Svar på läsarfråga

Datum: 2011-01-13 ~ Tid: 10:19:48
Postat av: Lisa
Måste bara fråga, har ni tävlingar och sådant i erat stall eftersom ni har flera utebanor och "tävlings hinder"? allstå är det är förening hos er? :)

Svar: Stallet och anläggningen ägs av en privatperson som äger i princip all mark och alla byggnader/hus runt om kring. Han hyr ut boxarna till såna som vill stå inackorderade samt banorna, ridhuset och hagar. Sen hyr han även ut banorna vid ett fåtal tillfällen under sommaren till en slags ridklubb som har lite småtävlingar där ibland. 

Jag tävlar ju dock för Karlskoga ryttarteam (som Ingrid) och alla andra i stallet. Våran klubb har ingen egen anläggning utan hyr när det ska vara tävling tex i knutsbol. Vi satsar i stället på att ge alla pengar tillbaka till ryttarna och få en klubb med god ekonomi som kan göra roliga saker ihop i stället för att använda pengarna till att reparera ridhus/banor och hinder. Vilket jag tycker är en lysande ide! :D


Kommentarer
Postat av: Sanna

Ha en bra dag =)

2011-01-13 @ 10:59:33
URL: http://saniiee.blogg.se/
Postat av: Carro

Kan ni inte ha typ tips i steg på hur man får en bra blogg! Typ vad man skall skriva för inlägg, hur många inlägg man skall skriva mm!

2011-01-13 @ 11:00:59
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/
Postat av: Maria o Pearl - BLOPPIS PÅ BLOGGEN

låter ju rätt smart, men det är ju kul att ha ett "hemmaställe" oxå när man tävlar :)

2011-01-13 @ 21:17:25
URL: http://mariagustavsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner