Ännu en Hot or Not

Datum: 2010-08-12 ~ Tid: 19:56:33


Ännu en gång, vi har fått in närmare 400 bilder till Hot or Not. Vi kan omöjligt lägga upp alla så fort de skickas in. Ni får tålmodigt vänta på att er bild kommer upp, det kan bli närsomhelst då vi inte tar i någon speciell ordning.



Stilrent ekipage. Fin sits, stadig och mjuk hand men du ser ut att behöva ta fram axlarna något och vinkla foten mer framåt. Det skulle vara snyggare med en passpoal på schabraket så att inte allt "smälter ihop", tygelflugorna borde också tas bort, det är ju ändå dressyr. Trampar på flitigt med bak. Fin kropp, fin överlinje och en korrekt form som ser stadig och stabil ut. HOT.


Ett för ögat snyggt och stilrent ekipage. Fin ponny, ett + för fyra strumpor och bläs. Trampa ned hälen och vik dig inte i sidan, det gör att du även lägger huvudet på sned och sänker ytterhanden. Upp med blicken. Korrekt skänkelläge. Fin utrustning, lite högre stövlar skulle ge ett ännu snyggare intryck. Ponnyn behöver komma fram något med näsan och sträcka ut halsen. Ser ut som om ponnyn gapar, snokrem kanske är att föredra? Lite mer energi önskas. HOT.


Snygg ponny som ser ut att ha mycket energi. Ser dock ut som om den tar tag i bettet och rusar iväg. Du ser spänd ut, sätt dig på rumpan, räta upp dig, trampa ned hälen och titta upp. Det hade varit snyggare om även bakbenen hade varit lindade och om du haft en tightare tröja. Snygg utrustning till hästen men för korta stövlar och hjälmen är inte min smak. I övrigt en maffig ponny men felstegsbilder ger oftare ett lite spänt inrtyck. Halv HOT.


Fin bild med fina och skarpa färger! Ponnyn behöver komma fram med näsan då den är bakom lodplanet. Kommer näsan fram blir även tygellinjen korrekt då den är något bruten. Du har en fin sits och ser mjuk ut i din ridning, underskänkeln behöver dock tas tillbaka något. Synd att det är olika färg på schabrak och lindor och att schabraket är alldround, annars hade det varit fint matchat. Minus för korta stövlar. Snygg hjälm och snyggt med vit piké. Halv HOT.


Du behöver sätta dig ner i sadeln, ta tillbaka axlarna och skänklarna något samt vrida foten lite framåt. Du ser spänd ut och behöver få upp handen, det ser ut som du håller balansen i tygeln. Stoppa in allt hår i hjälmen. Fint med grått tema men rutigt schabrak är inte min smak. Hästen behöver blir lägre, rundare och mer eftergiven, den ser ut att gå med handbromsen i och sänker ryggen. Mörkbrun sadel hade varit snyggt så allt läder är i samma nyans. NOT.

Kommentarer
Postat av: Klara Hovstadius -Tävlingsryttare med världens finaste ponny

yey :D

2010-08-12 @ 20:01:46
URL: http://klarahovstadius.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du kan ju lägga ut olika raser+bilder och skriva va du tycker om dem osv=)?

2010-08-12 @ 21:17:12
Postat av: hagensyason@BDB

ännu mer Hot or Not önskas! :D

2010-08-12 @ 22:05:34
Postat av: sara

Hej, hur får man hästen att gå i en rundare form och att inte gå med handbromsen i?

2010-08-12 @ 22:10:17
URL: http://zober.blogg.se/
Postat av: Anonym

detta är inget klagomål.

Men bara så du vet så behvöer inte vara dåligt att hästen går bakom lodplan, snarare tvärtom! Det är skillnad på ha en häst som är bakom hand och bakom lodplan :D

2010-08-13 @ 15:19:42
Postat av: Johanna

Flera hottar och nottar!:P Vill ju ha min bild också:D

2010-08-13 @ 18:49:19
URL: http://dressyrnorden.bloggplatsen.se
Postat av: elisabeth

vart ska man skicka sin bild om man oxå vill va med? (:

2010-08-14 @ 18:14:47
Postat av: Pernilla - en blogg om min häst m.m :)

Haha, kul grej med hot or not :D

2010-08-14 @ 21:34:04
URL: http://tintin.devote.se
Postat av: Jessika

Undrar om du vet vad hästen på sista bilden heter? Väldigt lik en ponny jag ridit som heter Casanova.

2010-08-24 @ 18:17:04
URL: http://jessikasusanne.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner