Tack för era tips!

Datum: 2010-11-19 ~ Tid: 14:52:00
Nu tror jag faktiskt att jag äntligen hittat vad jag vill ha, tack vare er :D
Jag och Claudia har precis varit ute och skrittat i skogen, dock blev det endast skritt då det är sjukt hårt i backen och is på vissa ställen, och jag inte har broddat ännu. Gud, jag tycker det känns helkonstigt att brodda nu efter senskadan och allt. Tänk om det blir för stumt för senan och överrullningen blir sämre, borde jag ha kortade brodd i fram? Kanske satsa på 6 mm i tån och 10 mm i trakterna? Jag har verkligen ingen aning, får höra med hovis nästa vecka .. eller har ni några tips?

Föressten, det blir träning på söndag ändå! Jag ska träna för Anki istället, tjoho, har inte tränat för henne på evigheter så det ska bli kanonkul! Har även mailat blogg.se för andra gången angående javascript problemen, men de verkar inte vilja svara ... så jag ringde det enda numret som fanns till blogg.se fast där kunde man tydligen bara anmäla brott, aja jag gjorde ett försök iallafall. Är det inte skitdåligt att de inte har någon support!?

Nu är det bästa jag gör mig iordning, ska till jobbet om 1 timma. Har tyvärr inte hunnit förbereda några tidsinställda inlägg så jag bloggar inatt när jag kommer hem så har ni det imorgonbitti! Funderar på en diss, har vi inte blivit lite för snälla på sistone? ;)


Bilder från skogsturen för en liten stund sedan.



Kommentarer
Postat av: Millaa

haha, gillar erat namn ;)



hur har eran dag varit då?

2010-11-19 @ 14:57:35
URL: http://silkestar.blogg.se/
Postat av: Fannie

Hejj jag undrar om det är samma claudia som stod hos en tjej som heter Sofia för något/några årsedan? Tillsammans med en annan ponny som heter Penny Lane e. Lane Court (stavning) ? iaf sjukt lik. Vi var där och kollade på Penny och skulle ev. vart spekulanter av Claudia eller om hon bara var där under tillridning. INgen aning.

2010-11-19 @ 15:01:47
URL: http://fanniee.webblogg.se/
Postat av: Elvira

Hejsan!

Innan jag börjar skriva vill jag inte att ni ska tro på något sätt att jag vill vara elak eller något, det här är bara något jag upplever. Så ett tips kanske till er:



Ni har ju fått en ny header/design (jättefin) men ärligt talat har jag börjat tappa intresse för eran blogg. Jag vet inte riktigt varför. Förut var den så rolig att läsa, man var jätteivrig på att läsa de nyaste inläggen, men nu gör man det bara som rutin. Det kanske har något att göra med att ni har råkat bli lite enformiga? (Ta det inte som något dåligt, som sagt, bara jag som påpekar). Alltså, skriver om dagen, och ditten och datten, balblabla. Inte som förut när ni hittade på roliga saker som "hot or not" eller fler dissar t.ex. Mycket mer underhållande! Förstår ni hur jag tänker?

Endast vad jag upplever det som, ta det inte personligt.



Gillar dock eran uppdatering, den är super! :-)



2010-11-19 @ 15:21:09
URL: http://viiris.blogg.se/
Postat av: elvira - ridahest :D

Ja hiss&diss är alltid roligt ! :D

2010-11-19 @ 19:05:57
URL: http://ridahest.blogg.se/
Postat av: Fannie

Hej! Ja det var Sofia jag menade, är det samma häst? :)

2010-11-20 @ 11:30:54
URL: http://fanniee.webblogg.se/
Postat av: Fannie

åh! Hon var ju jätte söt :) kul att se att hon kom ganska långt.

2010-11-20 @ 11:35:33
URL: http://fanniee.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Brodd är inte bra, det förstör överrullningen och glidmomentet för hoven. Detta är inget påhitt utan det har jag lärt mig på mina hovlektioner på Flyinge.

2010-11-20 @ 13:17:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner