Första "travpasset" på Braven efter vilan!

Datum: 2010-11-21 ~ Tid: 12:52:55
Han har ju vilat ca 2 veckor eftersom han troligtvis vrickade sig på KM när han sparkade bakut så högt och la all sin vikt på ett enda framben. Jag har självklart promenerat med honom varje dag och några gånger även skrittat honom uppsuttet.

Han har så himla mycket överskottsenergi nu att när man leder honom in från hagen eller i ridhuset så spänner han upp nacken i en båge och kröker på den. Han skakar även på huvudet samtidigt som han piper och grymtar haha!

Eftersom han älskar att rulla sig i ridhuset men inte får vara lös (han springer och bockar som en idiot om han är lös i ridhuset) så brukar vi ta ett extra långt grimmskaft så han får rulla sig 3-4 gånger. När han rullat sig sista gången som hoppar han alltid upp från liggande i en caprioll och piper! Så jävla söt! Ni skulle se honom.

Igår så travade jag honom för första gången efter viloperioden. Jag travade bara några långsidor men det var superkul! Både han och jag var jätte nöjda efter "ridpasset". Jag skrittade ca 20-25min och gjorde lite övningar som skrittpiruetter, skänkelvikningar, öppnor, slutor, halter och ryggningar.

Haha jag klippte även av hans pannlugg! Det har varit ett tabu för min del, något som man ABSOLUT inte får göra. Men eftersom han åker till helgen (skrev fel sist) så tänkte jag att det gör inget om det blir fult. Men i själva verket blev han bedårande! Önskar att jag hade tagit mod till mig och gjort det tidigare :(


Han ser ut som en liten hingst nu!

Kommentarer
Postat av: Jossan [Bluuebeeryy]

Va med i Tävlingen " att bli länkad i Två veckor"

2010-11-21 @ 13:25:25
URL: http://bluuebeeryy.blogg.se/
Postat av: Lottislarsson

ska vi följa varrandra via bloglovin ?:)

2010-11-21 @ 13:25:40
URL: http://fakesmiile.blogg.se/
Postat av: Linn

fin bild. :)

2010-11-21 @ 13:57:19
URL: http://www.spartipset.se/bostad.html
Postat av: Jeanette

Blev lite förvånad över att du klippte honom i något som du tycker är "fult" för att han ska åka till helgen, känns som att du vill att den nya ägaren ska få en "mindre" fin häst (han är lika fin ändå men jag menar enligt dig). Självklart förstår jag att det säkerligen inte var tanken men du har skrivit det på ett sådant sätt att åtminstone jag lätt kan tro det.

2010-11-21 @ 19:25:09
URL: http://schnauzertassarna.blogg.se/
Postat av: Linn

Haha nej det var verkligen inte så jag menade! Vet att många tkr det är snyggt med klippt pannlugg, men jag brukar inte göra det och hade inte vågat göra det annars. kanske skrev klumpigt, men jag tycker han blev helsöt och det tror jag Vickys också gör :)

2010-11-21 @ 20:57:09
URL: http://dressyrmupparhna.se
Postat av: Maja

lägg upp en bild på honom framifårn när du klippt lugge :)

2010-11-21 @ 21:59:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner