Godmorgon!

Datum: 2011-03-09 ~ Tid: 09:02:00
Det är bara onsdag än, och jag vill verkligen ha helg!! Igår kom iallafall min nya dator, så mamma ska åka och hämta ut den åt mig sen, wiho! Just nu har jag hästkunskap och i eftermiddag ska vi ut på travet, fyyyy vad tråkigt ... jag känner bara att jag inte vill. Jag kan inte se något roligt med det alls, minns från Lillerud att jag bara längtade tills det var färdigt, och nu måste jag göra om det igen. I hela 6 veckor ... blääää! Jag ska försöka förhandla lite, och lyckas jag inte får jag väl pina mig igenom det. Dock känns det extremt onödigt att behöva göra det dubbelt upp när jag egentligen redan gjort det, det finns ju vettigare saker som behöver göras.

Tyvärr har jag inte hunnit tidsinställa några inlägg under dagen då jag pluggade hela kvällen igår. Men men, det är så det blir ibland, jag är ju tillbaka ikväll iallafall! Hoppas ni får en roligare dag än mig .. hehe :D


Kommentarer
Postat av: viktoria

Tror nog att de går att prata med dem så du slipper.. Jag hoppade runt på en hel del skolor när jag gick gymnasiet (typ en ny varje år) och då var dem jättenoga att jag inte skulle behöva läsa de kurser jag redan läst..

Och de timmarna kan ju vara bra för dig att komma i fatt med annat som du inte läst men som din klass är mitt inne i tex..

Om din nya skola pratar med din gamla, diskuterar kursen och om den är likadant upplagd men samma innehåll osv, så tror jag de ska lösa sig.

Lycka till!



Fin Claudia blivit föresten! Bra jobbat! :D

2011-03-09 @ 09:18:56
URL: http://viiktoriakarlsson.blogg.se/
Postat av: ....

ha det så kul i skolan! :D

kram!

2011-03-09 @ 09:31:29
Postat av: caroline http://equiss.blogg.se/

Travet? Vad gör ni där och varför? Hade varit kul och veta :)

2011-03-09 @ 09:33:25
URL: http://equiss.blogg.se/
Postat av: M

Vill också ha helg :( usch för skolan.

2011-03-09 @ 09:37:22
URL: http://retardriders.blogg.se/
Postat av: Julia Westerberg

Tycker det är lite omoget av dig att förnedra travsporten på det där viset, som "blääää" och "fyyy"

Trav är faktiskt en kul o spännande sport!

Ni tror att ni är eleganta & så fina, visst, det är ni! Men du behöver faktiskt inte trycka ner de som håller på med trav.

Tack för mig. bara ett tycke.

2011-03-09 @ 09:52:47
URL: http://ivanojag.blogg.se/
Postat av: Anonym

vi är vana vid din dåliga uppdatering så vi dör nog inte av ännu en sådan dag till.

2011-03-09 @ 09:55:36
Postat av: Carin

Ganska lyx enligt mitt tycke, själv ligger man hemma i 40 graders feber och knarkar alvedon... ska vi byta? ;p

2011-03-09 @ 09:57:19
Postat av: liza

jaaaa, jag undrar också vad ni gör på travet??

2011-03-09 @ 10:03:05
Postat av: Martina

Jobbigt, trav är verkligen tråkigt :o Gjorde praktik i ett travstall, för att ge det en chans typ...men ne-e, det var verkligen den tråkigaste praktiken jag haft x)

Till Julia Westerberg: Varför tar du illa upp ens!? Alla kan väl inte gilla trav!? Tycker Ingrid att det är tråkigt så får väl hon skriva det, inte trycker hon ned hela travsporten i sig för det -.-' Samma om du tex. skulle skriva den samma om någon annan gren...inte skulle man bli sur för det eftersom det är DITT tycke!? x)

2011-03-09 @ 10:10:46
URL: http://epril.blogg.se/
Postat av: jennie

Jag tycker verkligen att ni gör det jätte bra som hinner uppdatera så mycket som ni gör på bloggen när ni har både hästar, skola och kompisar!

Ni ska verkligen sätta det före bloggen, även om jag vet att vissa tycker annorlunda så, säger jag bara kör hårt! Ni gör det jätte bra precis som det är nu :-)

2011-03-09 @ 12:25:51
Postat av: Ida Hanell

Vill bara säga tack för en roligt blogg och läsa med mycket tips och nya ideér. Jag är en travtjej som har egna travhästar och det är väl inte så roligt och läsa om blä till trav men de är din åsikt och det är helt okey för mig. Det är ganska vanligt att ridfolk rynkar på näsan åt oss travfolk men de är lika åt andra håller också kan jag säga. Men hur som helst jag ridtränar mina tävlings hästar mycket, longerar, hoppar, rider westernridning, dressyr. Ja jag gör allt med mina hästar. och det har gett mig mycket smidigare och muskellösare hästar. Men det som jag vill komma till är att om travfolk och ridfolket (låter kanske hemskt att dela in de som så men de är enklast) kunde hjälpas åt och dela med sig till varandra in kunskap som båda sidor besitter så tror jag att det skulle bli mer hållbarare, mjukare och gladare hästar som skulle hålla för mer saker. Kort sagt en häst som är fri från skador och andra krämpor. Men det är bara en tanke som jag har vet inte om någon annan håller med....

2011-03-09 @ 14:36:05
Postat av: Lovaaaaa.

ÄR CLAUDIA EN PONNY? JA/NEJ?

SVARA? VARFÖR SVARAR NI INTE PÅ KOMENTARERNA? FAN VA DÅLIGT..

2011-03-09 @ 15:39:04
Postat av: Alice

Har du kollat någon av bloggarna som föreslagits? Om du tycker någon blogg var bra/läsvärd skulle du inte kunna tipsa om den då, tror det är fler som vill ha nya bloggar att läsa? :)

2011-03-09 @ 15:42:49
Postat av: Elin

Ni har ju ganska ofta små tävlingar så man kan vinna länkningar. Så kan ni inte göra en kategori för sånt så det är lättare att hitta regler och tävlingarna, vinnarna och dom sakerna?

2011-03-09 @ 16:09:45
URL: http://horzeriders.blogg.se/
Postat av: Irma

En sak som hästmänniskor har svårt att acceptera är att man tycker olika saker.

tex när mina "hoppkompisar" säger att dressyr är så tråkigt att dom döööör osv. Då säger jag "okej, det tycker inte jag". Men jag låter dom tycka det och accepterar att dom tycker så. För hey, Finns det ngn änniska i hela världen som tycker EXAKT likadant som en annan människa?

Man måste kunna få säga vad man tycker utan att andra ska få kasta skit på en. Vi lever i Sverige och har yttrande frihet, då måste man väl få använda sin yttrande frihet oxå ? ;)



Sen tkr jag att ni har väldigt bra uppdatering :)

2011-03-09 @ 16:41:05
URL: http://irama.blogg.se/
Postat av: G

Stackare! Vi slapp allt vad trav hette där jag läste NV-häst :P Däremot var vi tvugna att mjölka kor, mocka till grisar och klippa får...

2011-03-09 @ 21:10:34
Postat av: Linda Albinsson

kan det inte vara så att okunskapen inom trav för ridtjejer gör hela sporten tråkig? Från egen erfarenhet -är vi travfolk rätt okej när det gäller ridning, eftersom vi ofta tränar våra travare i sadel, och kan därför lättare förstå "ridfolket" Men hur ofta vet en ridtjej vad en murphybländare, norsk, hel/halvstängt, käk eller raymond är för något? Finns liksom inga likheter för en ridtjej att jämföra med... eller att lockas till. Inga snygga schbrak, träns eller kläder från Pikeur. Och i början innan man ser under ytan på spelet och sporten och förstår vad det verkligen handlar om, så kan jag förstå att ett ovant öga bara ser hästar som pressas till att springa sitt yttersta

2011-03-09 @ 22:01:31
Postat av: Anonym

Håller med Julia Westerberg, varför "trycka" ner travsporten? Blir ju nästan lite små sur här! D: Jag har börjat intressera mig för trav då våran polle skulle bli travhäst och står i ett travstall just nu. Travhästar är h e l t underbara, faktiskt skillnad på "vanliga ridhästar" och travhäst, men har svårt att sätta ord påre. Har som sagt en travhäst och rider samtidigt på ridskola, där min "förra" favorit häst är Welsh/Arab och en annan häst jag brukar rida har travare i sig, stooooooooooooor skillnad! vääääldigt förvirrande text men hoppas du fattar :)

2011-03-12 @ 18:04:41
Postat av: Johanna Persson

(det var jag som skickade förra kommentaren, glömde skriva namn)

2011-03-12 @ 18:41:54
URL: http://myheartisyours.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner