Förlåt

Datum: 2011-01-30 ~ Tid: 22:53:00
Jag formulerade mina tankar på helt fel sätt. Jag vill inte att ni ska tror att jag är arg på er osv. För det är inte er jag blir äcklad av utan mig själv. Jag anser mig inte ha rätt att hålla med när ni skriver tex att jag är fin, söt osv så då blir jag arg, ledsen och äcklad av mig själv som nästan börjat hoppats på att era ord är sanna. Allt är väldigt komplicerat och jag förstår inte ens själv hur mina snurriga tankar hänger ihop alltid.

När jag hör trevliga saker om mig själv vill jag bara stänga av eller hålla för öronen. Det är lättast så...

Det är jätte fint av er att skriva som vissa gjort, tips och berättat om sig själva i liknande situationer, det får mig faktiskt att hoppas på att jag kan bli fri alla dessa tvångstankar någon gång. Tack ska ni ha för att ni stöttar mig fast att jag inte gör mig förtjänt av det!


Kommentarer
Postat av: Sofie

Linn, jag tycker du ska ta dig tid att tänka på varför du inte skulle förtjäna fina kommentarer, och VARFÖR människor skulle ljuga för dig. Varför i hela världen ska du inte få ta åt dig? Vad är det som säger att du inte får ta emot allt fint människor skriver/säger till dig? Det finns inget som hindrar dig utan dina egna tankar. Det här är bara en grej du har fått för dig, du måste bestämma dig för att börja tänka annorlunda, annars kommer det aldrig gå. Tänk verkligen över det, VARFÖR skulle du inte vara förtjänt av allt fin folk säger? Take care! / Sofie

2011-01-30 @ 23:09:48
URL: http://aboutsofie.blogspot.com
Postat av: Ida S

Tänk på att det bara finns en person som dig, och det är du. Och den viktigaste personen i sitt liv, ja, det är ju självklart en själv. Du måste kunna älska dig själv, för att kunna älska någon annan.



Tro mig, jag vet vad jag pratar om..

Lycka till i framtiden :)

2011-01-30 @ 23:10:31
URL: http://sorbu.blogg.se/
Postat av: caroline http://equiss.blogg.se/

Ursäkta mig, nu formulerar jag mig jävligt illa..! Men jag har lust att ge dig en fet käft smäll så du vaknar upp och inser hur många som beundrar dig och hur jävla duktig du är på det du gör. Du är absolut inte ful på något sätt, det är synd att du inte ser det vi ser. Tro att jag ljuger, det får du gärna göra, men nu har jag sagt de sannaste orden du kan få.

2011-01-30 @ 23:14:25
URL: http://equiss.blogg.se/
Postat av: Sandra

Du behöver inte säga förlåt:). Jag förstår faktiskt precis hur du känner. Och nu känner du säker skuld med, fast du egentligen inte behöver:). Jag har varit där, men det är bättre nu:). Mår inte dåligt över att folk säger det längre, men låter det ofta rinna av. Men du ÄR fin, du måste bara lära dig att hantera det:)

2011-01-30 @ 23:15:47
URL: http://sandralucky.blogg.se/
Postat av: Cicci

Det blir nog bra ska du se :)

2011-01-30 @ 23:32:49
URL: http://ciixx.blogg.se/
Postat av: Kassandra S

vad tycker du om att anonyma försöker trycka ner dig med dåliga kommentarer? läs mitt inlägg. http://kassandras.blogg.se

2011-01-30 @ 23:50:18
URL: http://kassandras.blogg.se/
Postat av: Mira Nyberg

Linn, du är fin och söt. Sluta upp med dem där dumheterna. Det blir man själv lite trött på, eftersom att den enda personen som tror och knaldrar sig själv är du. Du får ta dig samman, jag tror knappast att vi skulle skriva att du är det "bara för att". Vi tycker det vi tycker, take it or leave it. ;)

2011-01-30 @ 23:57:54
URL: http://miranyberg.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Alltså. jag blir så ledsen när jag läste det förra du skrev. du förstår nog inte hur många som ser upp till dig. Sen förstår jag inte i hela världen hur du har intalat dig själv till att du inte kan vara söt, vacker och fin, lixom vafan, du är unik? okej.

Ingen är perfekt kom ihåg det nästa gång du går och tänker så om dig själv. Jag tycker du är söt, du är fin! Det är galet att du inte inser det någon gång. Jag skulle dö för den talangen du har. Ridningen plus att du verkar vara en super schysst tjej! så ta dig samman och tänk om. Ingen är perfekt, men vissa är mer unika än andra och du är en av dom! Du är SÖT så bort med dom tankar och börja om nu! xoxo Jennifer Johansson

2011-01-31 @ 00:41:42
Postat av: Jennifer BDB@sjoiiiis

Alltså. jag blir så ledsen när jag läste det förra du skrev. du förstår nog inte hur många som ser upp till dig. Sen förstår jag inte i hela världen hur du har intalat dig själv till att du inte kan vara söt, vacker och fin, lixom vafan, du är unik? okej.

Ingen är perfekt kom ihåg det nästa gång du går och tänker så om dig själv. Jag tycker du är söt, du är fin! Det är galet att du inte inser det någon gång. Jag skulle dö för den talangen du har. Ridningen plus att du verkar vara en super schysst tjej! så ta dig samman och tänk om. Ingen är perfekt, men vissa är mer unika än andra och du är en av dom! Du är SÖT så bort med dom tankar och börja om nu! xoxo Jennifer Johansson



2011-01-31 @ 00:44:06
URL: http://ponnyplusryttare.blogg.se/
Postat av: Emelie Strand

Jag vet presic vad du menar, har samma probelm. Jag kan verkligen inte ta åt mig så fort någon säger något snällt, jag blir nästan irriterad och försöker undvika ämnet och prata om något annat. Grejen är att jag vet att det inte är sant, för så fort jag kollar mig i spegeln så vet jag att de ljuger. Jag trodde serigöst jag var ensam med mitt problem, men det hjälper att höra att andra har samma problem även om det inte finns någon som är värd att ha det problemet, speciellt inte du!. Men det är grymt jobbigt och tar onödig energi. Men det går bara inte ta i mot och tacka, jag funkar inte se och det verkar som att du har lite samma problem. Och nått som skrämmer mig är att det blir värre med tiden...

2011-01-31 @ 07:41:30
URL: http://skonbergaryttare.blogg.se/
Postat av: carro

Linn, du är en underbar mäniska och du kommer kunna bli vad du vill och då hur långt som helst! Du skall ta vara på den kärlek du får från dina läsare! det finns andra som inte har någon som stöttar! Nu säger jag inte att du inte gör "fel" som inte tar åt eller att du inte har det jobbigt bara för att du får stöd! Det har säkert jätte jobbigt! Men du skall förstå att man säger inte så för att göra dig glad! Du är en underbar mäniska som kan klara allt och du är jätte SÖT! Och jag juger inte eller säger inte det för att göra dig glad eller att du skall må bättre1 Jag skulle ju inte tjäna på att skriva den här komentaren och att säga att du är söt. Så varför skulle jag eller någon annan juga?



Du måste förstå att det inte skulle spela någon roll om du såg ut som ett monster! Du kan klara allt ändå! Det spelar ingen roll hur man ser ut påp ut sidan! Din utsida är fantistiskt men det är ditt hjärta också!



Jag skulle bli så glad om du svarade på komentaren så jag ser att du läst den! Om du vill skriva av dig är det bara att maila!



Kram, kram!

2011-01-31 @ 09:47:10
URL: http://tvilligrytarna.blogg.se/
Postat av: julia

ida s lyssna på henne

du måste älska dig själv för att älska nån annan!

i stort sätt alla, har det så, jag har det själv så.. det är inte alls roligt men det finns olika sätt eller vad man ska säga. som man kan typ "bota" det jag har hittat mitt sätt, du får försöka ta reda på det, försök, ialf, det kommer bli så pass mkt lättare, när du får kontakt med människor som du älskar... Sätt dig ner och tänk på hur du vill att det ska vara, och försök (lägg märke till försök och inte måste) att fixa så att det blir så, en liten bit av det du hade tänkt dig ialf!

BARA FÖRSÖK!!

det finns inget måste!

2011-01-31 @ 11:25:02
Postat av: Lisa

Sluta tyck så jävla synd om dig själv!!! du klagar fan på allt. "det är jobbigt att va duktig, jag har krav på mig själv, jag är tjock, jag är ful, jag har ont hela tiden, jag mår psykiskt dåligt, jag har dåligt självförtroende, alla har så höga krav på mig, ni skriver taskiga saker" BLA BLA BLA

Du kommer aldrig bli lyckligare av att tänka så negativt som du gör. testa att bara tänka på och skriva om det som är bra i ditt liv en vecka, ist för att bara fokusera på det negativa... va glad att du inte föddes i ett i-land eller som ett missfoster.

2011-01-31 @ 12:15:32
Postat av: corre

jag håller verkligen med alla andra som kommenterat. du är fan jävligt söt & ser bra ut mycket mer än vad många andra ggör så jag fattar inte vad det är du inte vill visa? hoppas att du snart inser det>!

2011-01-31 @ 12:41:07
URL: http://coches.bblogg.se
Postat av: alice

linn nu får du bli arg på mig om du vill men jag har inte ljugit på sjuuukt många år och jag gör INTE det nu heller! Du ä vacker!

2011-01-31 @ 14:03:42
URL: http://binnastoy.blogg.se/
Postat av: emma.

håller med lisa, var glad för det du har istället för att gnälla.

2011-01-31 @ 16:43:22
Postat av: Dafie

Lisa: Jag tror inte det blir bättre av vad du skriver, jag kan ju ha fel, men det här är något psykiskt och det är inte Linns fel. Tror du att alla som har kommenterat här bara "tycker synd" om sig själva och klagar på allt? Det är klart att man ska tänka positivt och vara glad för det man har, men det här är något annat, det är ju dålig självkänsla. Det är som att säga: Men hallå om du har cancer, varför tar du inte bort det? Det är ju inte så himla lätt!



Depressioner och dålig självkänsla är också sjukdomar och det är ingenting som man kommer tillrätta med så lätt. Jag har själv alltid haft bra självkänsla och självförtroende, men jag har läst många av de andras kommentarer och jag förstår att det är mycket svårare än man kan tro. Tror du verkligen att någon VILL känna såhär? Om hon kunde välja skulle Linn nog ta bort det så fort som möjligt.



Kram i alla fall till dig Linn och jag hoppas du tar åt dig av alla fina kommentarer. Lycka till!

2011-01-31 @ 17:19:33
URL: http://dafiedencoola.blogg.se/
Postat av: Majja

Ingen förtjänar att må som du, absolut ingen!



Du är fin Linn, så är det bara och jag hoppas verkligen för din skull att du kommer sluta känna såhär. Jag kan inte ens föreställa mig hur jobbigt de kan vara :(

2011-01-31 @ 17:57:38
URL: http://hestochponni.blogg.se/
Postat av: amanda

Linn, sluta!

Ingen av oss bloggläsare säger något vi inte tycker tror jag. Jag tycker att du är jätte fin & söt & inte tjock eller fet någonstanns. Jag vill inte att du ska bli äcklad över det här, utan ta de som något posetivt. Ta åt dig allt bra vi skriver! För det är du värd.

2011-01-31 @ 18:57:00
URL: http://aa
Postat av: martina

trodde faktiskt att du skojade om det i början, för du borde verkligen veta att du är jättesöt!! du verkar vara så snäll och på alla v-bloggar pratar du hur gullit som hellst och alla bilder på dig är ju jättefina!!! du har ju en perfekt kropp och perfekt utseende! jag skulle gärna vara dig! Så jag hoppas att du inser att du är lika fin som alla vi andra tycker! för det är du verkligen värd. Att få älska sig själv och vara nöjd. jag är inte nöjd med mig själv och jag tycker att jag är för tjock på vissa ställen och för smal på andra, och du som är perfekt ska ju inte klaga! haha. Hoppas att du inser det snart! för då kommer du få ett mycket bättre liv, du är min idol och många andras också, det vet jag!!!!!:D<3333

2011-01-31 @ 21:05:29
Postat av: Lisa

Dafie: Herregud!! hur fan kan du jämföra dålig självkänsla med cancer??? Det var tamme fan det värsta jag har hört!!

Och JA det finns många människor som inte uppskattar det dom har för dom har fått för mycket. Dom börjar fokusera på det negativa och börjar ljuga för sig själva. Tillsist tror dom sina egna lögner om att dom tex skulle va tjocka, fula eller att det är synd om dom. Efter detta går dom och tycker synd om sig själv tills dom har skapat ett psykiskt besvär som i sin tur leder till dålig självkänsla( för dom vet inte längre vem dom är, dom känner sig vilsna i sin egen kropp) och av detta blir man deprimerad! Dessa människor har skapat sina egna problem och det är inte synd om dom. det enda sättet att ta sig ur detta på rätt sätt är att vakna upp ur bubblan och inse hur jävla larvig man har vart!

2011-02-01 @ 09:57:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner