VINN BILJETTER

Datum: 2011-02-11 ~ Tid: 13:56:59
Vi har ett par sponsorbiljetter över till Göteborg Horse Show 2011, därför tänkte vi vara snälla och lotta ut dem till en av er! Biljetterna gäller för torsdag (24/2) eftermiddag (kl 18-23), och fredag (25/2) förmiddag (kl 10-17).
Vi lottar ut 4 biljetter, alltså två för torsdag eftermiddag och två för fredag förmiddag, för att du ska kunna ta med en vän. Alltså, en vinnare till fyra biljetter.

Vill DU ha chans till biljetterna? Skriv då en motivering till varför just DU ska vinna.
Tävlingen avslutas söndagen den 13/2 klockan 18.00. Glöm inte att skriva med din blogg- eller mailadress i kommentaren för att vi ska kunna kontakta dig om just du vinner. Lycka till!



Kommentarer
Postat av: Denice

Jag vill vinna för att jag har bara varit där en gång och det var fantastikt, men fyra år sedan. Jag älskade så himla mycket och det ända jag vill är att åka tillbka :D Och så kulle det egentligen ha blivit i år. jag skulle åka med min kompis men sen hade dom inte plats i bilen upp så jag kunde inte följa med. Sen sa mina föräldrara att dom kunde tänka sig att köra upp och vara där men dom tyckte det var onödiga pengar till biljetterna så det blev inget :( men hade jag haft två biljetter så kunde jag åka upp :'D det hade varit min dröm ^^

2011-02-11 @ 14:02:56
URL: http://ponnysmurfarna.blogg.se/
Postat av: sissa

Jag vill vinna biljetterna för att jag vill ha koll på hur det är där, jag ska nämligen tävla där. Jag vet inte när eller med vilken häst men jag ska dit.

2011-02-11 @ 14:08:21
Postat av: Emma

Hej!

Jag vill vinna biljetterna till mig & min mamma ...

Iår har jag fått 2 biljetter utav kompisar som vill att jag skall gå med dom på GHS.

Men varje år har jag och mamma gått tillsammans bara för att vi fö en gångs skull skall få vara med varandra. Altså bara vi ...

Men iår så tycker mamma att det inte är någon idé om vi går eftersom jag ändå skall dit på torsdag förmiddag och lördag(heldag).

Så om jag skulle vunnit skulle jag ta mitt förnuft till fånga och bjuda ut min mamma, bara för att hon altid ställer upp för mig och stöttar mig i alla lägen.

Och eftersom mamma är typ utbränd p.ga allt jobbande skulle det nog vara skönt för henne att få åka in till Gbg och kolla på hästuppvisningar! :)

2011-02-11 @ 14:13:24
Postat av: Emma

Hoppas min email kom med i den förra ... Altså kommentaren ovan :P

Men a annars har ni den nu :)

2011-02-11 @ 14:14:33
Postat av: josephine

guud så snällt och omtänktsamt av er! :D



jag skrev mitt i ett mail, hoppas det går bra också! :D :/

2011-02-11 @ 14:14:40
URL: http://sportrytttarna.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Jag vill vinna för att jag aldrig har varit där plus att jag då skulle bjuda med mig min bästa vän från Skåne som jag inte har träffat på 7 månader. Jag själv bor i Stockholm så det är inte varje dag jag är i goa götet.

2011-02-11 @ 14:16:59
Postat av: Pernilla

Hej måste säga att ni har en väldigt spännande blogg :) Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag aldrig har varit där men alltid velat åka dit. Men tyvär så räcker aldrig pengarna till och har aldrig gjort det varken när jag bodde hemma eller nu när jag bor med min pojkvän. Det värsta jag vet är att vara beroende utav andra och vill gärna försöka klara mig själv. min pojkvän har lovat att jag får låna bilen dit men att jag får fixa min biljett själv. Alltid när jag var lite satt jag alltid och kollade på det på tvn med min pappa som egentligen ogillar allt med hästar, men han offra sin tv tid för att han visste hur mycket jag tycker om det. Så just därför skulle det vara en dröm för mig att få åka dit, skulle gärna vilja ta med han dit då inte han har så mycket pengar heller men det är något som jag tycker påminner mig om någon av de godaste stunderna från när jag var liten :) tack på förhand // [email protected]

2011-02-11 @ 14:18:48
Postat av: Maja

Hej! För det första måste jag säga att det är väldigt omtänksamt av er! och så vill jag passa på att säga tack för en superbra blogg. :) Jag har aldrig varit på GBG Horse Show och vill verkligen åka dit. Jag ska till Göteborg då, så det vore ju perfekt! Jag har hört så bra saker om just den hästshowen och skulle tycka att det var spännande om jag fick åka och se den. Det skulle vara guldvärt! Jag brukar gå på Stockholm international Horse Show, det skulle vara kul att jämföra. Kram

2011-02-11 @ 14:19:17
Postat av: Johanna Ståhlberg- hästblogg.

Jag vill vinna för att jag aldrig har vait på någon stor häst"fest".

inte horse show i globen eller någonting.

Det vore en fantastisk upplevelse att få komma till Göteborg och gå på något sånthär! :)

2011-02-11 @ 14:20:39
URL: http://johannastahlberg.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag skulle vilja vinna, för jag älskar att fotografera. Jag skulle vilja bjuda med mig en utav mina kompisar som älskar fotografering minst lika mycket som jag, och jag skulle vilja få åka dit och se uppvisningen och gå på mässan. För det är någonting som jag aldrig kommer att få uppleva annars då mamma tycker att det är för dyrt att åka dit och bo på hotell samtidigt som man ska köpa biljetter och handla en massa på mässan. Men, ja, det finns säkert mer 'värdiga' vinnare än jag men jag skulle hemskt gärna vilja gå på göteborg horse show. Den personen som jag skulle vilja bjuda med är en person som inte har råd med det här själv, och hennes bästa vän ska till Göteborg horse show och handla och hon kommer att få stanna hemma, så jag skulle egentligen vilja vinna biljetterna åt henne så att hon ska få följa med sin bästis men om man får en egen "på köpet" så är ju det bara ett plus i kanten.. :)

2011-02-11 @ 14:23:32
URL: http://matildaforsstedt.blogg.se/
Postat av: Sabina Shahbazi

Jag vill ha dom fyra biljetterna för att jag aldrig har harit på nån sån horseshow! Massa av mina kompisar åker dit men inte jag. Skulle jag vinna skulle jag självklart gå med min mamma som heller alrig gått på nått liknande. Vi hade verkligen satsat på att åka i år men vi har inte råd :( våran häst fick kolik för en månad sen o då vart de o lägga pengarna på veterinär. Självklart är ja glad att hästen är bra nu men vi blev så besvikna när vi visste att vi inte skulle kunna åka till GBG. Jag skulle så gärna vilja åka, få bara vara med min mamma o komma bort från kompisarna då dom inte är så snälla mot mej just nu. Få tänka på annat för en gång skull. Jag skulle så jättegärna vilja se alla dom där stoora ryttarna! Har aldrig sett nått kännt equipage irl. Så fort det är minsta lilla häst på TV så sitter jag som bänkad! De kvittar om det är My Little Pony och då är ja 15 i år lixom ;) Åååh! Det skulle bli en upplevelse för resten av livet! O de va bara meningen att vi skulle gå på mässan en dag om vi skulle åkt. Jag vill komma bort och tänka på annat än mina s.k "kompisar".. Oj, va långt ja skrev! Men ja vill så jättegärna vinna :P

Kram!

2011-02-11 @ 14:24:23
URL: http://ponirider.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetterna då jag endast varit på GBG horse show en gång och skulle älska att åka dit igen, i år var jag alldeles för sent ute så biljetterna hann ta slut.

Jag skulle älska att kunna åka dit ner med min vän och tillsammans dela vårt intresse, hon och jag gör sällan "utflykter" längre så denna resa skulle nog ge oss en liten spark i baken igen.

Jag hoppas verkligen jag vinner biljetterna =)

2011-02-11 @ 14:24:31
Postat av: Cecilia

Jag skulle vilja vinna till mig och min älskade mamma.

Vi planerade redan förra sommaren när mamma låg på sjukhuset efter operation, att dit ska vi skulle åka till Göteborg, för mamma skulle vara frisk då. Tyvärr blev inte operationen så lyckad, och ny operation skulle göras nu i början utav Februari, och då det är en stor operation skulle det inte finnas en chans att mamma är på fötterna till Göteborg, så det blev aldrig så att vi köpte några biljetter. Nu har operationen skjutits upp till senare i vår och vi har nu möjlighet att åka till Göteborg, problemet är nu att det inte finns några biljetter kvar.

Snälla, låt mig och min fina mamma få åka till Göteborg en dag :) Det skulle göra oss så himmla glada efter en jobbig tid.

2011-02-11 @ 14:31:46
Postat av: Carro

Jag skulle jätte gärna vinna biljetterna eftersom jag aldrig varir på GBG horse show och tror det skulle vara jätte roligt! Jag skulle vilja se hur det är där och självklart så ökar det changsen att få träffa er! Eftersom ni skall vara där.



Jag skulle bli så glad då jag skulle ta med min syster och försöka ha så roligt som möjligt!



Jag skulle bli Jätte glad om jag vann!

2011-02-11 @ 14:31:55
Postat av: Felicia

Jag skulle verkligen jättegärna vilja gå, har tänkt på det varje år!

Jag har ganska nyligen fått en systemkamera, och det skulle vara hur kul som helst att få vara en av dom med en riktig systemkamera där och fota, det har jag velat länge! Bilderna kan bli fantastiska. Jag skulle verkligen uppskatta om jag fick gå och leva på det länge! :) Jag älskar självkart hästar också och hela känslan är magisk att vara där.

2011-02-11 @ 14:32:35
URL: http://ciclista.blogg.se/
Postat av: Anonym

2011-02-11 @ 14:34:19
Postat av: Hanna

Om jag skulle vinna skulle jag ta med min mamma och åka dit. Jag har nyss brutit båtbenet så jag har gips och ridförbud i 8 veckor, så jag vill åka till Göteborg och göra något roligt :)

2011-02-11 @ 14:35:05
URL: http://hoppnisssarna.blogg.se/
Postat av: Emma

HÄSTBLOGG!! ponnyploppar.blogg.se!!

2011-02-11 @ 14:35:18
URL: http://ponnyploppar.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetterna då jag aldrig varit varken i Göteborg eller på Göteborg horseshow. Jg har tidigare varit på en Horseshow en gång i mitt liv, det var i Sthlm för 8 år sedan och det kommer jag inte ihåg så mycket av.



Jag skulle då ta med min bästa kompis Sandra som jag inte längre träffar så mycket då hon pluggar i Sthlm nu och jag bor på Gotland. Så vi har inte längre "vägarna förbi" varandra. Det hade varit kul att träffa henne igen och göra något roligt tsm. Jag är verkligen skydlig henne något då det var hon som presenterade mig för hästar och ridning för 9 år sedan.

2011-02-11 @ 14:36:19
URL: http://wherethesidewalkcracks.blogg.se/
Postat av: Amanda

Hej!

Jag skulle jätte gärna vilja vinna och komma hemifrån med min kompis! Anledning 1: Jag står inte ut med min nya klass, 3 röker (även några som sniffar..) och jag går i 7an.. De smäller igen dörrar, skriker, hoppar upp på bänkar och tycker de är "vackrast & bäst" och att de äger hela klassrummet.. Anledning 2: Jag skulle verkligen vilja ta med mig en kompis som aldrig har kunnat åka dit, för de har inte råd. Hennes mamma har cancer, där med är hon ju ledsen för sin mammas skull och de har inte råd eftersom de är 3 barn och en som jobbar.. Jag vet att hon verkligen, verkligen vill åka dit. Det skulle verkligen vara en upplevelse för oss båda.. Dels showerna, hoppningen, mässen, träffa er. Vad mer kan man önska? Kram Amanda.

2011-02-11 @ 14:38:20
URL: http://mollke.blogg.se/
Postat av: Hellen

Jag skulle vilja vinna biljetterna till GBG horse show för jag har aldrig varit där och min kompis som jag tänkte ta med har aldrig heller vairt där så det skulle vara jätte roligt att få uppleva det och se hur det är. Jag har aldrig varit i Göteborg heller, så det skulle få vara kul att se hur det ser ut.

Varje år har jag alltid velat åkt dit men det är så svårt när man inte vet om tiden kommer räcka till eller så... Sen har jag inte så mycket pengar så jag skulle kunna åka dit.

Men som jag sa, det skulle vara en otrolig upplevelse att få komma dit och se sig om.



btw.. jätte nice blogg ni har, jag älskar den!! :) och jätte omtänksamt att ni lottar ut biljetterna.

2011-02-11 @ 14:39:28
URL: http://helllen.blogg.se/
Postat av: Hannah

Skulle jättegärna åka och titta! Skulle egentligen åka med min ridklubb, men när jag skulle boka biljetter var alla redan slut. Och om jag nu hade vunnit hade jag tagit med mig min mamma, hon älskar också hästar, men har inte varit och tittat på Gbg Horse Show på flera år, sist tror jag var 2005. Jag hade tyckt att det hade varit jätteroligt att få gå och kolla med henne. Det förtjänar hon.

2011-02-11 @ 14:42:13
URL: http://hannahwagner.blogg.se/
Postat av: Carro

Hej jag skulle jätte gjärna vinna billjetterna då jag aldrig varit på GBG horse show. Jag skulle tycka att det var jätte roligtr att få se alla duktiga ryttare och ha en bra och rolig tid.



Jag skulle ju självklart tycka att det var roligt eftersom det gör changsen större att få träffa er! ;)



Jag skulle ta med min syster och se tilla att ha riktigt roligt! Jag skulle bli så glad om jag vann!

2011-02-11 @ 14:44:36
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag vill vinna för att det har varit min dröm sen jag vart hästintresserad. Och jag och min mamma har aldrig haft nog mycket pengar över till det.

Det skulle också vara kul att ta med en kompis dit, bjuda en kompis liksom.

Det skulle verkligen vara en dream come true.

2011-02-11 @ 14:47:18
URL: http://jessicaabostrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://dressyrtontar.blogg.se



synd att man inte kan åka dit:(

2011-02-11 @ 14:48:28
URL: http://dressyrtontar.blogg.se/
Postat av: steph

var med och tävla om en present från Marc Jacobs i min blogg! :) kram!

2011-02-11 @ 14:49:06
URL: http://stephiesmode.blogg.se/
Postat av: Becka

Hej!

Jag vill vinna biljetterna därför att jag har haft det väldigt tufft under ett år. För mindre än 1 år sedan fick jag en lillebror som var svårt hjärtsjuk, vi visste inte om han skulle överleva. Han har blivit opererad 4 gånger, och han ska genom gå en operation till men man var ständigt orolig och man är det fortfarande. Att få åka till GHS skulle vara ett väldigt bra sätt att få komma ifrån någon dag och få tänka på annat.. jag skulle ta med mig min mamma som funnits där för mig medans hon själv haft det jobbigt.

:)

2011-02-11 @ 14:49:10
Postat av: emma

jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag verkligen älskar hästar, tyvärr har jag ingen egen, utan rider på ridskola. Därför gör jag alltid något som har med hästar att göra om jag får chansen. Jag har alltid velat gå på någon hästshow, men aldrig kunnat göra det eftersom mina föräldrar tycker det är alldeles för dyrt och jag har inte råd att betala själv. Jag bor i skåne och det sulle vara jättejätte kul att få komma till göteborg, eftersom jag bara har varit där en gång förr, och att få se dom stora kända ryttarna, men det har och kommer kanske alltid vara en dröm.

Jag skulle tagit med min mamma dit eftersom jag tycker vi gör alldeles för lite tillsammans, och eftersom hon lagar mat, tvättar, diskar, städar och alltid, alltid ställer upp för mig & jag tycker att hon behöver en "semster" och få komma iväg lite. Hon har aldrig varit i göteborg och hon tycker det är jättekul med hästar och ridning, och jag kan inte föreställa mig hur glad hon skulle bli om hon skulle få åka till gbg horeschow, bara vi två. Hoppas verkligen att jag vinner, det skulle vara en dröm som går i uppfyllese.

2011-02-11 @ 14:50:58
URL: http://eeemmas.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag skulle vilja vinna för att kunna bjuda med värdens bästa vän. Hon har haft ett kämpigt år hitills och jag skulle så gärna vilja göra nått för att muntra upp henne. Hon är själv väldigt hästintresserad men har inte råd att åka till Göteborg Horse Show i år. Så därför skulle jag så gärna vilja ge henne detta. Jag har inte pengar så att jag kan bjude henne heller, så det skulle vara underbart att vinna! :D

2011-02-11 @ 14:55:31
URL: http://somsommaren.bloggplatsen.se
Postat av: sandra larsson

Jag skulle vilja vinna biljetterna så att jag skulle kunna ta med min fina vän dit. Hon är helt nere och deppig och jag vill ta med henne dit så att hon kan få en upplevelse och komma bort ifrån allt där hemma och släppa det för en stund o bara ha kul. När det här är kommer jag ha flyttat ifrån henne, skolan och alla andra. Och det skulle vara sjukt kul att få träffa henne och göra något tillsammans igen.. Jag vet hur mycket det skulle betyda för henne, och mig. Hon har aldrig varit på något sånt här förut och ah.. Jag vill vinna den här tävlingen för att göra en vän glad.



2011-02-11 @ 14:55:58
URL: http://sandralarsson.beldo.se
Postat av: Alfrida

Hej! Jag skulle vilja ha biljetterna eftersom jag vill gå på torsdag och fredag. Jag vill se de som händer på de dagarna och dessutom vara schysst mot min vän som bjöd mig p vip biljett förra året ;)

2011-02-11 @ 14:58:44
Postat av: hanna

Hej Dressyrmupparna!

Jag vill så gärna vinna därför att jag&min kompis skulle så gärna vilja åka och vi har försökt att tävla om biljetter men aldrig lyckats.. Vi vill verkligen åka för att träffa alla storbloggare och se alla stjärnor! Vi vill så gärna ta med våra mammor som aaldrig har haft råd eller lust att åka dit.. Vi vill visa och se hur underbart det är som alla säger! Mina föräldrar har precis skilts eller ja innan jul , så mamma har inte alla pengar så jag kan åka.. jag vill det här så hemskt mycket , jag blir alltid påverkad av när andra rider att se den känslan , är som att åka till rymden för astrounater(stavning) eller att träna med landslaget i fotboll för fotbollspelare eller som att ha en heldag med sin idol.. Att känna den där känslan , att vinna, att man har nått toppen. Det skulle jag vilja se, se när dem hoppar , se när dem klarar av det där extra i dressyren, att man har kommit så långt är helt ofattbart! Men jag vill inte smöra eller någonting, jag tänker bara så himla mycket, jag tänker på allt och inget. Jag har aldrig vart där , eller på falsterbo eller på stockholmshorseshow, har aldrig sett en dressyrstjärna eller hoppstjärna , jag bor trots allt i en liten stad som heter Oxelösund med cirka 5000 invånare , finns bara ett stall som heter stjärnholm.. inge mer . Aja , nu ska jag sluta skriva men ni vill inte veta hur gärna jag eller vi skulle vilja åka . Skulle vart så tacksam!

2011-02-11 @ 15:00:30
URL: http://allroundsadlarna.blogg.se/
Postat av: Linn

Hej, jag skulle vilja vara med!



Mina kompisar ska åka men jag kunde inte följa med för vi har precis varit utomlands och då blev det för dyrt. Jag skulle vilja vinna biljetterna till mej och min mamma som hjälper och ställer upp med allt innom min häst, kör, betalar, mockar osv. det är hon värd! :)

2011-02-11 @ 15:04:26
URL: http://linnfotar.blogg.se/
Postat av: Amanda - satsande ponnyryttare - EN RIKTIG HÄSTBLOGG ! ~BLOPPIS PÅ BLOGGEN !

Hej ''dressyrmupparna'' !

Jag vill vinna för att jag har åkt dit fyra år i rad nu och det är jag tänker på och ser fram emot hela året!

I år är vi på gång att köpa egen häst och har sparat in de pengarna :(

Göteborg Horse Show tycker jag är den bästa hästshowen under året. Sen är ju ni där så att jag skulle jättegärna vilja träffa er!

Kram Amanda :)

2011-02-11 @ 15:09:41
URL: http://perfectpony.blogg.se/
Postat av: jennifer

jag vill gäran vinna biljetten för:

jag har alldrig varit på någon show jag har alldrig haft tid råd eller skjuts mina hästar har alltid gått i första hand vi har kommit ut en gång på falsterbo men det var precis så vi hann med hästarna ochså och dom gick ju ute dynget runt men mina ponnyer e fång ponnyer så dom var man tvuungen att ha koll på denna kommentar blevlite rörig men jag skulle bli så glad så jag skulle gråta om jag vann jag vinner aldrig i några tävlingar spel eller någonting jag har ett tråkit liv som jag aldrig får göra nåt typ skulle bli taksam om jag vann mensuck jag vinneraldrig så det är nog ingen ide´ ändå

2011-02-11 @ 15:10:33
Postat av: sara

Hej! :) Hoppas allt är bra med dig idag! Undrar om du känner till gratisbio.se? Det är en sida där man får poäng för bl.a. allt man köper på nätet som man sedan kan växla in till presentkort på H&M Gina Tricot eller NELLY m.fl. Fick själv min första biobiljett idag :) Hade gjort mig glad om jag fick värva dig! http://gratisbio.se/?RecruiterID=419231

2011-02-11 @ 15:12:36
URL: http://saraeleonore.blogg.se/
Postat av: Mima

Jag skulle jättejättegärna vilja vinna eftersom jag aldrig någonsin skulle kunna få gå på en hästshow annars eftersom jag har 7 syskon skulle det vara alldeles för dyrt för mina föräldrar att låta mig åka. Men om jag vann biljetter så skulle jag kunna åka :D För jag älskar verkligen hästar över allt annat!

2011-02-11 @ 15:12:38
Postat av: Maja Axelsson

hejhej jag skulle vija ha biljetter för jag har aldrig varit där och det skulle vara så coolt att jag skulle börja gråta om jag fick biljetter. Ingrid har mig som vän på facebook så där kan ni nå mig om det nästan omöjliga skulle hända:D <3

2011-02-11 @ 15:13:45
Postat av: jennifer kommetaren innan

min email kom inte med i förra

2011-02-11 @ 15:14:35
Postat av: Ida

Jag vill vinna biljetterna för:

Jag vill utveklas mer och jag utvecklas genom att kolla på dom jag tcker är duktiga som ni. och så finns ju chansen att jag får träffa er.



Mvh Ida¨ps. eran blogg äger men det visste ni nog redan.

2011-02-11 @ 15:15:37
URL: http://victorochjag.blogg.se/
Postat av: Alicia

Hej och tack för en superblogg!



Jag är 17 år och den 26 februari fyller jag 18! Skulle vara en jätte fin födelsedagspresent, eftersom jag skulle kunna ta med min kusin, som kommer och hälsar på mig från London. Skulle vara roligt att få umgås med henne lite extra, eftersom hon jobbar så mycket och sällan kan komma upp till Sverige.



Mvh Alicia

2011-02-11 @ 15:16:10
URL: http://www.alisija.devote.se
Postat av: Sanna

Hej! Jag vill vinna biljetterna eftersom jag har varit med och tävlat om biljetter ca6 gånger utan träff, jag och min kompis Lova skulle tycka att det skulle vara superkul att vinna och för första gången vara på horse-show :)

2011-02-11 @ 15:21:16
Postat av: Alicetodahgulprickigelefant

Jag är heeelt pank just nu. Får mitt barnbidrag om en vecka ungefär, men varenda krona ska sparas inför GBG. Jag måste dock betala min biljett själv, samtidigt som jag har saker som verkligen måste köpas till Kira (min häst) och mig själv där.



Ojsan, nu lät jag som värsta klagotanten. Men det skulle vara mycket roligt och bra om jag vann de här biljetterna! För övrigt, och detta är inte (bara) för att ni ska bli smickrade och låta mig vinna, tack för en mycket bra blogg! Fick jättebra tips under ditt inlägg om Cupidos ovanor, for example.



/Alice (alias den gulprickigeelefanten)

2011-02-11 @ 15:23:02
URL: http://gulprickigelefant.blogg.se/
Postat av: Ebba

Jag skulle så himla gärna vilja vinna för att jag har haft så otroligt mycket motgångar det senaste.. Jag har något problem med min mage och B-vitamin upptag osv. detta gör att jag har ont nästan hela tiden, mår väldigt ofta illa så jag kräks och är konstant trött, detta ledde till att jag inte klarade av min häst och fick ge bort henne.. Sedan fick jag sparken från mitt jobb, samma dag som jag och min pojkvän köpte hus. och det senaste är att motorn på min bil gick sönder och det kostar 40 000 att laga.. Våre helt enkelt skönt att få vinna och komma iväg lite. Jag skulle ta med min vän Jonna som jag brukar vara där tillsammans med.

2011-02-11 @ 15:37:06
Postat av: Emelie

Jag skulle gärna vela vinna dessa biljetter är för att jag har aldrig varit på något hästarrangemang, endast klubbisar på stallet här nära oss. Och jag har absolut inte råd att köpa biljetter själv eftersom att jag inte har råd. Jag skulle ta med min kära mamma eller pappa eftersom att jag älskar de så mycket, och de förkänar verkligen det så snälla och underbara som de är. Och jag skulle lära mig väldigt mycket under resan och föreställningen eftersom att man lär sig mycket när man ser eller läser om duktiga människor, som er tillexempel. Jag har utvecklats mycket genom att läsa eran blogg och har fått mycket bra tips och trix. Jag skulle utvecklas enormt mycket om jag fick denna underbara chansen! Ojoj, nu blev det mycket text, och jag önskar alla andra deltagare lycka till!

2011-02-11 @ 15:38:57
URL: http://www.emmiiw.blogspot.com
Postat av: Lina

Hej!

Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag och min storasyster ska kunna gå på showen tillsammans vi skulle ha gått på globen horse show iår men hon pluggar så mycket så hon hade helt enkelt inte tid med det. Både jag och min storasyster skulle bli jätte glada om vi fick dom här biljetterna :)

2011-02-11 @ 15:38:59
URL: http://happyfaccee.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej!

Jag skulle vilja vinna dom här biljetterna så jag och min storasyster kan gå. Vi skulle gått på globen horse show men hon pluggade då så hon hade helt enkelt inte tid, jag och min storasyster skulle bli jätteglada om vi fick dom här biljetterna! :)

2011-02-11 @ 15:42:36
Postat av: Julia

Åh, vad ska man börja? Det är väl allas dröm att åka dit, haha mässan är ju som ett paradis! Vill jätte gärna ha biljetterna så att min ponny kan bli lite bortskämd! :)



Mvh Julia

2011-02-11 @ 15:42:46
URL: http://jkpics.blogg.se/
Postat av: Erika

Tjohej!

Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag aldrig varit i göteborg och därför inte heller på GHS och det är en sak jag verkligen vill. Dock är det ju synd att jag inte har så mycket pengar så jag har inte råd o köpa biljetter...

Skulle vara en ren dröm att vinna dom! =D



Kram

2011-02-11 @ 15:47:53
URL: http://dressyraren.blogg.se/
Postat av: Nellie

Anledningen till att jag vill vinna är att jag vet att jag skulle lära mig så mycket, samtidigt som det skulle vara otroligt roligt att överraska min mamma med biljetter och kunna ta med henne dit. Hon gör verkligen allt för mig, jag har verkligen henne att tacka för att min största dröm slagit in och jag kan aldrig tacka henne nog för det.

2011-02-11 @ 15:54:07
Postat av: Anna

Hejhej, jag skulle vilja vinna för att delvis så har jag aldrig vart där, men också för att hästar är mitt brinnande intresse! Att få åka iväg på det här har varit nåt jag viljat göra ända sen jag var liten men inte kunnat för det finns inga pengar till det. det skulle vara hur kul som helst om jag kunde vinna! det skulle göra mej så glad! kram

2011-02-11 @ 15:54:58
Postat av: Ebba

Göteborg Horse Show. Årets absoluta höjdpunkt. Och något jag verkligen skulle behöva just nu. Livet känns väl sådär, saknar min ponny, arbetslös, ingen sadel till tinkern, andra hästen är mest jobbig osv. Att få komma iväg till GBG horse show skulle verkligen göra mig på bättre humör!

2011-02-11 @ 16:02:59
Postat av: Natalie

Hejhej, jag skulle vilja vinna så sjukt mycket för att jag aldrig har varit där och alla som varit där(Alla mina kompisar nästan) har sagt att det är sjukt underbart där och jag har blivit så sugen på att åka dit. Ingen av mina föräldrar är särskilt pigg på att åka dit för att det kostar så mycket och ingen är sådär jättehästintresserad. Det har ju varit prat om det några gånger men aldrig på allvar. Skulle vara så sjukt kul att få se alla tävlingsryttare och få gå i affärerna där och titta på saker :) MVh/Natalie

2011-02-11 @ 16:07:21
URL: http://natalieenissow.blogg.se/
Postat av: Olivia

Jag vill vinna för att jag aldrig varit där, men drömt om det i flera år. När det brukar vara sånahär tävlingar så brukar jag oftast strunta i det men nu tar jag chansen och jag vill verkligen vinna!



Tack i förhand! Kram Olivia

2011-02-11 @ 16:15:44
URL: http://annaoliviabistrom.blogg.se/
Postat av: Julia

jag skulle vilja vinna, jag har aldrig varit där, och alla säger att det är så himla underbart! vill verkligen uppleva det själv.. att dessutom få ta med en vän är ju hur bra som helst. det kan inte bli bättre! gillar att göra saker för mina vänner, och att få bjuda med en på något sånt här är ju nästan outstanding. det vore grymt! /Julia :)

2011-02-11 @ 16:17:24
Postat av: henke

Hej jag skulle vilja vinna biljetterna för det skulle vara super kul. Förra året skulle jag åkt över dagen, men jag bor i kalmar och det va sånt snö oväder så alla tåg ställdes in den dagen. Så jag missade det, jag hade en kompis som jag skulle åka dit med men det blev ju aldrig av, så jag skulle vilja åka dot i år istället.

ingen speciell andledning men det va tråkigt att missa det förra året.

2011-02-11 @ 16:17:58
URL: http://henkeochtilda.webblogg.se/
Postat av: Siri

Jag har typ aldrig varit i Göteborg. Och jag har aldrig varit på Göteborgs horseshow! Inte på någon hästshow alls faktiskt. Det skulle vara hur stort som helst för mig om jag vann. Jag har alltid velat åkt dit men mina föräldrar är inte inte så förtjust i hästar så de har inte velat åka dit. Hästar är verkligen mitt största intresse. Och få träffa alla kända ryttare och gå i affären skulle vara stort=))

Mvh. Siri

2011-02-11 @ 16:18:31
URL: http://siriandersson.blogg.se/
Postat av: sandra :)

jag hade jätte gärna velat ha biljett till gbghs för jag har alltid velat åka dit.. men det har aldrig blivit av.. mina föreldrar är inte så hästintresserade och därför vill dom inte åka dit..

men det blir som det blir, blir glad för den som vinner! :)/ [email protected]

2011-02-11 @ 16:21:23
Postat av: ebba

jag skulle vilja vinna 2 utav biljetterna så jag kan ta med min allrabästa kompis som verkligen gör allt för mig. vi har knapt känt varandra ett halvår 3 månader tror jag med det känns som jag har kännt henne hela livet. hon stöttar mig gämt och finns altid där om jag vill prata. det är bara det att vi bor 20 mil ifrån varandra så vi kan inte träffats så ofta så jag vill ta med henne på en stor upplevelse som vi kommer ihåg livet ut.



kramar ebba

2011-02-11 @ 16:22:32
URL: http://ebbabjarestrand.blogg.se/
Postat av: Emma - mackvack@bdb

Hej tjejer! :)

Jag skulle vilja vinna biljetterna så att jag och mamma ska få lite tid tillsammans. Vi hade tänkt åka i år, men eftersom vi inte har några pengar så gick det helt enkelt inte ihop och jag tror mamma har lite dåligt samvete - för hon vet hur gärna jag vill åka. Jag vill därför vinna och ge min mamma en glad överraskning :) Och kanske som en liten present till att hon nyss klarat C-uppsatsen och blivit lärare? :D

Kram!

2011-02-11 @ 16:27:08
URL: http://byall.blogg.se/
Postat av: Sanna

Hej ! Jag skulle vilja vinna biljetten då det skulle vara super kul att åka dit ännu en gång.

Men nu har jag bara råd att kanske gå på mässan. Det var lixom allt sånt här kul som jag fick välja bort när jag valde att ha en häst.

2011-02-11 @ 16:27:31
URL: http://adversity.blogg.se/
Postat av: Victoria

Hej!

Jag skulle vilja vinna för att jag känner mig väldigt inlåst hemma & är borta från min häst, och mina andra djur.

Det känns som jag behöver komma bort härifrån, jag behöver tänka.

Jag trivs inte riktigt där jag bor, och har en extrafamilj i sala, som ställer upp för mig 100% och jag får dåligt samvete att jag inte på något sett kan ''bjuda tillbax'' vilket jag skulle kunna göra genom detta.



Kram..



2011-02-11 @ 16:29:19
URL: http://vissie.bloggplatsen.se
Postat av: Elvira Johansson - VINN JOHN WHITAKER SCHABRAK PÅ BLOGGEN! :D

Jag har väl ingen jättestor grej, men jag vill åka för att jag har aldrig varit i skandinavium.. ): Har massa släkt och vänner där nere (bor i uppsala) men har aldrig tagit mig i kragen att åka ner..

Ett plus skulle ju vara att få träffa bloggarna i bloggmontern!

2011-02-11 @ 16:30:03
URL: http://ridahest.blogg.se/
Postat av: Rebecca

för det första, superbra tävling! :)

Och jag skulle vilja vinna för jag skulle någon gång vilja åka dit. I mitt långa liv, (20) har jag bara varit där en gång. och missade då så gott som hela den tiden, mådde inte så superbra så spenderade mycket tid på toa. Fick åka hem tidigare och missa, ja allt. Därför skulle jag vilja vinna, så jag får chansen att se och uppleva jag med. Inte bara se toan där. + att jag är arbetslös, betalar för mig själv, och har ingen bra ekonomi till att köpa biljetter. Och jag skulle bjuda med mig min vän Frida som ställer upp i alla lägen och hjälper mig när jag behöver hjälp!



2011-02-11 @ 16:30:45
URL: http://vardagmedhastar.webblogg.se/
Postat av: Tova

Jag skulle vilja vinna biljetterna till göteborg horse show för att det skulle vara otroligt spännande och förstås massor med kul ! Jag har aldrig vart där och har alltid velat vara där. nästan alla jag känner har vart där o säger att det är ett minne för livet och det tror jag med! jag älskar hästar mest av allt och skulle vara otroligt kul på göteborg horse show , eftersom det är helt för hästintresserade. jag skulle extra mycket velat gå i år men det kommer inte bli av om inte jag lyckas vinna dom här biljetterna. men det får bli som det blir :)

är glad för den som har turen att vinna !

2011-02-11 @ 16:31:51
URL: http://bbengtsson.blogg.se/
Postat av: Cia

jag vill vinna för att kunna ge min mamma en oförglömlig upplevelse, hon kämpar hårt för att inte låta sin cancer sjukdom övervinna.

Trots att hon är sjuk så hjälper hon mej med hästarna och verkligen älskar att vara nära dem.

Så att kunna ta med henne dit vore en dröm för henne.



Min mamma betyder allt för mej och vill inte tänka den dagen hon inte längre finns och att kunna få ta med henne dit skulle inte bara göra mej lycklig, utan mamma skulle få vara kring människor som älskar samma saker som henne och som inte ser henne som en cancer sjuk person, utan bara en helt vanlig häst människa.

2011-02-11 @ 16:32:22
URL: http://ciajonasson.bloggplatsen.se/
Postat av: Anna

Hej! Vilken fin ide! 

Jag flytta till Frankrike för ett par månader sedan med min pojkvän som spelar basket här. Jag har alltid ridit och det har alltid funnits i mitt liv men ända sedan jag flyttade hit har hästarna blivit mitt ALLT, de är mina vänner och de enda jag kan prata med, låter kanske töntig men de får mig att inte känna mig så ensam. Men jag har en otroligt nära vän som stöttar mig när jag känner mig ensam och hjälper mig med mina små ridproblem som kan vara svårt att förklara för andra som inte pratar samma språk som mig. Vi delar hästintresset tillsammans och gjort det sedan vi var små, bella bor dock i Sverige och vi försöker hålla kontakten så mycket som möjligt men det blir ibland lite svårt, hon lever sitt liv och jag mitt. Jag kommer att åka hem den 23 feb då vi planerat att åka till Gbg horseshow tillsammans men dock under helgen, det skulle va underbart om jag skulle vinna dessa biljetter då jag skulle kunna kidnappa och överraska henne med detta! 



Tack 



Anna

2011-02-11 @ 16:32:26
URL: http://Acorvera.wordpress.com
Postat av: Jessica

Gud vad roligt att ni lottar ut biljetter!:) Jag skulle gärna vilja vinna! Jag och min kompis vill så gärna gå, men har inte fått tag på några biljetter, då min mamma brukar få utav sitt jobb. Men det har dom slutat med. Så vi har försökt att få tag men inte haft tur. Fast även om vi inte får biljetter kan vi ju gå på mässan vilket e tur! Men älskar verkligen alla shower.



Hoppas ni har lite fler tävlingar!:)

2011-02-11 @ 16:32:54
Postat av: Erica

Det skulle verkligen vara en upplevelse att få åka till Göteborg och kolla på alla duktiga ryttare.

Jag älskar att rida och spenderar varje ledig tid i stallet hos min häst. Det skulle vara så himla roligt att åka och kolla på alla duktiga ryttare, och få mer inspiration och lördom av att sitta på läktaren och ta del av underbar riding. Sen vill jag tacka för en super bra blogg och chansen till att vinna dessa biljetter :)! Kram

2011-02-11 @ 16:36:23
Postat av: Emma

Jag skulle vilja vinna biljetter dit, just för att jag aldrig varit där, har alltid velat åka dit, men mina föräldrar tycker det är för dyrt med biljetter, och skulle det va så att vi köpt biljetter måste jag köpa dom själv. Jag har ridit i snart 8år, men aldrig varit på ghs, så det skulle vara verkligen superkul om jag vann dom biljetterna, för då skulle jag tagit med min bästavän, för hon har heller aldrig varit där och gett henne det som en liten pressent, för hon gjort så mycket för mig. Just det att få kolla på alla duktiga ryttare, och få lära sig av dom bara av att kolla på, är otroligt !

Så det skulle vara som en dröm att få åka dit, verkligen !

hugs, emma :)

2011-02-11 @ 16:44:23
URL: http://khakirosachinos.devote.se
Postat av: Maria o Pearl - Jumping For Life

Jag skulle vilja vinna för att jag verkligen vill åka men har inte råd alls just nu :/

Var där för några år sedan och det var hur roligt som helst, så skulle verkligen vilja göra om det!

Skulle verkligen vilja göra något roligt nu, i dessa hektiska och stressiga tider!

2011-02-11 @ 16:46:43
URL: http://jumpingforlife.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag skulle vilja vinna för att jag och mamma o ngra fler ska på fredag förmiddag. Jag vill egentligen gå på lördag men mamma tycker det är för dyrt så vi har inte råd just nu. Och jag vet att mamma inte orkar med ngn heldag, om jag vann skulle jag ta med min bästa kompis, vi gick förra året då hennes mamma fick från hennes jobb, men iår blir det inget sånt. Så då vill jag vinna så vi kan gå iår igen också :D

2011-02-11 @ 16:48:55
URL: http://slponny.blogg.se/
Postat av: Jennie Ohlson

Hej!

Jag skulle bli oerhört glad om jag vann. Varför? Jo, för att jag har svikit mina allra bästa vän, som jag kan berätta allt för.. Jag se till henne att vi kunde gå på GBGHS 2011, men nu fick jag 2 biljetter i julklapp och min kompis mamma hade köpt 3 biljetter, en till hennes mamma, en till min kompis och en till mig.. Det känns som om jag har svikit henne, om jag vinner dessa biljetter så skulle min kompis att bli glad igen.. Men just nu är hon ganska besviken på mig..

2011-02-11 @ 16:55:57
Postat av: Emma

Jag vill vinna för att jag tycker kort och gott att jag förtjänar det. Jag är student, pluggar första året till ridlärare och har precis klarat av ridledarexamen i dressyr(igår) och i hoppning(idag). Jag har varit väldigt osäker i hoppningen och det har blivit värre och värre, och jag trodde inte att jag skulle klara examen för det här året utan tänkte hoppa av.. MEN jag klarade det idag och det är jag så glad och stolt över! Därför skulle jag vilja vinna, för att fira att jag faktiskt klarat det! :)

2011-02-11 @ 16:57:29
Postat av: Sofie

Jag skulle vilja för att jag aldrig har varit på GHS, och det har varit en stor dröm sen jag började med hästar för flera år sedan. Att få åka till GHS är inget som vi skulle kunna ha råd med just nu, och jag vill väldigt gärna dit. Speciellt nu när jag har lite problem hemma så hade det varit skönt att åka dit några dagar, och få annat att tänka på. Hade jag vunnit hade jag tagit med min bästa vän, som flyttat till Irland, och som jag bara träffar någon gång per år. Hade verkligen varit superkul att vinna och få dela det med min allra bästa vän som jag saknar massor!

2011-02-11 @ 17:00:18
URL: http://rutigashorts.blogg.se/
Postat av: Josephine

Åh vad kul med en tävlig!

Jag har aldrig varit på GöterborgHorseShow tidigare, men det vore jättekul att fara dit! Den är en bit att åka för oss som bor på Åland, men det vore det absolut värt! Dessutom skulle jag kunna åka och hälsa på mina kusiner som också bor i Göteborg, eftersom jag nästan aldrig träffar dem annars! <3 Då jag far dit skulle jag i så fall ta med mig min mamma, hon gillar hästar men rider inte. Då kanske hon också skulle få upp ögonen för ridning, och börja rida hon med! :D



2011-02-11 @ 17:00:31
URL: http://jozack.bloggplatsen.se
Postat av: Lisa

Jag skulle vilja vinna biljetterna för att kunna bjuda med mig en vän till Göteborg horseshow. Jag och min barndomsvän återfick kontakten nu i våras vilket har varit jätteroligt då vi var väldigt bra vänner som små. På somrarna åkte vi på ridläger tillsammans och vi levde i stallet på ridskolan varje dag, red ut tillsammans och när jag fick min ponny hjälpte hon mig mycket. För ett litet tag sedan råkade min kompis ut för något väldigt tragiskt. Känns väldigt konstigt och lite dumt att skriva det här men hennes mamma gick bort.. Nu skulle jag vilja få henne på andra tankar och jag tror det skulle göra henne gott att komma bort lite. Dessutom älskar både hon och jag fortfarande hästar så jag tror detta skulle passa oss perfekt!

//Lisa

2011-02-11 @ 17:02:24
Postat av: Malin

Jag skulle så hemskt gärna vinna för vi har inte råd att köpa biljetter dit just nu. Skulle gått med mamma isåfall och bara haft kul tillsammans med henne, det är inte så ofta jag hinner umgås med mamma. Vinner man alla fyra biljetterna? För isåfall så skulle jag bjudit med mina bästa kompisar. Har aldrig varit där innan och det har inte dom heller. Min mamma som alltid ställer upp för mig och mina vänner som alltid finns där skulle jag bjudit med och så skulle vi haft en toppendag! Man lär sig alltid att kolla på andra ryttare när dom rider, både duktiga och mindre duktiga. Det skulle varit som en dröm att vinna! Gud vad kul det skulle varit :) Både jag, mamma och mina bästa kompisar skulle blivit så sjukt glada!Ingen mening att skriva värsta novellen utan jag får bara hålla tummarna och hoppas på vinst så jag kan överraska mamma och mina kompisar! :D

Roligt att ni har tävlingar och så har ni en superbra blogg!

Kram Malin :)

2011-02-11 @ 17:07:38
URL: http://ponniiebloggen.blogg.se/
Postat av: viktoria

Jag hade så gärna åkt dit. Har varit där en gång innan för ett par år sedan med en kompis som hade fått biljetter så jag fick åka med.

Eftersom jag är en utav de många arbetslösa finns inte ngt sånt här på tapetern.. alls. Jag hade tagit med min pojkvän. En underbar människa som arbetar tidiga morgonar, sena kvällar och mycket nätter för att vi ska få det att gå runt. Han tycker att hästar är intressant men är tyvärr allergisk så han kan inte följa med mig till ridskolan.. Det hade inte bara varit en härlig häst upplevels utan också en chans för oss att komma bort tillsammans och skämma bort oss lite, vilken vi inte gjort på 2 år.. pga ekonomin!

Jag vill gärna vinna och få bjuda honom på någonting! (eftersom jag är arbetslös år de ju han som står för allt annars)

2011-02-11 @ 17:09:36
URL: http://viiktoriakarlsson.blogg.se/
Postat av: Laura adrian

Hej Jag vill vinna biljetterna till GHS på torsdagen. Jag ville värkligen gå i år men hade inte råd tyvärr och blev jätte ledsen för detta Så det skulle passa perfekt

kram laura

2011-02-11 @ 17:10:17
URL: http://dressyrochhoppryttare.blogg.se/
Postat av: Michelle

Jag skulle bli överlycklig om jag vann! Vi har inte mycket pengar i familjen eftersom att jag har häst, så vi har aldrig haft råd att gå på någon "Horse show". Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetterna för att jag tycker att det är så häftigt! Underbara ekipage, mässan - alla folk! Ja, ni fattar nog ;). Jag och min mamma skulle jättegärna vilja gå! Vi är aldrig tillsammans annars eftersom att båda har saker att göra. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men jag skulle vara otroligt tacksam om ni ger oss chansen att gå på en livsshow!

2011-02-11 @ 17:11:46
URL: http://dressyrgalningen.blogg.se/
Postat av: Therese

Självklart skulle ja bli skitglad om jag vann! Jag har aldrig varit på varken globen eller göte borg horse show. Mina föräldrar har noll intresse för hästar och jag har bara kämpat för att få rida... så något sånt här skulle nog aldrig hända. Jag hade en chans en gång när min kompis vann två biljetter till globen horse show för kanske 2 år sedan..vi hade fixxat boende och tågbiljetter och sedan kvällen innan så åker jag på magsjuka :/.. så vi fick ställa in och hon hann aldrig hitta en annan att åka med så hon fick också stanna hemma... Så skulle väldigt gärna vilja åtgärda henne då ja fick dåligt samvete av att sabba allting :/.. Skulle vara en otrolig upplevelse att få se allting live! än så länge har jag ju bara fått se det på tv... Men ja håller tummarna och hoppas på det bästa!! :)

2011-02-11 @ 17:17:48
Postat av: Kajsa

Jag har en ponny som har vilat i fem månader p.g.a en senskada.. Detta har tärt mycket på mig, det har komit det ena dåliga beskedet efter det ena. Nu skulle jag jättegärna vilja åka iväg och få lite insperation :) det skulle betyda jättemycket för mig!

2011-02-11 @ 17:18:06
Postat av: Kajsa

Blev fel, min mail kom inte med i föregående inlägg :( så skickar den i detta istället!

2011-02-11 @ 17:19:30
Postat av: Olivia L

Jag vill vinna biljetterna till mig och min mamma. Vi gör nästan aldrig något bara hon och jag, och vi har länge velat åka till Globen eller Göteborg, men vi har inte haft råd att åka. Hon kämpar verkligen jättemycket för att vi ska kunna ha våra två hästar och att mina bror ska kunna göra det han vill dvs köra cross. Min mamma har det dessutom väldigt jobbigt för min bror har både asperger och ADHD och det har varit väldigt mycket strul i skolan och med hans mediciner och allt som har med det att göra. Sedan i april 2010 har det krånglat och hela familjen har varit ur balans så att säga. Varje dag börjas och avslutas med bråk om antingen det ena eller det andra, och jag blir ibland väldigt orolig att mamma inte ska orka med mer. Mamma ställer verkligen upp för mig i allt och stöttar mig jämt. Hon köpte mig min häst fast vi egentligen inte har råd, utan hon prioriterar oss barn först, och det är så sällan som hon gör något för sig själv.

Mamma tycker väldigt mycket om hästar, men hinner nästan aldrig rida för att hon jobbar så mycket. Dessutom fyller mamma år den 25e februari, så det skulle vara en underbar födelsedagspresent till henne.

/// Olivia

2011-02-11 @ 17:19:36
Postat av: Virriga Kajsa

Alltså förlåt, fel ännu en gång!

2011-02-11 @ 17:20:59
Postat av: Camilla

Hej!



Vill bara börja med att säga att det är en vldigt fin blogg ni har! :)



Jag skulle vilja vinna biljetterna då jag heltenkelt inte har råd med biljetter, tåg och hotell men om jag skulle vinna biljetter skulle jag ha råd att åka. :)

2011-02-11 @ 17:22:53
Postat av: Amanda

Hästar som hoppar över hus,

gymkanaponnier fulla av bus,

dressyrhästar, fina som få,

jag och min bästis, bara vi två.

En dag på Horseshow vore bättre än bäst,

shower, skratt och självklart massor med häst!



Eurohorse mässan får man självklart inte glömma,

bland alla fina grejer kan man gå runt och drömma.

Sadlar, täcken, bett, ja utrustning till tusen

mycket pengar ska spenderas på älskade kusen.



I bloggmontern träffar man förhoppningsvis en dressyrmupp,

nöjd och glad går man sedan in och kollar på nästa hoppcup.



Detta är bara några av sakerna man kan se

om man till Göteborg Horseshow får följa mé.

Vi förbreder oss för en dag vi sent kommer glömma,

nu är det bara att hoppas, be och drömma!

Det låter perfect, I know!

Bästa Ingrid och Linn, låt oss gå på världens bästa hästshow!

2011-02-11 @ 17:22:59
Postat av: Josefin

Hej!

Jag och min familj på ön Gotland bor, först båtbiljetter,tågbiljetter,hotellövernattning och mat vi måste ha, så biljetter till Göteborg horse show för hela familjen blir dyrare för oss än vad man tror. Lite hjälp på traven av er iform av biljetter hade varit trevligt, så hoppas vi kommer att ses i Göteborg på gbg horse show, ett minne för mig som kommer att vara förevigt!

2011-02-11 @ 17:24:41
URL: http://[email protected]
Postat av: Rebecca

Har aldrig varit på göteborgs horseshow! Men hört det ska vara en stor upplevelse och massor med shopping. Skulle vilja vinna biljetterna så jag och min mamma hade kunnat gå en hel dag för oss själv och ha kul med varandra. Hon är värd en avkoppling som ställer upp till 200% för mig i alla lägen, kör mig dit och hit och hjälper mig så gott som alltid med hästen. För en gångs skull kan jag få ge henne något, så vi kan gå tillsammans och ha kul! Det skulle vara en rolig upplevelse då även hon älskar hästar, men tyvärr inte har tid med egen.

2011-02-11 @ 17:28:35
URL: http://rebeccaeisengarten.blogg.se/
Postat av: Therese

Vill vinna för att jag vill verkligen dit iår, dock hade vi faktiskt inte råd med det pga. att 2010 har vart ett riktigt s*itår för oss.. :/

Skulle verkligen vilja gå dit med min 10åriga , hästgalna systerdotter, som aldrig har vart där.

Tack för en superbra blogg!

2011-02-11 @ 17:39:25
URL: http://www.tengelbrektsson.blogspot.com
Postat av: Elin Olsson

Hej, jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag aldrig har haft en chans att åka till Göteborg Horseshow. Det skulle vara så himla häftigt och känslan skulle inte ens gå att beskriva. Jag skulle absolut ta med mig min bästavän eftersom hon säger att jag aldrig har tid för henne och bara tänker på min häst. Hästen går före mycket med hon är speciell och är en sådan vän jag aldrig skulle vilja mista. Tänk en heldag tillsammans med henne skulle ju vara obeskrivligt tillsammans med de djuren vi älskar mest av allt och massa shopping till våra älsklings hästar! :)

2011-02-11 @ 17:40:45
URL: http://olssonselin.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Jag vill så gärna vinna för Då hade jag åkt med min barndoms vän, hon har haft ett tufft liv och 4månader innan hon blev 18 så blev hon med barn, nu är hon 19år ensamstående mamma till 6månader gamla Jamie, barnets pappa har drogproblem och har gjort allt så mycket svårare för henne. så fort hon och jag ska göra något stort tillsammans så funkar det aldrig Av blandade anledningar(dels hennes ekonomi), men jag vill verkligen göra något fint för henne och verkligen överaska henne på riktigt! Hon fick nämligen ge upp allt inom hästsporten när hon blev gravid, eller ja hon hade inte tid med de längre :/

Jag har själv häst som också tar upp min tid och går sista året på högstadiet så det skulle vara skönt att komma iväg och verkligen tänka på det man tycker om och umgås med min absolut bästa vän :)



Hotmail: [email protected]

2011-02-11 @ 17:43:05
URL: http://Nattstad.se/Beatrice.Fransson+h
Postat av: tove

hej, eran blogg är bääst . men ja vill vinna biljetterna för att jag har aldrig vartit på en horse show . occh jag vill jätte gärna gå på det .

har inte egen häst eller ponny heller och så vill jag jätte gärna gå på gtb horse show. de värkar bra o så . så ja vill jätte gära gå på gtb horse show.

och ha kuul med min mamma en dag på horse show. då hon också tycker om hästar . massor utavv mina kompisar som ska på det och jag vill också det så de värkar vara en stoor upplevelse .



hoppas ni väljer rätt ''vinnare '' :)

2011-02-11 @ 17:44:41
URL: http://[email protected]
Postat av: jenny ;)

Hej! :D Eran blogg är jätte bra btw!



Jag skulle vilja vinna biljetterna för att jag skulle kunna bjuda med mig en av mina vänner som jag nästan aldrig träffar!



Hoppas att ni hittar den mest värda och rätte vinnaren :)



2011-02-11 @ 17:50:11
URL: http://jennyochlinnea.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag skulle vilja vinna för att jag aldrig har varit på GHS förut pga av att jag måste betala det själv då men har inte riktigt råd. Det skulle verkligen vara jättekul, har hört av många att det är ett måste att åka dit! Jag skulle ta med mig min syster som är lika hästgalen som jag. Det är sällan vi gör något med varandra pga olika intressen men hästar är något vi har gemensamt. Min syster är inte lika hästvan som jag vilket gör att det är jag som mest får uppmärksamhet när det gäller hästar, jag har tex egen höst och hon går på ridskola. Att få bjuda henne på en biljett till GHS vet jag skulle göra henne glad och det förtjänar hon verkligen. Åh kan inte beskriva hur mycket jag skulle vilja vinna biljetterna men skulle bli superglad om jag fick chansen att åka dit!

Tack för en bra blogg! :D

2011-02-11 @ 17:52:20
URL: http://elin.pamlin.se
Postat av: Ellen Kilpeläinen

Hejsan!

Jag har alltid velat fara på någon sorts hästuppvisning. Tyvärr har vi aldrig haft råd till biljetter till det. Min kompis gör allt för att få rida och ta hand om hästarna på ridskolan, privata som klubbhästar. Hon blir glad bara hon får mocka en box. Det vore så underbart att få bjuda med henne till GBG Horse Show, för jag vet att hon skulle bli verkligt tacksam för det. Hon är en underbar person som alltid funnits där för mig. Jag har själv varit i den situationen, när alla ser ner på en, och man gör allt för att få göra minsta lilla grejj i stallet. Jag vet att hon drömt om att åka på detta i flera år. Hon förtjänar verkligen det. Jag har själv även drömt om att åka dit, det vore underbart!

Tack för en bra blogg!

Kramar,E

Ellen

[email protected]

2011-02-11 @ 17:58:45
Postat av: Irmeli.N

Jag skulle vilja vinna bilijetterna till min kompis och mig. Jag har fått min kompis hästintresserad och hon skulle vilja gå på göteborg horseshow! Jag skulle själv bli mållös ifall jag skulle vinna och min kompis skulle förmodligen bli ännu glader för ibland får hon inte ens åka till badhuset o bada för att hon och hennes mamma inte har pengarna alltid. Och jag tror att det skulle göra henne gott att ha någoting att längta efter!



Tack och hej!



P.S Älskar eran blogg!:D

2011-02-11 @ 18:01:17
URL: http://fotomuppis.blogg.se/
Postat av: astrid ji

För 4år sedan flyttade jag 80mil ifrån den personen som står mig närmast och den personen som sådde fröet till mitt hästintresse i mig. Min mamma. Jag saknar henne så fruktansvärt mycket och när vi ses blir det ofta korta möten då hon jobbar för fullt och jag inte får vara ledig mer en 3dagar per år för min gymnasieskola. När vi ses hinner vi alltså inte göra speciellt mycket och våra avsked är ofta fyllda med tårar och känslan av att skiljas från sin mamma när man ser henne gråta är verkligen hemskt. Jag skulle verkligen uppskatta två biljetter till GHS för att tillsammans med min henne kunna åka dit och se något som vi båda brinner för, hästsporten/hästarna. Kunna ha ett minne med henne som kan få en att under dessa farväl men också jobbiga stunder kunna tänka tillbaka på någonting som vi tillsammans fått uppleva. Jag saknar henne så fruktansvärt mycket, och vill för en gångs skull kunna få ge henne någonting riktigt fint. Denna gång kanske jag kan få se henne gråta av lycka och inte för att det gör så ont i henne.

2011-02-11 @ 18:02:43
URL: http://astridji.blogg.se/
Postat av: Nicole Skogman

Hej.

Jag vill vinna biljetterna för att jag skulle vilja åka dit med min mamma, skulle vilja överaska henne med något som hon verkligen tycker är roligt.

Hon har nu under hela vintern jobbat och slitit med alla våra drygt 400 får, 8 hästar och mycket mer! och hon har haft så mycket otur denna vinter, men skador, halta hästar, dom tappar skorna och lite därför är det att vi själva inte köpt några biljetter för att de mesta pengarna gått åt våra bästa vänner djuren.

därför skulle det vara perfekt för henne och mig att få ta oss ner till Göteborg för att få ta några dagars ledigt och släppa tankarna för ett tag.

och får ju slutligen säga att jag skulle bli himla glad ifall jag vann, skulle nog även göra min mamma väldigt glada.



mejl: [email protected]

2011-02-11 @ 18:03:38
URL: http://bdb@skogman95
Postat av: ida

Har aldrig varit på GHS så det skulle vara kul att se vad det är för något eftersom alla talar så gott om det:) anledningen är väl för att vi har ca. 90 mil ner till Göteborg så själva resan kostar ju även en del den med, men om man har biljetter så skulle det ju inte gå att motstå ;) Jag skulle ta med mig en vän från stallet där vi har våra hästar, hon har det väldigt stressigt med sitt arbete och allt vad hon håller på med så hon skulle nog tycka det var skönt, om hon har tid förståss. Isåfall är nog inte mammma sen att hänga på :)

2011-02-11 @ 18:07:48
URL: http://idabn.blogg.se/
Postat av: fanny

Jag skulle vilja vinna för att jag hade inga penga förrens väldigt sent iår. Och då fanns det inga biljetter kvar. Min kompis råkade även ut för detta och om jag skulle vinna skulle jag ta med mig henne. För att hon är världens bästa vän, som alltid ställer upp och skulle bli jätte glad om hon fick gå !

2011-02-11 @ 18:14:21
URL: http://dressyrekipagen.blogg.se/
Postat av: sandra

Jag vill vinna eftersom jag aldig vart där och det skulle vara riktigt fantastist att vara där och shoppa och se mina idoler och alla dutkiga hästar och ryttare. Jag skulle också tycka det va super att få gå till bloggmontern och kanske till och med få träffa er där (!!!!) och kanske andra kända bloggare också. Jag skulle bjuda någon av mina hästkompisar som ställer upp i vått och torrt och hjälper mig med både saker som rör hästar och annat.

2011-02-11 @ 18:14:32
Postat av: Saga Kullberg

Hej :) jag vill vinna biljetterna eftersom de skulle bli den PERFEKTA födelsedagspresenten till min lillasyster som fyller på torsdagen. Hon ställer alltid upp och hjälper mig med allt ifrån mockning till ridning och borstning så jag tycker absolut att hon förtjänar att vinna biljetterna!!! (:

2011-02-11 @ 18:14:58
URL: http://sagakullberg.blogg.se/
Postat av: elin

hej dressyrmupparna! :D

jag skulle vilja vinna för hästarna är mitt liv är 14 nu och har ridit sen jag var 5-6, hatar min skola och ah nästan allt i mitt liv hatar när folk är fejk mot en. Men hästarna mår jag så bra av jag kommer till stallet och kan jag verkligen vara mig själv och jag mår så bra! hart varit på GHS en gång innan och jag lovar det är det bästa jag någonsin har gjort. Trodde att jag skulle få biljett i julklapp men fick inte det så jag tänkte inte på att köpa någon sen när jag skulle köpa var dom slut. Skulle ta med min kompis hon var med om en olycka med hennes kompis häst och slutade därför att rida men nu har hon vågat börja igen och det skulle vara så roligt att få ta med henne på det! tror inte ni kommer tro på det är eftersom nästan alla skriver att dom mår dåligt eller dom inte har pengar, men jag vill verkligen vinna och min text är helt äkta!

ha det bra kram :)

2011-02-11 @ 18:23:56
Postat av: sofia

hejhej, jag skulle vilja vinna för att jag inte riktigt har råd till egna biljetter, och man vill ju inte missa horse show, årets höjd pungt, det skulle betyda så sjukt mycket om jag fick gå, alla jag känner ska dit, men inte jag.

2011-02-11 @ 18:26:33
Postat av: Amanda

Jag skulle vilja vinna för att bjuda med min mamma som en födelsedagspresent för henne. Hon fyller år på lördagen (26 Februari). Jag skulle vilja bjuda henne för att det är hon värd efter allt slit hon har gjort för mig, så nu vill jag göra någonting tillbaka! <3



/Amanda

www.rilfarna.blogg.se

2011-02-11 @ 18:27:46
URL: http://rilfarna.blogg.se/
Postat av: Ellis

Hej (:

Jag skulle gärna vilja vinna biljetterna så jag kan ta med mig min mamma dit för allt hon hjälper mig med.

För alla dom underbara saker hon har hjälpt mig med och hon har alltid funnits här för mig i vått och torrt.

Men nu känner jag att det är min tur att ställa upp för henne, dock har jag inte dom pengarna så jag kan köpa biljetter själv till oss båda.

Så att vinna dessa biljetterna hade varit jätte kul för mig så jag kan göra något roligt med min mamma :)

2011-02-11 @ 18:28:43
Postat av: malin svensson

2011-02-11 @ 18:34:24
Postat av: sanna

Hej !

jag skulle vilja vinna biljetterna för jag o min mamma har det svårt.

Vi kanske inte kan ha kvar min ponny, för hon har blivit utförsäkrad från a-kassan eller vad det heter.

så vi kan inte göra nått roligt i hop , vi kan inte åka tex på semster eller såna här resor för vi har inte råd, vi kanske inte ens ha kvar min egna ponny. och jag har aldrig varit på nån sån här sak som göteborg hors show eller nått annat !

så jag tycker min mamma är värd biljetterna för att hon kämpar så hårt för mig för att jag ska få ha kvar min älskade c - ponny. Och min mamma är verkligen värd det här. gråter när jag skriver det här men , jag ÄLSKAR min mamma , och jag vill kunna ge henne en födelsedagspresent som sånt här men jag har inte råd med det här ..

för min mamma betyder allt för mig <3

och jag vill kunna göra henne lycklig igen.



2011-02-11 @ 18:40:37
URL: http://sannaapettersson.blogg.se/
Postat av: Louisa

Hej!

Jag skulle jätte gärna vilja vinna biljetterna! =)

Då skulle jag ta med min mamma som fyller 50 år om några månader (jag fyller 20 på samma dag) och ge det till henne i födelsedags present. För när vi fyller år har jag flyttat till Belgien för att jobba hos en landslags ryttare!

Så detta skulle vara ett jätte bra sätt att fira på då vi båda är väldigt intresserade av hästar och ridsporten!=)

Tack för mig=)



MVH Louisa

2011-02-11 @ 18:42:38
Postat av: malin svensson

hej,



jag skulle vilja vinna domhär biljetterna till mig och min mamma.. vi hade tänkt att åka iår tillsammans och få tid tsm men vi har inte råd nu :(



hon ställer upp hur mkt som helst för mig med hästar här som mockning, utsläpp m.m samtidigt har hon två små ungar som hon har på heltid som tar mkt energi och tid från henne, men ändå är hon vid min sida och hjälper mig.. jag vill ge henne ena biljetten så hon kan få 2 dagars ledigt och umgås med mig och få ägna sig åt de hon gillar , jag tycker hon förtjänar det då hon offrar så mkt för mig!! och att hon ska få en upplevelse som hon aldrig har upplevt innan och som hon inte kommer glömma mvh malin



PS. er blogg är jätte bra ((:

2011-02-11 @ 18:42:44
Postat av: Ebba

Jag skulle vilja vinna biljetterna för att det är hästar jag brinner för. Hästar är mitt liv. Jag skulle ta med min allra bästa vän på hela jorden till Showen och vi skulle ha grymt kul. Hon och jag ses aldrig och att åka på showen skulle vara en bra anledning till att träffas. Hon bor nära Skåne och jag i Stockholm, så vi träffas ungefär två gånger per år, vilket är helt sjukt hemskt.

Så jag skulle göra allt för att vinna dessa biljetter.

2011-02-11 @ 18:44:09
URL: http://ebbly.blogg.se/
Postat av: Moa

Hejhej. :)

Jag hade väldigt gärna vilja vinna biljetterna för att jag aldrig har varit på stockholm, göteborg eller falsterbo horse show. Och jag har verkligen chansen att åka till Göteborg då, för min mamma ska åka till göteborg och jobba då och jag får följa. Men vi har inte råd att köpa biljetter.

Och jag och min kompis har bråkat, och hon är jätte sur på mig. Så hade velat ta med henne för att gottgöra henne! ;)

2011-02-11 @ 18:48:37
URL: http://teamhopp.blogg.se/
Postat av: petra

Om jag hade vunnit två biljetter så hade jag bjudit med min sambos storsyster.

Hon unnar nästan aldrig sig själv någonting och lägger inprincip alla sina pengar på sina underbara fellponnys.

Och kunna få ge henne en biljett till showen hade gjort henne så grymt glad!

Hon förtjänar de helt enkelt.

2011-02-11 @ 18:49:42
URL: http://xologiskt.blogg.se/
Postat av: Jolin knutström

Hej, här är man bara en på miljonen, chansen är kanske inte så stor att man vinner men man måste ju försöka. Jag skulle jätte järna vinna biljetterna så ja kan hitta på något kul med min vän så som förmodligen alla andr oxå vill. Men som många andra har inte jag heller råd och ja har aldrig varit på gbg horse show och det vore en häftig upplevelse. Och ja skulle järna vilja bjuda min underbara vän som har det jobbigt... hennes mamma bor i finland och hon får bo i forterfamilj som har många barn så dom har aldrig råd att ge henne något så dyrt tyvärr ja vill verkligen göra allt för henne men ja har heller inte råd "/ Men som sagt här är man bara en på miljonen så chansen är liten, men ja försöker göra min lilla röst hörd! :)

Kramar Jolin

2011-02-11 @ 18:54:26
Postat av: Jennifer

Hej. Jag skulle så sjukt gärna vilja vinna eftersom min kompis fyller år på sportlovet och har ingen present till henne än. Är verkligen sjukt svårt att hitta något som hon vill ha. Hon har tjatat jätte länge om att hon vill till Gbg eller Sthlm horseshow. Men sedan har det aldrig blivit av. Och jag själv var på Göteborg horseshow -09. Vi skulle åkt 2010 också, men det blev inte av...Inte heller Falsterbo och inte Stockholm...Är så sjuukt sugen på att åka och jag blev helt kär i Göteborg, hästarna, mässan, folket och scandinavium när jag var där 09! Vi pratade om att åka i år. Men när vi väl kom till skott o skulle beställa biljetter fanns det typ inga kvar :/

kram jennifer :*

2011-02-11 @ 19:00:48
URL: http://jenniferalindahl.blogg.se/
Postat av: Jessica

Skulle gärna vilja komma till Göteborg med min hästtokiga dotter på 4 år. Hade planerat in en resa på detta underbara evenemang som en present till henne. Men tyvärr havererade min bil så dom extra pengarna fick gå till det ist. Inte så kul och förklara att de inte går detta år.

2011-02-11 @ 19:02:11
Postat av: Lisa

jag skulle gärna vilja vinna biljeterna för att jag vill så himla gärna dit med mina vänner, jag har bara varit där en gång förut och tyckte det var så himla roligt mässan, showerna ja allt :)



Kramar Lisa

2011-02-11 @ 19:08:41
Postat av: Elena

Jag vill vinna för att jag och min Pojkvän befinner oss i Göteborg under den helgen och visa honom hur härlig ridsporten och allt omkring kan vara betyder massor för mig. I denna härliga årstid är de enda intryck han fått kalla ridhus och snorhala stallplaner! Men det vill jag så hemskt gärna ändra på! Sen är det ju aldrig helt fel att få chansen att shoppa en helt ny garderob.. Till min häst! I förra veckan blev jag nämligen av med ett täcke som jag köpte på globen, hur? Jo någon smart typ gick in i hagen och tog det! Hur korkad får man va! Så snälla dressyrmupparn, för Zarossas och min pojkväns skull, låt mig vinna dessa biljetter! :)



Elena Lundgren, Västervik

2011-02-11 @ 19:13:28
URL: http://www.nattstad.se/elenalundgren
Postat av: Emmy

Jag vill jätte gärna vinna för att jag har aldrig varit i skandinavium.

Och vi har inte haft råd att köpa biljetter för det kostar mycket att ha två ponnys och tre hundar.

Min farmor och farfar ska åka men vi måste vara hemma för att vi inte har råd.



Kramar Emmy



Ps: världens bästa blogg :D

2011-02-11 @ 19:19:07
URL: http://hoppgrisen.blogg.se/
Postat av: elise

Vill inte börja med 'jag skulle vilaj vinna' för alla andra har gjort det och dt låter så egoistiskt, men det skulle vara en jätte stor ära, dels för att jag aldrig vinner något och delas för att jag älskar hästar och er blogg =D har dessutom aldrig vart i göteborg, så om man kombinerar hästar+göteborg får man ju värsta tuffa kombinationen, vem jag skulle ta med mig, såklart min älskade mamma och min bästahästvän Eva :)

/ Elise Å

2011-02-11 @ 19:22:09
URL: http://eliwse.blogg.se/
Postat av: Patricia

Jag skulle så gärna vilja vinna för att jag vill träffa er och få en goodiebag!!! Dessutom vore det inte fel att vara där och hejja på min stallkompis och tränare Annie som ska vara där och tävla på torsdagen!! Ni kan vara säkra på att på att ni får en MYCKET TACKSAM vinnare.



Vem tackar nej till ett par horse show biljetter, där man dessutom får chansen att träffa ER?



Många kramar !!

2011-02-11 @ 19:23:45
URL: http://minponnyochjag.webblogg.se/
Postat av: Bodil

Jag skulle vilja vinna biljetterna, för jag bor i Göteborg, och har ALDRIG haft råd att gå på Horseshowen, och det är hemskt att se hela stan pyntad med reklam för det och veta att man inte kommer gå i år heller...

2011-02-11 @ 19:27:10
Postat av: amanda

Jag har nog inte en så speciellt bra motivering men jag försöker endå. jag har alltid velat vara INNE på showen. Har alltid fått gå på mässan, förra året fick min kompis tag i biljetter på lördag morgon samma dag så jag fick gå på lördagen med henne.



Och det var HUR mäktigt som helst. Men jag glömde kameran hemma och hade nästan inga pengar med mig :(



Detta året skulle jag fått biljetter i julklapp men pappa fick bara tag i några som var "för dyra" sa han så nu står jag här med mina sparpengar och kameran utan biljetter.



Att veta att jag inte kommer få gå iår igen är jobbigt. Väldigt jobbigt.



//Amanda

2011-02-11 @ 19:28:09
URL: http://amandaliljevall.blogg.se/
Postat av: Patricia

Får man vara så ful och skriva en anledning till?



Det är såhär att fredagen den 25 ska jag vara med på ungdomsmöte för min skola i kommunfullmäktige i Kungälv. HUR tråkigt som helst! Jag vill verkligen inte åka dit. Om jag hade vunnit biljetterna hade jag haft en vettig andledning att vara ledig!



2011-02-11 @ 19:28:46
URL: http://minponnyochjag.webblogg.se/
Postat av: Isabell

Jag vill verkligen vinna för att bjuda min underbara kompis på något väldigt speciellt,eftersom hon har ställt upp i vårt och torrt för mig.Så nu kan jag ge henne något som hon isf verkligen kommer uppskatta!



Isabell Högberg,Göteborg



[email protected]

2011-02-11 @ 19:31:11
Postat av: Jennifer

Jag skulle vilja ha dom för ,jag har aldrig varit på någon "horseshow" & det har varit min enda önskning sedan jag började med hästar,blir så avundsjuk när många far och vi har ej råd just då .

sen så är det långt så då skulle biljetten kosta dubbelt om både jag och min mamma skulle fara .. så då skulle jag göra allt för att ta med min bästa mamma & jag skulle göra allt för biljetterna , helst skulle jag vilja uppleva showerna,er och "butikerna" ! och sen har jag aldrig vunnit en sådan motivering,så jag håller tummarna åtminstonde !

2011-02-11 @ 19:36:24
URL: http://hastflickorna.blogspot.com
Postat av: sarakarlsson

Jag och mamma hade tänkt åka till göteborgshorseshow men sen så hade vi inte råd för att vi har lagt ned väldigt mycket pengar på hästarna nu. jag har aldrig varit där tidigare men det skulle vara jätte roligt att få åka dit:) ja det var väll det:P ps, ni har en intressant blogg jag läser den varje dag, eftersom att jag bevakar er:)

/ Sara

2011-02-11 @ 19:44:14
URL: http://sarakarlsson91.blogspot.com
Postat av: SOFIE

Jag skulle väldigt gärna vilja vara med! Just för att jag aldrig har varit på Göteborg Horse Show och tycker att det vore super kul att träffa alla som bloggar osv eftersom att det verkar som att de flesta ska dit. Jag skulle då ta med min kära kompis eftersom att jag nyss har tagit körkort så vore det en häftig första lång resa! Speciellt när det gäller hästar så är det ju extra roligt, och inte tala om mässan så vill man mer en gärna shoppaloss där! :D

2011-02-11 @ 19:46:22
URL: http://sofieslilla.blogg.se/
Postat av: Felicia

Min lilla motviering till att vinna är följande:



I stallet där jag hjälper en tjej med namn Erica ,hon har 2 småbarn som alltid gapar och skriker, och inte ger henne en lugn stund , gäller både hemma och i stallet! Jag skulle vilja ta med henne ner för att slippa sina barn för ett tag(vilket lär behövas innan hon skänker bort dem)ge henne lite lung och ro , som hon verkligen behöver , dels att hon arbetar som en tok med sitt företag, samtidigt ta hand om 2 hyperaktiva småbarn och stallet med 6 hästar som ska ha mat, boxarna mockade , motionerade, ja praktiskt taget allt!Tycker hon verkligen förtjänar de(:!



Ja de var min lilla motivering till tävlingen! MVH Felicia

2011-02-11 @ 19:48:00
Postat av: Anonym

Jag skulle vilja ha dem för att jag har aldrig aldrig varit på någon tävling alls. Min dröm har alltid varit att åka på göteborg horseshow, eller globen. Men det kostar dock förmycket för mig. Vår familj har inte så mycket pengar, speciellt inte till sånt. Sen har jag aldrig vunnit en tävling i hela mitt liv, seriöst. Men det hör inte hit :D jag vill bara så gärna dit! Jag skulle tagit med min mamma, hon skulle älska det. Speciellt att spendera en hel dag åt hästar :D jag vet inte vad jag mer kan skriva än att jag vill vinna riktigt tiktigt mycket!

2011-02-11 @ 19:48:05
URL: http://[email protected]
Postat av: Lina

Hej hej, jag blir tjugo i år, går sista året på gymnasiet och har tre stycken jobb.

Mina föräldrar stöttar inte min ridning. Jag fick trots detta börja rida på ridskola, jag är hästtokig och kämpade till mig så jag fick börja rida in ponnyer och till slut sköta en privat häst.

Idag har jag jobbat och kämpat mig till att ha en foderhäst.

Under alla mina häst år har jag aldrig ens kommit i närheten av någon horseshow. Jag har slitit allt vad jag kan, men har aldrig haft råd och jag skulle bli överlycklig att för en gångs skull se det live, inte på tv.



Det var min motivering för två biljetter, jag sliter för min passion utan hjälp av någon. Dressyrmupparna ftw :D

2011-02-11 @ 19:51:41
Postat av: Jossannn

Hej hej :) Jag skulle JÄTTE GÄRNA vilja ha biljetter :DD Jag har bara varit där en gång förut, förra året. Och längtade tillbax redan dagen efter ;) skulle vara såå glad för det ! <3<3

2011-02-11 @ 19:57:19
Postat av: Linn

2011-02-11 @ 20:01:38
URL: http://sorbyryttarna.blogg.se/
Postat av: linnéa

För jag skulle aldrig, ALDRIG, vinna 4 biljetter till GHS!

2011-02-11 @ 20:02:22
URL: http://sorbyryttarna.blogg.se/
Postat av: Aliah

Hej, jag heter Aliah och är 12 år =)

Jag har varit på ghs en gång innan, då var det min faster som bjöd mig. Jag tyckte att det var sååå fantastiskt med alla erfarna ryttarna och fick så OTROLIGT mycket inspiration, då det hade varit en låångvarig svacka i min ridning så kände jag att allt skulle ordna sig. Det viktiga för mig är nog egentligen inte att jusst JAG ska vinna utan att NÅGON ska få chansen att uppleva det jag själv fick.

2011-02-11 @ 20:15:45
Postat av: Anette

Hej!

Läser er blogg varje dag, mycket intressant läsning!

Jag och mamma skulle åkt till horseshowen, det var hennes födelsedagspresent till mig i somras. Jag har nyligen avslutat 4½ års studier på universitet och fick min lärarexamen i januari, vilket inneburit mycket begränsad ekonomi. Trots detta har jag lyckats hålla två hästar, genom att arbeta så mycket som möjligt vid sidan av skolan. Jag har alltså aldrig kunnat köpa biljetter själv eftersom jag istället prioriterat mina älskade hästar.

Tyvärr så kommer vi nu inte kunna åka till horseshowen ändå, pga en rad olyckliga händelser (som jag inte kan gå in närmare på), mamma fick aldrig tag på några biljetter. Efter att ha längtat så mycket under hela hösten och kämpat med examensarbetet så vore det helt underbart att få åka med mamma! Det var vår chans att få umgås lite med varandra då vi inte hinner träffa varandra så ofta annars.

MVH Anette

2011-02-11 @ 20:16:17
URL: http://stallkumble.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag har aldrig någonsin varit på något liknande. har drömt ända sen jag var liten att få åka och titta på något sådant! Det är något jag har velat gjort väldigt länge helt enkelt men inte haft riktigt råd.

Jag skulle helt klart ta med mig min syster som inte hon heller varit på något liknande och är lika hästtokig som jag! Skulle vara jätte roligt att kunna bjuda min syster då hon är gravid och tyvärr inte får hålla på med hästarna på nära håll just nu och skulle bli så glad att få åka och kolla på massa fina hästar! Kram

2011-02-11 @ 20:17:44
Postat av: Amanda

för att jag aldrig har varit på något sånt stort !

min familj ligger nära gränsen till konkurs och jag själv får inte ett öre mer än när jag fyller år tack vare det och har velat åka många, många gånger men det finns inga pengar till att göra det och att det inte finns pengar kvar till min häst som jag älskar mest av allt på denna gjord, skulle glädla mig mycket att få den här chansen att smycka min vardag. Skulle ta med min mamma som inte kunnat haft ledigt på 5 år så hon fick komma bort och njuta av undrebara göteborg horse show :)

Många kramar amanda ♥

2011-02-11 @ 20:21:28
Postat av: louise

Hej Linn & Ingrid!

Jag skulle jätte gärna vilja vinna dessa biljetter. Jag har aldrig varit i Göteborg. Har varit i stockholm när dom haft Horseshow där. Men alla säger att det är så stor skillnad från Göteborg. Mycket bättre stämning, roligare klasser samt bättre shopping.

Känns inte som jag har så stor chans att vinna... Men OM jag skulle göra det skulle jag bli super glad och det skulle vara en jätterolig upplevelse. Kram :)

2011-02-11 @ 20:22:36
URL: http://louiisebjorklund.devote.se
Postat av: Anonym

för att jag aldrig har varit på något sånt stort !

min familj ligger nära gränsen till konkurs och jag själv får inte ett öre mer än när jag fyller år tack vare det och har velat åka många, många gånger men det finns inga pengar till att göra det och att det inte finns pengar kvar till min häst som jag älskar mest av allt på denna gjord, skulle glädla mig mycket att få den här chansen att smycka min vardag. Skulle ta med min mamma som inte kunnat haft ledigt på 5 år så hon fick komma bort och njuta av undrebara göteborg horse show :)

Många kramar amanda ♥

2011-02-11 @ 20:23:35
Postat av: Amanda

för att jag aldrig har varit på något sånt stort !

min familj ligger nära gränsen till konkurs och jag själv får inte ett öre mer än när jag fyller år tack vare det och har velat åka många, många gånger men det finns inga pengar till att göra det och att det inte finns pengar kvar till min häst som jag älskar mest av allt på denna gjord, skulle glädla mig mycket att få den här chansen att smycka min vardag. Skulle ta med min mamma som inte kunnat haft ledigt på 5 år så hon fick komma bort och njuta av undrebara göteborg horse show :)

Många kramar amanda ♥



glömde namn och adress ;/

2011-02-11 @ 20:24:35
Postat av: bea

jag vill vinna biljetten för att jag tycker att jag är värd den;)

2011-02-11 @ 20:28:08
Postat av: Matilda

Jag vill vinna till mig och min mamma. Min mamma älskar hästar och rider. Hon finns alltid där för mig, hjälper mig med ridningen, kommer med tips och råd om hur jag ska rida för att de ska bli så bra som möjligt. Jag vet även hur hon letade efter en stallplats när min favorithäst på ridskolan skulle säljas och jag var helt förstörd. Hon fixar alltid åt mig, ex en gång när jag var liten fixade hon så att jag fick rida en ridskoleponny och hyra någr dagar i veckan. Och för en gångs skull skulle jag vilja ge henne något tillbaka. Sen hade jag tagit med min bästa vän och kallar henne även för min syster. hon vet allt om mig, och jag vet att hon alltid kommer finnas där för mig till 110% Jag har fått rida hennes ponny, fått följa med på tävlingar och lärt mig så otroligt mycket hon är min idol, hon har kämpat de sista året med en ständigt halt ponny som hon älskade över allt annat. Trots att hon inte skulle hålla för dom största klasserna var hon beredd att ha kvar henne för att hon verkligen älskade henne. Men tillslut så fastställdes de att hon bara skulle lida av att leva kvar på jorden så Lovisa fick ta de tunga beslutet att låta sin ponny galoppera upp till trapalanda. Och jag kunde inte vara så tröstande som jag velat vara då jag ochså hade ett starkt band till denna ponnyn och hade en hel del andra bekymmer, även fast jag försökte vara stark och trösta henne. Även henne vill jag ge något tillbaka till, för att hon alltid finns där för mig och är en riktig kämpe som förkänar lite medvind nu efter ett tufft 2010 med skadade hästar.



nu blev de väldigt långt men de är iallafall min motevering till varför just jag vill ha biljetterna!



/Matilda

2011-02-11 @ 20:31:48
URL: http://ponnytavling.blogg.se/
Postat av: sanna

Hej !

jag skulle vilja vinna biljetterna för jag o min mamma har det svårt.

Vi kanske inte kan ha kvar min ponny, för hon har blivit utförsäkrad från a-kassan eller vad det heter.

så vi kan inte göra nått roligt i hop , vi kan inte åka tex på semster eller såna här resor för vi har inte råd, vi kanske inte ens ha kvar min egna ponny. och jag har aldrig varit på nån sån här sak som göteborg hors show eller nått annat !

så jag tycker min mamma är värd biljetterna för att hon kämpar så hårt för mig för att jag ska få ha kvar min älskade c - ponny. Och min mamma är verkligen värd det här. gråter när jag skriver det här men , jag ÄLSKAR min mamma , och jag vill kunna ge henne en födelsedagspresent som sånt här men jag har inte råd med det här ..

för min mamma betyder allt för mig <3

och jag vill kunna göra henne lycklig igen.

2011-02-11 @ 20:33:49
URL: http://sannaapettersson.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej!

jag skulle jätte gärna vinna 2 biljetter, för jag aldrig har varit där. :(

och typ alla pratar om att åka dit o sånt,

men jag kan inte för jag får inte, för det kostar för mycket. men jag hoppas verkligen att jag vinner, skulle vara en riktig rolig upplevelse, o då hade jag tagit med min bästis som heller aldrig varit där!



MVH: en person som verkligen vill vinna!

2011-02-11 @ 20:33:59
URL: http://eddieochlois.blogg.se/
Postat av: Evelina wärendh

jag skulle väldigt gärna vilja ha domhär biljetterna då jag ALDRIG har vart på något liknande, skulle vara jättestort att få åka till gbg horse show, har varje år kollat på stockholm horse show på tv och har alltid drömt om att få vara med på något liknande, men har aldrig kunnat då det har varit för dyrt och har inte haft tid. skulle väldigt gärna vilja ta med min mamma som i en ridolycka för ca 7 år sen skadade ryggen och har inte kunnat rida igen, men jag vet att hon vill se hästar och gbg horse show då hon hade ridit i hela hennes liv innan och hon har aldrig helelr vart på något sånt stort, och jag vill jättegärna åka på det, skulle göra vad som helst! kan fixa ny header om ni vill, kan redigera bilder, vilket jag redan gjort med endel och jag skulle länka er i varje inlägg på min blogg för jag skulle bli så himla glad! jag vill väldigt gärna på gbg horse show också för att vi har inte riktigt råd med ridskola nu och jag har inte ridit på flera veckor och det känns som om hästarna försvinner längre bort för varje dag som går och att få komma dit skulle vara en sån otroligt stor möjlighet för mig!

2011-02-11 @ 20:35:46
URL: http://eveliinawarendh.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hejsan!

Anledningen till att jag vill vinna biljetterna är för att jag skulle verkligen vilja göra min kompis riktigt glad! Känns inte som hon är lika glad längre, och att få göra henne riktigt glad skulle verkligen vara hur underbart som helst!

Sen skulle det självklart vara super roligt att få komma dit och kolla på hästuppvisning och allt, men vill gärna göra min kompis glad! :) Det är det viktigaste! Hade jag haft pengar hade jag självklart bjudit henne, men det är dyrt med att ha egen häst...

KRAM

2011-02-11 @ 20:39:11
URL: http://sandriey.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag vill vinna biljetter till min bästa kompis. Hon ställer alltid upp för mig och vill ge något tillbaka. Hon stödjer mig vid min ridning, säger vad jag ska förbättra och vad jag gör bra! Hon ska troligvis köpa häst snart och då är ghs det perfekta stället att hitta massa fina saker!



Ridningen för henne har varit svårt för henne de senaste månaderna, hennes medryttarhäst rymde och blev påkörd av en polisbil och har varit skadad sen dess, blev bra ett tag men blev sämre sen igen. Så om jag vinner dessa biljetter skulle det vara en perfekt "present" att ge tillbaka..



/ Anna

2011-02-11 @ 20:40:34
URL: http://annapallin.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej, om jag vann skulle jag bjuda någon i min familj eller någon kär vän.

Jag har varit där 1 gång då vi fick de av barncancerfonden tror jag det var, men det var för många år sen.

Det skulle vara helt fantastiskt att få åka dit en andra gång, för hästar är de jag älskar!

& om jag skulle vinna skulle jag när jag även va i Göteborg träffa min gamla farmor i Alingsås, som bor helt ensam med sin katt ute på landet..

Det bästa med showen är hästar och allt umgänge.

Kanske man träffar en gammal bekant där?

Kram på er! :)

2011-02-11 @ 20:42:53
URL: http://cheenockochjag.blogg.se/
Postat av: Alma

Tänker inte ställa upp har redan heldagsbiljetter till lördagen och eftersom jag bor i Göteborg så blir det en mässadag på söndagen:)

Alla dessa fina människor som vill ha med sig kompisar som inte mår bra av flera anledningar, som själva inte har råd förtjänar det så himla mycket att jag skulle få ångest om jag var med.. Hoppas ni väljer rätt!

2011-02-11 @ 20:45:31
Postat av: Ellen

Hej Dressyrmupparna!

jag skulle jätte gärna vilja vinna de här

biljetterna för jag tycker att det r en fantsatisk plats däe alla hästmänniskor möts och har kul tillsammans det spelar ingen roll om man gillar dressyr,hoppning, skogsridning osv, alla har kul där och jag tycker att det är så fantastiskt kul att alla träffas där dels också för att det är sån undrebar stämming som fyller hela skandinavium och skulle jätte gärna vilja uppleva detta igen. gbg horseshow äe höjdpunkten på året!!!! Mvh Ellen <3

2011-02-11 @ 20:47:39
Postat av: Hanna

Chansen att vinna något sånt här är en på miljonen men om man aldrig försöker kan man ju inte vinna.

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva eftersom att jag inte är så bra på att motivera varför jag vill saker men det här vill jag vinna för att det skulle vara kul att åka på.Jag vill bjuda med min mamma som alltid stöttar och pushar mig när jag inte är på topp.Jag har svårt att ge allt hon borde få tillbaka och nu när min häst blev utdömd har vi varit helt förstörda..jag vet egentligen inte varför vi mår så dåligt som vi gör för vi hade nästan förutspått det,att det skulle ske.Men hur kan man någonsin vara beredd på något sånt? att ens bästa vän ska lämna jorden.Jag vill ge mig och mamma en upplevelse som gör att vi blir starkare trots denna motgång.Jag vet att jag aldrig kommer vinna men det skulle vara en bra sak för oss att komma bort från allting.Eran blogg är förövrigt rolig:)

2011-02-11 @ 21:08:34
URL: http://amicisemper.blogg.se/
Postat av: rebecca

Hejsan!



Jag skulle vilja vinna eftersom att jag aldrig har varit där förrut, har sett lite olika filmsnuttar och bilder därifrån.



Jag bor även så fruktansvärt långt därifrån ca. 100 mil. Och har inte råd att betala flyg/tåg/buss biljett + hotell + biljetter för att komma in, (fattig studet, haha).



Det skulle vara så himla fränt att få se hoppningen/dressyren på en sån pass hög nivå och att få träffa/se allt folk som kommer att vara där! :)

2011-02-11 @ 21:14:43
URL: http://weestern.blogg.se/
Postat av: michaela

hej super bra blogg.

har väl ingen anledning som är mer speciell än någon annans anledning. men jag och min syster har aldrig varit där, eller på något annat större som har med hästar att göra. och vi skulle gärna åka dit tillsammans en gång. / michaela <3

2011-02-11 @ 21:15:52
Postat av: Evelina

Jag har aldrig varit på en horseshow, men skulle så hemskt gärna vilja åka till gbg horseshow och kolla på alla fantastiska uppvisningar..

Jag och min kompis ville åka ditt med våra mammor och när min mamma skulle beställa biljetter så fanns det inte några platser kvar, eller kanske några, men dom var jätte långt bak, och platserna var utspridda :(

Det skulle var hur tråkigt som hälst att få vänta tills nästa år och jag vill så gärna åka dit i år..



Skulle vara jätte kul att få fota allt som händer också :')



/Evelina

2011-02-11 @ 21:30:40
URL: http://ponnyfjantarna.blogg.se/
Postat av: Josefine Klemhs

Jag skulle bli helt överlycklig att kunna bjuda med mina systrar och min mamma. vi ska inte åka dit i år pga av att mamma pluggar och inte får så mycket inkomst och hur underbart hade det inte varit att bjuda med familjen? Slippa plugget och bara njuta! Jag har varit där en gång innan och vilken upplevelse! Hade varit perfekt timing om man kunde bjuda familjen på något sådant när man inte har så stor ekonomi! (:

P.S. fan va bra blogg ni har!!! <3

2011-02-11 @ 21:36:30
URL: http://jkpics.blogg.se/
Postat av: Sandra johansson

jag skulle gärna vilja åka för jag har varit där varje år men i år blir det inget för vi har inga pengar till det och jag skulle vilja hitta på något roligt då det har hänt så mycket tråkigt 2010. min tävlingsponny bröt benet och hon var min bästa vän och jag saknar henne så mycket sen efter det så skicka min mamma min andra häst till slakt utan att jag visste något då hon inte gillade henne. världens underbaraste häst:( har haft mycket mera otur 2010 men jag hoppas 2011 blir bättre och att jag ska få biljetterna så jag kan ta med mig en kompis och ha kul.

mvh sandra

2011-02-11 @ 21:51:04
Postat av: Clara

Hejsan! Jag skulle vilja vinna för jag har sett fram imot göteborg horseshow nu flera år (för har varit för liten att åka innan, tyckte mina föräldrar) och nu äntligen när jag blivit gammal nog och jag skulle boka biljetter.. så blev dom slutsålda.. som jag grät!

jag hade planerat att träffa folk från hästvärlden på mässan och ha massa kul men ja...

så nu hoppats jag verligen verkligen att jag blir en av vinnarna :')

hade blivit SÅ glad!

nu när jag inte har någon häst heller pga av avlivning.. så har jag tid att hänga där,



KRAMIS

2011-02-11 @ 22:02:13
Postat av: Olivia Gustavsson

Andledningen till att jag vill vinna biljetten är att jag aldrig har varit på varken torsdag eller fredagsshowerna och det skulle vara enormt roligt att vinna! Jag har länge velat åka på någon utav dem men vi åker alltid bara på söndagen. Skulle jag vinna skulle det blivit en mycket glad överraskning för min moster eftersom det är hon som följer med mig. Dessutom skulle jag så jätte gärna vilja se på voltigen som går på torsdagen. Jag har alltid drömt om att få se det i verkliga verkligenheten men aldrig fått tillfälle så det skulle vara helt enormt roligt!



/ Olivia :)

2011-02-11 @ 22:18:15
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Skulle gärna vinna för min och min mammas skull, detta året har varit jättejobbigt, min mamma fick diagnosen demens och min mormor gick bort idag :( :( sen ska min storasyster hjärtopereras i slutet av feb. behöver verkligen något att bryta vardagen mot. att få se lite vackra ting och få hopp om livet vad det faktist har att erbjuda. att ta oss igenom livets mörka stunder och det gör man lättast med hästar.

2011-02-11 @ 22:24:29
Postat av: Emelie Berg

Hej!

Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetterna för att jag har alltid velat åka på Göteborgs horseshow! Jag har aldrig vart på de. Förra året skulle jag och min mamma åkt dit men hon ramlade av en häst och bröt ryggen. Så vi kom aldrig dit.. Och i år har vi inte råd att köpa biljetter. Jag skulle uppskatta biljetterna sjukt mycket! Tack på förhand Emelie!



Ps. Jag ÄLSKAR eran blogg! Jag följer den varje dag! Ni är verkligen as duktiga!

2011-02-11 @ 22:25:05
Postat av: Sara

Jag har aldrig varit på någon horseshow som Sthlm Horse Show eller GBGHS så jag skulle vilja uppleva det någon gång! Skulle verkligen vilja vinna och få åka dit och kolla och framför allt - shoppa!

Blir så avundsjuk när många av mina vänner har varit där och shoppat massor av hästsaker, vill också göra det! Har inte heller så mycket pengar nu att betala biljett och sånt så skulle verkligen uppskatta att vinna :)

2011-02-11 @ 22:57:25
URL: http://youknowsara.blogg.se/
Postat av: Saga

Jag har alltid velat åka på GBG horseshow, förra året skulle jag och pappa åkt ihop men det blev inte av för vi var för sent ute. Iår om jag vill åka måste jag spara ihop till biljett, men jag får ingen månadspeng eller nåt nuförtiden då jag fick en ponny som jag avgudar. Jag har försökt jobba ihop men pengarna försvinner till ponnyn hela tiden, och jag är 12 år så de är inte så lätt att hitta jobb& samtidigt skolan, och hästen.



Mvh (:

2011-02-11 @ 23:04:13
Postat av: Jessika

Åh jag skulle verkligen vilja vinna! Jag läser min sista termin på högskolan nu, är halvt sönderstressad och skulle verkligen njuta av att gå på Göteborg Horse Show en dag! Stämningen, hästarna och de duktiga ryttarna skulle vara ett skönt mini-avbrott från studierna! :) Om jag vann skulle jag bjuda med mig min lillasyster, hon skulle verkligen bli jätteglad!

2011-02-11 @ 23:27:09
URL: http://www.enryttare.blogspot.com
Postat av: Jessika

Oooops, mailadress till kommentaren ovan:

[email protected]

2011-02-11 @ 23:28:09
URL: http://www.enryttare.blogspot.com
Postat av: Madeléne

Hej!

Jag skulle bli väldigt glad om jag skulle vinna dom biljetterna för att den helgen fyller min kompis år och det skulle vara SJUKT kul att bjuda med henne dit! hon bjöd mig till stockholm horse show förra året som julklapp och då vill jag ge tillbaka något liknande fast i födelsedags present. och jag har aldrig varit där så det skulle vara jätte kul att få åka dit, och det är ju inte varje dag man är i göteborg på horse show :)

tack för att ni hittar på massa sånna här roliga saker på er blogg :)

MVH Madde

2011-02-11 @ 23:36:13
Postat av: Jennifer

Hej ,jag vill gärna vinna biljetterna lika mycket som alla andra. Jag har hållt på med hästar 10 år, (17 iår) och äger en egen häst. Men fått kämpa mig dit, mitt extra jobb vid sidan av skolan på helger och lov går pengarna till att kunna försörja min häst. Det blir aldrig några pengar över, blir det de så sparar jag dom för att kunna köpa nödvändiga saker till mitt hjärta. Iår blev det inga pengar över till Göteborgs horse show och det är så himla tråkigt. Alla mina häst kompisar och dom i stallet ska gå så det är väldigt tråkigt. Men jag är alltid glad så länge jag har möjlighet att ha min häst varje minut. Men detta hade bokstavligen LYST upp vardagen för mig.



Kram till er

2011-02-11 @ 23:39:44
Postat av: Anna

Hej jag vill gärna vinna pågrund av ett gräl med min bästa vän så därför skulle jag vilja vinna så hon och jag förhoppningsvis blir samma glada männikor tillsamans igen, Sen har jag alltid velat se på horseshow men svårt har inga hästintresserade föreldrar. Fin blogg har ni =)

2011-02-11 @ 23:58:03
URL: http://www.annasyrjaoja.bloggplatsen.se
Postat av: Malin

För att jag lever och andas för hästarna och det är det absolut bästa jag vet. Känslan av att vara omgiven av andra hästmänniskor är så oerhört underbart. Har haft en väldigt jobbigt vinter då jag har fått säga adjö till en viktig person, jag har mått väldigt dåligt med mig själv och min kropp och känner att det skulle vara super kul om jag skulle vinna biljetterna.Något som lyser upp denna jobbigt period. Men jag har verkligen förståelse för att det är jätte många andra som kanske förtjänar dom mer än mig. Men det är iaf värt ett försök. Allt för hästar, liksom. Tack för en mega bra blogg tjejer!

2011-02-12 @ 00:34:21
URL: http://www.malinbloggar.devote.se
Postat av: Malin

Email: [email protected]

2011-02-12 @ 00:37:01
URL: http://www.malinbloggar.devote.se
Postat av: Sofia Genne

Min motivering är enkel - jag vill vinna biljetterna för att jag inte fixat biljetter till dessa dagar, och det är ett måste för mig att gå i princip varje dag varje år, för det är ett så grymt evenemang som man bara inte vill missa som hästmännisk! ;)

2011-02-12 @ 01:06:44
URL: http://teamsl.blogg.se/
Postat av: Saga

jag skulle jättejärna vinna de dära biljetterna men eftersom att så himla många andra som kanske älskar att gå dit men inte har råd eller så istället för att någon ska gå en dag extra :) så valj rätt nu ;)

2011-02-12 @ 01:46:27
URL: http://oktobersagan.blogg.se/oktobersagan
Postat av: N

Om jag skulle vinna biljetterna skulle jag antingen ta med mig en vän eller min mamma. Skulle nog bli min mamma, för hon sliter så himla mycket åt mig och lägger ner så himla mycket pengar på mig och min ponny för att vi ska få träna, tävla, täcken, benskydd och sådant fast hon egentligen inte har råd.

Jag skulle jättegärna vilja vinna biljetterna för att jag har hört hur bra och kul GHS ska vara, men min familj har aldrig haft råd att gå på det. Så det är något jag alltid har velat göra.

Så jag är ingen unik person, jag vill bara gå på GHS precis som alla andra hästmänniskor :)

2011-02-12 @ 09:02:33
URL: http://blackijacki.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag skulle vilja vinna biljetterna för att det vore en otrolig upplevelse att få åka dit. Jag tror att jag skulle lära mej väldigt mycket av att se alla duktiga ryttare. Det ger så mycket inspiration att se eliten i varje gren. Jag har aldrig varit på Göterborg Horse Show men har alltid velat åka dit, just för att det verkar vara en fantastik upplevlse. Om jag vann biljetterna skulle jag ta med mig min mamma, därför att hon alltid hjälper mej på träning och tävling och jag vet att hon skulle tycka att det var väldigt roligt att få åka.

2011-02-12 @ 09:30:55
Postat av: Joy

Jag rider så hästarna tar väldigt mycket pengar tyvärr. Om jag vann skulle jag nog ta med mina mamma för jag har precis fått reda på att hon har Cancer. Hon hjälper mig på tävlingar, och i stallet!. Hon är helt klart min dröm mamma!. Nu tycker jag synd om henne så det vore roligt att kunna överaska henne med en sådan upplevelse :). Kram Joy

2011-02-12 @ 09:52:15
URL: http://joyfylking.blogg.se/
Postat av: Filip

Hej! Jag har aldrig varit intresserad av hästar innan, men sedan jag träffade min flickvän har jag varit med henne i stallet varje dag. Nu har vi snart varit tillsammans i två år och jag skulle så gärna vilja ta med henne som en överraskning. Detta skulle betyda så mycket både för mig och henne. Hennes häst har varit skadad under en längre tid och jag vet att detta skulle ge henne motivation att fortsätta kämpa!

2011-02-12 @ 10:12:23
Postat av: Natalie

Jag var där för x antal år sedan, med min ridklubb, var då väldigt liten och tyckte ponnygaloppen var mest spännnande av allting, nu är jag mer intresserad av dressyr, och att få se så duktiga ryttare med sina fina hästar hade helt klart varit en upplevelse man sent glömmer! Jag och mamma har velat beställa biljetter.. Och t.o.m tittat på biljetter, men så sätter min pappa stopp för det, för han tycker att hästar är jätte tråkigt, de hade varit jättekul att åka iväg med mamma ändå..

Sen att träffa er är ju en av mina största drömmar.. Så självklart hade jag gått till er monter! :D

Har nästan börjat ge upp hoppet om att få gå på gbghs.. :( Men som sagt hade det varit ett minne för livet!



btw, älskar bloggen, keep goning!

2011-02-12 @ 10:31:38
URL: http://ponnismurfarna.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag skulle vilja vinna biljetterna för att kunna bjuda med min mamma. Hon ställer alltid upp för mig, vad det än gäller. Hon jobbar mkt, vardagar, helger och snart även kvällar för att vi ska ha råd att ha kvar vår häst som vi har tillsammans. Tycker verkligen att hon är värd lite extra uppskattning.

Kram

2011-02-12 @ 11:00:53
Postat av: Maja

Att fara på Göteborg horse show har alltid varit min dröm, jag skulle jätte gärna vilja fara och se det.. Men vi har aldrig haft råd, och det kommer vi nog inte att ha heller. Jag skulle vilja fara dit med min mamma som alltid ställer upp för mig, vi har aldrig kunnat fara på nått sånt här tillsammans, och det är nått hon skulle förtjäna. Att släppa allt och få fara på GDB horse show!

2011-02-12 @ 11:26:19
URL: http://vinterponnyer.blogg.se/
Postat av: Minna

Hej!

Jag vill vinna två st biljetter till mig och min mamma, för vi har aldrig någonsin varit där, i mitt 13 åriga liv. Och vi båda älskar hästar. Så snälla hoppas att jag vinner!

2011-02-12 @ 11:33:37
URL: http://minnaberntsson.blogg.se/
Postat av: ellen

Jag vill vinna för att jag vill bjuda med min kompis, som aldrig har varit där. Hon vill gärna dit och det skulle vara kul att gå med henne.

Dessutom vill mamma inte betala för mer biljetter, och jag sparar alla mina pengar nu.

Spelar inte så stor roll vilken dag, utan bara min kompis får gå som sagt, kram! :D

2011-02-12 @ 11:47:32
URL: http://kuuungarnaa.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Jätte bra tävling!

Eftersom jag inte hann köpa biljetter (för dom har tagit slut så snabbt!) så skulle jag nu vilja vinna denna tävling så att jag kan överraska min mamma ändå, för om jag vinner så ska jag bjuda med henne.

Varför just jag skall ta med mig henne på denna upplevelse i så fall är för att jag för några månader sedan fick jag hem en ponny som jag kanske även senare ska köpa och tycker att det då skulle vara kul om mamma blev lite mer intresserad av hästar, så därför ska jag bjuda med min mamma på denna jätte upplevelse med hästar! (om just jag är den lyckliga vinnaren).



Så nu håller jag bara tummarna!!



ps: älskar eran blogg! ;D

2011-02-12 @ 12:05:15
Postat av: Ina

Hej!

Jag bor i Stockholm, har varit på stockolms horse show i ca 7 år i rad, och så sa en kompis till mig att Gbg horse show har större utbud på saker som de säljer. Jag började genast att spara pengar till min häst och ville verkligen till Gbg. Jag hjälpte till jättemycket hemma så att jag skulle kunna tjäna ihop mina biljetter, och när det väl var gjort så var biljetterna slut.. Nu har jag tågbiljett till Gbg, boende, men ingen biljett till själva horse showen..

Mvh Ina

2011-02-12 @ 12:25:48
URL: http://damiljensr.blogg.se/
Postat av: Nora Sandberg

hejhej. Här är min motivering..



Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna de här biljetterna för att mamma och jag har planerat att åka på det i säkert 4 år nu.. Men det blir alltid: ojdå.. det var så himla dyrt Nora, vi kan inte åka..

Men det är min dröm! att få se hästarna hoppa 150. Få se de sjukt snygga dressyrhästarna gå i passage..

Bara få uppleva det. Jag har aldrig haft chansen att fråga om mamma kan ta med mig på en sådan där ''resa''. För vi har nästan aldrig pengar till att åka dit..

Och biljetterna kostar ju en del också. Så fort jag hör någon säga att de ska dit dör jag inombords. Seriöst.. Helt sjukt hur ledsen jag blir då.. För som sagt, det är seriöst min allra största dröm. Som jag hoppas kommer att bli uppfylld av er änglar!

XoXo Nora sandberg..

2011-02-12 @ 12:26:34
URL: http://crazyworldmylifee.wordpress.com
Postat av: Ina

Skrev fel bloggadress i förra inlägget, mvh Ina

2011-02-12 @ 12:26:48
URL: http://familjensr.blogg.se/
Postat av: Mikaela Persson

Jag kände att det är många som är med och vill vinna biljetterna men man kan ju försöka iallafall. Mitt namn är Mikaela Persson och jag har alltid velat åka dit, sen jag började rida(när jag var fyra år?) Hästar är även allt jag har haft i mitt liv, har alltid varit utstött och ensam så det har varit min flykt. Jag skulle så gärna vilja bjuda min familj på en underbar eftermiddag och låta mina föräldrar förstå varför jag älskar dessa underbara djuren som inte har några fördommar eller tänker illa om mig.



Mvh MIkaela

2011-02-12 @ 14:30:44
Postat av: Anna Staaf

Nu ska jag inte smöra eller något, bara vara helt uppriktig, som det ska vara.

Jag skulle vilja ha biljetter, så att jag och min mamma kan åka dit.

Hon betyder så sjukt mycket för mig, och jag vill överraska henne med en biljett dit. Vi gör inte så mycket tillsammans hon och jag, och det skulle vara mer än roligt att åka till Göteborg och få denna upplevelse.

Vi har funderat mycket på att åka till Stockholm IHS, men aldrig kommit till skott.

Vill verkligen göra detta för mamma! :)

MVH Anna

2011-02-12 @ 14:33:16
URL: http://annastaaf.shapemeup.se
Postat av: Anna Staaf

Nu ska jag inte smöra eller något, bara vara helt uppriktig, som det ska vara.

Jag skulle vilja ha biljetter, så att jag och min mamma kan åka dit.

Hon betyder så sjukt mycket för mig, och jag vill överraska henne med en biljett dit. Vi gör inte så mycket tillsammans hon och jag, och det skulle vara mer än roligt att åka till Göteborg och få denna upplevelse.

Vi har funderat mycket på att åka till Stockholm IHS, men aldrig kommit till skott.

Vill verkligen göra detta för mamma! :)

MVH Anna

2011-02-12 @ 14:33:26
URL: http://annastaaf.shapemeup.se
Postat av: Josefine

Hejsan jag skulle jätte gärna vilja vinna dem för att bjuda min underbara pappa på något, vi gör nästan aldrig något och bråkar ganska mycket... Han rider inte men tycker om hästar och att kolla på dem.

Att säga att vi inte har råd vore att ljuga, men att vi inte har ekonomi för det just nu är rätt.

Jag vill inte smöra och överdriva men vill verkligen ha biljetter ditt för min underbar pappas skull.

2011-02-12 @ 14:47:00
Postat av: Evelina Jonasson

Hej!

Varför just jag vill vinna biljetterna är för att jag så himla gärna vill gå på Göteborg Horseshow, men just nu har vi inte råd... eller ja, vår ekonomi fungerar inte just nu med det + att min pappa fyller år samma vecka som föreställningen så det skulle vara underbart att bjuda honom på det som en present. :) Eller kanske en kompis, fast de flesta av mina kompisar ska redan dit så känner mig ''ensam'' X).

2011-02-12 @ 15:29:17
Postat av: Madeleine Johansson

Jag vill jättegärna ha biljetterna för jag kan aldrig åka dit. Jag brukar få välja att åka på Falsterbo & Göteborg & det blir alltid Falsterbo då :) Sämsta motiveringen, men jag hade jättegärna velat åka!

Kram :D

2011-02-12 @ 16:26:27
URL: http://madeleinejohansson.shapemeup.se
Postat av: Linda

Jag skulle vilja vinna dessa biljetter för att kunna träffa en vän som jag inte träffat på ett år. Det vore helt underbart att kunna få komma bort från allting och se på hästar. Har inte varit ute på tävlingsbanorna på över 4 år pga skador och skulle verkligen vilja se på detta för att få in "känslan igen :)

2011-02-12 @ 16:53:34
URL: http://liiiiinda89.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hejsan Linn och Ingrid!!:)



Jag skulle vela vinna biljetter till GBG horse show så att jag skulle kunna ta med min underbara och BÄSTA vän. Varken hon eller jag har varit där och jag skulle så gärna vela bjuda med henne dit. Det skulle vara en helt AMAZING upplevelse för oss båda!! :D



Kram från Sofia :D

2011-02-12 @ 17:06:47
URL: http://sofiaspov.blogg.se/
Postat av: sofia / dressyrhatt @ bdb

Hej :) Jag skulle vilja vinna biljetterna till mig och min mamma. jag vill vinna för´det hade varit som en födelsedags present för mig, då jag fyller år den 24 februari. Och det hade varit den bästa presenten någonsin. helt underbart. Jag hoppas verkligen att jag vinner så jag och mamma kan komma dit och ha två roliga dagar tillsammans.



mejla : [email protected] tack på förhand

2011-02-12 @ 17:13:30
Postat av: Hästtvillingarna

Skulle vilja ha biljetterna till mig och min hästälskande syster/tvilling.För vi är verkligen helt hästtokiga :)

2011-02-12 @ 17:18:26
Postat av: pu karlström

Hej, jag tänker inte skriva "jag har aldrig varit där" eller något liknande, jag vill inte vinna för att få en upplevelse jag aldrig fått, jag vill gärna vinna för att det är sjukt kul på globen/ghs och det är den enda anledningen för mig. :)

man kan ju alltid hoppas på en vinnst :)

2011-02-12 @ 17:27:09
URL: http://zivaldi.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Hej! Min mamma har haft häst i flera år och var den som såg till att jag också började rida och hålla på med hästar. hon har alltid stöttat mig, hjälp mig och skjutsat mig. I flera år delade vi så stallsysslorna, jag red och pysslade med hästarna och hon mockade och gjorde stallsysslorna för att det hela skulle gå lite fortare. Min mamma är toppen och vi har varit på GBG HS tillsammans flera år, men i år fick vi inga biljetter. Jag hade verkligen velat bjuda min mamma på en tripp till Göteborg, hon har alltid fullt upp, och behöver komma hemifrån och ta det lite lugnt och ha roligt. Vi hade blivit så glada om vi vann de här biljetterna!

2011-02-12 @ 18:08:36
Postat av: Maja

Hej! Jag skulle värkligen vilja vinna biljetter !

har aldrig varit på något sådant här . och skulle göra nästan vad som hälst för att åka i väg och kolla på göteborgs horse show och min super söta mormor som alltid funnits där för mig och hästarna skulle självklart få följa med ! känner att jag vill ge något tillbaka nu ! så snälla snälla skulle bli så glad!!

2011-02-12 @ 19:52:22
URL: http://hastryttan.blogg.se/
Postat av: Karolina

Hej ! Tanken var att jag och min lillasyster skulle åka dit men eftersom mina föräldrar skilde sig för inte allt för länge sen och min pappa inte vill ha någon kontakt med mig så hade jag inte råd eftersom jag är en student (18 år). Jag hade tyckt att det vore helt underbart att kunna ta med min lillasyster på 12 år (eftersom hon är hästtokig men har aldrig varit på något större hästevenemang), tack för er tid ! Kram :)

2011-02-12 @ 20:35:48
Postat av: Rebecka

Vad tror ni jag gillar allra bäst, förutom min alldeles egna häst?

Att vara på plats där allting händer och sker. Är just nu om allting jag ber. Att sedan träffa en livs levande dressyrmupp på årets Göteborg Horse Show är en ren guldkupp!!

2011-02-12 @ 21:09:05
Postat av: Idha Zentio

Jag skulle vilja vinna för att jag vill ge min mamma något efter allt hon har gjort för mig, hon skjutsar mig överallt, hjälper mig i stallet osv. Men jag känner att jag ger inte henne något(?) Så skulle vara kul att vinna så att mamma och jag får en riktig upplevelse :D

Kram

2011-02-12 @ 21:16:52
Postat av: maja,siktar mot toppen!

Ja ni,alla skriver om sina mammor också men jag skulle gärna för en gångs skull ta med min pappa på något roligt jag hinner aldrig träffa honom känns det som..

han jobbar sent på kvällarna och har mke att göra!

Jag älskar dom båda och menar inget dumt mot mamma

men..

jaja,tacksam för att fått chansen!

2011-02-12 @ 21:48:08
URL: http://superhorses.blogg.se/
Postat av: Nadia

jaa,ska jag säga:



Min fosterfamilj (och jag då-.-) åker iväg mycket, och jag hinner inte få hästupplevelse. Det hade varit underbart att komma ut och kolla på en sån speciell show, och verkligen få se och uppleva...Häst



(om ni inte fick min mailadress: Sivnie@bdb) :D

2011-02-12 @ 22:03:18
Postat av: Emelie

Hej Dressyrmupparna !

Vilken fin tävling ni anordnar ! Varför jag skulle vinna? Jag och min familj miste våra två hästar inom loppet av 1 år :( Detta, som ni förstår, satte sina spår och vi har lixom aldrig kommit över det utan vi la hästeriet åt sidan för flera år. När jag och mamma pratat om hästar så lyser det inombords och vi båda saknar våra hästar men vill också komma igång igen men jag tror vi behöver en push i rätt riktning. Därför skulle två biljetter till Göteborg Horse Show vara som en push för mig och min mamma att komma igång med hästar igen ! Håller nu tummarna för att kunna få den sista knuffen i rätt riktning och få denna upplevelse och se alla hästar, ryttare och allt där till som får en att inse att hästar, trots det som hänt, inte går att leva utan !

Kram

2011-02-12 @ 22:04:17
Postat av: eliiin

jag skulle dö av lycka om jag skulle vinna, haha men det skulle väll alla..?

Men jag skulle riktigt vilja "vinna" dom pga att jag & min familj inte har råd att gå.. Har redan tjatat 110% på mamma och pappa.. Men svaret blir alltid detsamma. Det är för dyrt för oss med föräldrar som inte får så stor inkomst.. ;//

2011-02-12 @ 22:45:25
URL: http://feelforit.blogg.se/
Postat av: alice

jag skulle vilja vinna för att jag känner att jag behöver komma bort lite hemifrån.. mår otroligt dåligt för tillfället och känner att jag behöver komma bort lite från allt. :)



har alltid velat åka till gbg horse show men aldrig haft råd.

2011-02-13 @ 01:06:34
Postat av: emelie

Jag skrev min komentar i mejlen för jag ville inte att någon annan än ni skulle läsa det så glöm inte att kolla mejlen ;)

2011-02-13 @ 01:33:58
URL: http://eemelieeandersson.bloggplatsen.se
Postat av: bianca

hej

jag bor i gävle och har aldrig varit på göteborgs horse show, men vill de mer än allt, jag och mamma har sagt att vi ska åka men de har jämt kommit nåt i vägen, en gång blev min häst sjuk och andra gången blev min mamma sjuk.. :( hon har en hemsk sjukdom.

och jag skulle så gärna vilja uppleva det tillsammans med henne. liksom nångång i livet. sitta där i arenan.. åh vilken känsla!



2011-02-13 @ 09:23:39
URL: http://biancabruni.blogg.se/
Postat av: sofie

jag vill vinna biljetterna för att det var så otroligt längesedan jag var på ghs! om jag skulle vinna biljetterna skulle jag ta med mig min mamma och så skulle vi kunna bara ha en trevlig dotter-mamma dag som vi aldrig har! det hade varit så sjukt kul att få åka till mässan igen och gå runt där och kolla och också få se alla underbart fina hästar och duktiga ekipage!



/sofie

2011-02-13 @ 10:04:01
URL: http://filosofie.blogg.se/
Postat av: RONJA

Oh, det vore så kul att vinna! Har aldrig varit på GHS, bara hört en massa om den. Vi planerade skitlänge med en kompis att vi skulle köpa biljetter dit, åka tillsammans (bor i Finland), ända tills det hände en grej som gjorde att hon inte kunde köpa biljetten... Det vore grymt att kunna bjuda dit henne! Har själv dessutom aldrig varit i Sverige, så det vore sjukt coolt!



kramisar

Ronja

2011-02-13 @ 10:41:16
URL: http://www.koulutuuppari.blogspot.com
Postat av: megan

Hej!

jag skulle så hemskt gärna vilja vinna biljetterna! varför? jo, min mamma lovade mig förra året att vi skulle åka på gbg horseshow och hon håller alltid sina löften så jag blev överlycklig! :)

men i år så bråkade jag och mamma och det blev såpass allvarligt så jag fick flytta till pappa och jag fick några timmar på mig att packa ihop mina saker och kläder osv. :/

eftersom jag bodde hos mamma på heltid så har pappa bara sin inkomst, vet inte hur man ska förklara men han fick inte vårat barnbidrag tills förra veckan, och det har inte varit så lätt.

min lillebror har stöttat mig genom allt och han är jätte intresserad av hästar och han följde med mig på en clearround för ngn vecka sen och han tyckte att det var såååå cooolt, och då sa jag "du ska bara se dom på gbg horse show".



kände att denna kommentar blev väldigt lång :/

hade kunnat förklarat/berättat lite mer men jaja..

kul att ni har denna tävling för jag vet att det finns fler som har samma/liknande problem som jag :')

2011-02-13 @ 11:34:48
URL: http://www.meganflora.bilddagboken.se
Postat av: Malin

Jag hade bestämt att jag skulle beställa biljetter men allt annat dök upp och det blev inte som det skulle.

Fick mycket att tänka på, det blev stressigt i skolan, jobbbigt hemma då jag nästan aldrig träffar min mamma som betyder allt för mig!

Det skulle vara så härligt att åka bort och bara ha roligt och njuta av det man älskar mest men sin allra bästa vän som alltid finns hos en! :)

2011-02-13 @ 11:42:03
Postat av: Jennifer

Skriver från samma dator om kommentaren ovan så vi har samma ip-nummer..



Jag är otroligt stressad mentalt just nu och känner att mina föräldrar inte stöttar mig så mycket som de borde göra nu när jag står inför det svåra gymnasie valet.

Min bästa kompis är verkligen den snällaste personen i min omgivning hon hjälper mig ALLTID med mina problem, har jag inte tid ställer hon upp och följer med mig på alla möjliga äventryr jag hittar på och det viktigaste, hon lyssnar på precis allt jag babblar om. Hon fyller även år nästa vecka och den perfekta presenten och uppskattningen till att hon är världens bästa vän skulle få vara att ta med henne ner och ha kul bara hon och jag! :)

Skulle vara skönt att få åka till Göteborg och gå runt där och koppla bort alla problem, så som man gör i stallet! :)



Tack för en super bra blogg! :D

2011-02-13 @ 12:26:16
Postat av: Anonym

Hej! Jag skulle vilja vinna biljetterna så jag kan ta med och visa min underbara sambo hur kul det är på denna show :)

2011-02-13 @ 15:48:38
URL: http://sofiaiaa.blogg.se/
Postat av: anonym

skulle så sjukt gärna vilja åka dit.

min pappa lovade att vi skulle åka dit iår.

& sen blev han mördad..då blev det ju inget av.

& sen skulle jag & min mamma åka..men nu e det ju försent. alla biljetter e ju slutsålda..

& nu mår varken jag eller min mamma bra.

så skulle så gärna vilja hitta på nåt med min mamma & göra henne glad.



det är drf jag skulle vilja ha biljetterna.

ger mailadressen, men inte namnet vill va anonym.



eran blogg äger, fast det vet ni nog redan :)

2011-02-13 @ 15:54:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner