Åsikter

Datum: 2010-07-08 ~ Tid: 14:37:43

Igår skrev jag ett inlägg om att jag tänker ta upp Claudia som storhäst. Folk börjar på en gång att skriva onödiga saker och lägga pikar.

VARFÖR undrar jag då? Är det ren avundsjuka eller varför går man in på någons blogg och skriver elaka saker? Ni klagar på mig och Linn när vi skriver vår åsikt om till exempel travare. Då blir det världens liv, anmälningar hit och dit och uthängningar i andras bloggar, för sånt får vi ju absolut inte göra.
Men vad ger då er rätten att kommentera rent ut sagt elaka och personliga saker i vår blogg, när vi själva inte får uttrycka våra åsikter?

Jag säger inte att ni inte har rätt att skriva eran åsikt, tvärtom så är det bara roligt, men då kan ni inte heller säga att vi inte får det.


Kommentarer
Postat av: Lina

Word!

Det är lätt att sitta bakom skärmen och vara kaxig, lite FÖR lätt! Tycker inte man ska skriva något på internet som man inte kan stå för IRL...

2010-07-08 @ 15:31:21
URL: http://equilina.se
Postat av: Sara ♥

Ha en bra torsdag!

2010-07-08 @ 15:36:04
URL: http://azizaaam.blogg.se/
Postat av: EmelieMill

Jag läser eran blogg för ja gillar den! :) Och drf kan jag skriva någon kommentar då och då! :)

Men om man ändå har imot er och ändå bara ska vara elaka kommentarer då fattar jag inte varför man änns ska gå in och läsa eran blogg ! :S

2010-07-08 @ 15:42:19
Postat av: Anonym

Ni är väll inte dödseriösa, de är ju en hel del ironi i de hela? eller? då kanske ni inte ska ta komentarerna seriöst häller;)

2010-07-08 @ 15:54:38
Postat av: Hillevi.P

Men gud.. ungar som bara vill jävlas som sitter vid datan dagarna i ända and have no life. :)

Jag tycker inte ALLS någon av er ser för långa ut.. aldrig något jag tänkt på. Skulle längden nu skulle vara så störande skulle ju hästarna inte gå så bra! Din ensak om du tar upp Claudia till stor häst. Hade jag (och var en lika bra ryttare) en lika bra häst hade jag gjort desamma ! :) Sverige har yttrandefrihet så skriv vad fasike ni vill. :D Läser allt (A) Jätte bra på blogg!

2010-07-08 @ 16:04:35
URL: http://tantparkkila.blogg.se/
Postat av: Hanna

åsikter är väl okej och ha så länge det inte går till elakheter, vilket det verkar ha gjort för er nu.



Men jag funderade på en annan sak, du/ni nämner att alla ska få uttrycka sin åsikt, vare sig man är överens eller ej. Varför raderar ni då kommentarer, som iallafall jag inte uppfattar som elakheter mot er personligen? Mest en liten fundering från min sida.

2010-07-08 @ 16:51:41
URL: http://musiqandlyrics.se
Postat av: johanna

Kanske tar ni det personligt.. de här med elaka kommentarer får man leva med ibland. även fast dom inte har rätt till att skriva något sådant. men man lär sig ignorera det.. ta det med en nypa ironi som ni säger.. nej men försök inte ta de så allvarlig och inte så seriöst. :) blir nog bättre sen ! skriv annars något som uppmuntrar läsarna!

2010-07-08 @ 16:52:14
URL: http://qualitys.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Vad jag vet så har jag inte raderat en enda kommentar som jag fått, vet inte om Linn har gjort det.

2010-07-08 @ 16:54:18
Postat av: lolvira :DDD

tycker det är sjukt att så många klagar å håller på.

Alla tycker inte lika, okey! Liksom varför göra en grej av det? Att skriva elaka kommentarer är lätt & omoget. Speciellt anonyma!

2010-07-08 @ 18:52:27
URL: http://lolviras.blogg.se/
Postat av: julijaa

Usch... Hoppas att du inte tar åt dej Ingrid!

Hade också en ponny som var jag lite lång på, och herregud. Folk tjatar och tjatar HELA tiden!

Men jag tycker som du, sålänge man rider den ordentligt, och det märker man ju att du gör, och att man inte väger för mycket så tar inte ponnyn någon skada.

Jag kände att jag och min ponny kom i obalans så då var det inget att snacka om, för hon var bara 8 år och ja., ganska lätt såld. Men som du säger, Claudia är ju ganska gammal och skadad, (och dessutom svårriden om jag förstått det rätt?) = hon har det bättre hos dej!

hoppas att hon blir frisk snart så att ni kan visa att alla som klagar och skriver elaka saker att dom har fel! ;)

2010-07-08 @ 23:17:46
Postat av: Alexx

Jag tycker veeeeeeeeeerkligen att ni ska skriva era åsikter. Och jag tycker veeeerkligen att det är upp till dig om du vill tävla som storhäst på claudia eller ej. jag själv tycker ju inte om principen att ta upp ponny på storhäst men det är inget någon annan kan bestämma utan är helt din egen sak! :) Jag hoppas att ni klarar att vara hårda och stå emot allt folk skriver. Blir roligare om ni kan skriva vad ni tycker. Jag själv skulle aldrig klara av att ha en öppen blogg med massa läsare. jag skulle ta för illa upp av alla kommentarer. STÅ PÅ ER! :)

2010-07-09 @ 08:22:15
Postat av: bellah

Jag tycker du gör rätt för du och Claudia passa verkligen tillsammans som smöret på mackan eller någe? :P

Men ni är ialla fall grymt fina tillsammans!

Stå på er, ingen ska stå iväg för er...

2010-07-10 @ 10:51:43
URL: http://bbellahh.bloggplatsen.se
Postat av: Jennie

Ja du ser lång ut på henne, men hon verkar ju inte må dåligt eller gå sämra pga det så vad spelar det då för roll? bara hästen mår bra och är frisk är väl det som räknas, att folk alltid ska vara så enkelspåriga, bara för man ska ha en viss längd och vikt på en vis storlek på häst är tydligen allt annat oacceptabelt suck -_-'

2010-07-10 @ 17:56:19
Postat av: Bella

håller med dig, det är så ooonööddigt att skriva negativa kommentarer. varför bara inte vara glad för andras skull och uppmuntra? =)

jag vet precis hur det är, har egna små skitungar som bara klagar ;)

2010-07-10 @ 18:32:25
URL: http://ventusfilius.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner