Dag 1 på SM i Vansbro (Torsdag)

Datum: 2010-08-16 ~ Tid: 22:21:16

Åkte upp med moppen till stallet på morgonen, fodrade och fixade allt i stallet som mockning, sopning, kraftfoder och hö. Gjorde även rent alla krafthinkar och fixade massa extra höpåsar och krafthinkar. Som Malte under tiden vi är borta när Annie tar hand om honom.

När båda ätit upp gick jag ut med Malte till sommarhagen och tog med Braven till andra stallet. Där mötte vi upp Karin. Sen schamponerade vi Braven. Jag tar alltid svansen och benen 3grr. När han var klar gick vi tillbax till andra stallet 50m bort och han fick komma in i boxen och äta hö. Sälv åkte jag hem och tog en poweneap på 2 timmar(välbehövt).


När Mamma slutade jobbet åkte vi direkt upp till stallet och ”klädde” på Braven transportskydd och lädergrimma samt lastade honom och åkte iväg mot Dalarna.


Resan gick kanon och det är ju väldigt skönt för oss, tog bara 2,5timmar. Men bortåt slutet på resan åkte vi fel och fick köra tillbaka en bit. Så när vi kom fram till Vansbro var inte banan öppen för ridning längre. Så i stället för att rida på banan så red vi ut, det var de underbaraste minuterarna i hela mitt liv! Han var så sjuk fin att rida, helt otroligt fin verkligen!


Efter detta var det invigning ”defilering” där alla ryttarna tågade in på ridbanan iförda sina knallgula SM-tröjor. I täten gick spelmän i klädda folkdräkter. Svenska flaggan hissades till Nationalsången. Sen hölls några långa tal och efter det tågade alla ut igen.



Sen var banan öppen igen men då hade jag ju redan ridit så jag tränsade Braven och ledde honom lite runt banorna så han fick chansen att se dem innan vi tävlar på dem.




Under kvällen gick vi ut med ”Tuffes” familj, ”Lilla Prims” familj och med ”Lamboriginis” familj och åt på en restaurang som heter Flottaren. Beställde rödspätta den var väl si sådär, men med trevligt sällskap blir allt så mkt bättre.

På kvällen åkte vi och kollade till Braven och matade honom. Sen när vi kom till vandrarhemmet vi bodde på hann vi knappt lägga huvudet på kudden innan vi båda sov djupt.




Kommentarer
Postat av: jennifer sjoiiiis@bdb

låter som en rolig dag :D

superduper bra blogg btw! :D

2010-08-16 @ 22:34:54
Postat av: vendela

gu va kul att få vara med i sm! :)

2010-08-17 @ 09:45:56
URL: http://ponnyproffsen.blogg.se/
Postat av: Lina

Gud vad fin och smal du är linn.

ni är supersnygga bägge två på första bilden!

2010-08-17 @ 10:25:15
Postat av: malin

Gud vad roligt! kommer aldrig sluta följa dig & braven, & sen din nya häst du kommer att få. du ger så mycket inspiration!



och, du ser ju verkligen jättesmal ut. om du ska gå ner i vikt så kommer du bli För smal! du är jättefin som du är, hoppas du inser det någon gång!

2010-08-17 @ 10:42:43
Postat av: Josefin

Låter som det har varit en rolig dag!



Kan du och Ingrid eller bara du göra ett videoinlägg när ni knoppar och lindar benen? :))

2010-08-17 @ 10:55:07
Postat av: Louise

gud vad kul det skulle vara att delta i SM! :) om man var så duktig då alltså ;)



sorry, är lite efter, vem är Malte? :)

2010-08-17 @ 16:28:41
Postat av: Ina

På stallet jag rider finns en dressyrhäst som heter Lambea e: Lambourgini u: Gammea:) asså kan det va samma?

2010-08-29 @ 00:45:03
Postat av: sara

Tycker verkligen et blogg är jätte rolig btw...´

men tycker synd om dig som fick åka till lilla hålan vansbro:P men har hört att dom ska anordna jätte fina tävlingar

2010-09-12 @ 10:08:38
URL: http://emelont.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner