Gårdagen

Datum: 2010-10-21 ~ Tid: 12:27:02

Igår blev som sagt Cupido verkad. Han tog det i godan ro och var jätte lugn och snäll. Han vevade lite med bakhovbarna men när han insåg att det inte gjorde någon skillnad så slutade han och stod stilla. Under tiden han blev verkad så sysselsatta han sin med att slicka hela min tröja, mitt hår och ansikte, haha tokhäst!

Red ju ut på Braven och det var mycket uppskattat. Vet inte vad det tog åt honom han var som en liten krutladdning redo att sprängas vilken sekund som helst. Han bockade och gjorde glädjeskutt hela ridturen! Galopperade på tvären i diket och var allmänt uppspelt. Det är en stäcka som jag låter honom stäcka ut så fort han vill, det fick han så klart idag också. I slutet av denna sträcka kommer en liten bro där jag brukar bromsa in innan och vända hemåt igen. Så nu när jag skulle bromsa så hade jag helt slak tygel och började bromsa med rösten innan jag tänkte göra halvhalter med tygeln. Jag hann bara säga: Prr. Så slog han på en riktig slidestop så det blev 2m långa bromsspår efter oss. Jag var när på att dratta över öronen på honom eftersom detta inte var rektionen jag förväntat mig. Är märkligt hur fort hästar lär sig saker. Vi har t.ex. en liten bäck vi brukar hoppa sen hoppar vi tillbaka över den. Nu när vi går förbi på långtygel hoppar han först över vänder och hoppar tillbaka av sig själv. Vi hoppade även över ett par stenar på 80-90cm som han fullkomligen flög över, haha vilken lycka. Det är så lätt att göra honom glad!

Var i stallet lika länge idag (12timmar) som igår och på kvällen när jag kom hem var jag helt slut! Jag slocknade redan vi halv 10 på kvällen haha.


Gammal bild på BusBraven.


Kommentarer
Postat av: Cherie Mårtensson - En blogg om mitt liv

Åh min förra ponny gjorde likadant när hovslagaren var där, hon slickade på tröjan och händerna :) lite charmigt tycker jag :)

2010-10-21 @ 12:54:37
URL: http://cheriemartensson.webblogg.se/
Postat av: Karolina

Fan vad bra att han var snäll haha ;) Så han inte gav hovslagaren kosparkar xD

2010-10-21 @ 13:01:16
URL: http://www.varmblodsryttaren.foo.se
Postat av: Charlotte - tasch@bdb

Så gör min unghäst när hovslagaren är där, då står hon och pillar på allt som hon kan pilla på! ^^

2010-10-21 @ 13:04:26
URL: http://tasch.blogg.se/
Postat av: Gadfly

Herregud vilket steg! GILLAR'T

2010-10-21 @ 16:31:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner