Efterlängtad Hot or Not

Datum: 2010-08-20 ~ Tid: 02:29:40


Ser ut som om hela ekipaget är påväg att tippa framåt. Du måste sätta dig ordentligt på rumpan och föra fram skänkeln! Upp med blicken och räta upp dig. Handställningen är fin men ta in armbågarna efter sidorna. Hästen behöver komma fram med nosen då den är bakom hand. Ser spänd ut. Ärmlöst går inte hem och bootsen känns stora och "pluffsiga". Fint schabrak. NOT.


Hackamoret ser ut att sitta alldeles för långt ner och trycker in nosen och bidrar till en spänd häst. Höj hacket något hål,  korta tygeln någon centimeter och lägg fram handen något. Fin handställning. Slappna av, ta upp blicken, sätt dig mer på rumpan och ta tillbaka axlarna något samt skjut fram bröstet så blir hållningen bättre. Ser ut att vara en snäll och stabil häst. Korta stövlar. NOT.


Snygg ponny som behöver komma fram mer med nosen då den går något bakom lod, ser spänd ut och lägger huvudet något på sned. Ser ut att ha trevliga gångarter och fin överlinje. Snyggt med fyra vita strumpor, dock hade det varit snyggast om du lindat alla ben. Fin utrustning, dock korta stövlar. Tycker att du ska byta håll på snokremmen så den pekar neråt istället för rakt ut, ger ett mer städat intryck. Ha händerna i samma höjd. HOT.


Snygg modell av häst. Fin kroppstyp. Ser dock ut som om den nyper sig fast i innersidan och lägger huvudet på sned. Sätt dig där sadeln är som djupast så kommer skänkeln automatiskt i rätt läge då den ligger an för långt fram nu. Skjut fram bröstet så din hållning blir bättre. Du ser ut att behöva korta tygeln minst en decimeter, samt ha händerna på samma höjd. Snygg utrustning men högre stövlar och ett hårnät hade gett ett bättre intryck. HOT.


Snygg häst! Ser mjuk och eftergiven ut, dock ser det ut som om du tappar yttersidan något. Kryp inte ihop, räta på dig och skjut fram bröstkorgen. Fina händer, men du behöver få upp, fram och ihop handen något. Hjälm utan ventilation är snyggare. Minus till ärmlöst och korta stövlar. Skulle vara snyggt om det röda var i samma nyans. Snygga skydd. Över lag en fin häst. HOT.


Söt ponny, men som ser förböjd ut. Fånga upp yttersidan mer. Trevlig form. Snygg utrustning! För fram skänkeln och ta ihop handen något, trevlig hållning och blick. Lite konstig vinkel som gör att ponnyn ser ut att ha stor bakdel. HOT.


Svårbedömd vinkel. Det ser ansträngt ut. Låt hästen komma fram med nosen och slappna av. Du behöver ta in armbågarna efter sidorna samt ta ihop handen, där ser du ut att vara hård i handen och passiv i din ridning. Kunde varit mer välmatchat, hjälmen är inte min smak. Hade varit snyggare med antingen skydd/lindor i samma färg. Korta stövlar. NOT.





Kommentarer
Postat av: Anonym

ni säger att alla har korta stövlar. alla har precis som dom ska. o liksom hästen ska vara lite innerställd?



ni kan ju ingenting flickor.

2010-08-21 @ 11:28:38
Postat av: Emelie Källman { m e l l l i i e }

De skriver ju sina åsikter, kan du inte tåla det så har du väl inget här att göra? (till anonym)

2010-08-21 @ 11:31:29
URL: http://mellliie.blogg.se/
Postat av: Maya

Anonym:

Stövlarna är för korta på 2,3,4 & 7.



Och sen är isabellen som dom säger, förböjd. De ska böja sig igenom hela kroppen när dom svänger, inte som en banan. Tittar du främst så hästens hals, så ser du att bara halsen är böjd & ytterst, ytterst lite av bakbenen är som dom ska. Alltså, förböjd!



Ytterhjälper stöttar upp detta, och skickar man in hot or not så får man tåla vad som skrivs!

2010-08-21 @ 13:26:35
Postat av: Ida - FOTOBLOGG

Till anonym:



Lustigt att båda två är så duktiga på att rida och att Linn har tagit sig till SM, och sen kan dom ingenting..?



Fegt att vara anonym och inte kunna stå för sin åsikt också... :P

2010-08-21 @ 16:39:03
URL: http://idasfotografier.blogg.se/
Postat av: johanna stapelberg

ni tror inte att ni någon gång går på för hårt mot era läsare ? kanske får de fel inställning.. ? bara undrar.

2010-08-21 @ 22:09:24
URL: http://qualitys.blogg.se/
Postat av: Ronja

Stör mig på att alla ska ha så korta stövlar. Not hot.

2010-08-22 @ 19:38:31
URL: http://cymerau.se
Postat av: anna

gud vad alla måste vara avundsjuka på er :o

tycker ni har rätt på varje bild här, och en del gnäller på att säger att dom har förkorta stövlar, men det har dom ju. håller med om att det inte ser snyggt ut, och kan inte häller ha det för att man inte får nått bra fäste. linn har ju faktist tagit sig till sm, och tror nog att hon vet mycke om hästen är förböjd m.m

och jag fattar inte hur galudia kan vara så fin, även att hon har varigt skadad ?

bevisar ju med hur duktig du är !

men såklart när man gör en blogg, så måste man ju förstå att det inte är alla som ''gillar'' den.

ni rider sjukt bra, och kommer gå långt ! :D

2010-08-23 @ 18:44:24
Postat av: Julia

ni kanske skulle bli ridlärare XD!!!!

2010-08-25 @ 15:16:39
Postat av: Synpunkter

Om man skickat in bilden får man väl tåla vad som skrivs. Jag tycker ingrid ska dra bak sin skänkel något, och sträcka upp kors ryggen

2010-08-26 @ 19:36:44
Postat av: emelie

bild nr 5 har hon nt redigerat matchningen??

man ser det iaf tydligt

2010-09-06 @ 13:31:33
Postat av: Ellen

blir de nått mer hot or not!? :D de är sjukt bra och kul iaf :D

2010-09-08 @ 20:20:45
URL: http://puckopellen.blogspot.com/
Postat av: esmeralda

Hej!

vilken bra blogg! :)

jag tänkte bara komma med ett önskemål :D jag hade tyckt att de hade varit jätte kul om ni kunde säga vad ni tycker i hot or not om en islandsryttare som heter Josefin Birkebro och hästen som hon rider på ska helst heta Kjarni von Wallberg :) de e en ryttare som jag tycker rider jätte bra!!!!!! :D jag rider islandshäst :)

googla på henns och hästens namn så hittar ni bilder på henne och hästen :) (hästen är skimmel)

Jag skulle tycka att de var jätte kul att se vad ni tycker! :) <3

eran blogg är BÄST!!!!!! <3 :D

2011-01-06 @ 19:45:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner