Inte bara

Datum: 2010-07-27 ~ Tid: 11:43:30

Det är inte bara att köpa en transport den ska skötas också.

Bilder från några dagar tillbaka när vi genomförde den årliga vaxningen av transporten. Dagarna innan så schamponerade jag både in och utvändigt. Efter träning/tävling brukar jag mocka ur den och sopa om det är fräsht i den. Är det äckligt så brukar vi ta hem den och spola hela både på utsidan och insidan med högtryckstvätt.

För er som ständigt frågar så är det en Christ Comet och av materialet glasfiber (snyggast enligt mig) som gör att den håller bättre mot både kyla och värme för hästen och ytan är väldigt blank. Lägg märke till att man kan spegla sig i transporten ;)









Kommentarer
Postat av: sandra plate

Snyggt släp och roligt med folk som håller efter! är ju upp till var och en naturligtvis. men det är ju våra hästar vi ska frakta , right ? ;)

vet inte hur det är med glasfiber släpen, men när ja skulle köpa nytt i våras så stod det mellan blått och grått (thule) och min farbror har fått höra (av tillverkarna) att det skiljer 30 grader på ett ljust och mörkt släp inne i transporten på sommaren. vet inte vad du vet om det :) men thule är ju inte glasfiber. mitt val var väldigt enkelt iallafall. :)

2010-07-27 @ 19:39:25
URL: http://sandraaplate.blogg.se/
Postat av: sami

jag har en blå christ comet XL, jag tycker det är väldigt bra transporter!

det är ju bara ett plus att dom är lite glittriga :D

2010-07-27 @ 22:44:49
Postat av: Reby

30 grader skillnad hahaha vilken bullshit. i materialet kanske men inte inne i transporten det är fysiskt omöjligt.

2010-07-29 @ 23:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner