Tjing!

Datum: 2010-07-13 ~ Tid: 22:12:11

Jag tycker att det är ganska roligt hur vissa av er resonerar om saker.
Igår la jag upp gamla bilder på mig och Claudia, och jag vet att det såg förjävligt ut förut, vilket jag i princip också skrev. Jag skäms över hur det såg ut, men jag kan ändå visa bilderna.
Vissa männsikor börjar som vanligt att hacka, men ärligt talat så går det ni skriver in genom ena örat på mig och ut genom det andra. Jag kanske funderar över kommentaren i någon minut efter, sen är den som bortblåst.
Sen att vissa hittar på saker som att jag skrivit att jag utbildat henne själv och att förra ägaren red dåligt, det har jag aldrig skrivit och det är inte heller sant. Jag undrar seriöst vartfan vissa får saker ifrån?

Jag har aldrig påstått att jag är en superduktig ryttare och jag lider inte av något slags bekräftelsebehov där man måste få höra hur duktig man är hela tiden.
Jag själv blir bara glad av att se bilderna och hur mycket vi har utvecklats tillsammans. Och jag håller med, jag red uselt på bilderna, men det finns bilder och filmer på mig och andra ponnysar från både 2007 och 2008 där jag rider hundra gånger snyggare. Och vad kan då det bero på? Claudia var och är en svår ponny, vi matchade varandra inte alls i början, hade inget gemensamt och hon var som sagt för svår för mig. Vilket resulterade i att det såg hemskt ut.
Det finns nog inte många som rider lika fint på en lätt ponny man passar tillsammans med, som på en svår ponny där samspelet och matchingen inte finns. Men jag och Claudia hittade varandra tillslut, vilket bilderna visar.

Ni kan tycka och skriva precis vad ni vill, jag skiter fullständigt i det för det får mig inte att må ett dugg sämre.
Tvärtom, det som inte dödar, det härdar, och kritik får en bara att bli starkare. Jag vet vart jag har mig själv och Claudia, och tycker ni att jag rider/red dåligt, tyck det då, jag bryr mig faktiskt inte :)
Men något som stör mig är när folk hittar på saker som jag inte sagt eller skrivit. Vart har jag skrivit: "jag har utbildat Claudia själv"? Haha, snälla.


Jag och Zquasch augusti 2008. Detta var dessutom innan jag köpte Claudia ;)


Kommentarer
Postat av: sophia

haha gud vad söt ponny! är det en b ellr c ponny?

och jag tycker att du och claudia passar jätte bra ihop, man ser verkligen på bilderna hur ni har utvecklats! och hon har fått mycket mer muskler! :)

2010-07-13 @ 22:45:39
Postat av: lolvira :DDD

Jag tycker att du och Claudia har utvecklats tillsammans, altså som att ni blir mer ETT :) tycker det ser asbra ut nu & längtar tills hon blir frisk så ni kan fota mer bilder på er två så man får se lite på henne oxå och inte bara braven (även fast han är snygg han med!^^) :D



ps. vissa människor måste bara hacka hela tiden.. om man inte har något snällt att säga, varför säga något alls liksom ;)?

2010-07-13 @ 23:56:34
URL: http://lolviras.blogg.se/
Postat av: sara

tycker precis som du att du inte ska ta åt dig. Folk är bara avundsjuka för att du har jobbat upp en omusklad ponny på ett år till att kunna gå reg LA.



Keep up the good stuff! :)

2010-07-14 @ 09:18:09
URL: http://sariih.blogg.se/ridblogg
Postat av: cajsa

dom som hackar är nog bara avundsjuka på dig! ;)

2010-07-14 @ 10:20:04
Postat av: Johanna

Jag tycker det är så synd att folk kommenterar så dumma saker! Det syns att du och Claudia har utvecklats tillsammans och jag har inte sett att du har skrivit att du utbildat henne. Folk som skriver dumma saker är förmodligen avundsjuka eller har dåligt självförtroende så de måste se ner på andra för att själva må bra. Tycker ni är supersnygga tsm! Bra jobbat!:)

2010-07-14 @ 12:31:56
URL: http://dressyrnorden.bloggplatsen.se
Postat av: Elinor

jag tycker verkligen inte att det såg illa ut eller att du ska skämmas, det såg bara ut som att hon var mindre utbildad, och alla måste ju börja någonstans, hästar föds inte färdigutbildade och jag tycker du ska ha beröm för hur mycket ni utvecklats tillsammans. Det finns inga dåliga hästar eller ryttare det finns bara ryttare och hästar som kommit olika långt i sin utbildning :) tänk om alla ridlärare skulle tala om för ridskoleungarna att dom var dåliga hur många skulle vilja rida då? det enda man ska göra är att uppmuntra stötta och ge tips på hur man kan göra för att utvecklas vidare. Bra jobbat gumman.

2010-07-14 @ 19:42:14
URL: http://engelstoft.blogg.se/
Postat av: Sätilaryttaren Emma- En glimt av mitt hästliv :D

men det är ju roligt när folk skriver sånt ;D

2010-07-14 @ 20:59:22
URL: http://satilaryttaren.blogg.se/
Postat av: Louise

Gud så söt den var, älska steget!

2010-07-14 @ 23:34:19
Postat av: julia

det kallas avundsjuka.. ;)

haha nejmen hoppas att du inte tar åt dej vad skitungar som inte ens står för vilka dom är säger . ..:/

2010-07-14 @ 23:53:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner