Hej i värmen !

Datum: 2010-07-02 ~ Tid: 20:36:51
Idag har vädret varit helt underbart, så jag har spenderat dagen på stranden med härligt folk.
När det börjat svalna lite åkte jag ner till ridskolan och red ett dressyrpass på Verona. Verona är en liten storhäst som jag red under min praktik, och ska fortsätta att rida endel eftersom att Claudia inte är ridbar.
Till en början var hon inte helt samarbetsvillig. Hon har svårt att acceptera att hon ska gå fram för skänkeln samtidigt som jag ska ha ett lätt stöd i tygeln, så hon protesterar genom att stanna och studsa på stället, samtidigt som hon slänger upp huvudet mot ansiktet på ryttaren.
Man får rida henne väldigt mycket framåt, eftersom att hon går med handbromsen i. Jobbade bara på rakt spår i alla gångarter i dag för att få henne att hitta energin framåt, och även endel lösgörande sidvärströrelser. Efter ett tag slappnade hon av mer och travade och galopperade på mer energiskt, med stöd i tygeln och lyssnade mycket bättre på hjälperna.
Jag ska rida Verona varje dag i en vecka framöver för att starta henne i dressyr nästa helg. Hon är aldrig startad förut så det ska bli spännande att se hur det går.

Tänkte passa på att tipsa om ett par superbra underläggspaddar från Mia's som jag köpte på Färjestad rid- och travshop i förrgår. Jättelätta och smidiga att ha under fleecebandage. De formade sig jättebra efter benet och blev inte alls sådär "knöliga" som vissa paddar har en tendens att bli. Gillar att utsidan var i fleece och insidan i teddy.
Det fanns jättemånga färger att välja bland, men jag valde mellan dessa snorgröna och chockrosa.


Mia's paddar, 30kr/st.

Kommentarer
Postat av: anii

finns det någon hemsida där man kan beställa demma?

2010-07-02 @ 22:53:49
Postat av: Emily

De är lätt mina favoritpaddar :)

2010-07-03 @ 13:22:09
URL: http://memily.blogg.se/
Postat av: Terese Larsson :)

Jag köpte dom igår, dock kostade dom 80kr då :/ x(

Men dom ägde! :D helt klart värt pengarna!

2010-07-04 @ 11:51:57
Postat av: anna

Jag känner faktiskt mia privat, så jag har prakticerat där och så. Grymt bra produkter över lag, som jag starkt måste rekommendera. Andvänder alla hennes produkter själv till min häst, och bättre kvalité får man nog leta efter :D

2010-07-04 @ 14:14:44
URL: http://annaamolgard.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner