Stressad i vanlig ordning

Datum: 2010-12-15 ~ Tid: 07:01:00
Idag har jag endel att göra, därför har jag fixat tidsinställda inlägg så jag slipper tänka på datorn idag.
Min moster var snäll och tog morgonfodringen och utsläppet hos Claudia idag. Jag kan inte ens minnas när jag inte släppte ut henne och Quillen själv sist? Måste ha stenkoll och vill helst inte att någon annan än jag och mamma ska släppa ut henne, hantera henne och så vidare, men min moster kan jag lita på så det känns okej. Jag har just smsat en lång lista till henne om vilka täcken, skydd, foderburkar, höpåsar och grimmor Claudia ska ha, haha, jag måste vara jobbig att ha att göra med i ett stall ;) Vet inte varför jag är så kinkig, men sen Claudia blev skadad klarar jag inte av att låta andra hantera och leda henne, är så extremt rädd om henne och att inackordera Claudia vore ju rena döden för mig, jag tror jag skulle få nervsammanbrott. Aja, nu har jag ju eget = problemet löst!

Nu ska allt fixas i båda stallen och så ska jag hinna plugga och ha ett testprov. 12:41 går bussen till Lillerud där jag ska träffa min saknade Sofie, efterlängtat! Jag är hemma sent ikväll igen, men ja .. tidsinställda inlägg som sagt.





Kommentarer
Postat av: emma

vad hände med claudia egentligen, när hon blev skadad?

2010-12-15 @ 07:54:54
URL: http://bbaraemmas.blogspot.com
Postat av: Anonym

du,vet du hur de blir med säkerhetsstigbyglar nästa år?! Måste man verkligen ha de? tänk i dressyr & så ;OO <3

2010-12-15 @ 08:18:16
URL: http://ponnyproffsen.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag känner exakt samma sak med min polle, jag klarar knappt av att någon ger honom mat, leder honom, eller nått, ingen får helst röra honom. vet ej hur det blev så. men han är mitt allt!

2010-12-15 @ 13:22:58
URL: http://piledalsideal.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad är kinkig

xD

2010-12-15 @ 19:36:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner