postat av: lisa

att gå i form betyder inte att hästen kröker på nacken, de betyder att hästen höjer ryggen och trampar in bakbenen under sig och slappnar av i alla muskler. (och helst ska hästen få en rak linje från ögat bak till manken..

Du är grymt duktig Linn ta inte åt dig av vad folk säger :))

2010-08-08 @ 14:52:05
URL: http://paragona.bloggplatsen.se
Postat av: Ellen

I dagens lc program så vill dom inte att hästen ska gå lgt med huvudet. Jag har tävlat en hel del och nästan alla domare säger att hästen måste upp mer. Men idag tävlade jag la och fick ingen påpekning. Så braven kasnske går lite väl samlat för lc. Men alla domare skulle inte påpeka det. :) Eran blogg e bäst!

2010-08-08 @ 15:53:34
Postat av: Nathalie

Ni har ju till och med sagt att ni är som alla andra fast, bi kanske läger lite mer tid på dressyren ;) därför blir man duktig!

Man är ju inre precis snobbig bara för att man är duktig ;D

2010-08-08 @ 16:46:53
Postat av: Johanna k

På bilderna ni lägger ut ser ni ju mest glada ut tycker jag :) Man behöver dock vara lite snobbig och ego om man ska lyckas!

2010-08-08 @ 17:18:21
Postat av: amanda bohl

jag har träffat dig på ngra tävlingar och har inte fått uppfattning av att du är snobbig. jag fick mer en känsla av att du är en mkt trevlig persion!! så skit i va vissa andra tkr :)

2010-08-09 @ 11:11:42
URL: http://bohl.blogg.se/
Postat av: elin

jag beundrar dig linn både för din ridning och dina åsikter stå på dig det är det som är beundransvärt!

och så ville jag bara säga att braven är superfin!

2010-09-04 @ 22:33:09
URL: http://elincordoba.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner