:'(<3

Datum: 2010-10-24 ~ Tid: 19:06:04

Min guling kommer nog att flytta till sitt nya hem någon gång under höstlovet, känns jävligt tungt bara att tänka tanken. Det bandet vi fått till varandra är så oerhört starkt. Är så pist off på mig själv att jag inte bara kan nöja mig med att skogsmulla och ha kvar honom livet ut i stället! Vi är som gjorda för varandra och har verkligen skitkul ihop! Livet är inte rättvist, eller jag är inte rättvis.....

Brave Heart är det underbaraste som någonsin hänt mig! Varför kan jag inte vara nöjd med det och skita i mina höga tävlingsambitioner? Hatar mig själv, är delad i två delar!

Hade man haft mer pengar hade man kunnat göra båda delarna, men jag är inte gjord av pengar. Det jag säljer Braven för betalar jag ju Lillan med + att jag får lägga till en del.

Man får tävla ponny som storhäst upptill MSV B eller om det är MSV A? Vilket Braven skulle klara galant. Men eftersom jag vill mer än så köpte jag Lillan med förhoppningar att kunna tävla det klasser jag vill så småningom. Jag har inte råd att både köpa en häst och Lillan och ha kvar Braven.



Bild redigerad av: marikaerkkila @ BDB


Kommentarer
Postat av: Sabina Shahbazi LoveLudde @ BDB

Stackars dej :'( <3333

2010-10-24 @ 19:07:23
URL: http://hasttokar.blogg.se/
Postat av: Kim

va tråkigt :(

hehe du kan lära din bror att rida honom så kan han tävla braven? x)

2010-10-24 @ 19:18:30
URL: http://kimogefja.blogg.se/
Postat av: Hanna ((:

Nej usch så hemskt! stckars dig :'( <3

2010-10-24 @ 19:18:52
URL: http://flighter.blogg.se/
Postat av: @Sabina-L

Ska du sälja honom? :O

Du kan väll inte seriöst mena att du hellre tävlar än har kvar Brave Heart?! :S

2010-10-24 @ 19:20:31
Postat av: Anonym

åh :/ ni är verkligen som gjorda för varandra <3

2010-10-24 @ 19:21:38
Postat av: Linda

jätte tråkit, kan inte ens föreställa mig hur de känns,:( men kan du inte lämna på foder eller ha någon som tävlar han åt dig eller tävla han som storhäst? finns ju alternativ,

2010-10-24 @ 19:23:21
Postat av: Gunilla

Du vet ju att Braven älskar att tävla, lika mycket som du. Han skulle inte heller vara nöjd med att vara skogsmulle.

2010-10-24 @ 19:25:22
Postat av: Nathalie

Hoppas han får det toppen hos sin nya ägare, tänk vad kul de ska ha tillsammans, tänk va framgång de ska få pga DITT arbete:) Var stolt!!!

2010-10-24 @ 19:31:15
Postat av: enewe - satsande dressyrryttare'

sorgligt, men jag vet hur det är, komemr gå igenom samma sak jag med snart... :( vi kan gråta ihop. <3

2010-10-24 @ 19:32:32
URL: http://enewe.blogg.se/
Postat av: Kim

Till Sabina: Braven tkr om att tävla minst lika mkt som Linn och varför ska då Linn ha kvar honom som skogsmulle när han bara är 7 år? Det är ju elakt mot Braven. Hur tror du han kommer känna av att se Lillan och Cupido åka ut på tävlingar och komma hem med priser och själv så står han där i hagen och gör ingenting för att Linn inte kan tävla honom? Han har det jättebra hos Linn nu men nästa år kommer hon nt kunna tävla honom och då är linn så snäll och säljer honom till någon annan som kan tävla honom igen, är inte de bättre?



hehe lite lång kommentar menmen :P

2010-10-24 @ 19:33:19
URL: http://kimogefja.blogg.se/
Postat av: Amanda och Fanny

Det är jäte hemskt att skiljas från sin allra bästa vän, men man får tänka på att dom får göra det dom älskar mest! Ni är så ortoligt fina tillsamans och dina andra hästar kommer du verkligen nå toppen med också för du rider så grymt bra! :)

Kram Amanda och Fanny



HÄSTBLOGG www.systrarnaridsport.blogg.se

2010-10-24 @ 19:46:40
URL: http://systrarnaridsport.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Kom ihåg att efter regn kommer solsken! Han kommer säkert få det lika bra som hos dig, och det är tack vare ditt arbete som han har kommit så långt i dressyren!

2010-10-24 @ 19:51:01
URL: http://honfrannorrland.blogspot.com
Postat av: Malin

japp...livet suger ibland -.-

2010-10-24 @ 19:52:36
Postat av: Jessica och Sweetie

usch, det är hemskt när man ska sälja en häst man har haft länge och utbildat.

För ett år sedan sålde vi min shettis som mina 2 stora systrar och jag hade delade på, vi hade henne i 3 långa men kändes korta år sista året va det bara jag som tog han om henne. Vi kände varandra utan till, och det va hemskt den dagen jag såg transporten åka iväg :(

Men förr eller senare kommer dagen då man måste släppa taget, och jag är säker på att du vill komma högere upp i klasserna, forsätta tävla och utveckla dej :D

2010-10-24 @ 19:54:51
URL: http://sweetielarsson.blogg.se/
Postat av: Elinor

Du måste tänka på Braven också.

Han har såna höga ambitioner att bli en ponny i högsta topp!

Han är inte en skogsmulleponny.

Han förtjänar att glänsa på tävlingsbanorna.

2010-10-24 @ 19:56:10
Postat av: Saga

Du är inte dum för fem öre, Linn, det är inte rättvist för Braven att gå som skogsmulle. Och jag vet att när han väl åker så kommer han till en urlycklig liten flicka eller pojke som kommer att fortsätta där du slutade och göra precis allt som Braven älskar.

2010-10-24 @ 19:57:53
Postat av: johannaaaaa

låter väldigt tråkigt.



Men minst några gånger i livet måste man göra saker man inte vill/tycker om. Och det är i dethära fallet att sälja Braven.

Tänk om era fina stunder. Och även era dåliga.

För pga av eran motgångar så blev ni framgångna?

Det är mycket bättre att du säljer honom till någon som kommer tävla höga klasser med honom istället för att få vara en skogsmulle, för han älskar ju tävla lika mycket som du.

Tänk tillbaka till era minnen när det känns som jobbigast och lycka till i framtiden!

2010-10-24 @ 19:58:26
URL: http://johannayouknow.blogg.se/
Postat av: johanna

åh kan inte föreställa mig en linn utan braven :(.. det är hemskt att förlora sin bästavän, har själv vart med om de med mina hästar. förstår att de är sjukt jobbigt .. :'((

2010-10-24 @ 19:58:44
URL: http://mylifeasjohannah.blogspot.com
Postat av: hilda

Du kommer klara det! Det nya hemmet kommer säkert att bli lika bra som Philiacs nya. Du är stark och kommer klara det, braven förtjänar ju verkligen att bli tävlad i dressyr och komma upp i de riktigt höga klasserna, det skulle han säkert gjort med dig, men du gör helt rätt val. du kommer inte ångra dig det kan jag nästan lova!

2010-10-24 @ 19:59:29
URL: http://ponydressyr.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag vet hur det känns :( Spirello åker också eventuellt på höstlovet, om han går igenom besiktnignen.

Värsta som har hänt på riktigt länge. USCH och blä!Men dom båda är ju unga och har framtiden framför sig, så vi får väl vara lyckliga att vi har fått den underbara tiden tillsammans med dom och faktiskt lyckats ubtilda dom till det dom är idag ;)

2010-10-24 @ 19:59:48
Postat av: Saria

usch det är bara för tråkigt att sälja sin bästavän! Man förstår inte hur tiden har gått fort! Du ska vara nöjd med dina framgångar med Breven, ni är så sjukt duktiga och man blir glad av att se er lyckas med det ni vill/har gjort! (:

2010-10-24 @ 20:05:42
URL: http://sariaerikksson.blogg.se/
Postat av: annie

lider med dig linn, men han kommer få det bra <3 tänk på hur det blev med philliac, det var jobbigt men du får träffa honom o se deras framgångar <3 det kommer bli bra, och om du skulle spara honom o ha honom som skogsmulle skulle han inte få visa sin kapacitet till fullo, han är en riktigt fin häst och förtjänar att få visa upp det på tävling, han förtjänar att lära andra ryttare det som du har lärt honom och att hela tiden utvecklas och få tävla, för han älskar att vara på tävlingsbanorna <3 det kommer bli bra <3

2010-10-24 @ 20:10:32
URL: http://annielonnfors.blogg.se/
Postat av: Jenny

En tanke bara. Hade du inte kunnat hyrt ut honom på foder?

2010-10-24 @ 20:15:02
Postat av: emma

Till dom som pratar om att lämna ut på foder. Ibland är det nog enklare att klippa bandet helt än att hålla kvar i en liten tråd.

2010-10-24 @ 20:19:34
Postat av: Therese

Håller med Emma och hon behöver ju pengarna till att betala Lillan.

2010-10-24 @ 20:25:35
Postat av: Frida

Lider med dig<3, kan tänka mig själv om jag skulle sälja min ponny, hemskt...!

2010-10-24 @ 20:32:06
URL: http://hulistallet.zoomin.se/blogg.html
Postat av: Victoria

Jag kan nästan förstå vad du menar. Okej, jag är bara en vanlig ridskoleryttare och har aldrig haft egen häst. Har haft en hel del medryttarhästar genom åren däremot.

Men jag blev skötare på ridskolans mardrömsponny när ajg gick i sjuan(har idag gått ut gymnasiet så det är ett par år sen). Alla tyckte jag va dum i huvudet som valde just honom. Han sparkade, bet, trängde in folk i väggar etc. Alla trodde att han va elak, men egentligen så hade han bara svårt att lita på människor och ingen hade gett honom en riktig chans.

Jag började sköta honom, och skötte honom 7 dagar i veckan i två och ett halvt år ungefär. Första halvåret hade jag otaliga blåmärken, bitmärken, onda tår, ömma revben etc. Jag va påväg att ge upp många gånger, men gav mig aldrig.

Efter ett tag så började han acceptera mig. Han slutade hugga efter mig, han började acceptera mig och sakta men säkert började han lita på mig. Efter ungefär ett år så var han genomsnäll mot mig. Han va glad och nöjd, han njöt av att bli omhändertagen, jag kunde sitta precis bakom hans rumpa och han gjorde ingenting. Vi fick ett speciellt band, det sa tom med min ridlärare/tränare. Jag hopptävlade lite på ridskolan med honom också, alla andra kastade han av under tävlingar, men mig lät han sitta kvar. Vi hade ett sånt speciellt band, han blev en snällare ponny när han litade på mig. Han blev riktigt väluppfostrad om jag får säga det själv. Jag älskade den där ponnyn, men någon gång i nian så kom en gammal kompis tillbaka till stallet med sin häst, som jag fick börja rida hur mycket jag ville. Jag slets i två delar. Ska jag fortsätta rida älskade gamla sköthästen, som är påväg att bli för liten och som jag inte utvecklas på, eller byta till detta nya arabiska fullblod som jag kan utvecklas något enormt på. Jag fick släppa min brune springare, och låta de yngre barnen ta hand om honom. Idag är han både bortskämd å tiggig igen.



Förlåt för lång kommentar. Men det jag skulle säga va att jag förstår på sätt o vis hur det känns, det suger att behöva lämna en vän. Hästar är underbara.



Men man gör det rätta, för man hoppas på att man gör det bästa.

2010-10-24 @ 20:34:55
Postat av: Anna

Hej! Vad tråkigt! Ni dom är så fina tsm! Men kollade på hästnet och såg att ni lagt upp en ny annons, varför? Om han nu är såld redan?:) menar inget illa!

2010-10-24 @ 20:35:11
Postat av: Anonym

:(

en fråga vem har köpt han har han/hon bdb eller blogg så man kan följa dem?

2010-10-24 @ 20:37:47
Postat av: Anonym

:(

en fråga vem har köpt han har han/hon bdb eller blogg så man kan följa dem?

2010-10-24 @ 20:38:14
Postat av: myandrén

nae, fy stackare! :( <3

usch, att skiljas från sin häst, bästavän måste vara hemskt! :`( <3

2010-10-24 @ 20:52:32
Postat av: Isabell

Skulle så gärna vilja typ hjälpa dig med pengarna så du kunde haft kvar Braven :( Men vem ska köpa han? Vill gärna följa de.

2010-10-24 @ 21:03:25
URL: http://issasimonfendi.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Tråkigt! :( Tror ej jag skulle kunna sälja min häst måste kännas fruktansvärt. :(



åhh just jag länkade eran blogg från min hoppas det inte gör något, om ni inte vill så säg till!



2010-10-24 @ 21:05:08
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Tråkigt! :( Tror ej jag skulle kunna sälja min häst måste kännas fruktansvärt. :(



åhh just jag länkade eran blogg från min hoppas det inte gör något, om ni inte vill så säg till!



2010-10-24 @ 21:05:21
URL: http://beeatrice.blogg.se/
Postat av: Emma

Hon/han som köpt breaven har hon blogg eller något ?:)

Tråkig att behöva sälja honom men du gör helt rätt!

2010-10-24 @ 21:11:41
Postat av: Sofia

Så himla sorgligt och tråkigt för dig! Men i längden gör du rätt beslut. Kan man följa honom hos nya ägaren?

2010-10-24 @ 21:13:01
Postat av: Gadfly

Det är jättetråkigt att du säljer honom! Men han är en grymt fin ponny och det är du som har gjort honom till den han är. Jag är helt säker på att du kommer sälja honom till ett hem där han kommer att vidareutvecklas och han kommer säkert att lära sin nya ryttare en massa.

Det skulle även vara synd om du som ryttare inte kunde gå upp i klasser över MSV A då du är så grymt duktig. Det är dig vi kommer se i de riktigt stora klasserna sedan.

Jag är faktiskt glad över att du väljer att fortsätta tävla och siktar mot högre mål. Du är min inspirationskälla då jag själv tänkte lägga ner allt som har med hästar och göra efter att min ponny togs bort. Det är du som fick mig att vilja rida och tävla igen då du hela tiden strävar efter att bli bättre. Ifall det har gått dåligt på en tävling känns det som att du verkligen tänker över varför det gick dåligt, fixar till det och sen går det super på nästa. Du har sådan kämparglöd och det är beundransvärt! Jag beundrar dig! Du är även en otroligt skicklig ryttare och det har du visat när det gäller Braven. Nu kommer du visa det på Lillan och Cupido.

Jag är helt säker på att du kommer att få ett starkt band till Lillan och Cupido också. De kommer att lite på dig och ni kommer antagligen att komma väldigt långt. Jag trodde faktiskt aldrig att jag skulle kunna få ett så starkt band som jag hade till min ponny men det har jag faktiskt till min häst då jag älskar honom. Jag är säker på att du också kommer få det bandet! Det är jag verkligen!



Så Linn jag tycker att du har tagit rätt beslut!

Det är tack vare dig som jag vågar mig ut på dressyrbanan igen. Jag har gjort de övningar som ni har lagt upp på bloggen och det har hjälpt mig och min häst! Jag ska även testa din taktik på tävlingarna!



Känn inte dåligt samvete! Han kommer få det bra om det är du som valt hemmet.

2010-10-24 @ 21:34:54
Postat av: Emelie :D <33

Det är ju tråkigt att ni eventuellt ska skiljas :/ men han har ju haft sina år med dig nu :D Han kommer tycka det säkert är kul med nästa ryttare också :D

2010-10-24 @ 21:37:17
Postat av: Gadfly

Skrev precis en superlång kommentar och så försvann den ..

2010-10-24 @ 21:37:20
Postat av: maria

En fråga, hänger inte riktigt med:P har du just nu 3 st hästar , en unghäst som du ska rida in, och en svart häst? och sen ska du sälja braven? har jag förstått rätt:P?

2010-10-24 @ 21:39:56
Postat av: @Sabina-L

Postat av: Kim

Till Sabina: Braven tkr om att tävla minst lika mkt som Linn och varför ska då Linn ha kvar honom som skogsmulle när han bara är 7 år? Det är ju elakt mot Braven. Hur tror du han kommer känna av att se Lillan och Cupido åka ut på tävlingar och komma hem med priser och själv så står han där i hagen och gör ingenting för att Linn inte kan tävla honom? Han har det jättebra hos Linn nu men nästa år kommer hon nt kunna tävla honom och då är linn så snäll och säljer honom till någon annan som kan tävla honom igen, är inte de bättre?



hehe lite lång kommentar menmen :P



Svar: är hon för stor? :O visste inte det, har inte följt bloggen så länge..

2010-10-24 @ 21:40:14
Postat av: Anonym

blir riktigt fundersam på varför skaffar du två hästar till, om du inte vill sälja braven?

blir ganska irriterad på att du gnäller om att ni är som gjorda för varandra, när du ändå inte tänker behålla honom, ni skulle kunna gå mycke längre tillsammans, men ah, du har tydligen gjort ditt val, helt fel val.

2010-10-24 @ 21:52:30
Postat av: Mira Nyberg

Du förtjänar det bästa Linn... tycker extremt synd om dig. Förstår ditt val... men det är bara att gå vidare. Du kommer rensa banorna likadant med Lillan och Cupido som du gjort med Phillen och Braven. Det kommer gå galant för dig likaså med Braven. Han kommer komma till en lycklig famlij som tar hand om honom. Du inser inte att du gör det bästa för dig själv och B... men du kommer alltid ha honom hos dig och kunna hälsa på honom. <3 Du kommer fortsätta utbilda dig och du kommer få samma band med Lillan och med Cupido som du haft med Braven. Du jobbar just nu med Cupido som du gjort med Braven. Du kommer nå toppen, bli mästare och bli toppryttare. Vilket du nu redan varit med Braven. <3 Ni är otroligt fina, men lilla gumman gör det som hjärtat säger åt dig att göra. Ni förtjänar det bästa för varandra.



Lycka till, beklagar verkligen!

2010-10-24 @ 22:20:36
URL: http://miranyberg.blogg.se/
Postat av: nanna

Jag älskar att du är en person som verkligen fäster sig vid sina hästar fast att du är en seriös tävlingsryttare, det är inte många som gör det! Jag är iaf säker på att du kommer bli sverige elit på stor häst också. Det krävs inte bara talang och hårt jobb, man måste vara ödmjuk och älska varelserna man jobbar med också, vilket du verkligen verkar göra! Lycka till med cupido och lillan, du kommer säkert att göra ett toppenjobb med dom båda:)

2010-10-24 @ 22:22:12
URL: http://teamoveson.blogg.se/
Postat av: elvira - ridahest :D

fy vad tråkigt :(

2010-10-24 @ 22:31:30
URL: http://ridahest.blogg.se/
Postat av: LEA

Jag tycker att det är otroligt starkt av dig att ha tagit de beslutet! Han finns ju kvar och förhoppningsvis inom räckhåll för att du skall kunna ha möjligheten att hälsa på honom. Både du och Braven kommer ju att få göra det ni båda vill och är duktiga på, vilket säkerligen hade blivit svårare ifall du bestämt dig för att behålla honom.



Jag kan gissa att det kommer kännas såå tungt i början, ren hjärtesorg (ponnytiden är ju så himla speciell) men det kommer också att kännas lite lättare med tiden. Med så fina storhästar du har, så har jag svårt att tro att det kommer bli några problem. Och din ponnytid kan du ju lämna bakom dig med många fina framgångar, vilket jag och säkert många andra hade gett allt för.



Vill önska dig och Braven all lycka i framtiden! :o)

2010-10-24 @ 22:33:35
URL: http://leos.nu
Postat av: josefine

jag håller med den över, du får skylla dej själv om du köper två nya hästar och säljer braven ? HALLÅ!!!??

då kan du ju inte tycka om han så mkt som du skriver/säger? aja ditt liv dina problem... förlåt om du nu vart ledsen elr tog illa upp men jag blir bara så irriterad. aja ha de bra och lycka till...

2010-10-24 @ 22:40:59
Postat av: Anonym

du kanske gjorde rätt val..

tänk bara, titta tillbaka i arkivet, kommer du kunna kolla där, och veta att du bytte ut honom för att få tävling rosetter?

2010-10-24 @ 22:57:37
Postat av: Anonym

josefine: asså, har du missupfattat nånting helt!? Är man tävlingsmänniska så är man det, man uppoffrar saker för den här sporten, ibland måste man byta från någon bra till nånting ännu bättre för att komma vidare(menar inte att lillan är bättre än braven på nått vis, men ni fattar vad jag menar), och fast man gör det finns det inget skäl att inte älska hästen man säljer fullt så mke som man skriver! Alla ser och fattar varför hon gör det här, ser hur bra hon och braven passar ihop, hur mke dom tkr om varandra, så många läsare som reagerar och blir ledsna över det här, hur tror du inte det är för linn? tror du hon blir uppmuntrad av såna här kommentarer? nej dt tror iaf inte jag. Ibland förstår jag mig inte på folk som inte kan tänka före dom skriver! Även för bravens bästa gör hon det här, helt säkert kommer han en dag representera Sverige i NM, EM!

2010-10-24 @ 23:01:24
Postat av: Fanny

Jag tycker absolut du gör rätt, även det är svårt. Ni uttrycker en sån glädje tillsammans och man ser verkligen hur mkt han älskar att tävla. Men det vore ganska själviskt att kanske då ta upp honom till storhäst och sedan låta han gå MSV, när han kan få en ny liten ryttare som kanske tillochmed tävla honom internationellt? Det skulle inte förvåna mig. Han älskar ju att visa upp sig och har alla förutsättningar för att bli hur bra som helst! Hur hemskt det än är så gör du rätt i att låta honom gå vidare :)

2010-10-24 @ 23:55:17
Postat av: Amanda

Förstår hur du känner :/ Redan förra vintern började jag fundera på att sälja min c-ponny "Mulle" för att kunna köpa en d-ponny då jag kände att jag hade lärt mig allt jag kunde på honom och jag började bli för lång. Det började gå riktigt bra på både träning och tävling men jag visste att han aldrig skulle kunna komma upp i de högre klasserna tyvärr. La ut honom på annons och det var några stycken som provred. En tjej gillade honom verkligen, hon såg så glad ut när hon satt på hans rygg, men i slutet av passet började han halta så mycket att hon fick hoppa av. Vi tog ut hovslagaren och kollade om det var något med hovarna (han hade varit där bara någon dag innan och tog då bort en liten bit av tån pågrund av nån grej, så vi hoppades att det var därför). Men han var lika halt efter några dagar så vi tog ut veterinären. Han var halt vid longering, böjprov och även på rakt spår. Vi fick åka in till ATG och röntga. Kotledsinflammation + kraftiga pålagringar var svaret vi fick. Inte positivt alls alltså... Han behandlades flera gånger. Och nånstans mitt i detdär blev han jättehängig och fick över 40 graders feber, det visade sig att han hade en fästingsjukdom. Efter flera månader var kotan fortfarande inte bättre, så min älskling blev utdömd. Mulle var en sån häst som älskade att jobba, han hade mycket spring i benen och när man red ut var han nästan omöjlig (ingen lugn skrittur där inte!). Att låta honom gå och skrota i en hage som sällskap/promenadhäst kändes inte rätt. Han var ingen sån häst, jag menar vissa hästar är ju såna "skogsmullehästar" men inte min Mulle inte. Så vi tog det svåra beslutet att han skulle få somna in.

Om han hade sålts hade jag varit ledsen, men inte lika ledsen som nu. Det känns som om allt är mitt fel. Flera gånger hann jag fundera på om jag skulle ha kvar honom istället, och skita i mina tävlingsambitioner. Men jag vet inte om Mulle skulle blivit lycklig av det. Och inte jag heller. :'C



Livet är orättvist, men Braven kommer iallafall få en ny ryttare som älskar honom. Och förhoppningsvis kommer de bli lika bra som du och Braven är nu! Försök tänka positivt även om det kanske inte är så lätt. För du är duktig på det du gör och kommer lyckas bra i framtiden :)

2010-10-25 @ 00:40:05
Postat av: Gabriella

Jag kunde lika gärna ha skrivit det här inlägget själv. Min underbara guling kommer också att flytta under lovet eller ev veckan efter. Precis samma läge - haft honom i 5 år. Jag var ingenting innan jag fick honom, han var ingenting innan han kom till mig. Vi hade i stort sett aldrig tävlat någon av oss. Tilllsammans har vi tagit oss till LA hoppning, 80 fälttävln och FEI dressyr med placeringar <3



Men jag vet att det inte är rätt mot honom att behålla. Och jag vet att han kommer få det jättebra. Och jag vet att alla tårar jag gråter är för min skull - inte för hans. Det är så jag står ut...

2010-10-25 @ 01:56:03
Postat av: Tuva

Det är Linns val helt och hållet och det är jättetråkigt att sälja sin ponny men om hon är för gammal för att tävla Braven och det är det både Braven och Linn vill - att tävla - så är det ju helt rätt att gå vidare. Om man vill bli ännu duktigare och gå vidare och fortsätta tävla och verkligen komma någonstans så kankse man är tvungen att sälja sin ponny, hur duktig den än är. Så ni som säger att det är fel val och så, jag tkr inte ni ska lägga er i och egentligen ska jag inte heller lägga mig i men jag blir bara sur när man skriver att det är fel val och så för alla tänker olika och alla är olika! Låt Linn välja själv och hon har redan valt så det är ändå ingen ide att skriva kommentarer som hon bara mår dåligt av!

2010-10-25 @ 09:47:53
URL: http://ryttarnas.blogg.se/
Postat av: isabelle

Jag tycker att du är rättvis, mot Braven, och mot dig själv och oxå mot tjejen/killen som får honom nu :)

jag tycker du är stark! det är ett hellvete att sälja älsklingar! oavsätt om den vägrar ut sig i en LD-hoppning eller tävlar MSV A i dressyr.

kram coh lycka till! <3

2010-10-25 @ 10:26:24
Postat av: Linn Källström

Men vad irriterad vissa gör mig... för det första ser jag några anonyma.. VÅGA stå för vem ni är. Är ni så negativa jävlar behöver ni inte ens vara här och läsa... Linn gör sitt val! Braven är ingen skogsmulle. han är en tävligsponny! Låt henne få sälja iväg honom till någon som kan tävla honom och som Linn vill själv upp på högre klasser så låt henne få göra det... Sluta upp och vara så negativa och låt linn få känna sig "stolt" över vad hon gör istället för att sitta och undra om hon gjort fel pga er!!!!

2010-10-25 @ 14:37:18
Postat av: Disaa

Sånt här äe det jobbigaste som finns.. men jag lovar att han kommer hamna hos någon som älskar honom lika mycket som du gör. det blir säkert jättebra även om det är svårt.. du gör rätt val, eftersom braven vill komma ut på tävlingar och inte bli någon liten skogsmulle..

<3

2010-10-25 @ 16:29:37
URL: http://ponnydisa.blogg.se/
Postat av: Emma

Josefine: Jag tror inte riktigt att du har uppfattat det här rätt. Linn säljer inte Braven BARA för att hon själv ska kunna tävla vidare, utan för att hon vet att det blir bäst så för Braven! Han är bara 7 år, och har faktiskt hela sin EGNA tävlingskarriär framför sig. Om Linn har kvar honom kommer han inte kunna tävlas alls, eftersom hon inte får det, och då kommer han bara stå i stallet och bli riden i andra hand och alrdig få visa sina talanger inom dressyren och hoppningen. FRAMFÖR ALLT missar han chansen att leva ett fartfyllt liv fullt med spänning.

Hoppas att detta ger er en klar inblick till detta. Jag stödjer Linn till 110 % för detta beslut.

Linn jag älskar er blogg! Sköt om er och lycka till i framtiden. Ni kommer att gå långt!



Kram

Emma

2010-10-25 @ 17:24:21
Postat av: Evelina

Förstår verkligen att det är jättehemskt. Men det kommer nog att kännas lite bättre sen när du ser hur bra det går för hans nya ryttare. Jag har själv gått igenom samma sak och det känns förjävligt! Men när man väl ser hur bra det går för nya ryttaren så kommer det att kännas bättre.

Du & Braven var verkligen underbart fina tillsammans, och jag hoppas verkligen att det kommer att gå lika bra för dig på storhäst!



Jag förstår inte hur folk kan säga att du är dum som ska sälja Braven när du kan fortsätta tävla honom, men vill man nå toppen så måste man ta konsekvenser!

Säger stort LYCKA TILL på storhäst och hoppas att du når den allra högsta toppen! :D

2010-10-25 @ 19:42:12
URL: http://massormedflugor.blogg.se/
Postat av: bella

ja förstår dej, har precis samma sak framför mej.

Men skillnaden är att lämna min sköt häst till att få en egen.

Jag vill komma upp men jag vill samtidigt inte lämna min sköthäst som behöver någon som förstår sej på henne. svårt som fan. Men ibland måste man välja vad som är bäst för sej själv också.



Jag tycker du gjorde rätt som säljer Braven för att komma upp. Dom flesta dressyr stjärnorna och hopp stjärnorna har stått för samma val som dej, att skiljas från sin bästa kompis för att man inte längre får tävla.

Men det du väljer är exakt rätt!



Du är så fantastiskt duktig att det inte är värt att skogsmulla , även fast det är tillsammans med Braven.



Du skulle bara längta tillbaka till tävlingarna, det gör jag.



Ont som fan gör det. Men med tiden kommer du lära dej leva med det, varje gång du ser en bild kommer du kanske känna saknad, men med tiden kommer du lära dej leva med det, säger inte att du kommer glömma honom utan att du då kan tänka tillbaka på tiden då det var ni och minnas.



Men Braven kommer det få kanon tillsammans med sin nya ryttare.



Lillan och Cupido, det är deras tur nu.



(rörig text, men aja. Hoppas du läser allt och förstår hur jag ser det) :)

2010-10-25 @ 20:36:44
Postat av: Amanda

Lider med dig Linn, akn inte förstår eller känna den känslan som du känner nu. Du är otroligt begåvad och kommer nå toppen som landslags ryttare.

kanske att du akn köpa tillbaka honom när han är äldre och ska pensioneras. Han har fått den bäsat tiden i sitt liv hos dig, och det är tack vara din kärlek och kunskap som har gjort honom till den han är idag.

Alla kommer komma ihåg att Linn och Brave Heart hör ihop! <3

2010-10-25 @ 22:10:33
URL: http://www.nattstad.se/shotstillfrukost
Postat av: Kim

Till @Sabina-L

Va? när skrev jag att hon var för stor?

2010-10-25 @ 22:23:13
URL: http://kimogefja.blogg.se/
Postat av: Michelle

Kim: Tror hon menar att du skrev att hon inte kan tävla han längre :(

2010-10-26 @ 20:47:35
URL: http://veronasmichelle.blogg.se/
Postat av: Saga

Men herrejävlar, har ni bara suttit och BLUNDAT igenom inlägget?

Det står ju för fan där, svart på vitt, att hon måste sälja Braven för att betala Lillan, hon är för gammal för att tävla Braven och hon vill inte ha honom som skogsmullehäst då det inte är rättvist mot honom!

Skärp er för fan, jag blir så jävla less på folk som bara är här för att uttrycka deras avundsjuka i hårda eller elaka ord, VÄX UPP!

2010-11-04 @ 20:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner