Gomorron

Datum: 2010-07-19 ~ Tid: 10:27:55
Vaknade och var på lite bättre humör imorse. Igårkväll/natt var jag förbannad och skrev ett argt långt inlägg, dock raderade jag det. Jag kom att tänka på att jag faktiskt inte är skyldig att förklara mig om massa skit som folk tror att de har rätt att öppna käften om.
För ca 1,5 år sedan red min förra tränare som också är en högt utbildad domare Claudia, det slutade med en blodigt piskad rumpa och en sönderdragen mungipa som tog evigheter att läka, trots att jag red på hackamore i 4 månader och smorde mungipan två gånger om dagen med cellåterbildande salva. Det spelar ingen roll vad h*n heter, det har ingen att göra med och jag vill inte hänga ut personer, och om någon nu skulle ana vem tränaren kan vara så kan ni ha det osagt.

Något som gör mig förbannad, det är när random människor anklagar mig för att ha orsakat DJUPA sår i Claudias mungipor. URSÄKTA!? Anklaga fan inte mig för att skada min häst och slita sönder munnen på henne. Jag vet hur det gick till, och ingen är kapabel till att säga emot mig om det.
Folk som sitter bakom sina datorskärmar och kallar sig "anonyma" är otroligt glappkäftade. Någon som hört talas om ip-adress? Tydligen inte.

Detta inlägg är också onödigt av mig, men jag vill inte att folk ska tro stenhårt på någonting som en patetiskt människa sitter och kommenterar på bloggen, som för det första ljuger och för det andra inte har någonting alls med mig eller Claudia att göra.
Jag brukar faktiskt kunna gissa mig fram till vilka vissa är som kommenterar, eftersom att det är lätt som en plätt att spåra en ip-adress. Det är tydligen lätt att sitta där hemma och vara storkäftad, men det är lika lätt att ta reda på vilka ni är. Tål att tänka på hörrni.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Usch vad hemskt:( Där ser man att även de bästa inte alltid är dem med mest kunskap ( jag menar inte er:P). Jag vet flera som det har hänt samma sak med..

Jag tycker verkligen inte att du och Linn ska ta åt er!:) Ni är så otroligt duktiga så ni behöver inte det. Hoppas inte folk har tryckt ner er så mycket att ni mår dåligt!

Kram på er!:D

2010-07-19 @ 11:16:13
URL: http://dressyrnorden.bloggplatsen.se
Postat av: Ingrid

Tack så mkt :)

Nejdå här mås det inte dåligt, jag blir bara förbannad när jag blir anklagad för någon sorts misshandel av min häst :S

2010-07-19 @ 11:19:31
Postat av: Petra

Jag har precis börjat läsa er blogg eftersom ingen av er uppdaterar på BDB LÄNGRE (typ). Varje dag skrattar jag åt alla patetiska kommentarer som dyker upp, för det är exakt därför jag läser bloggen. Ni är inte dåliga heller, de va inte de jag menade men vill man ha ett gott skratt, titta på alla 22 kommentarer om hur tjock linn är eller hur elak du är Ingrid. (jag står självklart på er sida men det spelar ingen roll hur mycket andra kommenterar, bry er inte, dem har inget liv blabla för det får bara "idioterna" att kommentera mer elaka saker) jag kan inte säga att jag är duktig inom hästvärlden men en del är ju rätt logiskt att förstå.Därför skrattar jag åtfolk som TROR dem vet men inte har en jävla aning. Jag ger dig och Linn en stor eloge över att ni orkar stå på er VARJE dag över små idioter som sitter bakom sina dataskärmar. Härligt med såna människor (Y) alltså er! Go! och till er små idioter, jag fattar inte att ni ens orkar gå in på en annans blogg för att kritisera när ni själva valt att läsa, Puckon!

2010-07-19 @ 11:41:53
Postat av: Natalie

Idioter finns det tyvärr massvis av. Det är som Linn(tror det var hon iaf) skrev innan. Folk är avundsjuka på er för att ni är så otroligt duktiga!

2010-07-19 @ 13:43:57
Postat av: Sofia Genne

Det är avundsjukan som styr småbarnen till vansinne.. ;)

2010-07-19 @ 15:04:38
URL: http://absolutgenne.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner