Varför ska det vara så jävla svårt att släppa taget om de vi älskar?

Datum: 2011-02-04 ~ Tid: 23:34:11
Varför kan inte tårarna sluta rinna snart? Det har ju gått en evighet sedan vi sågs sist. Varför ska jag vara så självisk att jag vill ha dig för mig själv när jag vet att du mår fint och har det jätte bra? Varför kan jag inte bara inse att du inte är min längre? Vakna upp ur min lilla "dröm" om att du bara är utlånad ett litet tag? Du är den som betytt mest för mig av alla i hela mitt liv, varför släppte jag iväg dig? Vi hör ihop, du var mina andra halva. 




Film redigerad av: http://shinyriders.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: Anonym

istället för att tänka på vad du förlorat ska du tänka på vad du har haft. Alla dem stunder du har fått uppleva med brave heart. Alla fina minnen ni har tillsammans. Han har ju inte gott bort så det finns alltid möjlighet att få se honom igen, även om det gör ont att veta att han inte är din

2011-02-04 @ 23:42:40
Postat av: Linn

Tack! Det har du rätt i, ska kolla om vi kan åka och hälsa på honom snart<3

2011-02-04 @ 23:44:53
URL: http://dressyrmupparna.se
Postat av: Anonym

Så sorgligt :(

Var inte långt ifrån gråten.

Men det är väl en liten tröst att ändå veta att han fick ett bra hem och att du har möjlighet att få åka och träffa honom :)

Någon gång kanske era vägar möts igen, man vet ju aldrig vad framtiden erbjuder än. :)

2011-02-04 @ 23:46:53
Postat av: Marcus

Det är alltid jobbigt att släppa taget om det man verkligen älskar men förr elr senare kommer den dagen och det enda som kan trösta en är tanken på att man vet att han faktiskt har det bra och även om det är svårt så är det bättre att se fram mot framtiden och lämna det förflutna även fast jag vet hur svårt det är att bli av med sorgen... Tycker så sjukt synd om dig, jag vet hur det är att behöva lämna det som betyder mest för en i hela sitt liv, men vem säger att du inte kommer få se Braven igen?:) Hoppas att du mår bättre snart!:)

2011-02-04 @ 23:50:44
URL: http://mwmusic.blogg.se/
Postat av: palita

Hej kan du inte använda youtube nån gång? eftersom jag kan inte se videofy.me

2011-02-04 @ 23:51:29
URL: http://baarapalita.blogg.se/
Postat av: Geronim

Inte för att vara elak nu Linn, men du kunde ha tagit upp honom och tävlat honom som häst, visst ni skulle säkert inte få massa första platser eller komma på någon hög nivå, men du hade haft kvar honom och kunnat fortsätta utvecklas och tävla ihop.

Du hade ju tänkt ha 2 hästar, så då hade det väl räckt med 1 för att komma till dem nivåer du vill?



Nu är det ju lite försent, men du kan ju kolla om du kan köpa tillbaka honom när det är dags för han att säljas och den nya ägaren ska gå upp till stor häst? Eller när han ska bli pensionär?



Som någon annan skrev, åk och hälsa på honom så känns det nog mindre jobbigt när du ser hur bra han har det :)

2011-02-04 @ 23:51:55
URL: http://geronim.blogg.se/
Postat av: sofiia

ååh, :( Lilla breaven...

Vet inte hur det är att släppa iväg en häst, men det kommer hända mig snart. Min foderponny som jag utbildat, så vi har kämpat. Allt slit och kärlek. Och sen måste jag lämna tillbaka honom... Jag kommer brista, ge mitt hjärta till honom. Jag kommer inte klara det. Men man får tänka på alla fina minnen, hur jobbigt och svårt det än är.

Jag lipar bara jag tänker på att släppa honom. Aldrig mer veta att han är min.



Att lämna sin häst är som att lämna sitt hjärta...

2011-02-04 @ 23:57:40
URL: http://slponny.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jättefin film. Började nästan gråta. Ni passade så himla bra tsm, som handen i handsken. Hoppas de ordnars sig gmn<3

2011-02-04 @ 23:59:30
Postat av: Fanny

Vilken underbar film!

2011-02-04 @ 23:59:48
URL: http://fnozie.blogg.se/
Postat av: Sandras Riddagbok

Usch vad tråkigt och ledsamt det måste kännas. Verkligen jättevacker video! Åk och hälsa på honom, tänk på alla härliga minnen med glädje och njut av att DU en gång fått ha honom som din egen :)

2011-02-05 @ 00:01:59
URL: http://sandrasriddagbok.blogg.se/
Postat av: Denice

Otroligt känslosam film <3 :'( Höll på o börja gråta, jag har varit med om samma sak och det kommer nog hända nu igen. Tyvärr... men det är saker man måste ta för att kunna utvecklas och satsa på ridandet, det är tyvärr sanningen.. :( Men jag tror att han har det jättebra och att ni borde hälsa på honom :D Jag tror du kan komma riktigt långt inom ridningen <3 :'D

2011-02-05 @ 00:04:27
URL: http://ponnysmurfarna.blogg.se/
Postat av: Temperatur Juni

Underbar blog. Ska börja följa. )

2011-02-05 @ 00:08:39
URL: http://amsterdam-guide.r76.se/vader/
Postat av: Lina

Började gråta när jag såg filmen, den fick mig att tänka på min ponny som vi tog bort för 1 år sen. <3

2011-02-05 @ 00:10:11
Postat av: Anonym

Ingen kan förutse framtiden, ingen kan veta vad som händer runt hörnet. Vi alla som läser bloggen, iallafall jag känner med dig, det ända vi kan göra är att minnas Braven som han var, de goda stunderna och inse att han har det bra hos Vicky.



Kunde jag skulle jag gärna ge dig en kram för till viss del vet jag vad du går igenom.

Just nu ser jag den bästa hästen jag någonsin suttit på, en häst jag älskar högt, min systers fd medryttar häst. Må dåligt, lider av hur hon hanteras och inte blir riden mitt framför ögonen utan att kunna göra något. Så du får nog glädjas över att Braven har det bra trots att det är jobbigt.



Kram <3

2011-02-05 @ 00:10:38
Postat av: Jessie

Åh, lilla linn, jag rös och grät igenom hela filmen! Jag är verkligen inte den som är blödig av mig, jag har nog aldrig börjat gråta till en film eller något annat för den delen! Men detta rörde mig verkligen vid hjärtat.



Men tänk inte på det sorgliga som är utan på alla fina minnen ni har haft tillsammans, tänk hur mycket ni har lärt er utav varndra och var tacksam för att du fick den tiden! Det är inte alla som får.



Men nu när du har en ny häst så kanske han fyller ut den tomma halvan? =) Fortsätt kämpa tjejen!



Jag vet själv hur det är att mista sin bästa vän (eller snart vet jag) förjag ska nämligen sälja min ponny. :'/



Men som sagt fortsätt kämpa och åk och hälsa på honom, då kommer du att få se med egna ögon att hanhar det jättebra! Och tänk på de fina stunderna, inte de sorgliga!



Stay strong, gumman!

2011-02-05 @ 00:11:52
URL: http://dressyrfjollorna.blogg.se/
Postat av: Amanda

"If you love something, let it go. If it was meant to be, it will come back to you." - är ju ett fint sätt att se på det..om du litar på de orden så kanske, nån gång i framtiden, han kommer tillbaka till dig..kanske det blir du å han igen xP



eller..

"Om du älskar något ska du släppa det. Om det inte kommer tillbaka var det inte meningen att du skulle ha det." - man vet aldrig..men vad du vet är, att han har det superbra där han är nu, han hade inte kunat få det bättre, så, även om det var, meant to be or not, så, för honom är allt bra, vilket borde betyda mest <3

Hoppas du kan ge all kärlek du hade till honom till Cupido oxå =o)

2011-02-05 @ 00:16:29
Postat av: Anonym

När man föjt bloggen och bdb så länge är det svårt att inte gripas, att inte gråta över filmen och känna med Linn. Jag sitter här och gråter, för Linns skull.

2011-02-05 @ 00:21:20
Postat av: Emma

Här forsar tårarna... är i precis samma sits jag. Vet hur skitjobbigt det är och hur mycket man undrar om man verkligen gjort rätt val när man saknar sin bästa vän så förbannat mycket. <3

2011-02-05 @ 00:26:13
Postat av: malin

Seriöst linn, jag får rysningar och sitter och storbölar här borta. Har precis satt ut min ponny på annons då jag har "växt ifrån" honom ridmässigt. Har inte haft några som helst tankar på hur det kommer kännas utan honom, innan jag såg den här filmen. Så sjukt fin film som lockar fram så extremt mycket känslor och tankar.



Kan tänka mig hur du känner dig utan honom. När man väl har hästen hemma tar man ofta för givet att de finns där. Man kan träffa dem när som helst, de kommer fram till en i hagen och bufflar lite lätt på en. Det är inget man tänker på, hur det skulle vara utan dem. Men när de väl är "borta" så känns det rätt rejält.

Det kommer gå över någon gång, och du kan ju alltid hälsa på honom lite då och då, även om det inte är samma sak som om han vore din.



Stå på dig Linn! Du är så otroligt grym, och jag är rätt säker på att du kommer ta Cupido minst lika långt, det är bara tiden det är frågan om.



Som sagt, det kommer göra mindre ont med tiden, även om det känns som hjärtat är förstört för alltid.



:-)

2011-02-05 @ 00:28:08
Postat av: Anonym

Jag gråter med dig Linn!

Det är inte något jag bara säger uran något jag verkligen menar.



Jag vet att du kanske bara tycker det blir jobbigare av att höra en sånn kommentar som jag lämnar nu ,men jag var bara tvungen att berätta det för dig.



Jag gråter fortfarande när jag tänker på en ponny som igentligen var en skit ponny som vi sålde för ca.5 år sedan.. även om han som sagt inte var den ponny man önskat sig så hade vi något speciellt.



Lite svårt att förstå vad jag menar men det jag vill säga är iallafall att jag har full förståelse för dig! Och jag vet att jag är långt ifrån ensam om att ha det ♥

2011-02-05 @ 00:30:06
Postat av: erica skogh

försök släppa det, men det kommer det inte göra på ett tag endå. han finns ju iaf, han är ju bara på ett annat ställe. försök att tänka positivt♥

2011-02-05 @ 00:38:17
URL: http://ericaskogh.bubbleroom.se
Postat av: Anonym

han lever ju och har det bra , tänk på dom som får avliva sina ponnyer. min kompis fick göra det med sin ponny som hade cancer.

du kan ju åka och hälsa på Braven, och du ska ju inte ha någon anledning alls att ha skuldkänslor för att du lämnar honom osv, detta gjorde du för hans bästa och det är du som tagit så himla bra hand om honom. se hur fin han är i ridningen - elitponny. och det är din förtjänst.



Åk och hälsa på honom någon dag så ska du se att det känns bättre.



jag ska sälja min ponny i höst och jag känner ingenting än eftersom jag ändå har kvar henne ett tag men det kommer nog bli jobbigt sen, usch.



Stå på dig Linn! Tänk att du har fina Cupido också.

Tröst-kram ♥

2011-02-05 @ 01:06:46
Postat av: Fanny K

Ni var super fina tsm, men ingenting varar för evigt<3



Rebecca Buijs som gjort filmen (shinyriders.blogg.se)



:)

2011-02-05 @ 02:04:41
URL: http://shinyriders.blogg.se/
Postat av: Vicky

Ni passade så underbart bra tillsammans, jag hoppas jag blir lika tajta som ni var. Men jag kan säga att han trivs hur bra som helst här, och du får komma och hälsa på honom snart! Kram på dig Linn och jag hoppas det känns bättre snart! <3

2011-02-05 @ 07:52:40
URL: http://ponilovers.blogg.se/
Postat av: celine

jag vågar knappt tänka på hur de kommer bli för mig att sälja min ponny. Dock har jag några år kvar, men tänker ofta på det! Ni va så sjukt fina tillsammans att jag började gråta när jag såg filmen. Ni kom så långt tillsammans och upptäckte så mycket.Braven är så himla snygg ponny! Ni var verkligen otroligt fina!

Men de kommer alltid ett slut på allt de roliga. De kommer de alltid här i livet, men de är bara att gå vidare, lättare sagt än gjort, jag vet. Jag har också vart med om att försöka släppa den man älskade, en söt liten b-ponny som jag skötte om. Jag lipade i ett halvår. Jag har fortfarande inte träffat henne än. Jag saknar henne, men jag vet att hon har de bra. Och om jag skulle få träffa henne , vet jag inte om mitt svar skulle vara ja. Jag vill inte få upp alla underbara minnen vi har tsm. Då skulle allt börja om...

du klarar de linn, lovar dig!

2011-02-05 @ 08:36:35
URL: http://ponnydressyr.devote.se
Postat av: Stinaaaa

gud så fin video !

förstår dig faktist .. :/

2011-02-05 @ 08:42:44
URL: http://ponnymuppar.blogg.se/
Postat av: Linn Forsström - livet på Stuteri Ängsbacken

Ni passade som handen i hansken...

2011-02-05 @ 08:48:49
URL: http://linnforsstrom.blogg.se/
Postat av: madde

rös i hela kroppen och fick tårar i ögonen! fin film! och jag rider inte ens, haha

2011-02-05 @ 09:06:15
Postat av: Sofia

Helt otroligt fin film!! minnen varar för alltid <3<3<3

2011-02-05 @ 09:40:51
Postat av: Jenny

Fy, vilken fin film! Älskade verkligen filmklippen när du lekte med Braven i hagen, så verkligen jätte fint ut och så underbart! <3



Jag kan på sätt och vis förstå hur du känner dig, men det är bara att kämpa på och hoppas att du får det lika bra med Cupido som med Braven!

2011-02-05 @ 09:41:10
URL: http://fluschi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Efter att ha sett videon och läst alla kommentarer framförallt vickys så började jag störtgrina :/ :P



Linn, jag har varit och fotat Vicky & braven en gång och jag kunde se på en gång att han har det jättebra :)



frej, en gammal ridskolehäst som jag red och skötte om, åkte ifrån stallet den 9:e januari till norge, och jag vet inte ens vart i norge han står. Jag kommer kanske aldrig mer få se honom, du har en himla tur som kan träffa braven igen! <3

2011-02-05 @ 09:42:08
Postat av: Martina & Linda

Så är det alltid, alltid svårt att släppa.

2011-02-05 @ 09:42:37
URL: http://lindymarty.blogg.se/
Postat av: Johanna

Linn, jag förstår att det är svårt. Ni var som gjorda för varandra men du vill komma längre än dit Braven kan ta dig, om du förstår vad jag menar. Om du skulle ha tagit upp Baven till stor häst och fortsatt tävla honom så, även om Braven är väldigt fin ponny med väldigt fint steg, skulle inte komma jättelångt. Och Braven tycker ju också om att tävla. Jag tycker du är väldigt stark som har sålt Braven. Även om det känns tungt så har du nu en annan häst att luta dig på som enligt passar dig väldigt bra.

Braven har det bra och såsmåningom kommer det att bli bättre och bättre. Åk och hälsa på honom och se hur han har det, det kanske blir lättare att släppa taget då?:)



Jättefin film!

2011-02-05 @ 09:44:28
URL: http://dressyrnorden.bloggplatsen.se
Postat av: flodda

Hej!

alla som är med i dagens blogg får en länkning

Ha en fortsatt trevlig helg! /flodda<3

2011-02-05 @ 09:46:09
URL: http://duvetflodda.blogg.se/
Postat av: emma

åh linn, det finns säkert inga ord som kan trösta dig nu. Men du, om du åker och hälsar på honom snart, och om du får rida honom, ta massa bilder och filma som "minne" till nästa gång du ska dit, det kommer kännas mycket bättre.

2011-02-05 @ 09:46:11
URL: http://eeemmas.blogg.se/
Postat av: jjuliah

usch vad hemskt, jätte sorglig film man blev alldeles tårögd! kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att förlora min häst ju. :(

<3

2011-02-05 @ 09:53:25
URL: http://jjuliaosofiee.blogg.se/
Postat av: CARRO

åh, jag börjar nästan gråta. den är så fint gjord.

och när han travar bort på slutet och hon sjunger att

det bara verkar vara en dröm..



inget illa menat mot bravens nya ägare,

men han såg så mycket bättre ut med dig.

hon passar inte alls på honom som du gör.

åh linn! ta tillbaka honom om det är möjligt..



det är lixom linn och braven det ska vara ju.



<3

2011-02-05 @ 09:54:25
Postat av: annie Johansson

Usch, jag vet precis hur det är. Sålde min ponny nästan samtidigt som du. Gråten kommer fortfarande när jag tänke på henne.

Det är verkligen svårt att släppa något man verkligen älskar

2011-02-05 @ 09:57:15
Postat av: Hedda

Filmklippet var verkligen jättefin, jag får rysnigar i hela kroppen.Glöm inte att minnas stunderna med honom istället för att tänka på att han inte är din längre :)

Tack för en superblogg!

2011-02-05 @ 10:06:54
Postat av: Carro

Jag kan inte förstå hur det känns att sälja sin älskade häst! Jag vet ju att den dagen kommer komma! Så fort jag tänker på det så får jag en klump i magen!



Men du måste tänka på dem minnen du haft och tänka hur underbart du kommer ha det med cupido! Du är stark och kommer klara allt!

2011-02-05 @ 10:09:40
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/
Postat av: Antonia

Jag vet hur det känns då min häst togs ifrån mig

inte för jag gjorde ngt fel utan för mamma ringde och frågade om hon kunde betala hovslagaren för hon var ändån skyldiga ca 10 000 men så sa hon

- NEJ då hämtar jag hon i stället!

och så fick jag en halvtimme att säga förväl!



så nu gråter jag fortfarande från den 14/7



Så man måste vara stark och kämpa emot tårarna men det kan vara svårt ibland!

2011-02-05 @ 10:17:06
URL: http://antoniasliv.blogg.se/
Postat av: annasara

TIPS!!

Vill du ha med bloggläsare och kommentarer? Gå in på - http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=aannasara

Det är snabbt, enkelt och gratis såklart! :D

2011-02-05 @ 10:17:56
URL: http://aannasara.blogg.se/
Postat av: Elin

förstår dig Linn, men alla är med dig och du vet att vi finns här på bloggen! :``)<3

2011-02-05 @ 10:24:44
Postat av: Vendela

gu vad fint!! ni är ju verkligen gjorda för varandra :') Sitter ju nästan själv och bölar bara av att se filmen :') <3

2011-02-05 @ 10:24:55
URL: http://febby.blogg.se/
Postat av: Elin

Usch vad sorglig filmen var, jag får verkligen rysningar! Tänk på allt kul och alla framgångar ni har haft, du vet också att han har det superbra, åk och hälsa på honom.

Gråt inte för att Braven är borta, Braven är inte borta, Braven finns inom dig, du kan se honom och höra honom gnägga. Och man vet inte vad som väntar i framtiden. Hoppas du kan ge Cupdio din andra halva, ni är jättefina.

2011-02-05 @ 10:26:26
Postat av: Petra

Sjukt fin film.



Förstår att du saknar honom, ni var som gjorda för varandra. KÄMPA PÅ <3

2011-02-05 @ 10:32:06
URL: http://petrip.blogg.se/
Postat av: sofija arvidsson

åh uch :(

vet hur det känns..

2011-02-05 @ 10:33:38
URL: http://sofijaarvidsson.blogg.se/
Postat av: Jenny

Det är okej att sakna, och att sörja. Du vet i alla fall att han har det bra och du kan åka och hälsa på honom. Han lever fortfarande och mår bra. Det ni hade tillsammans kommer alltid att finnas där. Ni kommer alltid att ha gjort det tillsammans. Det kan ingen ta ifrån dig. Jag säger inte att det går över och att du glömmer, men det blir bättre.

2011-02-05 @ 10:36:27
URL: http://www.uptodate.jennyqarlsson.se
Postat av: Linnéa

Förstår hur du känner, kan bara tänka mig hur det skulle kännas att sälja min ponny :(

2011-02-05 @ 10:39:06
URL: http://linneastajl.blogg.se/
Postat av: fiaaisabell.blogg.se

nu har jag frågestund på bloggen!

fråga precis vad du vill!

jag svarar på ALLT!

kicka in och fråga!: http://fiaaisabell.blogg.se/2011/february/fragestund.html#comment

2011-02-05 @ 10:44:45
URL: http://fiaaisabell.blogg.se/
Postat av: Moa

Började gråta för att videon var så vacker. Jag förstår att du inte kan släppa taget om denne underbara häst. Kram<3

2011-02-05 @ 10:44:48
URL: http://lyckoflickan.soclog.se
Postat av: Amanda

Ibland är det svårt att släppa taget. Du måste nog ge det lite mer tid tror jag. Ni hade ett starkt band, han var din handra halva, när man säljer en sådan vän så kan det ta väldigt lång tid att gå vidare. Hoppas det känns lättare snart i alla fall!

2011-02-05 @ 10:50:00
URL: http://ponnibrudarna.blogg.se/
Postat av: Olivia

Började gråta!. I mina ögon kommer det alltid vara ni, Linn. Ni hör ihop!. Alla era underbara minnen tillsammans, det kommer alltid vara ni, i ditt hjärta! <3

2011-02-05 @ 10:50:30
URL: http://ponnybrudarna.blogg.se/
Postat av: emma

filmen är verkligen jätte fin, så otroligt stark och känslig. Ni är verkligen fina tillsammans, du har gjort honom till en så otroligt fin '6 duktig häst linn. Sitt inte och var ledsen, tårar hjälper inte. Var stolt istället, glad för vad du har gjort med honom. Se till att få åka och träffa honom snart, få rida honom igen, det är du verkligen värd! Tänker på dig linn ♥

2011-02-05 @ 11:05:59
Postat av: Cornelia

vilken fin text, hoppas de löser sig! allt bra annars?

2011-02-05 @ 11:14:39
URL: http://corneli.devote.se
Postat av: tina:]

Sorglig film..;(

Hoppas du kan hälsa på honom!

2011-02-05 @ 11:18:08
URL: http://tinaoemma.blogg.se/
Postat av: Anonym

Till sofiia som skrev i början: så hände det med mig med lr nästan iaf. jag hade en liten b-ponny när jag var liten och vi hade bara tänkt att ha honom på sommaren som en sommarponny, det blev mer och er och vi kunde inte lämna tillbaka honom efter sommaren sedan å vi tog över honom på helfoder sen en dag tog ägaren med några tjejer som bara skulle rida honom e gång men sen visade det sig att de var ute efer en lite häst som de skulle köpa jag kunde inte låta bli att tänka på att vi inte skulle ha kvar honom, men sen en dag efter skolan när jag kom hem hade mamma och pappa bestämt sig, att jag skulle få honom! :D jag blev så glad att jag började gråta!

Så ge inte upp!!! I böran när jag hade honom kunde han inte ens en gång galoppfattningar men nu har vi tävlat SM en gång och ska snart det igen!



Lycka till sofiia! :D vet hur det känns

2011-02-05 @ 11:20:39
Postat av: Maria - fashionstars ☆

man glömmer nog aldrig helt, men jag tror inte att det är meningen heller :)

2011-02-05 @ 11:27:44
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: matilda

"Om man får lov att låna något så fint som dig, får man aldrig låna det hela livet."



Det är ju faktiskt sant, för dom finaste sakerna får man aldrig låna hela livet ! :'(



"People change

Things go wrong

Shit happens

but life goes on."



Du är en otroligt stark människa linn ! <3

2011-02-05 @ 11:29:27
Postat av: Hanna Skattberg

Tjenare, anmäl dig gärna till dagens blogg. Kram:D

2011-02-05 @ 11:39:55
URL: http://hhannaskattberg.blogg.se/
Postat av: elina [escapist]

aw, ni är jättefina tillsammans! :D



får man göra sådana här 'fanvideos' till dig? :)

2011-02-05 @ 11:40:31
URL: http://escapist.webblogg.se/
Postat av: Frida

Ibland måste man låta sitt hjärta gå i tusen bitar för att ge den som hjärtat tillhör det allra bästa.



Att lämna bort en bästa vän för att kunna ge den något ännu bättre är ett oerhört starkt och modigt beslut.

Våga låta dig själv sörja, var ledsen, hälsa på honom och tänk tillbaka på alla fina stunder.

Det kommer kännas bättre, men det får ta tid.

2011-02-05 @ 11:42:40
Postat av: Anonym

får gåshud ..

2011-02-05 @ 11:43:58
URL: http://dressyrtontar.blogg.se/
Postat av: sandra

varför sålde du honom egentligen?

2011-02-05 @ 11:44:17
URL: http://saaaandii.blogg.se/
Postat av: Sara

Shit vilken sjukt fin häst å vilken fin video!!! Blev helt tårögd av att kolla på den. Ni verkade verkligen vara som gjorda för varandra, varför sålde du honom?

Jag kmr aldrig att klara av att släppa min bästa vän så, det var otroligt starkt av dig :)

2011-02-05 @ 11:54:40
URL: http://sarazblogg.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag förstår hur du känner.. Han ser toppen fin ut på filmen och ni ser ut att ha kul ihop..

Men i stället för att vara ledsen över att han är såld så tänkt på vilken fin ängel du haft och tänkt på hur mycket ni har utväcklats tillsammans.. Tänkt på hur mycket ni lärt varandra genom era år.. Det är inte varje gång man får en sådan fins häst som han.. Men fast det gör ont så var stolt över att han en gång var din och att han nu glädjer något annat barn där ute.. Han kommer nog aldrig glömma dig. För hästar glömmer inte i första taget..



Han ser ut som en kung på filmen och låt han vara din kung i ditt hjärta.. :D

2011-02-05 @ 12:01:33
URL: http://www.cellen.bloggagratis.se
Postat av: Hannah

Min sköthäst såldes för snart ett år sen, och det är det värsta som hänt mig. Tårarna kommer fortfarande..

så jag förstår dig, han var min andra halva.

precis som Braven var för dig.



Det syndes så väl att han verkligen litade på dig och älskade dig lika mycket som du älskar honom.



Någon gång kanske era vägar möts igen, man vet ju aldrig vad framtiden erbjuder!<3



Tänk på att du har världens gulligaste Cupido <3



2011-02-05 @ 12:09:25
URL: http://hannahengman.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Skulle inte du kunna berätta varför du sålde B ?

har nämligen nyss börjat läsa din blogg så vet inte vrf och de tär nog många som undrar :) kram

2011-02-05 @ 12:21:19
URL: http://mikkisjolund.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag tycker verkligen synd om dig o jag vet hur de känns :( <3 de kommer bli bra <3

2011-02-05 @ 12:24:04
URL: http://www.matildaohlsson.bloggplatsen.se
Postat av: Anonym

hej hej! hur mår du idag? :-D

2011-02-05 @ 12:29:44
URL: http://sarakilpimaa.webblogg.se/
Postat av: Anonym

http://liinaaslund.blogg.se/ kommentera :)

2011-02-05 @ 12:30:56
Postat av: Marica

jag skulle också saknat en sådan kanon ponny som Braven.

Men om du nu saknar honom m.m, varför tänkte du på din tävlings kariär istället för på det du älskar?

Kärleken till hästen kommer förre karierän, enligt mig..

2011-02-05 @ 12:42:33
URL: http://nogg.se/maricalindberg
Postat av: /issa/ evelating.blogg.se :)

Fin video, har aldrig sett fiulmer på er, men ni passade ihop!

såg ju att han satt upp i filmen..

kan du inte göra ett inlägg där du skriver om hans trix? de han kan/kunde osv:)

2011-02-05 @ 12:44:33
URL: http://evelating.blogg.se/
Postat av: Anonym

fyfan vilken underbar video!

2011-02-05 @ 12:45:59
Postat av: Amanda

Fy tusan Linn, vill bara krama om dig!

Tårarna bara rann på mig, usch. :( <3

Ni passar så sjukt bra tillsammans, och jag förstår hur mycket du måste sakna honom.

Tänker på dig! <3

2011-02-05 @ 12:47:36
URL: http://rilfarna.blogg.se/
Postat av: Magdalena

Hoppas det känns bättre snart!

2011-02-05 @ 12:49:18
URL: http://wanbe.blogg.se/
Postat av: sandra "scba" andersson

men det är inte "bara att hälsa på honom" man ska klara psykiskt att fara dit och klappa på en som inte är sin egen längre och sen åka iväg... Duchess såldes för 2 år sedan och jag har fortfarande inte hälsat på henne. jag har varit på väg flera gånger men vänt på vägen dit. För jag vet jag klarar inte av att lämna henne sen..

2011-02-05 @ 12:53:16
Postat av: Sandra - hon med isabellen!

Åh, ni var så grymt fina tillsammans Linn. Jag är inte den som är blödig av mig, men när jag såg den här filmen fick jag tårar i ögonen. Man såg verkligen hur samspelta ni var, hur glada ni var att vara tillsammans. Tänker på dig! <3

2011-02-05 @ 12:55:22
URL: http://ponnybruden.blogg.se/
Postat av: Linda

Det är ju inte bara en häst man säljer, utan en stor del av ens hjärta, oh ens bästa vän. Jag tror seriöst att man aldrig kommer släppa taget om jag ska vara ärlig, det kommer aldrig kännas helt okej, kanske bättre men inte mer en så. Jag sålde min ponny som jag haft sen han föddes tills han var 7, oh det är snart 2 år sen. Jag gråter fortfarande och ångrar mej varje dag, nu i efterhand ångrar jag att ja sålde honom för det var inte värt och sälja sin bästa vän för att utvecklas vidare.

2011-02-05 @ 12:57:14
URL: http://lindiisboquiist.blogg.se/
Postat av: Anonym

På ett sätt blir jag ledsen, för jag vet hur det är att sakna sin bästa vän, sin andra halva. men på ett sätt ler jag också, försök att ta med dig allt bra du och Brave heart hade, försök ta med dig allt du lärt dig och försök tänka att en dag kanske det blir ni igen, man vet ju aldrig? Eller hur. Låt det bli som det blir och det är helt okej att vara ledsen, helt okej. För att kunna ''släppa taget'' om något så måste man uppleva smärtan igen.

du fixar detta, lev på allt ni hade, allt det fina <3 och som sagt, en dag kanske ni återförenas? vem vet.

2011-02-05 @ 12:57:42
Postat av: erika<333

fin video! jag blev ju tårögd;( jag förstår att du saknar lilla braven

2011-02-05 @ 13:10:39
URL: http://erikaaasss.blogg.se/
Postat av: Game Girl

Man måste sörja tills man sörjt klart. Även om andra kanske inte förstår din sorg till fullo så känner du ju som du känner. Ens häst är ju ens bästa vän, klart det är konstigt att låna ut :( Är ju som att låna ut lillebrorsan :)



Kolla in videon när jag sitter och äter middag med mina vänner och en kille kommer förbi och upptäcker att jag är med i SLITZ! :) Mycket roligt!



http://thegamegirl.blogg.se/2011/february/fucked-for-life.html

2011-02-05 @ 13:18:56
Postat av: Carro

Jag har läst igenom många komentarer nu och jag har tårar i ögonen.



Jag är 14 år men kommer behöva gå upp på storhäst innom ett par år och min ponny är 23 men jätte pigg. Men han kommer jag ju inte kunna ha för evigt! VI har inte ett stall på tomten utan har hästarna i ett inakorderings stall så vi kommer ju inte kunna ha honnom tills han dör eftersom det är så dyrt!



Men när jag tänker på att jag kommer behöva bli av med honnom så gråter jag! Jag tycker att det är jätte jobbit att tänka på framtiden! Utan honnom!



Nu sitter jag här och gråter! Det är ju hemskt att bli av med djur!



Man skall kanske inte skaffa djur! Man blir ju bara av med dem! Men man kan ju inte bli av med år av glädje för att man är orolig att man skall bli av med djuren! Det går ju inte!



Linn! Du måste känna styrkan!



KJag förstår inte dem som säger att du borde ta till baka honnom! Du passar med honnom helt fantastiskt men du kan ju inte rida ponny för evigt!



Vem veet Braven blir kanske ditt barns häst nån dag! Annars så måste du leva ditt liv så normalt som mööjligt! Du kan ju inte tänka på honnom för alltid!



Linn! Kämpa! Du kommer klara allt med vårat stöd! Med vårat så menar jag bloggläsarnas!



Kämpa!



Om du vill skriva av dig så kan du maila!

2011-02-05 @ 13:29:37
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag har också precis sålt min ponny för ca 2 veckor sedan för att jag ska börja utbilda en ungponny och jag gråter bara jag tänker på henne :( Vet precis hur det känns <3

2011-02-05 @ 13:32:12
Postat av: Anonym

Linn, han kommer INTE glömma dig. Jag förstår att det inte känns som någon tröst, men man får försöka. Jag tycker inte man ska försöka ''komma över'' någon man älskar. Bevara honom i ditt hjärta. Låt honom stanna där, och försök aldrig tänka bort honom! Ni två kommer alltid höra ihop. I ditt, och i hans hjärta <3 Du klarar det här!!

2011-02-05 @ 13:40:48
Postat av: Lollo

jag förstår att det känns jobbigt, uscha!!

Kan inte du berätta lite kort vad som hände?



kram! (L)

2011-02-05 @ 13:47:56
URL: http://loouiselans.bloggplatsen.se
Postat av: molly

känner delad sorg med dig.

Eftersom jag inte har en egen häst så är det ju dem runt omkring mig som bestämmer hur det ska bli för mig. Jag har inget att säga till om. Och du bestämmde ju själv men de gör ju inte saken lättare.

2011-02-05 @ 14:15:43
URL: http://mollly.webblogg.se/
Postat av: Alexandra

Det måste vara väldigt sorgligt för dig. Kan ju själv tänka mig hur det vore om jag sålde min ängel.



Men varför behöll du honom inte? Jag menar, förstor för honom var du väl knappast?

2011-02-05 @ 14:35:08
URL: http://equiss.blogg.se/
Postat av: Katrinne

Snyft! Vad fint skrivet! Jag började nästan gråta jag med... :(

2011-02-05 @ 15:00:30
URL: http://ryttare.blogspot.com
Postat av: Linn

sjuk fin film! man blir väldigt berörd, speciellt när man har gått igenom det själv. älskar delen där han följer efter dig..

2011-02-05 @ 15:25:41
Postat av: Jeanette

Hej Linn!

Ja vet hur det är att mista en vän, en som som man är som gjord för. En sån som man hamnar i stjärnorna av bara man rider.. vi tävlade inte men vi hade dt där som inte går att beskriva ihop. Han gick bort i en sjukdom och det är så hemskt jobbigt ä'n fast det är år sedan. Försök kom ihåg alla goda minnen och vad du lärt dig.

Han lever ju dock än så framtiden kanske utvisar att det blir ni igen? sånt vet man aldrig.



Smärtan bleknar aldrig men med tiden lär man sig hantera det och alla goda minnen kommer upp till ytan.



Mvh Jeanette

2011-02-05 @ 16:10:37
URL: http://jeanetteberg.blogg.se/
Postat av: Elin

Man får tårar i ögonen av att se på filmen!:'( Han har den mäst underbaraste färgen jag någonsin sett!:3

2011-02-05 @ 16:51:28
Postat av: elin

Om du kan, köp tillbaka honom. Det är säkert omöjligt, men det ska vara ni. Har inget emot hans nya ägare, fast det finns ingen kemi emellan dem... De är som det var med dig och Lillan, det syntes ganska tydligt att ni inte var ett liksom. Men du och Brave Heart, finare ekipage får man leta efter. Det går helt enkelt inte att hitta.

Take care ♥

2011-02-05 @ 17:07:44
Postat av: Sandra

Tror nog alla som läste detta inlägg började tänka på en häst som de varit tvugna att skiljas från. Jag lider verkligen med dig!! Hoppas de blir bättre snart, som man säger, tiden läker alla sår! :) <3

2011-02-05 @ 17:10:51
Postat av: Anonym

Ni var som pusselbitar..

han såg så lycklig ut med dig.

2011-02-05 @ 17:33:26
Postat av: ylva

jag har aldrig riktigt fattat varför du sålde honom, tacksam för svar ,älskar eran blogg!

2011-02-05 @ 18:16:58
URL: http://ylvagottfridsson.blogg.se/
Postat av: bfgbdsasdcf

gråter jag också, för jag tycker så synd om dig. Kan inte äns datta vad du gått igenom, kramar!

2011-02-05 @ 18:49:28
Postat av: Johanna

så fin film och låt, tog nästan till lipen där ett tag...



känner samma med min häst.. eller ja, han är ju inte min längre. men känns som att när jag är klar med min utbildning och kommer hem igen, då får jag tillbaka min lille häst. men nej, det får jag inte. får fortfarande tala om det för mej ibland trots att det gått 1,5 år sen jag sålde honom :(

2011-02-05 @ 19:12:58
URL: http://johannawithlove.blogg.se/
Postat av: -

jag har också blivit tvungen att sälja min ponny. Han betydde allt för mig och han var min andra halva. Han lärde mig att rida, han tog mig från 0 till 100 och han lärde mig vad kärlek betydde. När jag skulle sälja honom var det som om världen skulle gå under, tårarna rann, och jag ville knappt se honom, för det gjorde så ont i hjärtat. varje kväll skrev jag texter till honom, kollade på bilder, och grät och grät, jag slutade aldrig att gråta. Dagen han åkte, kände jag inte marken jag gick på, mina ögon kliade och sprängde och dom var helt röda. Jag hade aldrig någonsin kännt en sån smärta förut. Jag såg bara honom framför mig så fort jag stängde ögonen, och mitt huvud gjorde så ont, så ont! Hela natten grät jag. Jag grät i sömnen eftersom jag drömde om honom, om hur jag ledde in honom i transporten, satte fast honom, kollade honom i ögonen (jag såg knappt något eftersom mina ögon var fyllda av tårar, men a) och gick min väg. Det är hemskt efteråt, för man vet inte var man ska ta vägen, och man vill ju vara hela sig själv och leva med dom man behöver.



Lön text detta var, men det är hemskt att känna känslan...

2011-02-05 @ 21:54:22
Postat av: Denice

sitter här och gråter,, vet snart hur de känns då min andra halva åker om 2 veckor :/

2011-02-05 @ 23:10:51
URL: http://deniice.se
Postat av: Veronica

Jag kan inte heller släppa den jag älskar. Det går inte och jag kommer aldrig kunna. Jag kommer leva olyckligt hela mitt liv nu..

2011-02-06 @ 09:38:05
URL: http://sindarvelukas.blogg.se/
Postat av: Ronja

Jag kan inte se filmerna när ni laddar upp genom den sidan, kan ni inte ladda upp på youtube med? det bara hackar och blir grå ränder över hela rutan nu :(

2011-02-06 @ 23:59:19
URL: http://ronjarebecka.blogg.se/
Postat av: ellie

ska jag vara helt ärlig, så tycker jag att braven hade de bäst och gick bäst med dig. på något sätt så hörde ni liksom ihop, du och han.

2011-02-07 @ 13:57:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner