Hur tycker ni att vi ska vara ?

Datum: 2010-07-20 ~ Tid: 22:29:44
Det spelar ingen roll vad vi skriver eller vad vi tycker, allt är fel. Gillar vi inte tretorn, då är vi dumma i huvudet, och gillar vi tretorn .. då är vi också dumma i huvudet!? som exempel. Vi får tydligen inte tycka varken bu eller bä. Hur ska ni ha det egentligen? Vad vi än skriver så är vi "kaxiga", "skrytiga", "dryga" och "uppkäftiga". Vi skriver i alla fall vad vi tycker, bättre det än att vara "mellanmjölk" och bara hålla med utan att våga yttra sig om sina åsikter. Ni som sitter där bakom datorskärmarna och är otrevliga och tror att ni kan påverka oss och våra hästar, ni känner oss inte i verkligheten och kan inte bilda er en riktig uppfattning av oss via internet. Ni kan tycka vad ni vill om oss, det är skitsamma för oss. Men eftersom att alla klagar HELA TIDEN .. undra vad vi ska behöva skriva för att "behaga" er? Det verkar som bloggen ska vara till för att passa er, fast det är egentligen handlar om våra liv och åsikter. Vi tänker oavsett, vad ni än tycker, att fortsätta skriva och tycka det vi gör. Som sagt, vi tar inte åt oss av det ni skriver.

Kommentarer
Postat av: Cecilia

tja :) har precis börjat läsa eran blogg, har nog följt den i ca 1 vecka nu. och jag tkr det är jätte kul att läsa det ni skriver! jag kanske inte har precis samma åsikter som er i allt :P men vadå? det är ju så det ska va, alla kan inte tycka likadant när det gäller allt. stå på er och skriv era åsikter :)

2010-07-20 @ 22:37:41
Postat av: enewe - med dressyr i fokus

nu vill jag tillägga lite här, självklart får ni uttrycka er om era åsikter, jag tycker bara det är kul att läsa, visserligen håller jag inte med er om allt ni påstår men det är bara roligt och nyttigt att läsa och förstå från andra håll.



Det som är lite tråkigt är att ni bara tar upp det negativa folk kommenterar, man ser ju att de skriver mycket posetivt också, skulle vara mke roligare att läsa att ni blir glada för de possetiva. men det är ju MIN åsikt ;)

2010-07-20 @ 22:38:16
URL: http://enewe.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Klart att ni ska blogga om erat liv och vad ni tycker. Och att folk bara ska komma med åsikter när ni ber om det och inget annat. Som ni skrev så vet dom ju inte hur ni är i verkligheten, jag tkr ni är trevliga och man skrattar alltid med Linn iaf, känner ju inte Ingrid på samma sätt. Men det är väl klart att ni ska skriva vad ni tycker och tänker, det är ju eran blogg! Ingen annans..

2010-07-20 @ 22:48:35
Postat av: Anonym

sånt är livet när man har en blogg. det är sånt som alla bloggare får leva med!

det ni får göra är att bara stå emot och ignorera dom!

2010-07-20 @ 22:55:58
Postat av: julia

jag tror att folk gillar att provocera er eftersom ni reagerar negativt på det och blir arga eller vad ni blir. Tycker att ni ska ignorera dom dumma kommentarerna och sluta att försvara er liksom.

bli istället glad av dom posetiva kommentarerna och kopiera kanske upp någon som ni gillat speciellt mycket i ett inlägg, iställer för att kopiera upp negativa kommentarer.

Ibland känns det nästan som att ni vill ha en diskussinonsblogg typ.



Men, trots allt tjaffs om folk som tycker ni är dryga, tjocka och rider dåligt eller allt vad dom tycker så håller jag inte med på någon punkt. ni är bäst som ni är och eran blogg är jätterolig! :D

mer videobloggar från när ni flummar eller rider (som den när ingrid red braven där det liksom var roligt att titta) om ni fattar vad jag menar? liksom iinte filmer där man har musik och massa snygga övergångar och klipper bort alla misstag.

Ta med misstagen och skratta åt det liksom :)

2010-07-20 @ 22:56:11
Postat av: julia

detdär lät fel, "som när ingrid rider braven" menar självklart när linn rider honom med, bara det att just det videoklippet var roligt att titta på ;)

2010-07-20 @ 22:57:54
Postat av: Linnéa

Skriv precis det ni tycker och känner! Folk borde lära sig att inte skriva massa skit bara för att man inte håller med -.-'

Eran blogg är bra, och låt inte några nolifers förstöra det :)

2010-07-20 @ 23:01:36
URL: http://sheisnea.blogg.se/
Postat av: Josefine

Det är bra att ni inte tar åt er, tjejer (Y) Ni verkar vara jättetrevliga personer, och ALLA får ju sa ha sin egen åsikt. Det spelar ingen roll vad man tycker, det finns ju alltid nån som tycker nått annat, och det går ju inte att göra något åt! Så fortsätt med det ni gör bara! Jag gillar eran blogg jättemycket, era videobloggar, åsiktstexter, och sånt! Det är konstig att de som faktiskt tycker illa om er "överglänser" de som gillar er, men det är ju bara för att de har glappande käft (eller i detta fallet... fingrar?). Alla som gillar bloggen kanske inte "vågar" skriva till er, men alla som inte gillar er gör det för att provocera och trycka ner er... konstig det där... För det finns hundratals som beundrar er och gillar det ni gör, som jag! ^^

Men som sagt, fortsätt med det ni gör, och ha det super! :D

2010-07-20 @ 23:35:13
URL: http://jpehhhrson.blogg.se/
Postat av: J

Det är ER blogg, ni ska vara just dem ni är, tycka det ni tycker, inget annat. Människor som kommenterar emot är bara knäppa o ohyffsade! Stå på er :)

2010-07-20 @ 23:39:04
Postat av: lolvira :DDD

Alla får väl ha egna åsikter! Tycker eran blogg är skitbra, fortsätt som ni gör! :D



2010-07-20 @ 23:48:05
URL: http://lolviras.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag tycker er blogg är bra som den är! Ni får ju ha egna åsikter självklart:) håller med om några ovanstående om att se de positiva kommentarerna och inte de negativa:)

2010-07-20 @ 23:49:50
URL: http://dressyrnorden.bloggplatsen.se
Postat av: Amanda - Qlementine

smaken är som baken - delad.

keep up to good work tjejer !

som ni ser ovanför mina komentarer är det folk som håller med mig! om alla nu ska tycka lika om folk så är det väl förf*n ingen mening med att ha en blogg eller? då vet man ju redan vad alla tycker&tänker. Det är ju det som är ROLIGT med bloggar, att läsa vad ni tycker, vad ni gör på dagarna, vad ni tänker och allt. Dom som inte vill läsa om ERAN vardag har ju fan inte här och göra.

2010-07-21 @ 00:00:25
URL: http://maandieeh.webblogg.se/
Postat av: Emeli

Först och främst så tror jag att folk är avundsjuka, sedan så tror jag att många tycker att Linns attityd är dålig, och därför fortsätter vara dryga tillbaka mot henne, och eftersom Ingrid bloggar med Linn så dras hon med lite i det hela.

Det är vad jag tror i alla fall.



Sen så tror jag att dte är såhär för de flesta stora bloggar, skillnaden är att ni låter alla kommentarer publiceras, medans andra godkänner de snällare kommentarerna, så det märks inte lika mycket hos andra bara.

Skriv om det ni vill och låt folk tjafsa emot bäst de vill, är ni ödmjuka och svarar trevligt kommer de antagligen släppa det hela och lägga ner.

2010-07-21 @ 01:12:15
URL: http://solitarymoment.blogg.se/
Postat av: Frida

Jag gillar er blogg! Om folk nu tycker så om er, varför läser dom då? :s Ni är skitcoola och rider grymt bra så bara stå på er tjejer! :)

2010-07-21 @ 02:07:47
Postat av: Anna Jalderyd

Ett ord... AVUNDSJUKA. Bara lyssna inte på va de säger. de som skriver vill ju ändå bara ha de dom inte kan få.

2010-07-21 @ 08:39:10
Postat av: Irma

ja tkr som många andra, ignorera bar dom negativa komentarerna, då slutar dom.

Ta upp dom posetiva komentarerna som gör er glada :)

Eran blogg är superbra! (y)

ja som sagt , ignorera bara alla dåliga.

2010-07-21 @ 08:44:53
URL: http://irama.blogg.se/
Postat av: Sara

Fin blogg!! Titta in på min blogg för nu har vi veckans blogg!:D

2010-07-21 @ 09:15:37
URL: http://sarapiper.blogg.se/
Postat av: hannah =)<3

Skulle bara vilja säg att jag gillar er blogg. det jag gillar med den är ju att ni säger var ni tycker. men det av allt (yy)<3

ha det bra. kram på er :)

2010-07-21 @ 11:45:18
Postat av: linnea

GO INGRID OCH LINN!

2010-07-21 @ 12:26:08
Postat av: sarah

men snälla, kör erat eget race!

varför ens bry sig om sådana kommentarer? alla tycker olika och så är det bara :)

skitsnack finns det alltid gott om.

tyck vad ni vill, bry er inte om kritik ;)

2010-07-21 @ 21:32:57
Postat av: Saara

Det är eran blogg så skriv PRECIS vad ni känner för och gör PRECIS vad ni vill i bloggen och försöka strunta i dom elaka kommentarerna och klagomålen. Tror inte ni kan strunta i dom helt som ni säger att ni gör med tanke på att ni tar upp det...

Förmodligen är det någon osäker människa bakom skärmen som mår bättre av att hacka på andra..

Men somsagt försök att "skaka" bort det och fortsätt med det ni gör! Bloggen är toppen!

2010-07-21 @ 22:47:00
URL: http://flickansaara.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner