Varför läser ni?

Datum: 2011-03-16 ~ Tid: 17:31:05
Nu när vi fått så himla mycket nya läsare (vilket är hur kul som helst) skulle det vara intressant att veta vad det är som gör att just du återkommer till bloggen varje dag? Den mest spännande och intressanta motiveringen länkas självklart! :D

 


Kommentarer
Postat av: Cornelia

för att ni skriver intressanta inlägg om massa grejer ! :D

2011-03-16 @ 17:37:04
URL: http://coches.blogg.se/
Postat av: celina carlsson

Jag läser den såklart för att jag tycker den är bra och intressant. Och även för att ni uppdaterar mycket och då blir det ju mycket roligare att läsa! Men oxå för att jag tycker det är lite nyttigt för en själv att få se hur andra rider och tränar med sina hästar för att själv lära sig lite mer! :-)

2011-03-16 @ 17:38:43
URL: http://hestspecial.blogg.se/
Postat av: Vilma

jag älskar att läsa om er och era liv... :)

2011-03-16 @ 17:39:01
Postat av: clara

Jaaa... Jag vet inte...

Antagligen för att er blogg är bäst !?

2011-03-16 @ 17:39:52
URL: http://claraekholm.blogg.se/
Postat av: Mirjam

Jag hittade av en händelse Linns bilddagbok för jäääääättelängesen, jaa, precis när du fått philliac eller någostans i början där.. så jag har bevakat din bilddagbok och nu bloggen, även ingrids bdb när ni startade bloggen.

Tycker ni har det så mysigt tillsammans och ni skriver bra och har mycket fina bilder! so thats why :)

2011-03-16 @ 17:39:53
URL: http://familjensr.blogg.se/
Postat av: Karin

Jag läser er blogg i alla fall en gång per dag, och återkommer för att det verkligen är en grym mix av innehåll - med tanke på att det är en hästblogg.



Först och främst så får man texter och bilder från två olika personer, och därmed från två olika perspektiv. Att det sedan handlar om en ponnyryttare och en unghästryttare gör ju dessutom det hela mer varierat.



Jag tycker förutom det att det är mycket intressantare med dressyrbloggar, så det är ju också en faktor. Andra saker som kan bidra är nog att ni verkar jävligt sköna som personer - vem skulle vilja läsa en blogg av några onajsa tjejer liksom.. Det intresserar inte mig i alla fall.



Övriga saker skulle vara att det är mycket bilder, att ni klär upp er (och pållarna) lite lagom mycket på bilderna, att bilderna är snyggt tagna (alltså rent fotografiskt), och att ni skriver om olika saker - alltså inte bara om era egna ridpass etc, utan om kanske ridkläder som ni tycker om, "hot or not", har små tävlingar, etc.



En sista sak är att Ingrids röst är så jävla snygg! Haha, älskar dialekten och så - jag är galen i dialekter och har själv en grov, ful göteborgska...

Postat av: Louise - Ponnyryttare

ojoj det här bli svårt..

Jag hitta eran blogg genom en kompis. Hon sa att eran blogg var toppen mm. Jag läste eran blogg mer och mer för varje dag. Varför? Jo , ni skriver väldigt varierande texter. Tex. Korta , lång , roliga mm.

Jag gillar verkligen också att ni lägger upp mycket bilder på era söta hästar! Också väldigt kul att läsa om eran vardag! Nu förtiden så fort jag startar datorn så klickar jag in på eran blogg , har den som start sida till och med! Ja. Jag älskar eran blogg verkligen och skulle vara jätte kul om ni länkade mig! :)

2011-03-16 @ 17:42:52
URL: http://ponnysnillarna.blogg.se/
Postat av: Stina

Följde Linns bilddagbok ett bra tag och sen följde jag med till bloggen. Läser den varje dag och gillar att ni har bra uppdatering och mycket bilder och väldigt fina hästar förstås:) Sen är det rätt roligt att sitta och läsa alla dumma kommentarer ni får oxå:)

2011-03-16 @ 17:43:03
URL: http://secretdream.blogg.se/
Postat av: Emma Fredén

jag började läsa för att ni är den ända riktiga dressyr bloggen. Jag menar ni har ju mycket mer än bara dressyr inlägg, det är ju så härligt att se alla bilder, och nogrannt skrivna inlägg. Och ni har en helt awsum blogg helt enkelt :)!

Den är guldvärd :)

2011-03-16 @ 17:44:08
URL: http://darwins.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag älskar att läsa om hur ni sköter och behandlar era hästar. Ett väldigt plus är att de är så sjukt söta också. Ni skriver väldigt intressanta inlägg som andra (inkl mig) kan lära sig av och de är många varierande inlägg. Det är kul att läsa om hur ni utvecklas och upptäcker många nya saker med era hästar även om ni är väldigt duktiga ryttare och hästmänniskor.



Måste tillägga att jag Älskar eran blogg. :D

2011-03-16 @ 17:44:36
Postat av: Hannah

Era hästar är ju sjukt söta.

Jag har själv hästar och tycker att det är roligt att läsa er blogg.Däremot läser jag inte t.ex Teamsl allt för ofta..

Men eran är jag in på flera gånger per dag.

Började gilla er mer och mer sen jag började läsa er blogg.

Och sen är det ju jätteroligt att se på alla foton och filmer ni har :)

2011-03-16 @ 17:47:13
URL: http://jumpingstar.blogg.se/
Postat av: Alma

Ni är ju dressyrmupparna :D Då måste man ju läsa ;)

2011-03-16 @ 17:50:11
URL: http://horzees.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Jag kommer hit varje dag för att jag tycker att ni är grymma :D Dessutom så har jag precis som Linn en ung häst som är lite som han är så är kul att kunna känna igen sättet på häästen i min egen :P Men sen så ger ni ju så grymma tips om saker och ting så det e ju helt otroligt :D

2011-03-16 @ 17:50:16
URL: http://horsemupparna.blogg.se/
Postat av: elvira

Mycket fina och miljöbilder på era hästar som jag gillar! Fin skärpa på bilderna! Kul att se hur ni utvecklas med hästarna. Gillar dock inte 'hiss&diss' det kan vara kränkande.. Men ni har en riktigt trevlig blogg och läsvärda inlägg :D Skulle va kul om claudia och ingrid hoppade nån gång och vi skulle få se de på film!

2011-03-16 @ 17:51:38
Postat av: Elliis

För att eran blogg är grym om man ska ta det kort !



Jag älskar att få reda på vad ni gör med era hästar, hur ni lyckas så bra och erat sätt att skriva om saker.

Jag blir så grymt motiverad till allt som har med min ponny att göra dom dagarna som hon bara vägrar.

När man ser er rida, när man ser hur du Ingrid har gått och väntat på att Claudia skulle bli frisk, att du faktiskt väntade hela den tiden.

Det får mig att känna, nu kör vi ! Vi klarar det här.

Ni får mig att må jättebra dom dagar allt bara känns fel med ridningen. Ni får mig att se fram emot nästa ridpass även om dagens ridpass gick dåligt.



Sen ett stort plus är ju alla extremt fina foton!



Ni är bäst DRESSYRMUPPARNA!

2011-03-16 @ 17:52:37
Postat av: Team Norrlandsryttarna | Jessica & Linn

För att man tar del av det ni skriver. Ex. så såg jag filmen när ingrid visar hur man lindar ben, jag som har haft egen häst i över 7 år har aldrig vetat hur man håller lindan, nu vet jag det.

Läser den för att det finns alltid någonting att lära sig bakom varje inlägg, och man hittar hela tiden lite inspiriation på eran blogg.



Sen går man väl in lite då och då för att man VILL bli lite provocerad av en del inlägg, hehe.



För övrigt, tummen upp till en bra hästblogg som alltid håller igång och håller det fräscht!

2011-03-16 @ 17:53:57
URL: http://teamnorrlandsryttarna.blogg.se/
Postat av: elin

Jag läser eran blogg för att ni bloggar så bra och skriver så bra inlägg. Jag ÄLSKAR eran blogg. Ni ahr så fina bilder och bra videon! :D Jag hittade eran blogg på blogg listan om inte innan. Jag har läst eran blogg välldigt länge ialla fall och det komemr jag att fortsätta att göra!

2011-03-16 @ 17:54:06
URL: http://ryyttare.blogg.se/
Postat av: Ebbi

Jag återkommer dagligen till bloggen för jag älskar ert sätt att lära, träna och rida! Sen så har ni underbara inlägg om ridsports mode som gör bloggen mycket intressant. Ni har fått mig att tänka till på mode fronten ;)

Sen är det ju självklart helt underbart att få läsa om dressyr! :)

2011-03-16 @ 17:54:24
URL: http://ebbinilsson.blogg.se/
Postat av: Linn

Det var så här att min kompis hade varit och fotat nån hästtävling nånstans(kommer inte ihåg vart det va). Då la hon upp bilderna på sin bdb och jag fick syn på Linn och Philiac när dom tävlade i terräng, dom hade rosa utrustning och jag tyckte det var väldigt sött och snyggt ekipage. Det stod även under bilden Linn & Philiac även Linns bdb namn. Jag var bara tvungen att kolla in och fick en väldigt bra uppfattning. Lite senare så skrev du om Ingrid och länkade även hennes blogg så på så sätt "upptäckte" jag er två:) Sen så skaffade ni bloggen och gick bara in på den då ni skrev att den var uppdaterad på bdb. Nu när jag startar datan så går jag in på internet och klickar fram eran blogg med en gång. Jag har alltid beundrat ert bloggande och hur ni kommer på allt att skriva om, hur kunniga ni är osv. Jag blir nästan deprimerad när det inte har kommit upp nåt nytt inlägg. Det är jätttekul att följa era liv och era beslut om hästarna och så, måste även säga att det är bra att ni skriver om tex. att sälja häst osv. så att många andra kan ta del av om hur man ska resonera. Det blev typ en hel uppsats men det behövs för att beskriva hur bra eran blogg är. Kika gärna in på min blogg som jag har med 4 st till, den är ganska så nystartad. Lite roligt att vi båda heter Linn också, i och för sig finns det många som heter det men ändå:P Kram Linn (Hoppas ni förstår hur bra bloggen är)

2011-03-16 @ 17:54:53
URL: http://tokarnapatokarp.blogg.se/
Postat av: hanna

Det är svårt att hitta en hästblogg med så stor variation på inläggen som ni har, oftast är det bara "jag red igår...jag red idag..." vilket det inte är här! Även om ni är "dressyrmuppar" så är det heller inte enbart massa prat om dressyr, utan mycket inlägg om hästar som är hästar och ridning som är ridning. Om att det är kul att ha häst helt enkel, vilket gör att även jag som inte är det minsta intresserad av dressyr som "gren" tycker det är kul att läsa era inlägg. Det är ju desutom massa fina bilder!

2011-03-16 @ 17:56:32
URL: http://jsundberg.blogg.se/
Postat av: Carro

Jag läser eran blogg för att jag tycker den är så otrolligt bra! nI båda verkar vara ur snälla och giúlliga mäniskor som man gjärna skulle träffa. Se gillar jag att ni är en dressyr blogg och ni e ju typ den enda stora hästbloggen som endast riktar in sip på dressyr, annars brukar det ju vara en som håller på med hoppning och en dressyr eller bara hoppning. Se älskar jag att ni uppdaterar så mycket och håller verkligen med er i dem mesta fallen!



Jag går in på er blogg säkert tio tjugo gånger per dag! Jag tycker att ni åda har en trevlig ridning och nästan allt med eran blogg är possetift! Det enda "negativa" är npg eran headder som inte är den roligaste! Men allt är bra!



Ni verkar vara så otroligt sköna personer och skriver inlägg som passar alla. nåra som passar lite mindre kunniga ryttare om tex. lindning osv. Och vissa inlägg som känns som dem är för lite mer avanserade ryttare. Sen tycker jag jätte mycket om att följa cupidos utveckling eftersom han e ung så ser man ju verkligen bättre och bättre. Sen tycker jag självklart att det blir en näst intill perfekt mix med Claudia som är en lite mer utbildad ponny så då ser man livet med en uktig ponny och livet med en ung häst. Ja, jag tycker om eran blogg otroligt mycket!



Ni är bara en jätte bra blogg och underbara mäniskor!

2011-03-16 @ 17:57:42
URL: http://tvillingryttarna.blogg.se/
Postat av: Elin

För att ni har alltid nya fina bilder, vettiga åsikter och är kloka häst människor! Grym blogg!

2011-03-16 @ 17:58:59
Postat av: emma

Jag läser er blogg för den är så jävla grym, massa olika sorters inlägg varje dag, fina bilder som gör hela bloggen mer levande och det är kul att följa er och hästarna tillsammans, Linn & Cupidos utveckling tillsammans framåt och Ingrid och Claudias utveckling efter skadan.



Jag rider själv och tycker det är kul mes hästar, jag följer många hästbloggar, men er är klart bäst. Alla andra skriver om samma saker hela tiden, men ni varierar mycket vilket är sjukt bra.



Ni verkar också vara sjukt roliga och snälla personer vilket man märker mycket av i bloggen, ni har humor och alla inlägg är inte hela tiden sådär seriösa som alla andras inlägg.

Alla videobloggar ni gör och frågestunder ni har är också ett stort plus!

Fortsätt såhär! :D

2011-03-16 @ 18:00:03
URL: http://eeemmas.blogg.se/
Postat av: Julia

Jag läser eran blogg varje dag för att jag älskar den och vill att ni ska komma som nummer 1 på mest besökta för att ni har den bästa bloggen i HELA universum !

2011-03-16 @ 18:01:53
URL: http://hoppteamet.bloggplatsen.se/
Postat av: Mikaela

Jag kikar in på eran blogg några gånger om dagen i bland eftersom ni uppdaterar bra, skriver intressanta saker, ni är påhittiga, stavar bra, och inte bara flummigt som endel kan göra. Inläggen är väldigt intressanta att läsa. Ni har mycket bra och fina bilder som man blir glad av att se. Ni har inte samma bilder i era inlägg hela tiden, utan variation. Ni bloggar även om endel saker som läsarna har tippsat och vill att ni ska blogga om. Och det finns säkert massa mer som jag inte kommer på nu..=) <33

2011-03-16 @ 18:01:58
URL: http://mikaelaabrahamsson.blogg.se/
Postat av: Simone

Jag har följ er tidigare men inte varit inne varje dag, men för ca 5 månader sen så råkade jag ut för en trafikolycka. Jag gick en hästskötarutbildning då och nu har jag fått lägga ner ridningen. Jag blir glad av er blogg, det känns som att det är ett sätt för mig att vara kvar i hästvärlden.. När jag kan gå igen så kommer jag att pyssla om hästar, men om jag någonsin kan rida igen vet ingen..

2011-03-16 @ 18:02:23
Postat av: Emma

Jag är 25 år & har "hållt mig borta" från hästar i nästan 8 år. Hade en egen Welsh + att min familj födde upp Connemara. Vuxenlivet tog fart & det fanns inte plats för hästar + att intresset svalnade lite när jag vcar tvungen att sälja min ponny p.g.a storleken.Hästintresset finns kvar & jag önskar att jag hade tiden att hänga mer i stallet. Eran blogg tar mig tillbaka till ponnyåren & jag önskar verkligen att jag hade varit lika duktig som ni! :)



Ni verkar ha en sund inställning till djur & inser att det inte är några slit & slängvaror som många andra ponnyryttare. Man ser ju på hopptävlingar hur det slits & rycks i de stackars djuren! Så fortsätt vara bra förebilder för dagens hästfolk & inspirera till sund hästhållning!

2011-03-16 @ 18:05:22
Postat av: Elin

Kolla in min blogg om det aktuella i dressyrsverige!

2011-03-16 @ 18:08:14
URL: http://dressyraktuellt.blogg.se/
Postat av: Emma Berg

Jag tycker att ni skriver grymt bra, och har roliga men även lärorika inlägg.

Enkelt & Kortfattat; en super bra blogg !

2011-03-16 @ 18:10:30
URL: http://hastekipage.blogg.se/
Postat av: sarah

allt bra med dej idag? :D

2011-03-16 @ 18:12:08
URL: http://sarahrnic.blogg.se/
Postat av: sanna

Hej! jag läser eran blogg för att den är intressant, välskrivna inlägg med bilder. varje gång jag sätter på min data så kollar jag eran blogg först av alla! Nya inlägg hela tiden. genom att kolla eran blogg från man massa bra tips! Eftersom jag själv är häst-tjej är det ju kul att läsa om eran ridning, det är också jätte kul med bilderna som ni tar när ni rider! Ni rider föresten jättebra, och era hästar är jätte fina!



Jag läser helt enkelt eran blogg för att den är BÄST! :D



Hare bra, kram!

2011-03-16 @ 18:12:16
URL: http://sasasanna.blogg.se/
Postat av: frida

Hejhopp!

Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450



Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)

Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.



Gratis är gott, eller hur?

Prova du också :) Helt gratis!

2011-03-16 @ 18:13:10
URL: http://www.supergratis.se/?r=7545
Postat av: Fanny

Även fast jag inte håller med om mycket utav det ni skriver så är detta faktiskt den enda relativt vettiga hästbloggen. Resterande handlar om 13åriga småtjejer o deras flängridning på ponnysar med ALL (utan att överdriva) ny utrustning som går att köpa.

2011-03-16 @ 18:14:28
URL: http://troublewhore.blogg.se/
Postat av: Danielkl.com

=)

2011-03-16 @ 18:16:25
URL: http://danielkl.com
Postat av: elin

Jag följer bloggen för att jag tycker att det är roligt och bra att läsa andra intresanta bloggar. Eran blogg är den bästa bloggen! :D

2011-03-16 @ 18:19:45
URL: http://wwwelinericssson.blogg.se/
Postat av: Johanna

För att ni är två av mina förebilder och ni skriver så bra och förklarar himla bra så jag som bara är 11 år fattar!Hoppas ni förstår hur jag menar!:)<3

2011-03-16 @ 18:20:27
URL: http://jojopajen.blogg.se/
Postat av: Louise

Ni uppdaterar väldigtväldigt bra. Intressanta inlägg. Och ja jag tror det var det som jag fastnade för :) Och det är jag säkert inte ensam om!

2011-03-16 @ 18:22:37
Postat av: Amanda

För att ni skriver lagom långa texter, mycket bilder, eran humor och att ni är så duktiga på hästar såklart! Man orkar verkligen läsa era inlägg vilket det inte finns många bloggar som man orkar göra med.. haha =)

2011-03-16 @ 18:22:58
Postat av: Matilda

Hej !

Jo jag läser er blogg varje dag och ganska ofta varje dag ;) Jag tycker ni tar han om era hästar OTROLIGT bra! Ni rider också väldigt bra! Ni ger en rktigt bra tips !

Ni har hjälpt mig mycket. De va en dag när jag kände mig väldigt nere och bara ville dö då kollade jag på videon med braven och då kändes allt mycket bättre när jag stt där och grät ! Ni förklarade ju hur ni mjukade upp hästarna och jag testade de och de funkade! Och berättelsen om Claudias skada ! Herregud ! Jag satt och grät ! Ni vet vd ni gör och har alla fötter på jorden. Ni är enormt älskade tjejer! Hälsa era pållar från mig :P

Kramisr en väldigt trogen läsare !

2011-03-16 @ 18:24:29
URL: http://www.matildaohlsson.bloggplatsen.se
Postat av: Angelika

Tycker det är kul att läsa om eratt seriösa engagemang och att ni är "seriösa" med er ridning, vilket jag inte ör. Och de är bra tips och fina bilder:)

2011-03-16 @ 18:25:30
URL: http://angelikabj.blogg.se/
Postat av: julia

jag läser er blogg flera gånger om dagen då jag tycker att ni skriver väldigt bra och intressanta saker, ni har bra uppdatering och är duktiga på att skriva bra texter,och uttrycker er bra,ni lägger också ut mycket bilder som är väldigt roligt att se. Ni varierar också era inlägg så det är inte samma sorts inlägg varje dag som tex "dagens ridpass","idag har jag gjort" utan ni har alltid massa nytt att komma med vilket också ger bloggen ett stort +! ni båda har också ett sinne för humor som kommer upp i bloggen ibland, det gör allt mycket roligare annars känns allt så stelt, alltså en blogg med mycket rörelse om man kan säga så (: jag har följt er sedan ni startade och har aldrig blivit trött på att gå in här. Och ni vet verkligen hur ni ska skriva bloggen på bästa sätt, en riktigt stor hiss till en blogg som jag tror kan gå hur långt som helst om ni fortsätter som ni gör nu!

2011-03-16 @ 18:27:49
URL: http://dressyrteam.blogg.se/
Postat av: Miranda

Jag läser er blogg för att den är bra och rolig att läsa ;)

2011-03-16 @ 18:30:31
URL: http://ponniiehastarnas.blogg.se/
Postat av: Alva

Jag fick reda på att eran blogg fans för några månader sedan, och j ag fortsatte läsa eran blogg för ni skriver så bra inlägg, ni har massor med sjukr snygga bilder, ni har fina hästar, och när Linn tävlade SM det var då jag fick reda på eran blogg!

Om jag inte går in och kollar eran blogg en dag så känns det jätte konstigt, och det känns som det fattas något!

Ni har mycket bra variation på inläggen, och jag älskar det!

jag hoppas ni fortsätter som ni gör nu och utvecklas med era hästar!

// http://alvaaohlstrom.blogg.se

2011-03-16 @ 18:41:03
URL: http://alvaaohlstrom.blogg.se/
Postat av: Anonym

för att se va mer för proverande inlägg ni skrivit

2011-03-16 @ 18:42:20
Postat av: Elin

Jag läser den varje dag, flera gånger, för att ni är både olika OCH lika på ett sätt, eller vad man nu ska säga. Det blir så skiftande i både bilder och inlägg, från båda av er. Uppdateringen är grym och man stannar ofta kvar en stund för att studera både nya och gamla bilder & inlägg. Vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig, ni är helt enkelt grymma. Ni är båda två väldigt bra förebilder, och det finns massa mer jag skulle kunna säga, men ni förstår nog ändå att jag tycker ni är dom absolut bästa! :)

2011-03-16 @ 18:44:02
URL: http://eeliinl.blogg.se/
Postat av: Michelle

Välskrivna inlägg, bra och varierade inlägg/idéer på inlägg. Man får mycket tips och får ta del av både vardag och stallet, hästarna så det är kul :) Lagom mycket text och inte onödig text liksom, moget skrivet. Superduper fina hästar, superfina bilder och nästan alltid nya bilder/filmer :D Kollar in flera gånger per dag :)

2011-03-16 @ 18:53:36
URL: http://dressyrgalningen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag återkommer. Jag red när jag var liten (7-9 år) men slutade för att jag blev utfryst av tjejerna i stallet. Nu är jag snart 25 år och jag har väl alltid saknat hästarna även om jag insett att en viss feghet infunnit sig. Men stallivet verkar så mysigt (och slitsamt) så det är mysigt att läsa om era hästar och ert hästliv.

2011-03-16 @ 18:56:22
Postat av: YLVA

helt enkelt för att ni ALLTID har något intressant att läsa och något som är läsvärt. Alltid något nytt som man kanske inte visste, eller bara att det är ovanligt underhållande och roligt att läsa eran blogg. Det är inte ofta en hästblogg har så mycket intressant fakta om hästar, plus att nästan varje gång jag kollar har ni alltid uppdaterat! Det gillas! Den bästa uppdaterande bloggen jag någonsin har läst!

Det är därför jag läser eran blogg! :)

ha de bäst!

2011-03-16 @ 18:56:31
URL: http://ylvagottfridsson.blogg.se/
Postat av: moa

jag läser eran blogg för att ni är två helt fantastiska tjejer med en blogg som har spännande och intresanta inlägg roliga tävlingar och fina bilder :)

ni är alltid uppdaterade och kommer med nya och intresanta saker hela tiden alltså en superblogg!

ni är duktiga på ridning som bara den och ni är helt enkelt sveriges mästa och bästa blogg!

många kramar till er :)

2011-03-16 @ 19:02:57
URL: http://ponyprincess.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag återkommer varenda dag till eran blogg för att jag vet att varenda gång kommer jag att mötas av någonting nytt. Varenda gång som jag läser era inlägg lär jag mig någonting, kanske någonting som jag haft en aning om fast som aldrig fastnat ordentligt & ibland sånt jag inte hade en aning om.



Det är så roligt att följa Cupidos framgång, att han en dag kommer att bli en av Sveriges elit dressyr-hästar.



Att följa Claudias comeback efter en svår senskada, att få veta Ingrids tankar och vad hon har gjort för att få det bättre. Allt som hon & Claudia har gjort under tiden, för att en gång komma tillbaka och slå alla med häpnad. Ingen trodde väl att Claudia skulle komma tillbaka, och tävla igen?



Vad gällande er, Linn & Ingrid, så älskar jag att läsa om eran vardag. Ni skriver inte så mycket om den, men när ni väl gör det, så skriver ni så intressant. När andra skriver om vardagar så är det bara tråkigt. Men ni skriver så levande, så bra så att man bara vill veta mer. Det är det som gör er till just;



Sveriges största hästblogg.

Ni kan inte ana vad ni är värda den titeln.

100 kramar på er, sköt om er. Glöm inte att ni är ELIT, kära underbara Dressyrmuppar. <3

2011-03-16 @ 19:03:41
URL: http://rilfarna.blogg.se/
Postat av: Elin

Jag läser eran blogg för att jag själv är väldigt dressyr intresserad:) Och för att jag tycker att ni är jätte bra bloggare och att ni passar så bra med era hästar . Eran blogg är bäst helt enkelt. :)

2011-03-16 @ 19:06:22
URL: http://http://ponnieryttare.blogg.se/
Postat av: Leila

Intressant, fina bilder och bra uppdatering, sen skriver ni ju om min hobby, hästar och ridning :)

Tycker era åsikter stämmer så bra med mina och det är spännande att se vad för nytt ni skrivit. Därför återkommer jag till bloggen dagligen, om inte flera gånger om dagen!

2011-03-16 @ 19:08:24
URL: http://pumsie.blogg.se/
Postat av: Sofie

Det är roligt att det finns en blogg för oss dressyrnördar. Från början började jag läsa bloggen för de otroligt vackra bilderna och fortsatte sedan då jag insåg att det dämpade min hästabstinens lite . Jag flyttade i höstas hemifrån för att Plugga i Jkpg och lämnade då min pärla hos mamma. Därför är det skönt att få följa andras utveckling på "nära håll" då jag inte längre kan följa min egen pärlas utveckling så som jag skulle vilja.- Terapi helt enkelt ;D

Tack för en bra blogg :)

2011-03-16 @ 19:08:30
URL: http://countmeamongyoursaints.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jag läser bloggen eftersom jag självklart tycker att det är roligt. Men även eftersom när ni påpekar små detaljer gör det att jag tänker på det själv i min egen ridning. Eller bara när jag ser bilder på när ni rider, hållning, händerna osv. Jag blir motiverad.

Jag blir peppad att utveckla min körning och ponnyn jag kör. Han och jag har verkligen utvecklats tillsammans eftersom detär bara jag som tränar honom innom körning och i ridningen behöver han bara lulla runt så där lär han sig inte mkt.

Även för att ni har en grym uppdatering som faktiskt innehåller något. Ni har något vettigt att skriva om alla gånger.

Fetabra blogg! :)

Ibland känner jag även lite press att hänga med min egen syster men nu äre inte så längre, eftersom ni tar det i er egen takt och stressar inte hästen eller er själva.

2011-03-16 @ 19:08:40
URL: http://shettisfeber.blogg.se/
Postat av: Jessika

Jag tycker om att läsa eran blogg för jag har blivit så intresserad av era hästar! Jag tycker speciellt om när ni visar hur ni tränar era hästar. Eran blogg är helt enkelt väldigt intressant.



"Sveriges största och bästa hästblogg!" <3

2011-03-16 @ 19:09:59
URL: http://nadjaojessica.blogg.se/
Postat av: Sandra

För att eran blogg är väldigt intressant att läsa och för att den handlar om något jag själv är intresserad av (hästar) Så får man mycket tips och ideér. uppdateringen är väldigt bra, det finns alltid nytt att läsa när man går in på eran blogg! Den är jättebra!

Kramar :)

2011-03-16 @ 19:10:23
URL: http://delicatee.webblogg.se/
Postat av: STINA

Jag kollar er blogg flera gånger varje dag, älskar bloggen! Fina och skarpa bilder (Med ursnygga motiv!), intressanta texter och mycket uppdatering. Ni blir nästan som några man verkligen känner, kan sitta och fundera på vad ni gör just nu, precis som man gör med sina "riktiga" vänner!

Blir också lite som när man läser en bok, att det är spännande att följa utvecklingen och era tankar. Så kul att det är så varierat med hästarna, Du linn har ju Cupido och man kan alltid lära sig något av att läsa om hur du går tillväga i hans utbildning. Ingrid däremot har underbara Claudia, som vi har fått följa efter senskadan, och nu tillbaka påväg mot toppen ;)

Det är också en bra del i bloggen, att man nästan varje dag kan lära sig någonting av era inlägg. I alla fall de flesta dagar! Som ryttare/hästmänniska kan man alltid lära sig nya saker och det här är en väldigt kul sätt ;)

Tack för Sveriges Bästa HÄSTBLOGG!!!!

2011-03-16 @ 19:11:26
URL: http://dropthepilot.blogg.se/
Postat av: cornelia :)

Jag återvänder till bloggen varje dag eftersom jag tycker ni skriver om så många intressanta saker. Jag verkligen ÄLSKAR att sitta och läsa er blogg!

Ni är bara bäst :$

Detta är typ den enda bloggen som jag läser VARJE dag!

Även om jag egentligen inte har tid att sitta på datorn så MÅSTE jag gå in och kolla om ni har skrivit något nytt ! :)

Det är kul att höra era tankar om olika saker.

Linn jag tycker det är kul att få se hur du gör med Cupido ! :D

Jag är ju också väldigt intresserad av unghästutbildning, så det är SUPERKUL att du skriver lite tips och så :)

Ingrid, det är så himla kul att du har kämpat så mycket för Claudia ! :)

Det är superkul att du inte har gett upp, vilket många kanske hade gjort.



Jag tycker det är så himla kul att varje dag läsa er blogg! :)

tack så mycket för denna UNDERBARA bloggen !!

2011-03-16 @ 19:18:51
URL: http://corneliashestar.blogg.se/
Postat av: P

Läser er blogg för jag tkr ni har ett bra häst-tänk och många roliga o nya ideer nästan varje dag. Jag är också väldigt dressyrintresserad och tycker ni verkar väldigt duktiga på det mesta ni gör :)

2011-03-16 @ 19:19:33
Postat av: Elin Andersson

varför jag läser er blogg vet ja inte xD för ja är inte direkt dressyr intresserad utan tävlar i hoppning och min inställning till dressyr är att det är lika tråkigt som att titta på när gräset växer :P mitt sinne för humor på topp xd

ne men ja följde linn på bdb för att ja vart så förtjust i hennes rosa & blå outflits & ponnyerna, sen självklart alla bilder, sen när ni börja blogga så började ja läsa dressyrmupparna och ja kan inte sluta :D "trots" att ni är dressyr ryttare så tkr ja att ni har väldigt bra smak för vad som är snyggt, och ni har bra argument, förklarar bra & långa intressanta inlägg :D

ja följer er via bloglovin så ja ser ju värje gång ni lägger upp ett inlägg :D



// Elin

2011-03-16 @ 19:20:58
URL: http://tingetorp.blogg.se/
Postat av: Victoria - häst och fotoblogg

Hej dressyrmupparna! :)

Jag läser eran blogg för att jag tycker den är jättebra! Det är väldigt roligt hur se hur ni utvecklas med era hästar, för det gör ni verkligen, ni är så samspelta med dom. Ni skriver intressanta inlägg med variation! Ni uppdaterar väldigt bra och det är bra, för jag kollar in bloggen flera gånger om dagen! Ni har väldigt fina bilder med otroligt bra kvalité, snygga motiv och ni visar inte en och samma bild i varje inlägg, stort plus.



För övrigt så tycker jag att det är Sveriges bästa hästblogg! :)

2011-03-16 @ 19:31:58
URL: http://victoriafrida.blogg.se/
Postat av: emelie behrmann

Självklart för alla dessa fina bilder :)

haha, men lagom intressanta inlägg. Har varit ganska nyfiken på Cupido & Linn faktiskt, Har själv en häst i samma ålder (och om det stämmer med vad ja tror är de till och med från samma ställe.)

Tycker det är kul att följa honom genom inridningen och framåt, Väntas 4års kvaliteten kanske?

2011-03-16 @ 19:33:56
URL: http://komkoma.blogg.se/
Postat av: Anna

För den är rolig, intressant och jag lär mig av den!

2011-03-16 @ 19:45:10
URL: http://aloejera.blogg.se/
Postat av: Anna

För den är rolig, intressant och jag lär mig av den!

2011-03-16 @ 19:45:42
URL: http://aloejera.blogg.se/
Postat av: Anonym

För att er blogg är kändast i hästvärlden! :D

2011-03-16 @ 19:47:22
Postat av: Nora

jag tycker att er blogg är super! ni hissar och dissar, vilket är roligt att läsa. Har grymt fina hästar och skriver väldigt intressanta och roliga inlägg!Skriver om utrustning och båda ni verkar vara ritkigt härliga tjejer! :D

2011-03-16 @ 19:49:17
URL: http://noraaahlin.blogg.se/
Postat av: jonna

Ni har så fina bilder , intressanta inlägg och bra uppdatering! :)

Ni varvar ''privatlivet'' med ''fakta'' och sånna saker så man får lite -aha- upplevelser samtidigt som man också kan känna att man lär känna er och hästarna i vardagliga livet!



ett starkt + är att ni nästan alltid(?) laddar upp NYA fina bilder! :)

2011-03-16 @ 19:49:41
URL: http://livetisadeln.blogg.se/
Postat av: Hanna

För att det är en grym blogg för det första! Ni uppdaterar mycket, vilket är rätt självklart för att en blogg ska bli intressant. Ni har också mycket bilder i praktiskt taget alla inlägg, och det är mycket roligare med bilder! Sen också för att man lär sig väldigt mycket av att kolla på hur andra rider och tar hand om sina hästar. Får massa tips bara genom att läsa och man "lär känna" två nya personer och två nya hästar!

Och så är jag ju galen i hästar så det är riktigt skönt att en av Sveriges största bloggar handlar just om det - HÄSTAR! :D



ps. jag har ingen blogg men ändå! ;) ds.

2011-03-16 @ 19:54:58
Postat av: Isabella

Enkel motivering:



Kommer tillbaka för de härliga bilderna, det alltid glada och positiva humöret, för att följa snygga ekipage och få små, men bra tips!

2011-03-16 @ 19:57:11
URL: http://www.isabllahedman.devote.se
Postat av: Vendela

Ni uppdaterar vääldigt ofta. Sedan så är kan ni ju vara dryga och provocerande också, vilket är jättebra! Jag tycker att hästbloggar behöver mer sånt. Läsarna kanske blir irriterande ibland, men de blir fler! jag spelade ett litet spratt på min läsare en gång och då fick jag besöksrekort + massor med komentarer (sen stannade de kvar på bloggen också), så jag antar att folk gillar det endå :P Anyway, tycker eran blogg är jättebra och när man tittar in på den så ser man på en gång varför den är sveriges största, med hästinriktning alltså. Satsar inte direkt på att vinna eran länktävling men komenterar också för att jag hoppas att mina läsare ska skriva en hyffsat genomtänkt komentar den gången jag ställer samma fråga som ni gör nu :) kram (sen äre ofc att ni alltid läger upp fina bilder^^)

2011-03-16 @ 20:00:56
URL: http://meraridning.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gud vilken svår fråga.

Eftersom jag vet själv inte varför jag gillar er blogg så mycket att jag har er som framsida?

Är det för att ni har en grym uppdatering?

Om inte bara dressyr utan hästsport över huvud taget?

Att man/JAG får massa inspiration både till hästskötsel och ridning?

Att man lär sig en hel hög av tips och saker som hör till hästar, benlindning, hur man får snygga knoppar, tips på olika utrustningar m.m.

Jag blir jätte inspirerad av era ridpass och när jag ser hur bra ni rider, det får mig verkligen att vilja bli lika bra som er. Man får se hur ni rider och hur ni gör, kanske ta till sig något nyttigt som man sedan använder i sin ridning för att bli en duktig ryttare, lika bra som er.

Plus en massa andra saker som jag antingen inte orkar skriva, inte kan sätta fingret på, eller helt enkelt inte kommer på ;P



ÄLSKAR DET!!

2011-03-16 @ 20:01:21
Postat av: Kicki

Jag är egentligen inta alls intresserad av dressyr, Men ni har såååå mycket andra inlägg än om bara dressyr, och när ni skriver hur dressyrpasset gick så skriver ni på ett så intressant sätt så att tillockmed jag tycker det är intressant att läsa! Desutom tycker jag att både Claudia och Cupido är så otroligt söta och bilderna som fotas är jättejätte fina! Dessutom är eran uppdatering gryyyyyyyyymm om man jämför med andras bloggar! Vi har egna datorer i skolan, och flera ggr under en lektion går jag in och kikar om det kommit något nytt inlägg!

Kram Kicki

2011-03-16 @ 20:03:04
Postat av: Tuva

Ohnej, glömde skriva namn och blogg!

Det som börjar med: "Gud vilken svår fråga" är min :)

2011-03-16 @ 20:06:40
URL: http://tuvat.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag tittar alltid in på eran blogg, minst en gång i timmen per kväll hehe. Ni skriver om många bra tips och roliga idéer, som jag tar lärdom av. Det är kul att läsa hur ni har utvecklats tillsammans med era hästar, hur ni har gått från noll till allt i princip. Ni blir bara snyggare och duktigare för varje gång ni rider era hästar, och ni rider så himla bra. Ni tänker alltid på hästens bästa, vilket också kommer i första hand:) Ni säger vad som är rätt och fel, och vad man bör tänkta på i vilka situationer. Allt med eran blogg är väldigt intressant, och ni uppdatera ofta och det finns alltid någonting att läsa om. Den dagen ni kanske lägger ner bloggen, vill jag inte att ska komma. Ni är snälla schysta tjejer som älskar hästar mer än något annat, ni har verkligen er egen stil. So "keep up the god work ladies"! :)

2011-03-16 @ 20:14:43
Postat av: Klara <3

Jag är helt seriös när jag säger att jag har LETAT efter en blogg med mycket om hästar och inte om sitt eget liv som så många andra puttar in i inläggen. Jag såg er på en blogg-lista och började genast följa er. Jag återkommen till er eftersom ni lever, dom flesta som skriver har inget liv (inget elak ment!)dom har bara tid över. Medan ni har ett liv att skriva om och ett + är att det handlar om hästar. Det är också roligt att det blir som en rid-dagbok för era hästar. Det är självklart roligare att läsa om er när ni är aktiva och lägger in bilder! Jag rekommenderar er blogg för dom flesta - hästtokiga eller ej.

Tack o hej!

2011-03-16 @ 20:16:55
URL: http://kamie.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag kickar alltid in på eran blogg 3-5 gånger om dagen för att jag vet att ni alltid uppdaterar. Sen är det roligt att se massa bilder och att nu berättar och skriver om hur ni rider, åsikter m.m. Jag gillar att läsa de tips ni skriver. Alltså, ni är verkligen inseprerande och alltid så glada och varierade inlägg. Jag har bara positiva saker att säga om er blogg. Som sagt har jag tagit tips från hur Linn tränar Cupido och använt på en unghäst som jag rider. En superblogg har ni! :)

2011-03-16 @ 20:17:09
URL: http://emelievidberg.blogg.se/
Postat av: Lisalundberg - fotograf - hästgalen

Kan inte ni visa erat stall? ;)- videoinlägg!

Postat av: Elvira

Jag läser er blogg flera gånger per dag.För att den är bäst och jag älskar hästar och ni har mycket intressanta inlägg :) :)



Dressyrmupparna =Bäst :)

2011-03-16 @ 20:23:53
URL: http://jikassammy.blogg.se/
Postat av: Amanda

Bloggen är sjukt bra! Ni har bra humor (oftast iaf) (a).. Tycker det är kul och se hur mycket Cupido utvecklas, Linn du rider otroligt bra, ger alltid gärnet, men tänker alltid på hästens bästa! :)



Ingrid, du rider också jättebra, tänker alltid på hästens bästa med. Hittar på lite kuliga saker som man bara kan sitta och skratta åt länge! Höhöh ;)



Updateringen är bra ! Ni skriver om ganska mycket olika saker som är kul! Det är alltid nya bilder, som jag tycker det ska vara. Jag har följt den sen start och kommer följa den så länge den kommer finnas med :)



Det var nog bara en liten den vrf jag kollar på den ;)

2011-03-16 @ 20:24:45
URL: http://megustacaballo.blogg.se/
Postat av: Moa

Jag läser framför allt för att det är intressant att läsa hur andra ryttare än jag själv gör. Ofta brukar det finnas något tips man själv kan ta till sig. Sen är det ett plus att man får följa Ingrids igångsättning av Claudia. Har själv en häst som haft en senskada och blir inspirerad av att se andra lyckas med en sådan "seg" skada.

2011-03-16 @ 20:26:44
URL: http://moalarsen.blogg.se/
Postat av: Anna

HEJ CLAUDIA ÄR JÄTTE SÖT:)<3

2011-03-16 @ 20:29:15
URL: http://PonnyHiss.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny

Det finns fler anledningar att jag kikar in varje dag, några av dom är t.ex att ni blandar mycket egna åsikter blandat med även lite fakta, får mycket inspiration, mycker fina bilder och välskrivna inlägg! :)

2011-03-16 @ 20:29:32
URL: http://jjjennys.blogg.se/
Postat av: elin johansson

jag tycker den är inressant och rolig och inte samma saker hela tiden och att det ofta är nya roliga inlägg nästan varje gång man kollar:D ch era hästar är så fina!, jag hittade den genom att min kompis hade dej på bilddagbken och sen blev jag besatt :)

jag älskar den och jag läser typ 10 gånger om dagen om inte mer :) skulle bli jätte ledsen om ni la ner den.och det hoppas jag att ni inte gör, hejdå kram från elin :*

http://poneygeeks.blogg.se

2011-03-16 @ 20:32:01
URL: http://poneygeeks.blogg.se/
Postat av: Stephi

JAg har inget bättre för mig xD Måste vart den både mest spännande och bäst motiverade va?

2011-03-16 @ 20:34:10
URL: http://evig.blogg.se/
Postat av: Sofia

För att ni har fina hästar och uppdaterar ofta, och mycket bilder!! :)

2011-03-16 @ 20:37:13
URL: http://safiraimber.blogg.se/
Postat av: Malin

bevakade er båda när ni va aktiva på bdb. sen har de bara blivit att jag har fortsatt att kolla på eran blogg varje da ^^ ni har alltid något intressant att läsa om :)

2011-03-16 @ 20:41:21
Postat av: josefine m. ridtravaren Bellie

Av ren vana.. + snygga bilder

2011-03-16 @ 20:41:57
URL: http://minfux.blogg.se/
Postat av: Johanna

Ni har sån otroligt bar uppdatering och fina bilder och skriver så bra. Man lär sig något om hästar varje dag i eran blogg.

2011-03-16 @ 20:45:09
Postat av: Petra

Tycker ni gör roliga och intressanta inlägg, mycket fina hästbilder, bra mix på inlägg(varierande, ni uppdaterar ofta :)

2011-03-16 @ 20:47:17
URL: http://petrasbilder.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag läser eran blogg minst 5 ggr om dagen för ni uppdaterar så ofta å ja ni har fina hästar rider bra så varför inte;)

2011-03-16 @ 21:01:27
URL: http://annajoo.webblogg.se/
Postat av: Sanna

Jag hittade Linns bilddagbok i somras tror jag, så började jag följa bloggen. Jag tittar in här varje dag för ni skriver så bra texter. Ni har så fina hästar, jag avgudar er! Ni rider så fint och tar så väl hand om era hästar. Ni gör bara det bästa för era djur och låter de gå först! :D

2011-03-16 @ 21:02:34
URL: http://TeamSanna.bloggplatsen.se
Postat av: Michelle

Jag klickade mig in här när jag såg er på mest besökta listan, mest för att det lät som en hästblogg- vilket det var! :D älskar outfit inlägg och filmer på när ni tex lindar benen osv. Läser bara Ingrids inlägg men kollar igenom bådas bilder :)

2011-03-16 @ 21:04:29
Postat av: alice

finns nog inte något så mycket bättre än att läsa om någons dröm-vardag. Att umgås med hästar är det bästa som finns! Det är väldigt roligt att ta del av eran vardag, träningar, tävlingar och dessutom är ni så bra på att uppdatera och ni har alltid mycket bilder vilket alltid är roligt! :D

2011-03-16 @ 21:08:56
URL: http://zomeday.blogg.se/
Postat av: Maja

Jag läser er blogg för att den är så otroligt bra! Jag älskar den.

Älskar alla bilder, alla texter, hiss och dissar.. ja allt.

Jag är in på eran blogg flera gånger om dagen för att inte missa nått inlägg! (Fast beror ju på om jag har till gång till dator men det har jag oftast)

Älskar uppdateringen på eran blogg också!

Som sakt älskar eran blogg!:D

2011-03-16 @ 21:08:58
URL: http://lerbackenbrudarna.blogg.se/
Postat av: Maja

Menade såhär när jag skrev om att jag inte hade tillgång till dator och sånt:



Jag har ju egen dator och så men ibland funkar inte internet eller om jag t.ex sover borta, men annars kollar jag in eran blogg ;)

2011-03-16 @ 21:12:06
URL: http://lerbackenbrudarna.blogg.se/
Postat av: Elin Klintskär

Eran blogg är väldigt intressant då ni är väldigt duktiga med allt ocm hästar och ridning och man lär sig en hel del också som är mycket possitivt enligt mig ::D och man är en liten dressyrmupp själv !

2011-03-16 @ 21:17:26
Postat av: Sanna Linde

Ni skriver bra och ger bra tips och ni lär ut mycket bra utan att ni kanske vet om det. Och så är det jämt så intressanta inlägg och fina bilder. Man blir glad av att bara gå in på bloggen. Ni är så duktiga ! :)

2011-03-16 @ 21:28:59
URL: http://absolutlinde.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Ni uppdaterar varierat & ofta, ni skriver både seriöst, positivt & självkritiskt på ett väldigt bra sätt, det blir lätt & roligt att läsa! Dessutom har ni nästan allt det där man själv vill ha/beundrar på något sätt, ni bryr er verkligen om hästarnas bästa, ni rider bra, Linn har tom. tävlat ponny sm, ni har väldigt mycket snygg utrustning vilket varierar bilderna med... De främsta anledningarna jag kom på nu iaf ;)

2011-03-16 @ 21:30:45
URL: http://gfrkdressageteam.blogg.se/
Postat av: Linda / asohey @ bdb

Det började med att jag såg en bild på bilddagbokens förstasida som jag fastnade för på en gång! Det var en bild av Braven.

Jag "bevakade" Linn på bilddagboken, och eftersom att det jämt kom upp en länk till bloggen under alla fina bilder hände det att jag kikade in en gång. efter bara någon vecka började jag kolla allt mer och mer. Nu kollar jag eran blogg minst 5 gånger om dagen.

Är hoppryttare, men tycker det är riktigt roligt att läsa om er och era hästar, har inte hittat någon annan blogg jag har fastnat för egentligen, men eran blogg är typ som beroende framkallande ;)

Ni båda är otroligt duktiga ryttare, och eran blogg är toppen!

2011-03-16 @ 21:33:08
Postat av: Emma. ;)

för att ni skriver & lägger in bilder som är intressanta såklart. ;D

2011-03-16 @ 21:36:07
URL: http://www.rockiiebooi.bloggplatsen.se
Postat av: Kelly

För att den är bäst helt enkelt! Det är alltid bra uppdatering och så gott som alla inlägg är intressanta och väldigt läsvärda, ni skriver bra och har bra variation på inläggen.



Det är mycket om allt, tävlingar, vardag, MASSOR med fins bilder, utrustning, stalldagar och faktainlägg. Man lär sig saker som ni skriver om och ni verkar vara så positiva och ta hand om era hästar på ett toppensätt och det är roligt att det känns som man lär känna er, haha.



Tycker även att det är super kul att läsa om utbildningen med Cupido, som går jätte bra. Jag är nämligen intresserad av att gå en unghästutbildning i framtiden och blir ännu mer peppad på det när man ser era enorma framsteg. Även på Claudia är det jätte kul att se utvecklingen nu efter skadan, vilken skillnad på häst!



Skulle kunna skriva hur mycket som helst men det blir nog bara tråkigt men man blir alltid så glad när man läser de ständigt nya inläggen och blir motiverad och sporrad att jobba när man ser era stora jobb med hästarna.

2011-03-16 @ 21:36:39
URL: http://kellyshastliv.blogg.se/
Postat av: Maria ♥

Mest för att man blir så himla glad och man börjar helt tänka på annat, t.ex om man är lite stressad över skolan så läser man era inlägg och blir genast på bra humör! Det är intressant att läsa om era kunskaper om hästen och man lär sig också nästan alltid när man läser om era dagar och så :)

Det började med att min kompis tittade in på eran blogg och tipsade mig om den, då kollade jag in och sen började jag kolla mer och mer, nu kollar jag in eran blogg minst 5 gånger om dagen! Verkligen superblogg och jag visste inte ens om att det var sveriges största hästblogg från början men märker verkligen det nu, den är så himla bra och kontrollerad och uppdaterad även fast ni verkar ha väldigt mycket att göra på dagarna!

STOR hiss till eran blogg, FORTSÄTT så! :)

Kram Maria

2011-03-16 @ 21:42:17
URL: http://mizzez.blogg.se/
Postat av: Johanna

För att ni är UNDERBARA! :D Vad ni än skriver om så är det kul att läsa! ;)

2011-03-16 @ 21:43:30
Postat av: jossan

jag följde weppling på bdb jag såg en bild av tror det var braven på första sidan blev intreserad började följa weppling efter ett tag upptäckte jag att du hela tiden länkade till bloggen det tyckte jag var jobbigt så jag gick tillslut in och kollade och då blev jag fast här på eran blogg <3 jag läser den så ofta jag hinner <3

2011-03-16 @ 21:49:45
URL: http://ljusdalsryttarna.blogg.se/
Postat av: Dafie

Det är så kul att känna er liksom, fast jag egentligen inte känner er alls, så blir ni ändå som vänner. Jag vet vilka era hästar är, hur de är och hur de har utvecklats. Ändå har jag aldrig sett er i verkligheten.



Sedan läser jag er blogg mycket för att hålla mig uppdaterad; det är ju här saker händer, det är det här som skvallerbloggarna pratar om. Man måste hålla sig uppdaterad.



Ett stort plus är också alla vackra bilder!

2011-03-16 @ 21:59:17
URL: http://dafiedencoola.blogg.se/
Postat av: clara

jo alla andra bloggar ska skriva om alla märken dom har och vad dom har köpt för något dyrt och så, så när man kollar på dom bloggarna så bara ser man en sån skrytig "överklass" asså det jag menar är inte att man inte ska skriva vad man har köpt och så men att dom ska typ skryta med alla märken dom har + att dom typ skriver "jag skulle aldrig kunna köpa något på hööks" ett ex. bara:) och att man känner att man har något och "säga" till om på eran blogg alltså att man känner sig delaktig, ni bestämmer ju vad ni vill skriva och så men att ni typ frågar oss läsare vad vi tycker om saker och ting:) och sen uppdaterar ni ju VÄLDIGT bra och skriver intressanta saker:) och ni visar att man inte alltid behöver ha det bästa utan det handlar om att man ska kunna rida och inte om ett märke man har på kläderna:) jaa finns MASSA bra saker om eran blogg men det skulle inte få plats att skriva här ÄLSKAR VERKLIGEN ERAN BLOGG! <3!

2011-03-16 @ 22:00:04
URL: http://claraskogh.blogg.se/
Postat av: Malin

Ni har grymt bra update och skriver interessant! :)

2011-03-16 @ 22:03:12
Postat av: Sofie jansson

Läser eran blogg för den är intressant, lärorik och verkligen rolig! Alltid nya fina bilder osv. Skitbra blogg :) kramis

2011-03-16 @ 22:10:34
Postat av: Erika<333

För att ni skriver om intresanta grejer o inte bara en massa strunt inlägg o så mkt fina bilder o oftast nya så att de inte är bildrepris 24/7

2011-03-16 @ 22:10:35
URL: http://erikaaasss.blogg.se/
Postat av: Anna

Ni har VÄLDIGT bra och intresanta inlägg.

ni skriver på ett bra sätt,

och... JAG gillar inte att läsa lååånga inlägg utan bilder, men på eran blogg kan jag läsa vilket inlägg som helst, de är intresanta och rolinga :)

2011-03-16 @ 22:12:31
URL: http://ponnygaloppen.bloggplatsen.se
Postat av: Linn

Hej, jo jag är själv dressyrryttare och tävlar med min ponny. Jag känner att jag lär mig saker genom eran blogg, dvs. hur ni rider, hur ni löser problem osv. Jag gillar att ni har egna åsikter om allt:) Ni har bra ordföråd och därför tror jag att fler vuxna (ni förstår) gillar eran blogg, alltså inte bara småbarn. Ni fjantar inte runt med onödiga slang ord, ni använder ett bra skrivspråk som får en att läsa varje dag. Eftersom jag, som sagt tävlar och det gör ni med tycker jag att det är intressant med olika tips, i både ridning och utanför. Hur man gör, när, var? Ni beskriver allt på ett bara sätt. Ni tävlar ju på lite högre nivå så jag blir motivirad att höja ribban varje dag och utveckla mig ännu mer, jag blir alltså sugen på att satsa mer! Tack för en bra, intressant och rolig blogg!

2011-03-16 @ 22:13:21
URL: http://linnandersson.blogspot.com
Postat av: Jennifer

Haha.. Till en början för att jag tyckte det var otroligt underhållande med "hot or not" och tyckte det var otroligt löjligt. Sen blev jag kvar då Linn köpte Cupido, som jag ett tag var intresserad av att köpa, men insåg att en häst räcker mer än nog. Så nu är det mest spännande att kolla in och se hur det går för honom, vad det blir av honom.

2011-03-17 @ 00:00:13
URL: http://jennifersundin.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag återkommer kanske inte just varje dag men jag kollar allt in er blogg minst 2ggr i veckan. Har ju "häst" och det tar sin lilla tid det arbetet.

Anledningen till varför jag just återkommer till just er blogg har jag ingen aning om. Det är som om någon säger åt mig att kolla på bloggen! Bilderna är superfina och designen är en väldigt enkel och snygg, jag tycker det är jobbigt med bloggar som har en himla massa bilder överallt på bloggen, jag får ingen koncentration till att läsa då.

Mer videobloggar, det är så roligt att se er "in aktion" haha, det tycker jag med alla också men ni verkar så himla härliga personer, det är nog det jag mest har fastnat för!

Nu är jag trött, så natti natti på er! :)

2011-03-17 @ 00:21:08
URL: http://forestrider.blogg.se/
Postat av: Linda

Vill bara tillägga en sak. Hehe. Det är mycket som står som frågetecken i mitt huvud och tänkte dela med mig av dom innan jag dör (dvs somnar).

Men alltså hur vet man svaret på er fråga egentligen? Hur vet just jag att jag tycker att ni är underbara, hur vet jag det? Jag kanske i själva verket tycker att ni är avskyväda och hatar er. Men ändå läser bloggen, det är mycket som vi inte tänker på, utan bara gör saker som vi tror, kan man säga så? För liksom hur kan jag t.ex bevisa att jag tycker så som jag tycker och hur kan jag veta att min kompis tycker si och så om saker och ting som hon säger att hon älskar/hatar. Och hur vet hon ens att det hon säger är så. Och vad menas egentligen älska? Vad menas med det egentligen? Jag tycker själv att det är jäkligt coolt att vi är så som vi är, att vi har utvecklade hjärnor för att göra vissa saker, jag använder min hjärna nu för att skriva det här och ni (om ni läser detta) använder er hjärna och allt annat grejs som finns i kroppen.

Nu vet jag inte om jag har kommit fram till det jag ville ha sagt men det jag ville förklara var att hur vet vi att vi känner rätt? Jo, vi går på känslan, men hur kan man bevisa att just känslan är bra eller vad man ska säga?

Nu ploppade bara mina tankar ut hej vilt men hoppas att ni överlever det! :)

Hejdå och godnatt, igen xD

2011-03-17 @ 00:37:17
URL: http://forestrider.blogg.se/
Postat av: Linda

"jag använder min hjärna nu för att skriva det här och ni (om ni läser detta) använder er hjärna och allt annat grejs som finns i kroppen."

HAHA, missa ett antal ord där emellan! Menade att ni använder eran hjärna för att fatta och förstå vad jag skrev och allt annat som finns på vår jord och jag också jag använder ju också min hjärna för att förstå vad jag skriver och allt.

Märks det att jag är trött? skickat 3 kommentarer i rad med 1 skrivfel och 1 till lägg.

2011-03-17 @ 00:43:12
URL: http://forestrider.blogg.se/
Postat av: Karin

Ni verkar vara två seriösa tjejer, är båda duktiga ryttare. Kul att se mycket bilder och läsa välskrivna inlägg om era funderingar, era hästar och livet som hästägare i allmänhet. Det är kort sagt en bra och kreativ blogg :) Måste tillägga att ni båda verkar väldigt vettiga, det är en av de största anledningarna till att läsa eran blogg!

2011-03-17 @ 00:51:08
URL: http://kazantos.blogg.se/
Postat av: Karin

jag är en "gammal" hästtjej, inte suttit på hästryggen på nästan tre år... jag kan inte allt om hästar eller något, men jag tycker fortfarande det är underbara djur! jag gillar er blogg för att ni (oftast inte skriver sååå långa inlägg om saker och ting, och så är det variation. Ni maler inte bara på om hästarna, stallet, etc, utan även om annat runt omkring; skolan, saker runt hästarna, vad ni gör annars om dagarna, etc. så det blir en härlig mix :) och när ni skriver om hästlivet så blir det aldrig tråkigt, utan ni skriver även "teorigrejer" på ett bra sätt så man vill läsa. den mest intressanta hästbloggen tycker jag :)

2011-03-17 @ 01:04:12
URL: http://kaarine.blogg.se/
Postat av: Nova - Både dressyr och hoppblogg

För att jag äälskar eran blogg! (självklart)

Jag älskar också att ni har så mycket bilder, och nya hela tiden!

Ps. jag skulle gärna vilja att ni typ hade med lite tips till oss andra unga dressyr-ryttare! Typ, sits m.m :) Då hade det blivit ÄNNU bättre ;) <3



Ha det bra! Kram Nova

2011-03-17 @ 06:24:24
URL: http://novaasv.blogspot.com
Postat av: Maya

Hej Linn och Ingrid!

Jag läser eran blogg för att den handlar just om dressyr! Ofc för annat oxå. Men jag har varit för det mesta hopp intresserad och har tyckt att dressyr är jätte tråkigt. Sen nu vid nyår har jag tyckt att det är näst intill roligare än hoppning! Jag läser eran blogg för att få tips och att få riktigt bra "dressyr feling". Förut var jag int sååå bra på att linda. Sen kollade jag på erat videoinlägg och testade igen... Och det funkade! Dessutom så älskar jag rea biler :D Ni uppdaterar oxå VÄLDIGT bra trk jag! Så jag läser den många grr om dagen :)

2011-03-17 @ 09:06:29
URL: http://jemfotoblogg.blogg.se/
Postat av: Alma

Första pluset går till bilderna och vloggarna, för där kan man se vad ni har gjort på ridpassen. Man kan skumläsa texten, och fokusera på bilderna/videon. Man kan få tips och idéer från ridpassinläggen.

Det andra, och största pluset, går till era åsikter. Era åsikter är era, och ni följer upp dem med fakta. Som dressyrinlägget. Himla bra inlägg och läsvärt!

Det sista pluset går till att det är uppfriskande att läsa om hur ni tränar, varför ni har den utrustning ni har osv.

För att summera så blir man mer intresserad, och uppfriskad av att läsa om erat "hästliv" med åsikter och träning.

2011-03-17 @ 10:02:48
URL: http://www.nattstad.se/svartlistad
Postat av: AMANDA

Jag älskar eran blogg. Intressant läsning och mycket jättefina bilder!! :)

2011-03-17 @ 10:28:17
URL: http://vanbjuren.blogg.se/
Postat av: Korven

Jag hittade bloggen av en slump när jag drömde om dressyrhästar och fastnade. Det är väldigt kul att följa en så pass stor och aktiv hästblogg (sällsynt) även om er"tränssmak" inte riktigt stämmer med min ^^

Skitsamma, det är lärorikt och kul att läsa. Stort plus för inlägget med en kort sammanfattning av tävlingsregler för dressyr, precis vad jag behövde.

Fortsätt så :D

2011-03-17 @ 12:04:07
Postat av: Rebecka Guttman

Jag älskar derssyr så det är väldigt roligt att läsa om en blogg som handlar om dressyr,men också mycket annat vilket är bra!jag gillar när ni förklarar hur derssyr "funkar".jag läser bloggen varje dag och det kommer jätte många nya inlägg hela tiden!jag har läst bloggar där det nästan aldrig har kommit nya inlägg,jag vill bara säga att jag älskar er blogg!!!så fortsätt skriv:)

p.s älskar ert sätt att rida d.s

KRAM<3

2011-03-17 @ 13:25:07
URL: http://dressyrflickan.blogspot.com
Postat av: Lina H

det är nog att jag själv rider och ibland har lite ide brist och så går jag in på eran blogg då lär man sig allid något nytt och så blir jag glad av att läsa eran blogg för ni skriver och förmedlar allting så bra till oss läsare <3

2011-03-17 @ 14:04:20
URL: http://bilderdagboken LinaHelmerud
Postat av: Linnea

Jag kom faktiskt in på er blogg av en slump, och sen fortsatt sedan dess. Jag har läst den nu i några månader och känner att ni är två väldigt trevliga tjejer med vett i huvudet och inte bara är ute efter berömmelse. Alla era inlägg är intressanta och roliga att läsa, och speciellt om Qp då jag också har en unghäst nu och nästan alla av Linns råd tar jag till mig och provar på henne. Det funkar nästan alltid så jag kommer tillbaka varje dag för mer råd och tips.

Sen har ni också sjukt bra smak för allt, outfits, kläder, matchningar. Mer behöver man knappast säga ;)

2011-03-17 @ 14:18:58
URL: http://linnealindquist.blogg.se/
Postat av: pennie

fin blogg! allt bra?

2011-03-17 @ 14:53:08
URL: http://nattstad.se/penniie
Postat av: Maja

Jag tkr det är intressant att läsa eran blogg och så älskar jag ju hästar också<3 (såklart)

2011-03-17 @ 15:08:00
URL: http://waizan.blogg.se/
Postat av: Anonym

tjaaa...jaa....den ÄR BÄÄÄÄÄST!!!!! :D

2011-03-17 @ 15:20:53
Postat av: Anna

Jag hittade hit via bilddagboken. Först tyckte jag inte den var så jätteintressant, men började läsa den mer och mer och den blev bara bättre och bättre. Så sen i somras har jag läst den nästan varje dag och följt er. Det som jag gillar är att ni båda är verkligen supergoa tjejer som vågar stå för vad ni skriver och säger och då menar jag ALLTID. Man kan verkligen se er två som sin förebild. Glada och goa, har världens bästa blogg med väldigt lärorika och intressanta inlägg. Det första man gör när man startar datorn är att ta upp internet och kikar om ni har uppdaterat något. Och uppdateringen ja, den är väldigt bra och nästan varje gång man kolla så har ni skrivit något :D Jag har lärt mig massor av den här bloggen, och jag kommer fortsätta göra det!

2011-03-17 @ 16:05:19
URL: http://dreamcatcherz.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag läser er blogg för att jag tycker den är sjukt bra och jag lär mig mycket genom den. Det är alltid bra att se hur andra tränar sina hästar. Egentligen är jag inte alls så intresserad av dressyr, men ni gör det kul att läsa om.

Ni skriver inte bara om samma saker, utan har en del variation i inläggen.

Jag gillar också att ni har mycket bilder och videos.

Alltså, ja, fortsätt som ni gör så kommer jag fortsätta läsa :D ni är grymma!

2011-03-17 @ 17:39:59
URL: http://shithapppens.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha, oj, menar: shithapppens.devote.se på URL:en ^^

2011-03-17 @ 18:13:36
URL: http://shithapppens.devote.se
Postat av: madeleine axelsson

hej! fin blogg du har! Kram!

2011-03-17 @ 18:31:54
URL: http://madeleineax.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag läser eran blogg för ni (som många andra skrivit) Många inlägg, bra information, fina bilder och tips på övningar etc. Har själv ett kallblod nu som jag försöker jobba ihop lite, samtidigt som jag rider på ridskola för att hålla igång riktigt. Och där ger ni mig flera saker med känslan : Ahaa! :)



Tack för mysig blogg.

Kram från Östersund

2011-03-17 @ 18:41:14
URL: http://kandel.blogg.se/
Postat av: Bemm

För att jag är totalt dressyrgalen men jag har nyss gått över ´från hoppning till dressyr så jag behöver tips och råd om allt från utrustning till ridning. Bloggen är intressant för att ni håller er till hästarna och kaller er inte hästblogg men skriver om allt annat. Ni har bra uppdatering, mycket bilder mm. Visst, jag kanske inte håller med om allt ni säger men vad tråkig världen skulle vara om alla tyckte lika :D



Tack för att ni har en blogg som är mer än värd att läsa :)

Kram

2011-03-17 @ 19:12:38
URL: http://bemm.blogg.se/
Postat av: sofia

för att ni bloggar bra och har roliga, läsvärda och intresanta inlägg. Ni har nästan alltid minst 1bild i alla inlägg som gör det roliga. det är kul att läsa om hur cupido utvecklas och kul att läsa om hur claudia har blivit bra efter sin skada. ni har inlägg som man lär sig saker av, har faktist lärt mig mer om hästarm ridning & andra bra saker genom eran blogg. :)



ett stort + är att ni också har roliga & bra hissar & dissar och att ni inte bara skriver om samma sak utan ni varierar(?) mellan olika saker.

en annan sak som är bra är att ni ger många bra tips & råd till era läsare..



älskar eran blogg, och fortsätt så som ni gör! :)

2011-03-17 @ 20:16:42
URL: http://ssoffiaahagbergg.blogg.se/
Postat av: alva

2011-03-17 @ 21:45:37
Postat av: Ida

har er på bloglovin, därför återkommer jag till er haha ;D nä men jag gillar att läsa eran blogg, se vad ni gör med hästarna. få se alla fina bilder nu knäpper och jag får även inspiration. Jag har skaffat mig en foderhäst och jag känner att jag kommer bli er lika som med lindor och schabrak ;) hahah! ni är bäst. fortsätt med det ni gör!

2011-03-20 @ 09:27:51
URL: http://busigabeerta.blogg.se/
Postat av: evelina

Jag tycker att ni har en sjukt bra blogg !

Ni bloggar jätte mycket varje dag som är väldigt viktigt ! :) Lägger upp bilder så inläggen blir kulare ! :) Ni lägger up roliga vidios och det är inte sällan ni lägger ut vidion ! Det är kul när ni gör det ! Ni lägger ut bilder när ni rider vilket är jätte kul ! Därför återvänder jag till den hära bloggen 100000 ggr per dag ! :)

2011-03-24 @ 15:08:26
URL: http://ponnytjejernaa.blogg.se/
Postat av: evelina

och för att ni lägger ut en massa intressanta inlägg, och det är bra att läsa er blogg, för då kan man ta och lära sig, (jag tycker ni är jätte duktiga med hästar, så) Det är faktiskt nyttigt, för då om man tex har en egen häst, elr en häåst man tar hand om, så kan man ju ta lärdom av er ! :) eftersom ni vet en massa som vissa kanske inte vet :) Jag lär mig jätte mycket av att gå in på er blogg ! Dessutom har ni jätte fin design ! :)

2011-03-24 @ 15:11:15
URL: http://ponnytjejernaa.blogg.se/
Postat av: evelina igen ;)

och föratt, Det är 2 olika personer som skriver om olika hästar, En unghäst som är jätte bra att lära sig om man tex har en, och en Claudia ;) ahah! Men om man har en häst så lär man sig ju ! och det tycker jag är bra ! er blogg är lärorik och bäst ! Det är en av er Linn som skriver om en unghäst och en av er Ingrid då skriver och en ponny :) så det varierar sådär ! också läser jag er blogg, för ni är så sköna ! :)

2011-03-24 @ 15:17:22
URL: http://ponnytjejernaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Annonser via Bloggpartner