Hot or Not, utan halvHot.

Datum: 2010-08-15 ~ Tid: 00:49:38



Trevligt ekipage. Det ser dock ut som ponnyn hänger sig fast i innerhanden. Fin i lodplan. Du behöver trampa ned hälen samt ta in armbågarna intill sidan. Något kortare tygel och lägre hand önskas. Vik dig inte inåt i överlivet. Upp med blicken. Bra matchat med schabrak och lindor, tröjan skulle gärna varit i en annan färg. Minus till allroundschabrak till dressyrsadel. Hjälmen är inte min smak, korta chaps. NOT.

Jag gillar ekipaget! Prydligt. Fin sits och hand, möjligtvis att du är något tillbakadragen med din överkropp. Fin energi på en häst som ser väldigt trevlig och energisk ut. Trevlig form! Snygg utrustning. HOT.


Ponnyn behöver komma fram betydligt med nosen då den är kraftigt bakom lod. Du ser ut att tipppa framåt med överlivet, vilket gör att underskänkeln åker kraftigt bakåt. Sätt dig på rumpan och placera skänkeln i rätt läge. Fin hand men ta in armbågarna intill sidan. Utrustningen föll inte mig i smaken och ögonblicket som bilden är fångad i ger ett stumt intryck med tanka på att frambenen flyter ihop. Fin färg på ponnyn. NOT.


Söt ponny som dock ser ut att nypa sig fast i bettet. Korta tygeln och sänk handen något. Trampa ned hälen och räta upp dig. Skjut på med höfterna, inte hela överlivet. Trevlig utrustning och snygg hjälm, men hängande sadelgjorsstroppar och stigläder-ändar ger ett slarvigt intryck. Ögonblicket bilden är fotad i ser inte ut att göra varken ryttare eller ponny rättvisa då ponnyn ser hög ut i bak och ryttaren ser ansträngd ut. Ponnyn passade bra i creméfärgat schabrak. NOT.


För ögat ett fint ekipage. Jag tycker att något ser konstigt ut med bettet, som om det vore alldeles för långt. Du ser ut att sitta lite för långt bak i sadeln men verkar ha en mjuk sits. Skulle önska att du la fram handen något samt sänkte den lite. Trevlig siluett på ponnyn men jag får en känsla av att ponnyns bakdel är större än framdelen. HOT.


Väldigt söt ponny! Du ser ut att rida mjukt men skulle önska att du tog ihop handen något. Upp med blicken. Skulle även önska en lite mer avslappnad form på ponnyn. Snyggt med vinrött och snygg hjälm! HOT.


Fin modell på ponny. Dock ser den något spänd ut. Trevlig sits men ta upp blicken och ihop handen något. Schabraket ser stort ut och sadelgjorden var inte min smak. Vinka ner spöt. Snygg hjälm. HOT.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

De var bra utan halvhot :D ni får gärna variera lite :)

2010-08-15 @ 08:47:43
URL: http://dayofmylife.blogg.se/
Postat av: nathalie, bild nr 5

vill bara säga att bettet inte är för långt, är alldeles lagom. Kan se ut så eftersom jag tar lite mkt i hälger tygeln. & att bakdelen ser större ut än framdelen beror på att sadeln har åkt fram.



bra blogg! ;)

2010-08-15 @ 10:58:30
Postat av: nathalie, bild nr 5

haha, höger tygel ska de va xD

2010-08-15 @ 11:00:35
Postat av: Jennie

Tycker ni ska ta tillbaka halv hot (eller byta ut det mot hot- eller nått) eftersom vissa kanske varken är hot eller not, någonstans mittemellan. Blir en mer rättvis bedömning då tycker jag. (:

2010-08-15 @ 11:32:57
URL: http://www.mirochjag.blogspot.com
Postat av: f

hej,! hur anmäler man sig..? vill jättegärna vara med :)

2010-08-15 @ 13:44:59
Postat av: Louise

en fråga ang bild nr. 4:

ni kommenterade de hängande stigläderstropparna... men vad ska man göra åt dem? :)

2010-08-15 @ 17:11:23
Postat av: Maja

Ni har helt rätt, ang bild 1. Han är lite tung på bettet och jag måste verkligen förbättra min sits, Men vad kul att ni/du tycker att vi ser ut att va ett trevligt ekipage.

Har inte haft han så länge så vi har mycket att lära än:)

Bra blogg!

/ Maja

2010-08-15 @ 21:54:30
Postat av: carrooo :)

om man vill vara med i "hot or not" hur gör man då?:D vart skickar man bilder ;)

2010-08-17 @ 08:48:54
URL: http://baraacarro.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag tycker de var lagomt med kritik i dehär inlägget,lika mycket bra som dåligt. tummeupp !

2010-08-18 @ 02:41:00
Postat av: Hilda

Tack för att du hottade mig på bild nr 6 :)

det värmde verkligen ! :D

2010-09-25 @ 21:22:02
URL: http://hildaasernekvist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner